Ceasuri din lemn

mejor-reloj-de-madera-ecologico

Dacă sunteți una dintre acele persoane atente la detalii care doresc să dăruiască ceva special și minimalist pentru sărbătorile de Crăciun, vă prezentăm o selecție exclusivă a celor mai bune ceasuri ecologice din lemn atât pentru bărbați, cât și pentru femei, veți vedea cum calitatea bună și farmecul se îmbină în aceste prezentări atât de necesare pentru a completa accesoriile oricărui look.

Și fie că este vorba de un cadou personal sau de un cadou pentru o persoană dragă, nimic nu se compară cu echilibrul perfect între atingerea vintage și romantică a pieselor lucrate manual și ecologice, care includ lemn de santal, arțar, lemn de trandafir sau bambus și le combină cu tehnologia și precizia moștenirii elvețiene.

Prin urmare, vă invităm să ne însoțiți în acest tur, pentru a putea recunoaște cele mai bune mărci. Aici vă vom prezenta atât cele mai recomandate, cât și cele mai elaborate.

 

Care este cel mai bun ceas ecologic din lemn?

În zilele noastre, factori precum confortul, eleganța și punctualitatea sunt calități care sunt foarte apreciate atât de bărbați, cât și de femei.

Dacă la aceste elemente adăugăm o notă de prospețime artizanală, portabilă, ușoară și ecologică, veți atrage cu siguranță atenția.

În plus, dacă sunteți pasionat de sport, plimbări în aer liber, meditație și gătit, veți aprecia și faptul că timpul vă este controlat cu precizie, dacă ceasul dumneavoastră încorporează în cadrul tehnologiei și esteticii sale materiale precum cuarțul și lemnul, acesta din urmă fiind indispensabil pentru cei care sunt alergici la metale și materiale plastice.

Prin urmare, îndepărtându-ne de ceea ce reprezintă un produs mai puțin costisitor, acestea devin principalele caracteristici pe care ar trebui să le căutați atunci când oferiți un cadou special acelei persoane dragi, mai ales dacă aceasta a devenit un mare călător.

Iată dintre cele mai bune ceasuri ecologice din lemn:

Ceasuri din lemn pentru femei:

1. TENSE L4300R-V

Hipoalergenic cu lemn de trandafir

418L9Iy9tNL

Vezi pretul Emag

De la renumita marcă canadiană Tense a cărei istorie datează din 1971, Seria Nortwest , realizat manual în conformitate cu cele mai stricte standarde ecologice, folosind lemn de trandafir la fabricarea sa, acest ceas de mână hipoalergenic elegant și ușor pentru femei.

Alte caracteristici includ funcții de luminescență în arătător, o carcasă de 31 mm, o grosime reglabilă a benzii de 15 mm, o închidere automată din oțel inoxidabil și o cutie de cadou delicată.

2. AB AETERNO 'Alba' 100% lemn natural

Cu cristal swarovski și lemn de arțar

41w1MPdQ5oL

Vezi pretul Emag

Cei de la Ab Aeterno vin să seducă încheieturile doamnelor cu o operă de artă delicată, dar solidă în ceea ce privește ceasurile ecologice.

Fabricat din lemn de arțar și încorporând cristale swarovski în mecanismul său de fabricație, oferă un cadou de vis, exact ca un rond elvețian și cu o greutate redusă, de doar 50 de grame.

3. Ceas din lemn Marea B35296/2

Fabricat din teflon și rezistent la apă

41DtnER89wL

Vezi pretul Emag

De la oamenii de la Marea pentru femei, vine un ceas unisex complet accesibil și submersibil la plajă, la piscină sau la duș datorită calității sale de fabricație pe bază de teflon.

Cu o garanție de 2 ani, un aspect de lemn și o cutie de cadou de 40 mm, este o piesă ideală pentru a completa accesoriile dvs. utilitare pentru ținutele casual.

(Ojo lenteja, linkul ăsta pe care mi l-ai pus în al 4-lea ceas pentru femei, adică cel care vine în continuare, s-a dovedit a fi pentru bărbați, îl las în această ordine în care m-ai pus, dar cred că ar trebui să meargă în secțiunea pentru bărbați. Ceas din lemn BEWELL

Cu cuarț japonez, ecologic

A venit rândul lui Bewell, să ne ofere una dintre cele mai bune piese de pe piață în ceea ce privește fabricarea de ceasuri unisex și ecologice. În plus, pentru a obține o mai mare precizie în marcarea orei, acesta încorporează cristale de cuarț japoneze în materialele sale.

Are un aspect unic, deoarece designul său, cu finisaj artizanal, prezintă pe partea exterioară a circumferinței sale o formă dințată care imită un angrenaj.

5. Mercimall BAB-01

Fabricat din bambus cu curea din piele

51-uCzENw6L

Vezi pretul Emag

Încheind selecția de ceasuri ecologice, vă prezentăm una dintre cele mai bune alternative de cumpărat de la eticheta Mercimall, care realizează o piesă din bambus, ușoară, dar rezistentă, care oferă, de asemenea, un afișaj analogic și o mișcare japoneză cu cuarț pentru o mai mare precizie.

Cu un diametru al cadranului de 4,2 cm și o curea din piele reglabilă, completează cadoul ideal.

Ceasuri din lemn pentru bărbați:

6. ZLYC QY-W1511-XJ07-RB-1 dublă mișcare japoneză cu cuarț

Cu 2 tipuri de lemn pentru a calma nervii

519AwDrq1tL

Vezi pretul Emag

Proiectat de profesioniști foarte calificați în domeniul preciziei și al mișcării orientale cu cuarț, sigiliul de Zlyc, ne prezintă un ceas cu două nuanțe de culori datorită combinației a două tipuri de lemn: lemn de santal roșu și arțar, oferind o ușoară rezistență la apă, în timp ce aromele sale generează un câmp de aromaterapie care calmează nervii.

Designul său circular a fost adaptat pentru a afișa două fusuri orare în același timp.

7. Ceas din lemn de zebră Greentreen

Fără toxine și multifuncțional

51QALweLQnL

Vezi pretul Emag

Greentreen oferă un design exclusivist creat cu lemn de santal în două tonuri pentru a produce un efect de zebră în textura sa vizuală; sculptată manual, piesa oferă o manoperă inovatoare care ne amintește de importanța protecției mediului, distanțându-ne în același timp de stereotipurile metalice.

Este durabil, sănătos, fără toxine și multifuncțional, afișând ora, minutele, secundele și fusul orar.

8. Ceas de mână din lemn Amexi AZ0015

Clasic și cu instrument de reglare

41mV2OwAXGL

Vezi pretul Emag

Dacă vă place ca accesoriile să se potrivească întotdeauna cu tot ceea ce purtați, nimic nu se compară cu un ceas de mână fabricat din lemn de santal negru 100% natural, fără nichel și fără vopsea chimică; totuși, comparându-l cu alte ceasuri similare, produsul păstrează formele clasice, robuste și ușoare pe care orice bărbat elegant apreciază să le poarte.

Este inclusă o unealtă de ceasornicar pentru a-l ajusta după gustul purtătorului.

9. Bewell ZS - W086B

Analogic și reglabil

5151aK1UhIL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui cadou special pentru bărbații din familie, pentru a-i surprinde de Crăciun, de ziua de naștere, de Ziua Tatălui sau de Ziua Îndrăgostiților, vă recomandăm ceasurile de mână de la renumita marcă de Bewell, lucrate manual cu lemn din Africa.

Este moale, cu un stil retro unic și o mișcare analogică, care permite ajustarea brățării.

10. Ceas din lemn cu natură din lemn de santal AMEXI

Cu o durată lungă de viață a bateriei

51izXVa+B3L

Vezi pretul Emag

Sculptat manual și proiectat cu o durată lungă de viață a bateriei de cel puțin 2 ani, ștampila Amexi permite savurarea unui ceas de înaltă precizie din categoria ecologică verde, deoarece materialele sale trec printr-un proces de selecție a celui mai bun lemn de santal întunecat.

Diametrul său este de 1,7 inci și este ultraușor, abia dacă îi simțiți greutatea în mână.