Ceas minimalist

reloj-minimalista

Întotdeauna mi-au plăcut ceasurile mari, cu o mulțime de funcții pe care nu le foloseam cu adevărat, deoarece păreau mai atractive și chiar profesionale, așa că într-o zi mi-am dat seama că aș putea schimba pentru cel mai bun ceas minimalist pentru bărbați și am început să încerc diferite modele.

Adevărul este că mi-a fost greu să găsesc unul accesibil, de calitate și durabilitate ridicată, deoarece majoritatea se opreau după puțin timp, întârziau sau piesele lor metalice rugineau foarte repede. Așa că vă puteți imagina că nu a fost ușor să o găsim pe cea mai bună.

Cele mai bune ceasuri minimaliste pentru bărbați

Care este cel mai bun ceas minimalist pentru bărbați?

Deși nu este ușor să alegi una pe care toată lumea o va găsi perfectă, este posibil să restrângi căutarea și să găsești câteva care își fac treaba perfect din punct de vedere al designului, al funcției și al esteticii. De exemplu, cele din lista comparativă pe care o vedeți mai jos dispun toate de elemente de înaltă calitate, cum ar fi mișcări cu cuarț, cristale minerale rezistente la zgârieturi și la impact și chiar curele de diferite tipuri. Fără materiale ieftine care nu vor rezista o lună de utilizare.

Iată cele mai bune ceasuri minimaliste pentru bărbați:

1. Ceas minimalist pentru bărbați de la BUREI

Pentru bărbatul elegant al zilelor noastre

41VNhCHICVL

Vezi pretul Emag

Dacă este vorba de modele simple, acesta este, dar nu lasă deoparte eleganța, așa că nu este perfect doar pentru un mediu de lucru, ci și pentru o întâlnire romantică sau momente speciale.

Veți vedea cât de sofisticat va arăta la încheietura mâinii acest design ultra-subțire, cu bandă milaneză. Ar trebui să știți că are o mișcare japoneză cu cuarț și se caracterizează prin faptul că este destul de precis și fiabil și este confortabil de purtat.

2. Ceas minimalist pentru bărbați de la Sibosun

De înaltă calitate

41J+Qn0FUKL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui model în care bunul gust este exprimat în design și care se potrivește perfect cu calitatea și eficiența, acesta este ceasul potrivit pentru dumneavoastră. Și este disponibil în negru și albastru, astfel încât să puteți alege în funcție de personalitatea dumneavoastră.

Unul dintre cele mai ideale lucruri este rezistența la apă, care nu este de obicei prezentă în modelele elegante ca acesta, ceea ce vorbește despre calitatea sa.

3. Bristol Classic Collection Daniel Wellington

Un clasic

41GJDCwgMiL

Vezi pretul Emag

Recomandat pentru stilul său elegant și la modă, acest ceas este tot ce și-ar putea dori un bărbat elegant și la modă. Acesta are un cadran auriu frumos însoțit de mișcarea precisă cu cuarț și un cadran robust de 40 mm cu cristal mineral. Toate acestea sunt completate de o rezistență la apă de 30 m.

Cureaua este de culoare maro sau neagră și este interschimbabilă, iar curea nu are cifre, ci linii minimaliste.

4. CIVO CO124

Elegant și tineresc

41OFzLxzLfS

Vezi pretul Emag

Nu toate mărcile își asumă riscuri cu designuri atât de diferite ca acesta, ceea ce este cu siguranță un avantaj pentru acest model. Cadranul său rotund include detalii izbitoare de culoare albastru cer și, de asemenea, înlocuiește cifrele obișnuite cu linii simple.

Acesta include o curea metalică și un subcadran separat pentru mâna secundară care, deși elegant și modern, poate adăuga o notă de prospețime și originalitate chiar și celor mai formale ținute. Este rezistent la apă până la 30 m și are un diametru de 40 mm.

5. Braun BN0231BKBRGAL

Arată foarte bine

41ug5DNM6yL

Vezi pretul Emag

Un cadran foarte curat face ca acest ceas să iasă în evidență, cu linii destul de asemănătoare, dar cu unele diferențe în fiecare oră. De fapt, spatele carcasei ne face să credem că acesta este un ceas de lemn. În afară de aceasta, este prevăzut cu o curea din piele maro foarte atractivă și elegantă, precum și cu o carcasă din aliaj foarte rezistentă care poate rezista la scufundarea în apă până la 50 m.

.

Are un diametru de 38 mm și o grosime de 9 mm, precum și designul și suportul unui brand excelent.

6. Kezzi K738

Nivel excelent

410oQpV1l8L

Vezi pretul Emag

Recomandat pentru directorii care își petrec o mare parte din zi la birou. Cureaua din piele neagră și carcasa din cristal mineral cu o textură internă similară cu fibra de carbon arată foarte bine. Și nu există cifre, ci doar numele producătorului și linii foarte delicate pentru ore.

Este rezistent la apă până la 3 bar, are o grosime de numai 6 mm, utilizează o mișcare japoneză cu cuarț și este construit din oțel inoxidabil, deci are calitate de prisos.

Ce este un ceas minimalist?

mejores-relojes-minimalistas

Deși nu există un standard pentru cum ar trebui să arate un ceas minimalist, acestea au anumite caracteristici comune care le definesc, cum ar fi un design mai simplu, cu semne și linii în loc de cifre mari pentru a indica orele și minutele, precum și absența cadranelor variate. Cu alte cuvinte, totul se face cu gândul că 'mai puțin înseamnă mai mult'.

Acest tip de ceas special este lipsit de multe funcții pe care le au modelele mai avansate, dar dacă sunteți în căutarea a ceva mai simplu, veți aprecia lipsa complicațiilor și a pieselor suplimentare, ceea ce înseamnă, de asemenea, ceasuri mai ieftine.

6 motive pentru a purta un ceas minimalist

Dacă ați purtat toată viața acele ceasuri mari și pline de funcții, poate vă întrebați de ce cineva ar prefera modele mai simple. Ei bine, avantajele sunt multe și iată câteva dintre ele:

1. Este mai politicos în anumite ocazii

Deși mulți dintre noi preferă să vadă ora pe telefonul mobil, este adevărat că în anumite scenarii poate fi perceput ca fiind nepoliticos sau chiar lipsit de respect. De exemplu, dacă vă aflați în mijlocul unei întâlniri cu conducerea sau dacă aveți o cină importantă, cum ar fi prima cină cu viitorii socri.

În orice caz, mișcarea mâinii pentru a vedea cât e ceasul pe un ceas mic și simplu poate fi mult mai politicoasă și chiar va trece neobservată fără ca cineva să creadă că ești nepoliticos.

2. Arată-ți stilul și personalitatea

Impresiile contează, mai ales în situații formale, de afaceri relojes-minimalistas

sau la evenimente care cer eleganță. Dacă porți un ceas de lux , cu siguranță vei impresiona pe cine trebuie, darămite la interviurile de angajare! De îndată ce vei fi văzut purtând noul tău ceas minimalist, este posibil să obții acel loc de muncă la care visezi.

Cu toate acestea, sunt perfecte și pentru a completa stilul tău casual , arătând latura curată și ordonată a personalității tale. Iar atunci când alegeți culoarea și designul, țineți cont de acest lucru, deoarece fiecare accesoriu și îmbrăcăminte pe care o purtăm spune ceva despre noi și ne prezintă lumii.

3. Să dai dovadă de responsabilitate

Să ridici telefonul mobil pentru a verifica mereu ora poate părea copilăresc și iresponsabil. De asemenea, poate da impresia că nici timpul tău și nici al celorlalți nu ți se pare suficient de important pentru a-ți cumpăra un ceas, acel accesoriu unic și special pentru măsurarea timpului.

Așadar, cel mai bine este să ai la încheietura mâinii un ceas care să arate că timpul tău și al celorlalți este foarte important pentru tine.

4. Îți este mai ușor să ții evidența timpului

Există momente în care trebuie să vezi cât e ceasul și îți dai seama de două lucruri. În primul rând, nu există un ceas de perete care să te scoată din încurcătură și, în al doilea rând, nici nu poți scoate telefonul, pentru că ești în mijlocul unei ședințe, al unui curs sau în orice altă situație în care ți s-ar părea lipsit de respect să scoți telefonul. În astfel de cazuri, poate fi dificil să vă țineți pasul cu obligațiile și să vă planificați în mod adecvat angajamentele pe care le aveți în timpul zilei.

5. Este un accesoriu de modă

În timp ce copiii și adolescenții poartă adesea ceasuri simple, asemănătoare cu ceasurile minimaliste, este adevărat că și oamenii de afaceri și directorii executivi le găsesc atractive din toate motivele explicate mai sus, cum ar fi designul atractiv, modern și elegant.

În orice caz, dacă încă mai credeți că majoritatea ceasurilor minimaliste nu sunt suficient de serioase sau elegante pentru dumneavoastră, gândiți-vă de două ori și consultați lista noastră de comparație. Acolo veți vedea că aceste ceasuri pot fi foarte elegante și versatile, deoarece la cele mai multe dintre ele puteți chiar să schimbați curelele și să alegeți una mai modernă sau mai executivă, ca să spunem așa.

În mod similar, o modalitate bună de a găsi modele mai la modă și mai adulte este să vă uitați la cristal, căutând unul care să nu fie atât de mare sau de intruziv.

6. Sunt ultraconvenabile

Comoditatea acestor ceasuri este totală. Dacă încă nu vă este pe deplin clar, gândiți-vă că vă aflați la birou, la o prezentare în care sunteți în timpul programului. Nu va trebui să vă opriți să întrebați cât este ora sau să vă distrageți atenția căutând un ceas de perete, ci cu o simplă mișcare a încheieturii mâinii puteți vedea ora și să vă mențineți la timp.

De asemenea, acestea tind să fie foarte durabile și, dacă alegeți unul de foarte bună calitate, îl puteți transmite din generație în generație, iar copiii dvs. vă pot moșteni cu ușurință ceasul. Ar fi o notă frumoasă și un fel de moștenire de familie.

Dar care este diferența dintre un ceas minimalist și unul pur și simplu... simplu?

reloj-minimalista-color-negro

În zilele noastre, poate părea dificil să distingi ce este cu adevărat un ceas minimalist, deoarece piața este plină de produse etichetate ca atare, dar care sunt doar de bază și simple, nu minimaliste. Și nu ne referim doar la industria ceasurilor, ci la aproape orice tip de produs existent. Se întâmplă ca multe dintre lucrurile pe care le vedem etichetate ca fiind minimaliste să fie pur și simplu plictisitoare din punct de vedere al designului și chiar al funcționalității.

Dar mai întâi este important să înțelegem ce este minimalismul. Practic, este vorba de a duce un design la versiunea sa cea mai esențială, adică de a elimina orice element care nu este 100% funcțional sau necesar, ceea ce duce la simplificarea totul la cele mai de bază linii și elemente care transmit mesajul pe care doriți să îl transmiteți și care ating scopul dorit.

Este practic o artă în care designerul se limitează la o serie de idei și elemente cheie. Cu alte cuvinte, mai puțin înseamnă mai mult.

Acum, simplitatea diferă de minimalism prin faptul că minimalismul implică un studiu real și utilizarea creativității pentru a găsi cele mai eficiente elemente și atribute cheie ale unui design în care fiecare mică parte trebuie să ne spună multe. Așadar, dacă privim din această perspectivă, minimalismul este mai complicat decât pare, cel puțin în ceea ce privește procesul creativ în sine.

O altă caracteristică a simplului este că sfârșește prin a fi repetitiv și lipsit de originalitate, în timp ce minimalistul poate părea chiar disruptiv, diferit și cu siguranță atrage atenția, deoarece la început poate da impresia că este greșit și că merge împotriva standardului. Dar o a doua privire dezvăluie o estetică și un farmec perfect care te captivează.

Ce să cauți la un ceas minimalist

Precizia

Când măsori timpul, precizia este prioritară și, pentru a găsi un ceas cu adevărat precis, trebuie să alegi un mecanism bun. Automatele sau digitale sunt adesea foarte convenabile, deoarece sunt ușor de utilizat și de configurat, dar nu sunt atât de precise încât puteți întârzia până la un minut și jumătate după o săptămână.

Modelele cu mișcare cu cuarț sunt ideale.

Mărimea

Mărimea influențează direct mărimea brațelor și a încheieturilor. Dacă aveți o constituție foarte subțire, un 36 mm s-ar putea să vi se potrivească, dar cei mai musculoși ar trebui să opteze pentru un 44 mm.

Culoarea ceasului

Culoarea ceasului tău are mult de-a face cu gusturile tale și cu ceea ce porți în mod normal, așa că asigură-te întotdeauna că se potrivește cu ținuta ta. De asemenea, pentru ziua, culorile deschise vi se vor potrivi, în timp ce negrul sau griul vi se vor potrivi mai bine pentru seară. Dacă doriți ceva pentru 24 de ore, orice culoare între timp este suficientă.

Materiale pentru curele

Gândiți-vă și la acest aspect, deoarece există curele din piele care arată foarte bine, dar care se pătează și miros repede; curelele din silicon sau din cauciuc se pot încălzi foarte tare; în timp ce curelele din metal pot rugini foarte ușor dacă nu sunt din oțel inoxidabil sau dintr-un alt material bun.