Cazeina

mejores-caseínas

Anul trecut am avut unele întârzieri în pregătirea mea pentru o competiție de fitness, așa că am decis să caut un ajutor suplimentar la proteinele pe care le luam în mod regulat între antrenamente. Așa că mi s-a recomandat să consum mai multă și mai bună cazeină pe timp de noapte și nu doar un zer.

De atunci am observat cum munca din fiecare zi nu se pierde în timp ce dorm sau dacă petrec prea mult timp odihnindu-mă fără mâncare.

De asemenea, versiunile sub formă de pulbere ale acestei proteine sunt mult mai bune pentru asimilare și concentrare și gust, am încercat cu o sursă naturală de brânză de vaci și nu am putut suporta gustul în a treia zi.

Acest lucru nu mi se întâmplă cu soluțiile sub formă de pulbere, deoarece pot varia modul în care le consum. Deci, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni pentru a folosi timpul de odihnă în avantajul dumneavoastră, aveți nevoie de mai multă cazeină.

 

Cele mai bune cazeine în proteine

Care este cea mai bună cazeină?

Există multe varietăți, atât în ceea ce privește originea, cât și în ceea ce privește prepararea produsului final. Aromele, dimensiunile și adaosurile de agenți de îngroșare sunt unele dintre cele mai comune variații și principalele diferențe pe care le veți vedea în această comparație.

Cu toate acestea, suntem de acord că ceea ce este cu adevărat important este faptul că acestea pot furniza nutrienții, aminoacizii și caloriile necesare pentru o bună sinteză a proteinelor și pentru menținerea țesutului muscular.

Dar dacă sunteți în căutarea unui produs mai specific pentru că aveți o anumită stare de sănătate sau un regim alimentar, vi le recomand pe cele care vin fără adaos de lactoză , iar dintre cele sensibile și insensibile la calciu este mai bine să optați pentru unul care nu precipită.

Iată cele mai bune cazeine:

1. 100% Caseină 100% Casein Gold Standard aromă de ciocolată Optimum Nutrition

Origine micelară

51NJwjxtKgL

Vezi pretul Emag

Este alegerea mea de top datorită dimensiunii mari și performanței. Îl iau cu 1 oră înainte de culcare cu apă și gustul de ciocolată și spumă se simte ca un milkshake . Cel mai bun lucru este că mă trezesc fără foame sau cu stomacul gol. Vă avertizăm că este destul de gros, așa că, dacă aveți de gând să faceți alte amestecuri, ar trebui să aveți grijă de acest aspect.

2. BioTech USA Chocolate Fusion Casein

Gros și ușor

517tCcLu+DL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o proteină cu conținut scăzut de carbohidrați, deci este bună pentru corpurile endomorfe, provine din cazeinați de calciu, deci este puțin mai rapidă. Îmi place foarte mult atunci când mă simt greoi de la mesele de peste zi, mă ajută să dorm mai ușor și evită repetițiile neplăcute. Este, de asemenea, o hiperproteină cu unul dintre cele mai complete cocktailuri de aminoacizi, de 89%.

3. Scitec Casein Protein Complex

Gust excelent

51SgljHumZL

Vezi pretul Emag

Această proteină este renumită pentru aromele sale bine create, iar aceasta de ciocolată belgiană nu face excepție. Adaugă o notă dulce la cina mea atunci când o amestec cu albuș de ou sau brânză de vaci bătută , arată și are gustul unei mousse profesionale. Este unul dintre cele mai ieftine complexe micelare, așa că merită cumpărat pentru a avea un produs diferit care să varieze clasicul milkshake.

4. Casein Prime 1000 grame Prozis Sport

Îmbogățit cu BCAA

41H8EjGSddL

Vezi pretul Emag

Trebuie să mărturisesc că la început l-am cumpărat pentru că era cel mai puțin scump peste un kilogram și pentru că ambalajul moale era mai ușor de împachetat pentru călătorii. Dar a devenit rapid unul dintre preferatele mele, pentru că este atât de gustos și pentru că conține toate beneficiile proteinei alfa s1 și beta din laptele normal.

5. Ekopura Nutrition Organic Casein Protein

Fără hormoni

41GMNJY9LyL

Vezi pretul Emag

M mulți oameni nu se simt bine când consumă produse de origine animală, așa că am inclus această opțiune vegetariană și organică pentru a consuma cazeină fără regrete etice. Acest lucru îi conferă, de asemenea, o fișă cu date de securitate mai bună pentru celiaci sau alergici. În sine, este o pulbere care se dizolvă bine și are un gust neutru, astfel încât poate fi amestecat cu iaurt, fructe sau în lapte.

 

Ce este cazeina?

Pentru a înțelege beneficiile sale, este necesar să îi cunoaștem definiția. Cazeina este un tip de fosfoproteină prezentă în laptele de vacă și reprezintă 80% din conținutul total de proteine. Este bogat în calciu și conține un profil complet de aminoacizi esențiali , necesar zilnic.

Cazeina și zerul sunt complementare în cadrul laptelui și, prin urmare, și proteinele acestuia, mai ales în ceea ce privește tipul de consum. Spun acest lucru pentru ca să înțelegeți că cazeina este partea din lapte care se absoarbe lent, în timp ce zerul este digerat rapid.

Prin urmare, în timp ce zerul acționează în sinteza proteinelor, cazeina reține azotul și previne degradarea proteinelor.

Această funcție este anti-catabolică și este foarte importantă atunci când vom sta o perioadă de timp fără să mâncăm, cum ar fi noaptea. Din acest motiv, mulți sportivi folosesc cazeina ca mijloc de prevenire a pierderii musculare înainte de a merge la culcare.

Avantajele pulberii de proteine de cazeină

Principala sa utilizare este pentru menținerea și regenerarea masei musculare. Culturistii și sportivii de fitness îl preferă ca supliment proteic pentru dezvoltarea și creșterea întregii structuri corporale, dar mai ales a zonelor pieptului, umerilor și picioarelor.

Este, de asemenea, util pentru creșterea zilnică a forței și a puterii în timpul antrenamentelor, datorită conținutului de glutamină și calciu.

Și, în sfârșit, este o proteină care poate fi asociată ca ajutor în dietele de slăbire, deoarece, fiind de absorbție lentă, dă o senzație de sațietate în stomac pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cum ajută cazeina la digestie?

Atunci când luăm proteină de cazeină sau alimente care o conțin , stomacul nostru are nevoie de mult timp pentru a o procesa, astfel încât, în acest timp, vom avea o sursă sigură de proteine și aminoacizi. Prelucrarea sa oprește procesul de descompunere a proteinelor, o modalitate de a menține dezvoltarea organismului și de a încetini catabolizarea țesutului muscular.

Este proteina de cazeină sigură?

Știu că există o mulțime de mituri care circulă astăzi, dar vă spun că majoritatea sunt false. Proteinele sunt inofensive pentru rinichi, dacă sunteți o persoană sănătoasă, și nu vor afecta producția de urină.

În cazul bolilor de rinichi este mai bine să se mențină un aport moderat, dar chiar și așa aportul recomandat este de 4 grame de proteine pe kg de greutate corporală.

Cazeina provoacă cancer?

După ce am citit o mulțime de informații despre un celebru studiu chinezesc, am ajuns la propria mea concluzie: totul a fost o interpretare greșită.

În primul rând, studiul a folosit șoareci care nu sunt pregătiți biologic în același mod ca și oamenii pentru consumul de proteine.

În al doilea rând, capacitatea cazeinei și a altor proteine de a avea un impact asupra progresiei tumorilor a fost predispusă de faptul că șoarecii erau deja expuși la medii toxice care conțineau compuși care cauzează tumori. Cu alte cuvinte, a existat un risc extern imens ca aceste tumori să se dezvolte și nu a avut nimic de-a face cu proteinele.

În cele din urmă, studiul indică unele asocieri la oameni care sunt, de asemenea, neconcludente, deoarece menționează că cazeina a crescut riscul unor tipuri de cancer în anumite zone din China, în timp ce a scăzut alte tipuri de cancer în altele.

Ceea ce pot să vă spun este că există alte studii în care cazeina a contribuit chiar la producerea de enzime imunostimulatoare.

Este posibil să fii alergic la cazeină?

A fi alergic la cazeină este același lucru cu a fi alergic la proteinele din lapte, astfel încât astfel de reacții sunt oarecum frecvente.

Din fericire, piața a dezvoltat o formă de cazeină hidrolizată care nu provoacă reacții alergice. Această formă a fost descompusă pentru a avea peptide mai mici, care sunt mai sigure.

Ce este cazeina hidrolizată și cazeina micelară?

Micelară

Este cea mai naturală formă de cazeină. Suplimentul micelar nu este falsificat și își păstrează structura moleculară, fiind mai bun pentru descompunerea enzimatică în organismul nostru

Hidrolizat

Este descompunerea de prelucrare în care legăturile proteice sunt hidrolizate și se obțin peptide mai mici. Rezultatul este foarte asemănător cu o proteină din zer sau cu o proteină din zer .

Descompunerea sa se face fie cu enzime, fie cu acizi, problema este că, în multe cazuri, cea de-a doua opțiune poate fi puțin acidă sau amară, după cum sugerează și numele. De asemenea, tinde să fie un produs mai puțin accesibil .

Diferențe între zer și cazeină

Ambele proteine au proprietăți fizice și chimice similare în sinteza proteinelor musculare, astfel încât ajută la construirea unor mușchi mai mari și mai puternici și la păstrarea beneficiilor muncii depuse în sala de sport .

Așadar, dacă vom vorbi despre diferențe, trebuie să precizăm că acestea sunt asociate mai mult cu momentul consumului și, prin urmare, pot fi complementare.

Zerul are o acțiune rapidă și este mai eficient după sesiunile de exerciții fizice. Cazeina are o acțiune mai lentă și ajută la recuperarea pe timp de noapte.

La rândul său, cazeina are beneficii suplimentare, cum ar fi o mai mare sațietate și, ca o consecință, un aport caloric mai mic după aceea. Și, adăugându-l ca ingredient în produsele de patiserie, rezultă un produs de patiserie mai gros și mai pufos.

Cum de a alege cea mai bună pulbere de cazeină?

Pentru a alege un produs de bună calitate , primul lucru pe care îl fac este să mă uit la standardele de fabricație ale mărcii . De asemenea, eu caut întotdeauna recomandări pe internet sau de la colegi, dar sunt sigur că și tu faci la fel și de aceea ești aici.

În plus, alți factori de producție, cum ar fi distribuția, prețul și calitatea generală, sunt importanți pentru mine. Îmi place, de asemenea, să pot cumpăra o varietate de arome și ca gustul să fie apetisant.

Și, cel mai important dintre toate, calitatea ingredientelor și a prelucrării lor. Acest lucru va determina, de asemenea, nevoile mele sezoniere și grupul funcțional pe care încerc să îl întăresc.

'Acesta este un articol cu caracter informativ. NU ESTE MENIT SĂ OFERE SFATURI MEDICALE. Publicarea acestor informații nu constituie practicarea medicinei, iar această analiză nu înlocuiește sfatul medicului dumneavoastră sau al altui furnizor de servicii medicale. Cititorul este sfătuit să solicite sfatul medicului său sau al altui furnizor de servicii medicale.'