Casuta de papusi

Să te bucuri de zona verde din fața casei tale, în siguranță și cu stil este posibil prin achiziționarea celui mai bun cort de grădină, care îți va oferi posibilitatea de a avea momente plăcute în timp ce te protejează.

Aceste copertine ne permit să trăim o experiență diferită în afara pereților casei, să sărbătorim un eveniment sau pur și simplu să împărtășim un grătar delicios cu prietenii, într-un spațiu umbros, ferit de ploaie.

Explorarea diferitelor opțiuni, cunoașterea fiecărui producător de marcă și luarea unei decizii este adesea o sarcină complicată, dar acest comparativ rezumă acest efort cu propuneri interesante.

Există nenumărate alternative pe piața în ceea ce privește copertinele de grădină, toate create pentru a răspunde unor cerințe diferite. Pentru mulți, selecția de copertine poate fi un proces copleșitor.

Frecvența de utilizare: nevoia de achiziție este o dorință bruscă sau va fi utilizabilă în timp? Acesta va fi un factor determinant pentru a decide dacă să căutați un magazin simplu și ieftin sau să faceți o investiție mai mare.

Locație: deși ne concentrăm pe corturi de grădină, acestea ar putea fi folosite pentru terase sau chiar pentru terase. Acest lucru ne va face să luăm în considerare dimensiunea lor.

Materiale: țesătura impermeabilă cu protecție anti-fugă trebuie să fie de bună calitate, la fel ca și structura și alte componente.

Iată cele mai bune corturi de grădină:

1. Cort de grădină grc-250b - nov Kenley

Instalare ușoară

41Y0zXLfI9L

Vezi pretul Emag

Marca Kenley oferă o alternativă simplă, eficientă și elegantă la baldachinul cortului de grădină.

Este un acoperiș pătrat de 3×3 metri, ideal pentru a oferi umbră în aer liber în zilele de vară și protecția necesară pentru ca ploaia bruscă să nu vă strice planurile.

Este confecționată dintr-o țesătură din poliester ultrarezistentă, are un strat de PVC care o face impermeabilă, găuri de ventilație și curele Velcro întărite pentru montarea și demontarea ușoară a țesăturii.

Designul are o culoare bej neutră, care se potrivește cu orice decor, iar materialul poate fi spălat la mașină.

2. Cort de grădină AirWave 5066176862753

Husă impermeabilă

318NGgoKLlL

Vezi pretul Emag

Un alt produs excelent din comparația noastră este cortul de grădină AirWave pentru designul său durabil, impermeabil și elegant.

Acest cort are o construcție din oțel foarte stabilă și rezistentă la intemperii, designul poate fi ridicat și demontat în doar câteva minute datorită configurației sale pop-up care permite plierea și desfășurarea structurii cu ușurință.

Baldachinul este confecționat din țesătură de poliester, are dimensiuni de 3×3 metri și este rezistent la UV și la apă.

Designul este disponibil în 5 culori diferite și include și o geantă de transport.

3. Outsunny Garden Tent

Protecție cu stil

31Xtty7wjfS

Vezi pretul Emag

Acest minunat cort de 3×3 metri va avea un impact vizual ridicat datorită designului său elegant. Vă veți bucura de întâlniri de familie în aer liber în deplină siguranță. Dispune de o plasă mare de țânțari cu fermoar, care vă protejează de insectele nedorite. Structura sa puternică și stabilă este realizată din metal, ceea ce o face rezistentă la condiții meteorologice nefavorabile. Este confecționat din material poliester maro . Acesta poate fi fixat pe sol cu ajutorul unor cuie.

4. Cort de grădină Abba Patio Garden Tent

Ușor de instalat

31r+y0xcGLL

Vezi pretul Emag

Aveți de obicei probleme cu instalarea corturilor? Acest model va simplifica această sarcină. Sistemul său de pergolă pliabilă facilitează asamblarea fără inconveniente, întărindu-și baza cu 8 țăruși și cabluri de oțel. Țesătura Oxford 300D nu este doar atractivă și durabilă, ci oferă și protecție UV . Se livrează cu geantă de transport. Perfect pentru sărbători în aer liber, picnicuri sau plajă. Ocupă un spațiu de 3×3 metri.

5. Cort pliabil Force cadouri Miguel

Ușor și funcțional

61Y0Vovo9pS

Vezi pretul Emag

Împărtășește bunătatea de instalare a predecesorului său, cu un sistem de tip umbrelă, care facilitează instalarea sa. Țesătura din poliester respinge razele UV și este foarte rezistentă la apă. Structura sa este realizată din oțel cu picioare reglabile, astfel încât poate fi fixată pe orice suprafață plană. Recomandat pentru zilele de camping, care necesită un echipament mai ușor. Cei 3×3 metri pe care îi ocupă se combină cu cei 3,36 metri până la vârf.

6. Pavilion de grădină TecTake

Aspect inovator

41ZwlsPkHlL

Vezi pretul Emag

Designul robust, care imită o casă mică, este aspectul remarcabil al acestui pavilion . Își îndeplinește cu creativitate funcția de a se adăposti de razele puternice ale soarelui. Are 5 guri de aerisire sub forma unor ferestre mari pe pereții săi laterali , precum și o intrare principală mare pentru acces. Acesta măsoară 6x3x2,5 metri, ceea ce îl face nu numai un produs accesibil, ci și un produs mare în raport cu restul.

7. Carport Innovations Cort de grădină Qisan

Practic și eficient

41-wTsQk3-L

Vezi pretul Emag

Această marchiză ușoară , care acoperă un spațiu de 3×3 metri, este cea mai ieftină opțiune . Acesta îndeplinește caracteristicile minime admisibile pentru a asigura un timp de relaxare sub umbra sa. Țesătura este subțire, ceea ce ar trebui luat în considerare în cazul unei ploi abundente. Este ușor de instalat și de depozitat. Suportul său ușor pliabil este ideal pentru activități comerciale și recreative care nu necesită o utilizare prelungită. Se recomandă să fie montat pe suprafețe dure.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune corturi de grădină

Tipuri de copertine

Copertine pentru evenimente

În cazul în care doriți să organizați un eveniment, o petrecere sau o întâlnire în grădină sau în curtea din spate, puteți oferi invitaților dvs. un loc unde să se adăpostească de condițiile meteorologice nefavorabile cu ajutorul unui cort de protecție sau al unui cort de cort.

Nunțile în aer liber sunt la modă, bazându-se pe aceste elemente pentru a crea un spațiu intim care poate fi decorat în mod creativ. Unele dintre ele au chiar și covoare sau podele speciale sub ele pentru a le transforma în ringuri de dans.

Unii le folosesc, printre altele, pentru a adăposti cai sau animale de expoziție.

Acoperișuri sportive

De obicei, acestea ocupă un spațiu mai mare, servind ca punct de atracție pentru evenimentele sportive. Acestea pot găzdui spectatori sau echipamente utilizate pentru activitățile care urmează să fie desfășurate.

Acestea contribuie la protecția pielii împotriva razelor UV dăunătoare, care pot compromite sănătatea și performanța participanților la sport.

Copertine sporadice

Acestea sunt denumite astfel din cauza utilizării lor rare și variate. Grătarele în familie, sărbătorirea zilei de naștere sau protecția unui vehicul se numără printre funcțiile care le pot fi atribuite.

Instalarea lor este mai puțin complexă decât cea a unei marchize mari, dar sunt cele mai frecvente în case. Acestea sunt de obicei deschise, cu fereastră și protecție suplimentară împotriva țânțarilor.

Corturi de plajă

Oferă confort și protecție pe plajă. Acestea au un strat suplimentar care respinge razele ultraviolete și stochează căldura în exces. Acestea sunt disponibile sub formă de umbrele sau corturi.

O caracteristică comună a acestor tipuri de corturi este ancorarea înclinată a picioarelor. Acest lucru asigură stabilitatea în nisip, cu un suport suplimentar de frânghie pentru a o menține pe loc.

În multe cazuri, partea superioară este prevăzută cu o gaură, pentru a permite trecerea liberă a unei anumite cantități de aer, ceea ce previne ca aceasta să fie spulberată de la sol de forța vântului.

Ce să cauți la un cort de grădină?

Materiale

În ceea ce privește țesătura, poliesterul este cel mai frecvent utilizat, deoarece este durabil și rezistent la apă. Polietilena se găsește adesea în corturile semipermanente, în garaje și în copertinele sporadice.

Husele din vinil sunt disponibile în multe produse, dar sunt mai puțin populare, deoarece sunt mai grele decât celelalte. Cei cu pânză cresc costurile.

Impermeabilizare

Compoziția materialului ales trebuie să asigure o protecție impermeabilă. Unele țesături rețin lichidul timp de câteva ore, având o eficiență normală împotriva contactului permanent.

Cusături etanșate

Cusăturile întărite asigură o durată de viață mai lungă la corturi. Indiferent cât de bună este calitatea a țesăturii folosite, dacă cusăturile sunt slabe, deteriorarea va fi evidentă în scurt timp.

Dimensiuni

Pentru fiecare nevoie, diferite dimensiuni . Încercați să cumpărați copertine de dimensiuni potrivite pentru utilizarea prevăzută.

Material al cadrului sau al structurii

Baza care îl susține este totul. Structurile din oțel, care sunt foarte rezistente la intemperii, sunt cele mai recomandate.

Selectați ancore puternice, în funcție de suprafața pe care vor fi instalate. Acestea sunt disponibile în oțel, aluminiu, plastic și fibră de sticlă. Mediul umed face ca plasticul și fibra de sticlă să fie cele mai rezonabile alegeri. În timp ce durabilitatea oferită de materialele metalice este superioară.

Momentele în care puteți folosi un cort de grădină

Aceste copertine pot fi folosite ca adăpost pentru o gamă largă de ocazii:

  • Acestea oferă copiilor o formă de protecție în timp ce se joacă și învață în spații naturale, facilitând transportul în interior și în exterior, fără a se uda sau a se expune la intemperii.
  • Acestea pot crea spații acoperite pentru mese și zone sociale pentru școli și colegii, restaurante, spitale și reședințe, centre de grădinărit și aproape orice alt tip de locație.
  • Ele pot fi folosite chiar și ca copertine sau verande de intrare, oferind oamenilor protecție împotriva ploii în timp ce deschid ușa sau așteaptă accesul în clădiri.
  • Acestea permit crearea unui spațiu expozițional pentru vânzarea de produse, alimente și plante, sprijinind activitățile comerciale.
  • Poate oferi acoperișuri acoperite pentru spectatorii așezați sau în picioare în timpul evenimentelor sportive și al spectacolelor.
  • Acestea asigură adăpost și umbră pentru personal, produse și echipamente în zonele de depozitare și încărcare.
  • Se utilizează pentru adăposturile de vehicule din parcările neacoperite, menținând o temperatură interioară adecvată, protejând în același timp vopseaua și exteriorul acestora.

Motive pentru a investi într-un cort de grădină

Cu toții ne putem bucura de un alt fel de seară, putem observa natura sau citi o carte bună dincolo de acoperișul de lemn al caselor noastre. Căldura apăsătoare ne face să prețuim exteriorul, și atunci apare în prim plan importanța grădinii.

Acestea oferă adăpost împotriva ploii, un spațiu comun pentru un grătar, ținând la distanță insolația.

Acestea reprezintă o formă de economisire a energiei, reducând utilizarea continuă a aparatelor de aer condiționat și a aparatelor electrice.

Adăugați valoare estetică zonei de grădină interioară , cu o selecție largă de modele, stiluri și culori.

Creați un spațiu suplimentar pentru casă, perfect pentru relaxare sau pentru a vă concentra în timp ce lucrați, creând un fel de birou în aer liber.