Ceasuri inteligente

Ați fost vreodată fascinat de un nou smartwatch și l-ați cumpărat fără să verificați dacă îl puteți folosi cu adevărat? Poate fi foarte frustrant atunci când, odată cumpărate, dispozitivele noastre nu se potrivesc și nu pot fi asociate cu echipamentul nostru de acasă. De aceea, cel mai bun smartwatch va fi întotdeauna cel care este compatibil cu smartphone-ul și cu stilul tău de viață.

Dacă sunteți persoane cu un gust pentru activitatea fizică, cele mai potrivite purtabile pentru dumneavoastră sunt purtabilele pentru sport sau fitness. Nu puteți trăi fără mare sau piscină? Evident, dispozitivele de purtat impermeabile sau submersibile sunt cele potrivite pentru tine, iar dacă îți place să arăți elegant, modelele de lux sunt o necesitate.

Unii oameni se bucură să colecționeze ceasuri, dar în cazul ceasurilor inteligente sunt puțin reținuți de teama prețului. Adevărul este că există întotdeauna multe opțiuni, de diferite mărci și de bună calitate, la un cost care poate fi accesibil.

Uitați-vă doar la modelele compatibile cu iOS sau Android Wear.

Cele mai bune ceasuri inteligente

Care este cel mai bun ceas inteligent?

Cel mai puțin scump cu cele mai bune caracteristici ar putea fi ghicitul de oricine și este

mejor-smartwatch-300x200

adevărul, cu excepția cazului în care vrei să te răsfeți cu un cadou de lux. Poate că v-ați întrebat dacă ar fi preferabil un dispozitiv de urmărire a activității. Ideea este că brățările inteligente sunt mai mult pentru sport, pentru acele persoane metodice care practică o disciplină, se antrenează zilnic și nu doresc întreruperi.

Ceasul inteligent poate oferi aceleași funcții și este chiar mai complet, dar va fi mai potrivit pentru cei care nu se pot deconecta complet de lume timp de 45 de minute.

Ceasul inteligent poate fi dotat nu numai cu un monitor de ritm cardiac pentru a vă măsura bătăile inimii, dar vă va permite, de asemenea, să primiți apeluri și e-mailuri, să răspundeți la mesaje și alte câteva funcții. Acestea sunt practic un telefon mobil la încheietura mâinii.

Pentru a-l alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine, trebuie să verificați mai întâi sistemul de operare cu care funcționează și dacă este același cu cel al smartphone-ului dumneavoastră. Fie că este vorba de Android, iOS sau Tizen pentru telefoanele mobile Samsung. Apoi, trebuie să-i verificați performanța cu ajutorul ecranului tactil. Majoritatea oferă un ecran tactil, dar dacă adăugați butoane și butoane laterale, asigurați-vă că acestea sunt ușor de utilizat.

Dacă sunteți un atlet, veți avea nevoie de un model cu GPS, astfel încât ceasul să vă poată citi traseele de antrenament, iar dacă nu alergați, ci înotați, cele acvatice vi se vor potrivi.

O durată lungă de viață a bateriei este un alt punct care ar trebui să fie o prioritate, astfel încât procesul de încărcare constantă să nu devină plictisitor.

Sunt multe de luat în considerare, nu-i așa? Pentru a vă economisi timp, iată o comparație a celor mai bune 5 ceasuri inteligente disponibile în prezent pe piață. Aceasta vă va ajuta să vă ghidați pentru a cumpăra cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Iată dintre cele mai bune ceasuri inteligente:

1. Huawei Watch Classic

Cu un aspect luxos

51GDMwNM6OL

Vezi pretul Emag

Pentru cei care doresc să poarte un ceas de model clasic cu avantajele unui smartwatch, acesta este unul dintre cele mai frumoase modele chinezești. Specificațiile sale includ un ecran AMOLED de 1,4 inchi cu o rezoluție de 400×400 pixeli la 286 ppi.

Este compatibil cu Android 4.3 sau o versiune mai recentă și iOS 8.2 sau o versiune mai recentă. Acesta încorporează un senzor de mișcare pe 6 axe cu giroscop și accelerometru, iar bateria de 300 mAh are o autonomie de o zi și jumătate. Ecranul este acoperit cu sticlă de safir, ceea ce îl face rezistent la zgârieturi. Cureaua și rama sa sunt din oțel inoxidabil.

2. Samsung Gear S3 Classic

Stil clasic

41WQ4IPTZ8L

Vezi pretul Emag

Este foarte potrivit pentru sportivi, deoarece are accelerometru, barometru, altimetru, vitezometru, giroscop și poate măsura ritmul cardiac cu senzorul său de ritm cardiac. Oferă o autonomie de 4 zile fără încărcare, în funcție de utilizarea pe care o faceți.

Cu conexiune WiFi, vă permite să răspundeți la apeluri și să ascultați muzică. Acesta include un certificat IP68 care îl face rezistent la praf și, deși se specifică faptul că este submersibil până la 1,5 metri sau 30 de minute în apă dulce, nu este recomandat pentru înot sau scufundări.

Adaugă un GPS pentru a putea parcurge distanțe lungi fără a avea nevoie de un smartphone. Designul său este foarte frumos și are un cadran mare, fără a fi exagerat. Potrivit pentru orice ocazie.

3. Sony Smartwatch 3 Classic SWR50

Cu o mulțime de aplicații

41GoJpINOhL

Vezi pretul Emag

Are o mulțime de aplicații pentru cei cărora le plac instrumentele și inovațiile digitale. Designul său are mai multe versiuni disponibile pentru a-i conferi un aspect casual sau sportiv. Acesta are un ecran transflectiv de 1,6″, cu o rezoluție de 320 x 320 pixeli și un procesor Quad ARM A7 de 1,2 GHz.

Deoarece adaugă un microfon, permite controlul vocal, controlul tactil și tastarea prin gesturi. Sistemul său de operare este Android Wear pentru Android și are o capacitate de stocare de 4 GB, eMMC și 512 MB RAM.

Bateria poate rezista la încărcare timp de aproximativ 48 de ore.

4. Fitbit Blaze

Pentru bărbați sau femei

41XaEhbeHPL

Vezi pretul Emag

Este un ceas unisex frumos, disponibil în diverse culori pentru a se potrivi gustului fiecăruia. Acesta poate monitoriza pașii, distanța, caloriile arse, etajele urcate și minutele de activitate și poate citi, de asemenea, ritmul cardiac cu senzorul de ritm cardiac PurePulse, purtându-l la încheietura mâinii. Nu este nevoie de curele de piept.

Este dotat cu GPS și trimite notificări de apeluri, mesaje și calendar. Cadranul poate fi personalizat, la fel ca și curelele și lunetele. Ecranul tactil este color și de înaltă rezoluție. Include o aplicație pentru revizuirea performanțelor sportive.

5. Pebble Time Steel 511-00023

Baterie cu autonomie superbă

51Q4gxbScVL

Vezi pretul Emag

Mai ales pentru cei cărora nu le pasă de încărcare, deoarece bateria Li-on durează până la 10 zile și este compatibilă în mod convenabil cu dispozitivele Android versiunea 4.0+ și iOS 8.0+. Înotătorii îl pot purta liniștiți, deoarece poate rezista până la 30 de metri sub apă.

Are 128 MB RAM și mai multe aplicații de monitorizare a activității, astfel încât puteți alerga, merge, merge pe bicicletă și chiar dormi, verificând activitatea cardiacă. Vă permite să verificați mesajele de pe WhatsApp și Twitter și primiți notificări pentru orice.

Este disponibil în mai multe culori frumoase, din care puteți alege.

Tehnologia avansează și ne înconjoară și, deși acestea pe care le-am menționat sunt cele mai bune și mai ieftine în acest moment, compania Apple a lansat deja noul Apple Watch Series 3. Aceste ceasuri inteligente nu trebuie să fie asociate cu un smartphone pentru a funcționa și puteți primi apeluri, trimite mesaje și primi notificări fără un iPhone.

Modelele sunt în pre-vânzare și sunt sigură că mai mulți dintre voi abia așteaptă. Dar voi? Preferați să încercați prețuri accesibile sau preferați lumea iOS? Nu uitați să ne anunțați.