Casti fara fir

mejor-auricular-inalambrico-in-ear-bluetooth

Dacă sunteți un iubitor de muzică care nu poate fi deconectat de telefonul mobil și care urăște cablurile, este timpul să aruncați o privire la cele mai bune căști Bluetooth wireless pentru urechi.

Iar esența acestui tip de căști este de a vă oferi posibilitatea de a asculta muzica preferată în timp ce alergați sau desfășurați o altă activitate fizică și/sau multitasking acasă sau la birou - ușor și rapid - menținând în același timp o conexiune cu dispozitivul mobil fără a-l avea în mâini și fără niciun cablu sau suport pe cap, urechi sau gât.

Acum, s-ar putea să vă luptați cu indecizia atunci când cumpărați oricare dintre aceste căști fără fir, din cauza varietății fuzionate cu prețul, marca și designul ; cu toate acestea, există întotdeauna oameni - ca noi - care vă pot da o mână de ajutor în astfel de cazuri.

 

Cele mai bune căști wireless Bluetooth pentru ureche

Care sunt cele mai bune căști wireless Bluetooth pentru ureche?

O întrebare oportună, într-adevăr, și una care - probabil - continuă să vă răsune în minte. Dar asta e tot. Ia-ți adio de la ea, pentru că după un test arzător, ți-am pregătit o comparație în care îți prezentăm un cvintet al celor mai bune căști wireless Bluetooth in ear, pentru ca tu să le poți alege pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Iată cele mai bune căști Bluetooth wireless pentru urechi:

1. Căști in-ear Erato Audio Apollo 7

3157hx5QZkL

Vezi pretul Emag

Dacă v-ați imaginat căști wireless care să vă ofere posibilitatea de a asculta muzică HD în timp ce faceți o activitate fizică și cu care ați putea chiar să folosiți telefonul mobil fără să-l țineți în mână, aveți noroc, pentru că firma americană Motorola le-a creat cu un design elegant și certificare IP54 care le face rezistente la stropi de apă și praf.

Dezvoltate pentru utilizatorii care se află în permanență în mișcare, căștile Motorola VerveOnes ME dispun de tehnologia Bluetooth 4.1, sunt compatibile cu Siri și Google Now, oferă o rază de acțiune de până la 30,48 metri, iar bateria lor garantează până la 8 ore de funcționare.

În comparație cu gadgeturi similare, aceste căști Motorola vin cu câteva valori adăugate: patru profiluri audio personalizate și posibilitatea de a folosi aplicația Hubble Connect pentru VerveLife, cu ajutorul căreia ai putea localiza - pe o hartă - locul în care se află căștile în caz de pierdere.

5. Mini căști bluetooth, VicTsing 4.1

Bun, frumos și ieftin

 

Vrei să te înscrii la un set de căști Bluetooth fără fir în ureche, dar nu ți-l poți permite? Nu aveți voie să vărsați lacrimi, pentru că firma de tehnologie VicTsing a dezvoltat un gadget care vă va satisface așteptările în ceea ce privește funcționalitatea fără să vă sperie portofelul.

În acest clasament, căștile mini bluetooth, VicTsing bluetooth 4.1 sunt cele mai puțin costisitoare, dar fără a lăsa deoparte garantarea unei bune calități expuse în ușurință și design compact, precum și în compatibilitate, tehnologie EDR pentru o transmisie mai stabilă a semnalului și un microfon de înaltă definiție și sensibilitate.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, acest set de căști accesibil garantează 4,5 ore de convorbire, 6 ore de redare a muzicii și 150 de ore de autonomie în standby. În plus, acesta este prevăzut cu un buton multifuncțional și o bază de încărcare USB magnetică portabilă.

 

Tipuri de căști fără fir

21KiaQHnVfL

Nu trebuie să fii expert în domeniu ca să știi că conceptul de mobilitate continuă să se materializeze sub forma unor filme futuriste, precum și a unor propuneri inovatoare în dispozitive care sunt folosite de ceva timp.

Căștile fac parte din acest grup și sunt unul dintre dispozitivele care - prin excelență - servesc drept carte de vizită pentru iubitorii de muzică, precum și pentru profesioniștii din domeniul audiovizualului. Mai mult, au câștigat teren și în alte domenii, cum ar fi gamming-ul, de exemplu, unde efectul surround este unul dintre cele mai supreme aspecte.

Cu siguranță, încă de când erai copil aveai deja o cască; iar de atunci ai asistat la evoluția acesteia în ceea ce privește noile dotări tehnologice pentru a obține cel mai bun sunet , rezistență, confort și la dezvoltarea unuia dintre cele mai inovatoare gadgeturi: căștile wireless, în versiuni in-ear și monitor; in-ear; on-ear; așezate pe gât; și True Wireless.

Vrei să știi mai multe despre fiecare dintre ei? Atunci citiți mai departe, pentru că este foarte interesant.

Căști și monitoare intraauriculare

Folosite în special în mediile sportive, aceste căști au vârfuri din cauciuc sau spumă care asigură o potrivire perfectă în canalul urechii , precum și un corp care poate fi atașat la cavitatea urechii pentru a preveni alunecarea lor din ureche în timpul activității fizice.

Dezvoltatorii au depus mult efort pentru a dota aceste căști cu tehnologii care realizează anularea zgomotului în mod semnificativ.

Căști intraauriculare

Acestea sunt echipate cu o piesă care se fixează pe urechi într-un mod amortizat și - în general - aceste căști garantează izolarea fonică și o bună calitate a sunetului.

Căști intraauriculare

Design similar cu cel al căștilor intraauriculare, cu diferența că perna pentru ureche nu este închisă în cavitatea urechii, ci pe partea exterioară, astfel încât este posibil ca oamenii să fie conștienți de ceea ce ascultați.

Se așează pe gât

Sunt prevăzute cu un suport - de obicei din material moale - care se așează pe gât, în timp ce căștile sunt în urechi.

Adevărat fără fir

Spre deosebire de toate tipurile de căști fără fir descrise mai sus, acestea sunt complet fără fir. Nu au fire și se potrivesc în interiorul canalului auditiv.

Aspecte de care ar trebui să țineți cont atunci când alegeți cele mai bune căști True Wireless

În zilele noastre, piața vă oferă o gamă largă și interesantă de opțiuni, în care nu doar marca produsului ar putea să vă atragă atenția - chiar dacă sunteți un adept fidel al acestuia -, ci și prețul , îmbinat cu designul și caracteristicile, vă va determina să optați pentru cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Așadar, în principiu, ar trebui să optați pentru un produs ergonomic, rezistent la transpirație, ușor și care, pe lângă conectivitate , să garanteze autonomie și o calitate bună a sunetului.

Cu toate acestea, de exemplu, s-ar putea să așteptați deja cu nerăbdare niște căști True Wireless ale căror finisaje și anumite funcții se potrivesc stilului dvs. de viață, dar care nu sunt deloc economice ; în timp ce există altele care vă garantează ceea ce căutați - chiar puțin mai mult - la un preț scăzut .

În plus față de toate cele de mai sus, dacă sunteți pe cale să cumpărați căști True Wireless și doriți neapărat să le alegeți pe cele mai bune, dar nu aveți posibilitatea de a lua câteva modele pentru un test care să vă permită să le evaluați pe fiecare în parte, este indicat să citiți specificațiile celor care vă atrag atenția, precum și părerea unui alt expert și utilizator.

Printre toate aceste materiale, concentrați-vă și faceți o comparație pe factori precum anularea zgomotului; frecvența; durata de viață a bateriei; driverele difuzoarelor; nivelurile optime de volum; designul ergonomic; rezistența la transpirație și umiditate.

În plus, este important să analizați și alte caracteristici tehnologice, inclusiv mono vs. stereo; sensibilitatea; răspunsul în frecvență; impedanța; și microfonul.

Această dotare se reflectă în sunetul de înaltă calitate pe care îl puteți obține de la căști. Iar acest lucru este realizat prin materialele și designul dispozitivului, capabil să blocheze orice zgomot extern care afectează ceea ce ascultați.

Aceasta este gama măsurată în Hertz (Hz) pe care o puteți vedea în specificațiile produsului. Cu cât gama este mai largă, cu atât mai mare este sensibilitatea la sunetele înalte, medii și joase pe care urechea le va percepe.

Cele mai multe căști fără fir au frecvențe cuprinse între 20Hz și 20.000Hz, care reprezintă gama dovedită medical percepută de urechea umană.

Ouch! Autonomie. Fără îndoială, aceasta este durerea de cap atât a producătorilor, cât și a utilizatorilor; totuși, în cazul căștilor wireless, tu ești cel care va urmări o autonomie a bateriei adaptată la activitățile tale.

Acesta este cazul. Dacă aveți de gând să folosiți căștile doar pentru câteva ture pe bicicletă sau la alergare, de exemplu, sau pentru câteva ore la sala de sport, o cască cu o durată scurtă de viață a bateriei ar fi perfectă pentru dvs. De ce altceva?

Dar dacă sunteți o persoană multitasking care trebuie să aibă căștile deschise toată ziua, este evident că acestea ar trebui să aibă o durată de viață lungă a bateriei.

  • Driverele difuzoarelor

Acesta este un alt factor determinant pentru calitatea sunetului. Mulți sunt de acord că o cască bună ar trebui să aibă cel puțin două drivere.

  • Niveluri optime de volum

Înainte de a intra în această parte, trebuie să vă amintiți că presiunea sonoră se măsoară în dB (decibeli) și că depășirea nivelului poate afecta sănătatea auzului dumneavoastră. Prin urmare, oricare ar fi nivelul de volum pe care vi-l oferă gadgetul dumneavoastră, dumneavoastră sunteți cel care va trebui să vă ocupați de menținerea unui volum audio moderat, pentru a evita rănirea ulterioară a urechilor.

Nu uitați că, prin natura lor, aceste căști nu sunt prevăzute cu fire sau suporturi, așa că este important să vă asigurați că dimensiunile lor permit o potrivire fidelă și confortabilă în cavitatea urechii dumneavoastră.

Un alt aspect care trebuie luat în considerare aici este că trebuie să știți că pernuțele pentru urechi sunt moi, pentru a preveni disconfortul sau alte daune viitoare.

  • Rezistența la transpirație și umiditate

Dacă este un fapt că veți folosi căștile pentru activități fizice în aer liber și/sau alte activități care le fac să stea mult timp în urechi, este extrem de important ca căștile wireless pe care le alegeți să fie rezistente la transpirație și umiditate pentru a le asigura durabilitatea .

Mai multe modele vă permit chiar să le folosiți în condiții extreme, cum ar fi sub duș sau în ploaie.

Fără îndoială, tehnologia este factorul care inspiră specificațiile tehnice care te vor prinde sau nu ca utilizator al acestui sau acelui produs.

Din aceasta - tehnologia - decurg alte aspecte (mono vs. stereo; sensibilitate; răspuns în frecvență; și impedanță) pe care nu trebuie să le pierdeți din vedere, deoarece acestea sunt cele care vă vor permite să vă bucurați de o calitate optimă a sunetului, care să se potrivească gusturilor, nevoilor și să meargă mână în mână cu bunăstarea dumneavoastră auditivă.

Da, 'vs'; o adevărată bătălie, deoarece dacă doriți să ridicați nivelul de experiență în timp ce vă ascultați muzica preferată, de exemplu, sunetul stereo vi se va potrivi perfect, deoarece va reda pe două canale diferite (dreapta și stânga), astfel încât fiecare ureche va primi un canal audio diferit.

Cu toate acestea, spre deosebire de stereo, sunetul mono este redat pe un singur canal. Cu alte cuvinte, dacă folosiți ambele căști în acest mod, veți auzi același sunet în ambele urechi.

Aceasta este reprezentată de puterea de ieșire a căștilor și se măsoară în dB (decibeli). Valoarea maximă recomandată este de 100dB; o valoare mai mare ar însemna pierderea progresivă a capacității auditive.

Ținând cont de faptul că urechea umană este în mod normal capabilă să perceapă intervale de la 20 Hz la 20 000 Hz, este posibil să se găsească pe piața actuală căști care oferă intervale de la 2 Hz la 30 000 Hz.

Acest factor - care se măsoară în Ohmi (Ω) - determină puterea și amplificarea căștilor.

Pentru o experiență optimă, este de dorit ca impedanța căștilor pe care le alegeți să nu fie mai mare de 100Ω.

Nu în ultimul rând dintre factorii de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți cele mai bune căști True Wireless, deoarece microfonul este plusul care vă va oferi posibilitatea de a vă folosi telefonul mobil fără a fi nevoiți să îl țineți în mână, fie pentru a interacționa cu Siri, Google Now sau altele similare, fie pentru a efectua și răspunde la apeluri.

Țineți cont de toate aceste informații pentru a putea alege cele mai bune căști Bluetooth wireless pentru urechi. De asemenea, nu uitați să aruncați o privire la cele cinci exemple pe care le-am descris mai sus, astfel încât să îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine.