Casa de marcat

mejor-caja-registradora

Fie că aveți ani de experiență în lumea comercială, fie că sunteți la început de drum, va fi esențial să vă păstrați conturile clare și veniturile sigure.

Știm că alegerea celei mai bune case de marcat poate părea o sarcină simplă, însă, cu atât de multă diversitate, antreprenorul de astăzi trebuie să ia în considerare avantajele și dezavantajele fiecărui model, costurile, mărcile și referințele altor utilizatori pentru a face alegerea corectă, cea care vă economisește timp și efort, făcându-vă viața de zi cu zi mai ușor de gestionat.

Casa de marcat va fi creierul tranzacțiilor dumneavoastră, cu ajutorul acestui instrument util veți putea controla fluxul de numerar care intră și iese din afacerea dumneavoastră, pe lângă faptul că vă va ajuta să țineți în mod eficient evidența contabilă, astfel încât să vă păstrați documentele și sistemul de plată a impozitelor fiscale în ordine și la zi.

Cele mai bune case de marcat

Care este cea mai bună casă de marcat?

În zilele noastre găsim o asemenea diversitate de produse încât este firesc să fim copleșiți de gama de opțiuni, de aceea am pregătit special pentru dumneavoastră un ghid comparativ , în care am analizat cele mai importante caracteristici ale caselor de marcat selectate, în speranța că o veți găsi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și astfel veți face o achiziție excelentă.

De-a lungul acestui articol vom explora piața pentru a vă oferi opțiuni fiabile, prețuri accesibile și de bună calitate, precum și pentru a lua în considerare o gamă largă de bugete pentru a se potrivi atât cerințelor unui magazin mic, cât și unei afaceri mari, stabilite.

Pregătiți-vă să citiți! Aici vă punem la îndemână toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie posibilă, continuând drumul spre succes în mod sigur și eficient.

Iată dintre cele mai bune case de marcat:

1. Olivetti Cash Register Ecr 6800 Thermal Alphanumeric

Perfect pentru afacerile mijlocii în expansiune!

51Pu3zzSdoL

Vezi pretul Emag

Acesta este un aparat de casă de marcat conceput pentru a face față unui volum mare de muncă, acest model dispune de două ecrane de afișare, unul pentru operator și unul flexibil și luminos pentru confortul clienților, Dispune de un jurnal electronic de 3000 de mii de linii, excelent pentru a ține evidența fiecărei tranzacții, plus o imprimantă termică alfanumerică eficientă și silențioasă , care este capabilă să ștampileze până la 10 linii pe secundă pe bilet.

Designul său se remarcă prin rafinament, tastatura acestui aparat este formată din 54 de taste mari, în culori diferite, pentru a accesa rapid toate funcțiile sale, puteți configura până la 8 limbi diferite, în funcție de locația geografică a unității dumneavoastră, integrat în caroserie găsim un sertar compact cu încuietoare pentru protecția bancnotelor și monedelor.

Puteți clasifica produsele pe care le oferă afacerea dvs. într-un mod simplu și rapid, deoarece ECR 6800 vă oferă acces direct prin intermediul tastaturii la 40 de departamente, unde puteți stoca fiecare articol și costul acestuia, aveți, de asemenea, funcția de a configura 4 rate de TVA diferite, acceptând până la 4 metode de plată și 4 rate de schimb valutar.

2. Casio SE-G1

Ideal pentru deschiderea primului magazin

413QV8BNhFL

Vezi pretul Emag

Dacă unitatea dvs. este mică, SE-G1 poate fi alegerea potrivită pentru dvs., este o casă de marcat de bază și eficientă, acest model are toate funcțiile fundamentale pentru a vă ține sub control magazinul.

Este echipat cu tehnologia de imprimare termică , astfel încât nu trebuie să reîncărcați cerneala, deoarece informațiile sunt înregistrate pe bon prin căldură, puteți configura până la 5 linii în antetul bonului cu toate informațiile relevante ale afacerii dvs. și puteți programa până la 999 de articole cu costurile acestora, acest model are două ecrane LCD ușor de citit și o tavă multifuncțională. Este disponibil în 5 culori diferite, alb, albastru, roșu, negru și roz.

Modelul conține un compartiment securizat pentru colectarea numerarului din vânzări, precum și funcții pentru calcule procentuale și aritmetice; cu toate acestea, dacă societatea dumneavoastră este supusă reflectării costurilor TVA, ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui alt aparat, deoarece SE-G1 nu este potrivit pentru procesarea acestor date; O altă funcție de care trebuie să țineți cont este modul de lucru în care este setat aparatul, atunci când modul de imprimare rămâne activ, vânzările vor fi reflectate corect la sfârșitul zilei de lucru, dacă, dimpotrivă, setați casa de marcat în modul calculator, chitanța nu va fi tipărită, deci nu veți avea o evidență a tranzacțiilor.

3. Olympia CM 75

Raport calitate-preț excelent

41cv8YiEJZL

Vezi pretul Emag

CM 75 este un alt model excelent pentru magazin, pentru afaceri sau unități mici, acest aparat de casă de marcat este prevăzut cu o baterie reîncărcabilă cu o autonomie de 5 ore, un sertar cu compartimente pentru bancnote și monede, securizat cu un lacăt pentru a păstra veniturile, plus un detector de falsuri.

Dispune de o imprimantă matricială integrată, capabilă să înregistreze 1 linie pe secundă în tichetul de cumpărături, puteți înregistra până la 99 de articole cu denumirea și prețul acestora, îl puteți configura pentru a lucra cu până la 8 angajați diferiți și puteți obține rapoarte de vânzări defalcate pe zile, luni, articole și volumul de vânzări al fiecărui angajat.

Puteți cumpăra acest model în două culori, alb sau negru, CM 75 este echipat cu o tastatură cu 39 de butoane mari, într-o varietate de culori, pentru a oferi operatorului acces rapid la toate funcțiile oferite de mașină. Puteți specifica până la 4 cote de TVA, precum și accepta 2 tipuri de schimb valutar.

Dacă vă aflați în Spania, îl puteți achiziționa cu o garanție de 2 ani.

4. Olivetti ECR 7100

O opțiune economică și completă

31qs+Ydc2EL

Vezi pretul Emag

Marca Olivetti are un mare prestigiu în comunitatea utilizatorilor, opinia generală evidențiază aceste mașini pentru că oferă caracteristici foarte utile, fiind durabile și fiabile. ECR 7100 este ideal pentru a satisface cerințele operaționale ale întreprinderilor și unităților mici.

Dacă sunteți în căutarea unui model economic dar în același timp fiabil și ușor de utilizat, ați găsit modelul ideal; acest model este dotat cu un sistem de imprimare matricială capabil să înregistreze 2,2 linii pe secundă pe bonul de casă, acest bon poate fi personalizat cu informațiile magazinului dumneavoastră în antetul și subsolul tichetului, este dotat cu un ecran LCD cu cifre mari pentru confortul operatorului, tastatura sa este formată din 12 butoane numerice și 25 de taste personalizabile, care vă vor oferi acces direct la toate funcțiile sale. Vă rugăm să rețineți că acest model nu este compatibil cu sistemul de facturare simplificată .

Îl puteți programa să identifice 8 angajați diferiți și să le atribuiți fiecăruia o parolă proprie și puteți, de asemenea, să clasificați până la 200 de articole cu numele și prețul lor. Această casă de marcat acceptă 2 valute, 4 metode de plată și produce rapoarte operaționale defalcate pe angajați, produse vândute, vânzări zilnice și vânzări lunare.

5. Casio SE-G1SB-WE

Compactă și eficientă

41wvg9VaOaL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o casă de marcat modernă , ușoară și compactă, dacă alegeți această opțiune veți plăti un preț scăzut și accesibil pentru un instrument excelent. Casio prezintă un aparat conceput pentru a răspunde nevoilor unei afaceri mici, perfect pentru un bar, o cafenea, o librărie sau orice afacere care abia își deschide porțile.

Această casă de marcat este fabricată din plastic, dar are totuși un compartiment cu încuietoare pentru numerar, este echipată cu o imprimantă termică capabilă să înregistreze până la 3,5 linii pe secundă pe chitanța de cumpărare, este prevăzută cu două ecrane de afișare, în plus o puteți folosi în modul calculator este ideală pentru a înregistra tranzacțiile fără a fi nevoie să imprimați o chitanță.

Atunci când este configurat, puteți personaliza antetul chitanțelor cu toate informațiile despre compania dumneavoastră și puteți adăuga, de asemenea, 5 rânduri cu mesaje, promoții și alte informații pe care le considerați relevante; veți obține, de asemenea, un raport complet în care sunt reflectate toate tranzacțiile din ziua de lucru, deoarece acest model are o memorie flash capabilă să păstreze mișcările pe parcursul unei luni.

Veți putea determina până la 24 de departamente pentru a clasifica până la 999 de articole cu numele și prețul lor; este instrumentul perfect atunci când căutați eficiență și simplitate.

 

Scurt istoric al casei de marcat

mejor-caja-registradora

Primul aparat de casă de marcat a fost cunoscut sub numele de 'casa de marcat incoruptibilă a lui Ritty', un nume destul de curios, dar în același timp corect, deoarece invenția a fost creată în secolul al XIX-lea de James Ritty, proprietarul unui bar tipic western american, pentru a-i împiedica pe angajații săi să fure veniturile produse de local; Această casă de marcat nu dispunea de un compartiment integrat pentru stocarea numerarului și nici nu era capabilă să genereze bonuri de casă, deși dispunea de un sistem manual care anunța proprietarul despre fiecare tranzacție efectuată prin sunetul unui clopoțel; casa de marcat ținea pur și simplu evidența numărului de vânzări și a sumei fiecăreia dintre ele.

Ritty și-a brevetat prototipul, dar după câțiva ani a decis să vândă drepturile asupra acestuia, care au ajuns în mâinile lui John H. Patterson, care a transformat proiectul original, adaptându-l la un sistem capabil să emită o chitanță de fiecare dată când se efectua o vânzare, transformând invenția casei de marcat într-o mare avere personală și un mare succes în lumea afacerilor și a comerțului.

12 ani mai târziu, inovatorul Charles F. Kettering a creat prima casă de marcat alimentată de un motor electric, de atunci designul și funcțiile au fost perfecționate, măsurile de siguranță și ușurința de utilizare au fost ajustate, marcând un salt calitativ între casa de marcat 'incoruptibilă' și aparatul de marcat modern de astăzi.

De ce să cumpărați o casă de marcat?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu, casele de marcat sunt instrumente esențiale pentru a ține evidența afacerii dumneavoastră, orice antreprenor se va afla în situația de a achiziționa una atunci când își deschide ușile unității sale. Pe lângă faptul că vă oferă un loc sigur în care să vă păstrați veniturile, acestea vă oferă funcții utile pentru a face mai ușor de gestionat păstrarea evidențelor comerciale și plata impozitelor.

La ce să vă uitați atunci când cumpărați o casă de marcat?

Atunci când cumpărați o casă de marcat ar trebui să luați în considerare în mod obiectiv nevoile afacerii dumneavoastră, deoarece acest instrument este prezent pe piața în 3 game diferite, fiecare dintre ele fiind concepută pentru a rezolva sarcini de lucru diferite, putem găsi gama inițială, ideală pentru magazinele mici care nu au un trafic de vânzări prea mare; gama intermediară, perfectă pentru afacerile de succes aflate în proces de expansiune; și gama comercială, pentru acele afaceri deja înființate, care comercializează un număr mare de produse către un număr mare de utilizatori.

Tipuri de afișaje

Unele sunt prevăzute cu un afișaj electronic, cu funcții de bază și informații concise, prezintă totalul vânzărilor pe un singur rând și, deși par foarte simple, își îndeplinesc funcția în mod eficient și sunt mai puțin predispuse la erori.

Alte aparate sunt echipate cu ecrane LCD luminoase și ușor de citit, care afișează toate informațiile privind defalcarea tranzacțiilor, numele și prețul fiecărui produs, taxa de impozitare și suma totală, însă această tehnologie este de obicei mai scumpă și mai predispusă la incidente.

Caracteristici comune

Luarea în considerare a numărului de produse pe care le comercializați în afacerea dvs. este esențială atunci când alegeți casa de marcat perfectă, deoarece acest instrument înregistrează de obicei un număr limitat de articole și această limită variază în funcție de modelul ales.

Casele de marcat funcționează de obicei cu două tipuri de imprimante, imprimantele matriciale care funcționează cu panglici de cerneală și imprimantele termice care grabează informațiile de pe chitanță prin căldură. Deși poate fi puțin mai scump să alegeți o casă de marcat cu imprimantă termică , pe termen lung veți economisi cheltuielile necesare pentru benzile de cerneală pe care le necesită imprimanta cu matrice de puncte.

Sistem de impozitare programabil

Tehnologia este o minune, iar în cazul caselor de marcat nu este departe, calcularea impozitului anual nu a fost niciodată atât de ușoară ca acum, deoarece aceste case de marcat moderne pot fi configurate pentru a calcula automat valoarea impozitului care corespunde fiecărei vânzări efectuate, în plus vă vor salva o evidență specifică cu suma anuală pe care trebuie să o plătiți la sfârșitul anului fiscal.

Slotul pentru memorie SD

În zilele noastre, casele de marcat sunt echipate cu o memorie SD mică, portabilă și sigură, în interiorul căreia sunt stocate toate informațiile pe care le manipulați în aparat, astfel încât evitați pierderea înregistrărilor în cazul unei întreruperi neașteptate a alimentării cu energie electrică sau în prezența unei erori.

Ce elemente trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați o casă de marcat?

Pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie, am pregătit pentru dumneavoastră câteva informații de care ar trebui să țineți cont atunci când faceți achiziția.

Mărimea afacerii și nevoile dumneavoastră

Este important să vă gândiți la viitor, mai ales atunci când vă aflați în fruntea unei afaceri, deoarece planurile dumneavoastră de viitor sunt decisive, așa că, înainte de a vă decide asupra unei anumite case de marcat, luați în considerare creșterea afacerii dumneavoastră în anii următori, Dacă în urma acestui exercițiu estimați că afacerea dumneavoastră va crește considerabil sau că veți extinde în mod semnificativ gama de produse pe care le vindeți, ar fi mai bine să investiți un buget mai mare în echipamente care să vă satisfacă nevoile actuale și din viitorul apropiat.

Dacă, pe de altă parte, nevoile dvs. operaționale nu sunt la fel de exigente, tranzacționați un stoc mai mic și sunteți situat într-o zonă comercială mică, oricare dintre mașinile recomandate în ghidul nostru se va descurca foarte bine!

Caracteristici de securitate

Orice garanție pe care o puteți adăuga la gestionarea veniturilor va fi întotdeauna binevenită, casa de marcat pe care o alegeți va fi responsabilă de stocarea acestor venituri în numerar, cecuri, dar și a informațiilor valoroase ale plăților electronice, de aceea este bine să înțelegeți ce beneficii vă oferă în materie de securitate.

Sertarul cu încuietoare integrat în corpul casei de marcat va permite numai persoanelor autorizate să aibă acces la manipularea numerarului, multe dintre acestea permițându-vă, de asemenea, să setați o parolă suplimentară pentru a preveni utilizarea neautorizată a aparatului și pentru a împiedica accesul oricui la sursele de informații.

Beneficiile înregistrării inventarului

Fiecare afacere are un inventar diferit, uneori acest inventar poate fi la scară mare, în acest caz vă recomandăm să achiziționați o casă de marcat din gama comercială, care vă va oferi un sistem complet de control asupra produselor, oferindu-vă o evidență automată și detaliată a numărului de articole pe care le aveți în depozit.

Luați în considerare opțiunile de imprimare

Casele de marcat tipăresc bonul de casă în două moduri diferite: unele folosesc o metodă matricială care necesită utilizarea cernelii, deși acestea sunt de obicei mai ieftine, înseamnă că pe termen lung va trebui să cheltuiți mai mult pentru a reîncărca cerneala; alte imprimante funcționează cu o tehnologie termică care imprimă bonul de casă prin căldură, însă, de obicei, plătiți mai mult atunci când alegeți o casă de marcat cu acest sistem.

 

Top 10! caracteristici pe care ar trebui să le aibă o casă de marcat bună

 1. Monitorizarea veniturilor și a cheltuielilor
 2. Suport pentru scanare și coduri de bare
 3. Controlul inventarului cu deducere automată la vânzare
 4. O tastatură configurabilă
 5. Rapoarte de vânzări personalizate
 6. Chitanțe personalizate și opțiuni de imprimare
 7. Chitanțe personalizate și opțiuni de imprimare
 8. O imprimantă rapidă și ușor de reumplut
 9. Durabilitate
 10. Securitate în compartimentul de numerar
 11. Suport pentru conexiunea LAN pentru o posibilă extindere viitoare

Diferite tipuri de case de marcat

Există două tipuri de case de marcat, modelul standard, cele prezentate la începutul articolului nostru, și sistemul digital de punct de vânzare modelul, cunoscut și sub numele de POS.

 • Casă de marcat standard

Funcționarea sa este destul de simplă, clientul poate verifica costul produselor alese pe ecranele de afișare integrate în aparat, înainte de a primi bonul de cumpărături, operatorul, la rândul său, va înregistra costul produselor, iar casa de marcat va calcula impozitul corespunzător, apoi va totaliza, după ce tranzacția este înregistrată, angajatul poate accesa sertarul de numerar pentru a stoca venitul și a da restul corespunzător.

 • Sistem digital de punct de vânzare

Casele de marcat cu această tehnologie sunt destinate unităților comerciale cu un stoc mare și un volum mare de muncă, aceste aparate trebuie să fie conectate la un calculator, deoarece acest lucru va accelera înregistrarea comenzilor și monitorizarea inventarului. Aceste mașini sunt dotate cu ecran tactil de înaltă tehnologie , scanere de coduri de bare și cititoare de cecuri.

 • Sisteme de plată individuală

O invenție populară este noul sistem de plată individuală, ideal pentru marile puncte de vânzare cu amănuntul unde nivelul de personal poate fi prea ridicat. Cu acest sistem, clientul este cel care își procesează singur plata, prin intermediul unui scaner care citește costul articolului și al unui dispozitiv atașat care permite atât plățile electronice, cât și cele în numerar sau prin cec.

Accesorii pentru case de marcat

Indiferent de modelul pe care îl achiziționați, cel mai simplu sau cel mai modern, toate aparatele au nevoie de accesorii pentru a continua să funcționeze eficient.

 • Role de hârtie pentru chitanțe

Hârtia de chitanță este esențială pentru generarea chitanței, există două tipuri, unele speciale pentru imprimantele matriciale și altele potrivite pentru imprimantele termice.

La fel ca mașinile de scris de modă veche, multe case de marcat folosesc panglici de cerneală pentru a înscrie pe chitanță informațiile despre cumpărături.

Aparatele mai moderne, cum ar fi aparatele POS și sistemul de plată individualizat, utilizează tonere pentru imprimarea bonului de casă, care pot fi reumplute atunci când sunt goale și înlocuite dacă sunt deteriorate sau uzate.

Concluzie

Sperăm că acest mic ghid v-a fost de ajutor pentru a înțelege ce casă de marcat este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pentru controlul afacerii dumneavoastră. Știm că prin aceste cunoștințe veți găsi cel mai eficient instrument pentru a porni odată pentru totdeauna pe drumul spre succes și împlinire financiară.