Casti de pisica

mejores-cascos-catlike

Atunci când mergeți cu bicicleta aveți nevoie de siguranță, așa că ar trebui să vă luați întotdeauna cel mai bun echipament care vă oferă protecție și este aerodinamic, astfel încât veți avea performanțe mai bune. În acest echipament, nu poate lipsi cea mai bună cască de pisică, care datorită designului său vă va proteja mereu de lovituri și căderi.

Când am început să merg pe bicicletă, am căzut de multe ori și, pentru că aveam căști care erau copii de proastă calitate, au sfârșit prin a se rupe, atunci am înțeles importanța utilizării unei protecții rezistente și durabile.

Cele mai bune căști Catlike

Care este cea mai bună cască Catlike?

Există multe modele de căști pe piață, în funcție de tipul de bicicletă pe care o conduceți, de la căști pentru copii, la căști pentru amatori care se bucură de plimbări de weekend, până la căști profesionale pentru biciclete de munte sau căști de curse.

Pentru a alege cea mai bună cască catlike, trebuie să căutați un material foarte rezistent și designul său caracteristic de impact care să vă protejeze capul de orice lovitură.

Aceste căști sunt cunoscute pentru faptul că sunt foarte ușoare, ceea ce reprezintă un mare avantaj, deoarece oferă o mai mare mobilitate, confort și, ca urmare, îmbunătățesc performanța, așa că, dacă sunteți în căutarea unui model care să se potrivească stilului dvs. de ciclism, această comparație vă va oferi câteva opțiuni excelente pentru a vă ajuta să vă decideți.

Iată cele mai bune căști ca de pisică:

1. Casca de ciclism Whisper Evo 2019

31rMfmiDqDL

Vezi pretul Emag

Când pedalezi este important să rămâi răcoros, așa că casca trebuie să aibă o bună ventilație, pe care o poți obține cu acest model, deoarece are un interior din grafenă și aramidă care o face foarte respirabilă și absoarbe rapid transpirația.

Pe de altă parte, aceste materiale o fac și foarte rezistentă, ceea ce o face o husă ideală pentru cei care practică MTB.

2. Casca de ciclism Catlike Yelmo

41CN81Av0mL

Vezi pretul Emag

O cască concepută pentru cicliștii de curse sau sportivii de triatlon, acest lucru se datorează designului său foarte ușor care oferă protecție, rămânând în același timp ergonomic.

Lucrul revoluționar la această carcasă este că are capace interschimbabile pe care le puteți adapta la mediul dumneavoastră, unde puteți alege între un capac cu mai multe orificii pentru mai multe treceri de aer sau un capac cu două canale de aer.

3. Cască de bicicletă pentru copii Catlike

41J7gUc4ndL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei căști pentru copii pentru cei mai mici membri ai familiei care încep să se aventureze în lumea bicicletelor, acest model va fi perfect pentru ei.

Nu numai că va oferi protecție împotriva căzăturilor și a loviturilor, dar are și un design foarte cool pe care copiii dvs. îl vor purta atunci când vor ieși la plimbare.

4. Cască de ciclism Leaf Catlike

41S7dRJfomL

Vezi pretul Emag

Atunci când mergi cu bicicleta de munte trebuie să ai un echipament cât mai rezistent, pentru că vei merge prin zone stâncoase și murdare care pot duce la căderi și lovituri, așa că o husă ca aceasta de la Catlike este ideală pentru a o lua cu tine în plimbările tale.

Are o plasă interioară pentru a ține departe insectele zburătoare.

5. Cască de ciclism Catlike Vacuum

41wKTUV3LGL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de cască mai accesibile, de înaltă calitate, care are toate avantajele unei căști Catlike și oferă o călătorie sigură, acest model ar putea fi câștigătorul dvs.

Datorită designului său interior, are o rezistență ridicată la impact, precum și o bună admisie a aerului care vă va menține răcoros și nu vă va încălzi.

6. Cască de ciclism Catlike

51nH6r6M-LL

Vezi pretul Emag

Cu această cască puteți pedala pe orice teren cu încredere, deoarece este întărită pentru a rezista la impacturi fără să se deformeze. Are o dimensiune mai compactă, ceea ce îl ajută să se adapteze mult mai bine la forma capului, oferind un confort mai mare, în special datorită interiorului său căptușit.

În plus, viziera sa poate fi îndepărtată, lăsând o cască mai aerodinamică .

7. Cască de ciclism Catlike Vacuum

41XtVal7yLL

Vezi pretul Emag

Dacă mergeți cu bicicleta de munte, aveți nevoie de o cască care să se potrivească cu tipul de teren pe care obișnuiți să mergeți, iar acest model este conceput special pentru aceasta.

Este foarte rigidă, iar designul său cu un tub de plastic întărit, împreună cu plasa căștii, servesc la absorbirea impactului maxim al loviturilor, în plus, este una dintre cele mai puțin costisitoare din listă.

8. Cască de ciclism Olula Catlike

41JBlvs+AWL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să cumpărați o cască cu o bună ventilație, protecție excelentă și protecție împotriva bacteriilor, acesta ar putea fi modelul perfect pentru dumneavoastră.

Această cască este ideală pentru începători și va acoperi toate nevoile dumneavoastră de ciclism cu sistemul său de siguranță .

9. Casca de ciclism Zest Catlike

41G2UiSTCJL

Vezi pretul Emag

Cu această cască Catlike veți avea cel mai mare confort la un preț ieftin, asta pentru că are mai mult spațiu în interior, ceea ce vă va oferi mai mult confort.

Este un model cu vizieră detașabilă și un design care poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei.

10. Cască de ciclism Catlike

41YjuJMYgpL

Vezi pretul Emag

Pe lângă faptul că este foarte confortabilă datorită designului său căptușit și a greutății reduse, această cască Catlike este, de asemenea, foarte bine ventilată, datorită găurilor mari sau a prizelor de aer din partea sa superioară.

De unde să cumpărați o cască Catlike?

Căștile Catlike sunt din ce în ce mai populare în rândul cicliștilor, ceea ce a făcut ca acestea să fie ușor de găsit în orice magazin de articole sportive, cum ar fi Decatlhon sau magazinele specifice de ciclism. În mod similar, internetul oferă o gamă largă de opțiuni pentru cei care nu doresc să plece de acasă atunci când cumpără o cască de pisică pentru ciclism, cum ar fi Amazon, unde există o gamă largă de echipamente sportive.

Întrebări frecvente

Mai sunt căștile de tip pisică în producție?

Nu, fabrica Catlike nu mai produce căștile sale. De fapt, compania s-a închis după 25 de ani de activitate pe piață, dar încă mai puteți găsi modele pe internet sau în magazinele fizice.