Casti gaming pentru ps4

mejor-casco-gaming-para-ps4

Când vine vorba de alegerea celor mai bune căști de jocuri pentru ps4, trebuie să fii foarte atent. Poate ți s-a întâmplat și ție ca și mie, am vrut să-i dau ceva fratelui meu și am fost dezamăgit. Nu este necesar să verificați doar calitatea microfonului și a căștilor, ci și compatibilitatea cu ps4 și versiunea acestuia.

Nu am știut acest lucru în momentul achiziționării și am cheltuit o mulțime de bani pe căști care nu au funcționat. A trebuit să le returnez. Apoi, au mai fost și alte lucruri pe care nu le-am luat în considerare, cum ar fi dacă vă place mai mult un model fără fir sau cu bandă pentru căști, sau dacă fiecare dintre căști era suficient de căptușită.

Dar, în sfârșit, îi știam toate preferințele, după ce el învățase deja de la A la Z, despre căștile pentru a se juca cu ps4.

Dacă vreți să vă cumpărați unul, ar trebui să verificați marca, dacă sunt de bună calitate și cu siguranță veți dori o pereche care să fie mai ieftină, pentru că unele dintre ele pot fi foarte scumpe. Există pe piață modele care îndeplinesc aceste așteptări, este doar o chestiune de a ști cum să le cauți.

Cele mai bune căști de jocuri pentru PS4

Care este cea mai bună cască de jocuri pentru ps4?

Evident, cele pe care le puteți folosi cu platforma de jocuri, dar dacă preferați, este foarte util când sunt multiplatformă, pentru că le puteți folosi și cu PC-ul. Compatibilitatea este importantă. Iată alte câteva caracteristici esențiale:

41ja3D9ZRxL

Vezi pretul Emag

Perfecte pentru cei care urăsc cablurile, acestea au o conexiune wireless de 2,4 GHz. În plus, acestea oferă o intrare audio analogică de 3,5 mm și cabluri de alimentare, dacă doriți să vă jucați fără să consumați bateria. Acestea rezistă până la 12 ore de utilizare și se încarcă rapid.

Acestea sunt complet personalizabile, permițându-vă să configurați iluminarea, sunetul și butoanele cu ajutorul software-ului Logitech Gaming. Puteți face mai multe lucruri simultan cu ele, în timp ce vă jucați, puteți asculta muzică, puteți răspunde la apeluri și puteți discuta cu ceilalți jucători.

Este compatibil cu computerul, consola de jocuri și chiar cu dispozitivele mobile și home theatre. Sunt căști high-end, așa că produc înalte excelente, înalte foarte precise și bas foarte profunde pentru o experiență intensă.

2. SteelSeries Arctis 5

Cu DTS 7.1 Surround Sound

410FWufi4LL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune calități de sunet, aceasta poate fi casca de jocuri perfectă pentru dvs. Acestea dispun de DTS Headphone:X 7.1 pentru PC și de un sunet stereo excelent pentru Mac, PS4, Xbox ONE, VR și mobil.

Sunt foarte confortabile, deoarece se potrivesc perfect pe cap, eliminând punctele de presiune și distribuind greutatea în mod egal. În plus, căștile sunt prevăzute cu amortizare AirWeave pentru a preveni acumularea de căldură în timpul jocului, pentru ore mai lungi de distracție fără disconfort.

Microfonul este echipat cu ClearCast, care are un design bidirecțional pentru o bună claritate și anulare a sunetului. Volumul poate fi controlat aproape de ureche.

Pentru a vă face să vă simțiți activi și imersați în joc, acestea dispun de iluminare RGB Prism, care vă permite să alegeți din 16,8 milioane de culori pentru fiecare căști în parte.

3. HyperX Cloud KHX-H3CLW

Pentru jucătorii profesioniști

41KFerym3bL

Vezi pretul Emag

Cei cărora le place să se joace ore întregi o vor putea face cu aceste căști, deoarece sunt extrem de confortabile. Banda pentru cap în sine este căptușită și foarte moale, iar pernele din spumă cu efect de memorie au un efect de memorie, fiind totodată acoperite cu piele sintetică. Din punct de vedere tehnic, acestea sunt compatibile cu sursele audio HiFi, ceea ce le conferă o calitate excelentă a sunetului.

Microfonul este direcțional și trebuie plasat cu fața la gură la o distanță de aproximativ 2,5 cm. Au un cablu împletit, iar microfonul este detașabil. Deoarece căștile sunt închise, acestea oferă anularea pasivă a zgomotului.

Pot veni cu o geantă rezistentă, astfel încât să le poți lua în orice călătorie și să nu te oprești niciodată din jucat. Compatibilitatea ajunge la PC-uri, laptopuri, tablete, telefoane mobile, adaptoare pentru avioane și console PS4.

4. Razer Kraken Pro

Cu greutate optimizată

41xRli481ZL

Vezi pretul Emag

Dacă vă place să vă jucați mult, dar fără dureri de gât și de cap, acestea ar putea fi cea mai bună opțiune. Greutatea lor a fost optimizată pentru a le face ușoare și suficient de confortabile pentru gameri. În plus, acestea au o funcționalitate și o performanță ridicată, împreună cu un design plăcut. De fapt, acestea sunt disponibile în mai multe culori din care puteți alege.

Au o calitate audio foarte bună, atât pentru jocuri, cât și pentru a asculta muzică, datorită difuzoarelor magnetice interne de 40 mm cu neodim. Acestea sunt compatibile cu PC și Playstation 4 și au comenzi pe cablu pentru a regla volumul audio sau pentru a dezactiva vocea atunci când este necesar.

Microfonul este retractabil și poate fi îndepărtat și depozitat atunci când nu este necesar. De asemenea, acestea sunt livrate cu o mufă jack de 3,5 m și un cablu splitter splitter.

5. Sound BlasterX H5 Creative

Cu microfon îmbunătățit

41vTXlti1pL

Vezi pretul Emag

Vă îngrijorează comunicarea clară cu alți jucători? Acest model are un microfon îmbunătățit, detașabil și îmbunătățit pentru a asigura o bună anulare a zgomotului și o preluare eficientă a vocii pentru mediile de joc zgomotoase.

Driverele sale au fost optimizate pentru a fi mai sensibile și pentru a reproduce sunetele mai clar, mai puternic și mai precis. Acestea oferă înalte, medii și joase excelente pentru un sunet mai natural și mai precis. Acestea au un design din aluminiu întărit și o construcție robustă pentru ore întregi de utilizare zilnică.

Include un cablu împletitură de 1,2 metri lungime cu conector detașabil de la 4 pini la 4 pini de 3,5 mm și un cablu de extensie cu splitter audio în formă de Y de 1,2 metri lungime.

Atunci când primiți acasă noua cască de jocuri pentru ps4, trebuie să acordați atenție îngrijirii pieselor sale. Multe dintre ele sunt detașabile, cum ar fi cablurile și microfonul, iar dacă vreuna dintre ele lipsește atunci când te joci, nu-ți va plăcea și vei alerga să te plângi celor care locuiesc la tine acasă. Nici lor nu le va plăcea.

Apropo, nu strică să căutați acele modele care permit înlocuiri în cazul în care se pierde total un accesoriu.

Ce sunt căștile pentru jocuri?

mejor-casco-gaming-300x200

Sunt unul dintre cele mai importante accesorii pentru oricine iubește jocurile video, alături de un scaun de gaming, un controler de consolă bun sau chiar o conexiune la internet de mare viteză. Chestia este că aceste căști nu sunt ca cele pe care le folosești la telefonul mobil sau la orice alt gadget, ci sunt capabile să redea muzică, efectele sonore ale jocurilor video și sunetul colegilor de echipă în timp real, pentru a vă oferi cea mai completă și realistă experiență posibilă.

O pereche bună de căști va servi, de asemenea, la îmbunătățirea jocului, ajutându-vă să observați detalii mai mici, mai fine, care vă vor permite să reacționați mai rapid sau să observați evenimente din joc pe care, în mod normal, nu le-ați observa atât de ușor sau de clar.

În mod similar, căștile pentru jocuri au evoluat în timp, de la căștile clasice de 3,5 mm la căștile moderne cu Bluetooth sau căștile compatibile VOIP pentru a efectua apeluri în timpul jocurilor.

Tipul de conexiune

Această alegere trebuie să se bazeze pe tipul de consolă pe care o aveți, deoarece există căști care vin cu cabluri tipice de 3,5 mm, cablu optic, conector USB fără fir sau cu fir și, bineînțeles, și cu Bluetooth. Avantajul modelelor PS4 este că sunt deja concepute pentru PS4 și nu veți avea probleme în a găsi o pereche bună pentru aceasta.

Cu PS4 evitați conflictul de a trebui să actualizați driverele audio, așa cum se întâmplă în cazul PC-urilor. În plus, driverele USB și Bluetooth fără fir sunt de obicei compatibile cu noul PlayStation.

Pentru jucătorii care poartă ochelari

Un aspect care este uneori trecut cu vederea este confortul oferit de căști pentru utilizatorii care poartă ochelari de corecție. În aceste cazuri, plăcuțele și alte părți ale căștilor trebuie proiectate astfel încât să nu exercite o presiune suplimentară asupra ochelarilor și să nu provoace disconfort în timpul sesiunilor lungi de joc. La urma urmei, ideea este să vă bucurați la maximum.

Materiale pentru banda pentru cap și pernuțele pentru urechi

Materialele folosite pentru banda pentru cap și pernuțele pentru urechi sunt esențiale pentru a vă asigura confortul, deoarece nu toate sunt pe deplin adecvate. De exemplu, se presupune că pielea și pielea sintetică sunt foarte confortabile și nu se poate nega faptul că arată foarte elegant și de înaltă calitate. Cu toate acestea, ele pot provoca transpirație, ceea ce va sfârși prin a deteriora pielea mai repede.

Aveți, de asemenea, acele modele cu pernuțe pufoase pentru urechi, care nu vă fac să transpirați, dar uneori nu se simt atât de confortabil în urechi. Fără îndoială, cele mai recomandate sunt cele cu spumă cu memorie, care pot fi un pic mai scumpe, dar care se simt foarte bine în urechi.

În ceea ce privește banda pentru cap, aceasta trebuie să fie moale și să se potrivească confortabil craniului, fără să-l strivească sau să exercite o presiune inutilă asupra lui, deoarece nu vă va permite să cântați confortabil nici măcar timp de 2 ore la rând. Cele mai bune bentițe sunt bentițele căptușite.

Importanța greutății căștilor

Greutatea este un aspect foarte important, deoarece nu este doar un indiciu al confortului căștilor, ci vă poate oferi, de asemenea, o idee destul de bună despre calitatea materialelor folosite și despre construcția căștilor în sine.

O cască ușoară ca o pană poate fi o binecuvântare pentru gâtul dumneavoastră în timpul maratoanelor lungi de jocuri, dar poate fi și împotriva dumneavoastră, deoarece materialele folosite nu sunt probabil foarte rezistente și durabile. În concluzie, căștile ar trebui să aibă o căptușeală groasă și confortabilă, o bandă flexibilă care să se potrivească bine la forma craniului și o greutate intermediară.

Ce să cauți la o cască de jocuri bună

Calitatea audio

Am vorbit despre aproape orice altceva, dar nu și despre unul dintre cele mai importante aspecte: calitatea sunetului. Cu căștile obișnuite pentru muzică, căutați întotdeauna un bas mai profund și înalte mai clare, dar în cazul modelelor pentru jocuri aveți nevoie de o gamă mai largă de frecvențe pentru a vă face experiența mai realistă.

În acest sens, căutați modele cu extra bas pentru a auzi exploziile cu toată puterea pe care o merită, precum și sunet surround pentru a spori și mai mult realismul întregului joc. Nu contează dacă nu aveți multă cultură sonoră, veți observa instantaneu îmbunătățirea.

Confort

După cum s-a discutat mai sus, trebuie să vă asigurați că setul cu cască vă garantează un confort total cu spumă cu memorie sau cu o greutate medie. Cu toate acestea, vă recomandăm, de asemenea, să alegeți căști care să acopere întreaga ureche în loc să treacă peste ureche sau să meargă spre interior. Acestea sunt întotdeauna mai bune pentru jocuri, deoarece sunt mai bune la anularea zgomotului extern .

Eliminarea zgomotului

Atunci când vă jucați în locuri zgomotoase, cum ar fi în apropierea unor străzi aglomerate, în case cu oameni zgomotoși sau în alte situații similare, este important să vă uitați la acest tip de căști. Nu numai că sunt cele care acoperă complet urechile, dar există și cele cu o tehnologie specială cunoscută sub numele de tehnologie de anulare a zgomotului, care utilizează un cip care produce un sunet care ajută la blocarea zgomotelor externe enervante.

Deschise sau închise

Atunci când folosiți căști acasă, puteți opta întotdeauna pentru modele deschise, care sunt de obicei ceva mai ieftine. Acestea au avantajul de a lăsa o parte din sunet să scape în exterior, ceea ce ar putea părea un lucru rău, dar, de fapt, face ca sunetul care scapă să creeze un efect realist și captivant. Bineînțeles, în același timp, acestea permit intrarea unor zgomote exterioare, ceea ce poate fi un pic deranjant în mediile zgomotoase.

Calitatea microfonului

A avea un microfon bun poate fi aproape la fel de important ca și calitatea audio, deoarece este ceea ce permite coechipierilor dvs. să vă înțeleagă clar, astfel încât să puteți profita pe deplin de avantajele căștii. Nu este nevoie să fie un microfon profesional de ultimă generație, ci doar de o calitate decentă și cu un braț articulat, astfel încât să îl puteți avea întotdeauna în cea mai confortabilă poziție posibilă.

Despre durabilitatea căștilor

Chiar dacă aveți grijă de căștile dumneavoastră, există întotdeauna posibilitatea ca acestea să fie scăpate sau răsturnate din greșeală. Pentru a preveni ca astfel de evenimente neprevăzute să provoace defecțiuni și deteriorări ale căștilor, asigurați-vă că achiziționați căști fabricate din materiale bune. Este o idee bună să vă ghidați după preț și chiar după greutatea și senzația de confort a căștilor. În general, modelele puțin mai scumpe, care se simt robuste, sunt cele mai bune.

Să vă faceți o idee despre prețuri

Prețurile, ca în cazul oricărui alt produs, pot varia foarte mult. La fel cum puteți găsi căști de peste 100 de euro, care oferă un sunet și capacități incredibile pentru jucătorii profesioniști, puteți găsi și căști la mai puțin de 30 de euro, care oferă rezultate excelente și sunt foarte confortabile.

Nu uitați să folosiți prețul ca un prim ghid, apoi comparați greutățile și verificați dacă au fost utile și altor utilizatori.

Motive pentru a cumpăra cele mai bune căști de jocuri pentru PS4

Blochează zgomotul extern

Să aprofundăm puțin tehnologia de anulare a zgomotului. Acesta funcționează cu ajutorul unor microfoane minuscule care captează sunetele din jurul dumneavoastră, iar microcipurile lor le analizează pentru a găsi semnalul contrar care poate anula aceste zgomote. În același timp, acestea întăresc această caracteristică prin faptul că au căști complete care formează o etanșare în jurul urechii.

Limitați disconfortul

Pentru dvs. și pentru alții, căștile pentru jocuri PS4 pot fi o ușurare. Aceste dispozitive vă permit să ascultați sunetul și muzica din jocurile video fără ca alții să fie conștienți de ele și, în majoritatea cazurilor, blochează zgomotul extern. Nu contează dacă sunt HiFi sau căști simple.

Au o calitate a sunetului cu adevărat superioară

Jocul sună mai bine cu căștile făcute pentru jocuri, detaliile sunt mai realiste și mai clare, fiecare pas, fiecare împușcătură sau fiecare zgomot pe care îl face inamicul, precum și vocile coechipierilor și atmosfera jocurilor. Veți avea sunet din unghiuri diferite, la volume diferite și cu o senzație mai captivantă.

Poți comunica mai bine cu echipa ta

În jocurile de strategie și de echipă, este important să poți comunica cu membrii echipei tale pentru a coordona fiecare mișcare și acțiune. Prin urmare, căștile pentru jocuri ajung să fie un accesoriu absolut necesar care va duce experiența de joc cu PS4 la un alt nivel.

Ce ar trebui să cauți la o cască de jocuri bună

Compatibilitatea cu consola ta

După cum am spus, nu toate căștile sunt compatibile cu toate consolele, așa că va trebui să te asiguri că modelul pe care vrei să îl cumperi poate fi folosit cu PS4. Pentru a afla, tot ce trebuie să faceți este să verificați specificațiile produsului și să căutați partea în care se indică compatibilitatea. Acolo veți vedea că unele modele sunt marcate doar pentru PC sau Xbox, în timp ce altele sunt pentru orice consolă sau doar pentru PS4, de exemplu.

În mod similar, gândiți-vă la tipul de jocuri pe care le jucați, deoarece cel puțin jocurile de acțiune și cele cu împușcături necesită o calitate audio mai bună.

Cu sau fără microfon

Atunci când jucați într-o echipă și aveți nevoie de comunicare directă cu coechipierii, un microfon încorporat bun este o necesitate. De asemenea, este utilă izolarea zgomotului de fond pentru a obține cea mai bună claritate posibilă atunci când vorbiți cu colegii de echipă.

Cu fir sau fără fir

În general, recomandăm căștile fără fir , deoarece evită încurcarea cu cabluri și, de asemenea, vă permite să vă deplasați liber fără teama de a trage din greșeală de consolă sau de a fi nevoit să vă apropiați prea mult de ea pentru a nu o deconecta. În unele cazuri, trebuie chiar să conectați căștile la controler.

Singurul dezavantaj este că se descarcă și sunt și puțin mai scumpe.

Fără fir sau cu fir?

Există un mit conform căruia modelele cu fir au o calitate audio mai bună și acest lucru este corect, dar într-o anumită măsură. Doar că avantajul este vizibil doar la viteze de biți foarte mari, pe care le doriți în producția muzicală sau în domenii similare, dar de care cu siguranță nu veți avea nevoie pentru jocuri. Un model wireless bun va susține o calitate audio ridicată, care vă va lăsa mai mult decât mulțumit.

Celălalt lucru este că veți putea să vă deplasați liber atunci când folosiți căști fără fir, dar veți fi legat de durata de viață a bateriei. Alegerea va depinde de gustul dumneavoastră.