Casti gaming pentru xbox one

mejor-casco-gaming-para-Xbox-One

În ultimii ani ați asistat cu siguranță la ascensiunea unei mișcări singulare de fanatici ai jocurilor video, care, ca un fel de faună urbană, au dobândit din ce în ce mai multă notorietate. Această specie pestriță nu este nimeni alta decât jucătorii , o lume din care cu siguranță faceți parte.

În acest sens, jucătorii nu se mulțumesc doar cu faptul că sunt la curent cu echipamentele și consolele de ultimă generație (cum ar fi Xbox One sau PS4), ci se străduiesc să obțină dispozitive care să le ofere cea mai mare senzație de realism atunci când joacă jocuri.

Unul dintre accesoriile care satisfac fără echivoc această experiență sunt căștile de jocuri. Multe opțiuni abundă pe piață, dar determinarea care este cea mai bună devine complicată, dar nu atât de mult dacă aveți un ghid lămuritor.

Nu renunțați la căutări, deoarece prin această comparație, vă vom prezenta cele mai bune căști de jocuri pentru Xbox One.

Cele mai bune căști de jocuri pentru Xbox One

Care este cea mai bună cască de jocuri pentru Xbox One?

Există mai mulți factori sau caracteristici care vor determina care este cea mai bună opțiune de cumpărare.mejor-casco-gaming-para-Xbox-One

Este bine cunoscut faptul că mulți dintre acești gameri sunt utilizatori atât de console, cât și de calculatoare, prin urmare este relevant să opteze pentru dispozitive compatibile cu ambele platforme.

Deoarece aceștia petrec ore lungi de divertisment, este necesar ca căștile să fie ergonomice, din materiale moi, cu benzi reglabile, cu pernuțe anti-transpirație etc.

Sunetele jocului ar trebui să fie realiste și de înaltă fidelitate, fără bâzâituri, bâzâituri sau întreruperi ale auzului atunci când se comunică cu un alt jucător.

Dacă achiziționați un set de căști fără fir, ar trebui să vă gândiți să îl alegeți pe cel care garantează o durată de încărcare mai lungă, altfel ați putea pierde brusc comunicarea cu echipa de chat.

După ce aceste aspecte au fost luate în considerare, vă vom prezenta cele mai recomandate articole.

Iată cele mai bune căști de gaming pentru Xbox One:

1. Căști de gaming profesionale pentru Xbox One Razer Kraken

Pentru gameri exigenți

41Ja0gsVheL

Vezi pretul Emag

Marca Razer vă oferă o cască profesională pentru a fi utilizată cu consola Xbox One; vă va oferi performanțe ridicate datorită standardelor sale înalte de construcție.

Difuzoarele sale magnetice din neodim vă vor oferi un sunet clar în gamele medii și înalte, în timp ce frecvențele joase vor fi profunde.

Pernele închise pentru urechi nu numai că oferă confort, dar creează și o izolare acustică; adăugarea unui microfon analogic, unidirecțional, vă permite să interacționați în timp real cu alți jucători fără zgomote deranjante și întreruperi.

Dimensiunile produsului: 16,5 x 9 x 20 cm și 290 g. Este un element recomandat.

2. HAMSWAN HUHD-H Căști wireless pentru jocuri

Multifuncțional

41Ezj8pIAnL

Vezi pretul Emag

Această cască wireless de calitate stereo are o rază de acțiune efectivă de 6 până la 10 metri; se potrivește cu cele mai recente generații de console de jocuri video, precum și cu televizoarele și PC-urile.

Alimentat de o baterie cu litiu, are o autonomie de până la 12 ore și se încarcă complet în 5 ore prin cablu USB.

Difuzorul său de 40 mm de înaltă sensibilitate proiectează perfect în timpul acțiunii, iar microfonul este flexibil și detașabil.

Sunetul jocului și al chat-ului pot fi controlate separat prin intermediul emițătorului inclus. Este o cască bună.

3. Căști de gaming VersionTech

Camuflate și pentru acțiune

51lgkHdjV7L

Vezi pretul Emag

Primul lucru care iese în evidență atunci când te uiți la acest dispozitiv este designul său vizibil de camuflaj militar.

Vă puteți bucura de o calitate bună a sunetului datorită driverului magnetic de înaltă precizie de 40 mm din neodim.

Căștile au vibratoare încorporate care sporesc basul și, astfel, claritatea și realismul jocurilor. Panoul de control include un buton de dezactivare a sunetului și un control rotativ al volumului.

Pernuțele pentru urechi sunt realizate din piele moale, anti-transpirație, banda pentru cap este reglabilă, iar microfonul este reglabil, dar nu detașabil.

Dispozitivul este prevăzut cu o mufă de 3,5 mm pentru conectarea la o consolă sau la telefonul mobil.

Este ideal pentru pasionații de jocuri de acțiune precum Call Duty sau Metal Gears Solid.

4. Căști Xbox One Beexcellent

Raport calitate-preț bun

Designul său ergonomic și greutatea redusă îl fac unul dintre cele mai potrivite dispozitive pentru gamerii dependenți de ore lungi de distracție.

Acest set de căști oferă sunet surround virtual; puteți auzi clar, fără zgomot exterior, datorită driverului magnetic de neodim de 50 de milimetri.

Dispune de un regulator de volum rotativ și de mute. Microfonul poate fi rotit la 360 de grade. Este compatibil cu toate tipurile de dispozitive.

Dacă doriți, îi puteți face luminile să strălucească prin simpla conectare la un port USB.

Costul său este accesibil și putem spune cu certitudine că este un produs de bună calitate.

5. Căști de jocuri pentru Beexcellent GM-01-BB-001UK

Confortabile și accesibile

Aceste căști în formă de broască țestoasă de plajă, care cântăresc mai puțin de 300 de grame, cupele din piele pentru urechi și banda de cap reglabilă vă vor oferi cel mai mare confort la un preț mai mult decât rezonabil.

Microfonul său are o funcție de reducere a zgomotului care vă permite să comunicați tare, clar și fără zgomot de fond.

Oferă o experiență acustică foarte bună, căștile sale sunt etanșe, împiedicând astfel filtrarea sunetelor exterioare. Acesta are un amplificator de bas care amplifică aceste frecvențe.

Este compatibil cu toate consolele de ultimă generație, cum ar fi Xbox 360, precum și cu alte dispozitive electronice.

Este cel mai puțin costisitor articol din listă.