Casca de bicicleta pentru copii

mejor-casco-de-bici-para-niños

Dacă sunteți o mamă căreia îi pasă de siguranța și distracția celor mici, ați observat că atunci când aceștia încep să experimenteze primele plimbări cu tricicleta, pot apărea căderi și răniri, de la minore la foarte grave. De aceea, cele mai bune căști de bicicletă pentru copii vin să vă garanteze liniștea că nu va trebui să fugiți într-o astfel de situație de urgență.

De aceea, conștiente de această problemă, unele mărci specializate au creat huse rotunjite cu sisteme de ventilație pentru a se asigura că casca nu numai că arată bine, ci și că protejează cu adevărat capul micuților noștri.

51pgqR0kaKL

Vezi pretul Emag

Skullcap vă aduce o cască unică, aerisită și ușoară, care cântărește doar 400 de grame, dar este extrem de stabilă și capabilă să îi protejeze pe cei mici chiar și atunci când cad peste obiecte ascuțite sau borduri. Acesta a fost proiectat cu o tehnologie care include policarbonat la exterior și spumă EPS injectată în matrița interioară, rezultând un produs ergonomic care se simte ca o mănușă pe cap.

5. Căști de siguranță pentru biciclete cu design Minnie, mărimea S, ștampilă

Pentru fetițe sportive și drăguțe

51Qh3xvTebL

Vezi pretul Emag

Când vrei ca micuța ta biciclistă să fie frumoasă și protejată în timp ce se joacă cu bicicleta, gândește-te la accesoriile de la

 

51kXs9ExRSL

Vezi pretul Emag

, gândiți-vă la accesoriile pentru biciclete și skate create de Stamp, care oferă o cască ușoară mai puțin costisitoare, cu pernuțe de spumă și un sistem reglabil pentru mărimile de cap de 2, 3, 4 și 5 ani. Acesta include orificii de aerisire pentru a vă menține călătoria răcoroasă și confortabilă.

Tot ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o cască de bicicletă pentru copii

Toți părinții știu cât de important este să avem un accesoriu care să țină capul copiilor noștri în siguranță atunci când se joacă cu bicicleta, de cască, care depinde nu numai de de ani, de diametrul zonei craniului, ci și de un design care îi place copilului dumneavoastră.

Greutate

În perioada de sugar se recomandă o cască ușoară, deoarece va fi mai confortabilă de purtat. În acest sens, este preferabil să le alegeți pe cele care au fost construite în matriță, adică cele cu spumă injectată în interiorul formei, deoarece acest lucru va garanta ușurință și siguranță.

Găuri de ventilație

Această parte a designului permite aerului proaspăt din împrejurimi să circule în jurul capului copilului, ceea ce va preveni disconfortul cauzat de căldură și transpirație.

O altă caracteristică pe care o veți observa este că unele articole pentru copii sunt prevăzute cu plase suplimentare, care împiedică insectele să intre prin fante.

Vizieră

Unele dintre aceste produse de ciclism sunt prevăzute cu viziere încorporate. În timp ce acest element de design poate fi util pentru a vă proteja de soare, vă poate, de asemenea, obstrucționa câmpul vizual. Prin urmare, verificați dacă modelul pe care îl achiziționați oferă vizibilitate, confort și protecție.

Cureaua pentru bărbie

Un apărător de bărbie , precum și curelele de reglare care trec peste această parte delicată a capului pot provoca unele iritații. Acest lucru se datorează faptului că copiii au pielea sensibilă. Așadar, nu uitați, acest sistem nu trebuie să fie doar sigur, ci și blând.

De asemenea, ar trebui să căutați curele de reglare care oferă protecție împotriva ciupiturilor. Modelele mai noi încorporează un mecanism de prindere sub forma unui cadran care trebuie rotit pentru a strânge sau a slăbi cureaua, până când se ajunge la o strângere adecvată.

O altă variantă va fi întâlnită la curelele tradiționale , adică la cele care permit curea să treacă printr-un inel sau o cataramă.

S-ar putea să te intereseze și : Cea mai bună cască integrală

Cum să găsești casca de bicicletă de mărimea potrivită pentru copilul tău?

Mai întâi de toate, luați o bandă de măsurat și măsurați orizontal dimensiunea capului copilului dumneavoastră chiar deasupra urechilor și cu două degete deasupra sprâncenelor.

Deși unele măsurători pot varia de la un semn la altul, ca regulă generală aveți următoarele circumferințe ale capului:

- de bebeluși : 44 și 50 cm.

-Cele ale copiilor mici: 48 și 55 cm.

- Căști pentru juniori: 52-58 cm.

Trebuie să rețineți că intervalele se bazează pe circumferința capului copilului și nu doar pe vârsta acestuia. Un alt aspect de luat în considerare este că nu este recomandabil să cumpărați o cască prea mare pentru el cu intenția de a o purta când va fi mai mare, pur și simplu nu veți obține o potrivire corectă și nu veți avea nivelul de protecție așteptat.

Cum vă potriviți corect casca de biciclist pentru copilul dumneavoastră?

- Pasul 1: Asigurați-vă că ați ales dimensiunea corectă a căștii, în funcție de diametrul capului copilului dumneavoastră.

- Pasul 2: Poziționați casca astfel încât să fie deasupra urechilor și la nivelul mijlocului frunții. Verificați dacă partea din față a căștii are o lățime de 2 cm deasupra sprâncenelor. Acest lucru va contribui la asigurarea faptului că, în cazul în care copilul cade la pământ, casca va intra în contact cu solul, nu capul copilului.

- Pasul 3: Ridicați curelele pentru bărbie, verificați dacă sunt bine fixate, dar nu prea strânse, astfel încât să încapă un deget sub ele atunci când sunt strânse.

- Pasul 4: Încurajați-i să mențină o postură corectă atunci când merg pe bicicletă.

Standarde de siguranță pentru utilizarea căștilor

Toate căștile trebuie să respecte normele de siguranță de bază. Unul dintre cele mai stricte este Snell B90.

Aceste elemente sunt concepute pentru a fi protejate și pentru a absorbi impactul unui accident. Odată ce ați suferit un accident, casca nu vă va mai fi de folos, spuma se va comprima, așa că va trebui să o înlocuiți cât mai repede.

În cazul patinajului în linie și al skateboarding-ului , căștile sunt fabricate pentru a suporta impacturi multiple și căderi de la distanțe mai mici, dar spuma este mai puțin protectoare și mai subțire, ceea ce le face nepotrivite pentru ciclism.

S-ar putea să te intereseze și : Cele mai bune mănuși de bicicletă

Design și stil

Există pe piață mai multe modele diferite de căști de protecție din care poți alege pentru cei mici

, însă există câteva caracteristici care te pot ajuta să crești nivelul de siguranță, așa că îți sugerez să iei în considerare următoarele aspecte.

Culoare

Întotdeauna este grozav să combini stilul cu o culoare bună, nimic nu se compară cu momentul în care ne simțim confortabil cu o anumită compoziție, însă, dacă vrei să eviți accidentele și mai ales să sporești siguranța celor mici, culorile luminoase, reflectorizante și chiar albe sunt cele care ies în evidență pe timp de noapte sau pe un drum întunecat.

Viziere

Atâta timp cât nu aveți o competiție pentru MTB, o caracteristică de lux este să căutați o cască care să aibă vizieră. Acest lucru se datorează faptului că, dacă sunteți un biciclist de munte, este posibil să vă restricționați câmpul vizual pe traseele curbe; dar atunci când vă aflați într-un mediu urban și însorit , este foarte posibil să alegeți o cască cu vizieră detașabilă, deoarece aceasta vă va oferi o protecție suplimentară împotriva razelor solare.