Ceasuri inteligente pentru copii

svg%3E

Greșeala pe care mulți dintre noi, părinții, o facem este că luăm ceasurile inteligente ca pe ceva de la sine înțeles, ignorând complet toată varietatea de gadgeturi pentru copii care există.

Iar dacă ești ca mine, o mamă care pune siguranța pe primul loc, cu siguranță vei ști cum să profiți la maximum de cel mai bun smartwatch pentru copii. Până de curând nu mi-am putut imagina tot ceea ce poate face acest dispozitiv pentru mine și pentru micuțul meu.

Cele mai bune ceasuri inteligente pentru copii

Care este cel mai bun ceas inteligent pentru copii?

Există mai multe motive pentru care optăm pentru un smartwatch pentru micuții noștri, cel mai popular dintre acestea fiind siguranța și de aceea mulți preferă ca acestea să includă GPS.

Nu contează dacă vorbim de un copil de 3 ani sau de unul de 10 ani sau mai mare, există unul pentru fiecare. Dar trebuie să vă satisfacă și așteptările, așa că trebuie să fiți foarte atenți în această căutare.

De aceea, am decis să accept această provocare alături de voi și am conceput acest comparativ în care vă las cinci modele care îndeplinesc premise precum siguranța și durabilitatea, dar sunt accesibile , astfel încât să aveți mai multe șanse să găsiți cel mai ieftin fără să sacrificați nimic. (WatchPhone Oaxis

Ecran tactil color

svg%3E

Vezi pretul Emag

Unul dintre avantajele sale este că este un model care funcționează la o temperatură de funcționare cuprinsă între -30 și 70 °C, are o capacitate de memorie RAM de 512 MB și o memorie Flash de 4 GB. Acesta poate fi conectat la telefonul mobil și este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare mobile, astfel încât contactarea micuțului dvs. va fi floare la ureche. Cu ajutorul urmăririi în timp real, puteți stabili zone de siguranță pentru copiii dumneavoastră. Copiii vor avea, de asemenea, un buton SOS pentru a chema ajutoare în caz de urgență.

2. Ceas inteligent pentru copii VTech Kidizoom

Include cablu USB

svg%3E

Vezi pretul Emag

Ecranul său tactil de 1,41″ este ușor de utilizat de către cei mici din casă, astfel încât aceștia pot accesa cu ușurință cele 8 funcții disponibile în mai multe limbi, cum ar fi jocuri, care abordează aspecte educative, redă muzică și chiar realizează și partajează fotografii și clipuri video pe calculator. Ideal pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani.

3. ZGPAX Chengstore X83

Compatibil cu Android și iOS

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acest smartwatch pentru copii de 12 ani este ideal atât pentru fete, cât și pentru băieți. Ecranul său HD de 1,2' nu este doar atractiv, ci și îmbunătățește experiența de vizionare. Este un model compatibil cu o cartelă micro SIM, care nu este inclusă, astfel încât oferă o comunicare cu două porturi, astfel încât copilul poate comunica cu dvs. și invers. Acesta are un buton SOS pentru situații de urgență. Cu geovalla puteți personaliza intervalul de siguranță și puteți primi o alertă atunci când copilul îl părăsește.

4. Sharplace

Rezistent la apă

În ceea ce privește eficiența, acest model vă oferă mai multe moduri de urmărire precise: GPS, AGPS, LBS și WiFi. În același timp, puteți alege între urmărirea rapidă, urmărirea standard și urmărirea pentru economisirea energiei. Această marcă ne aduce un model atât de complet încât este capabil chiar să inspecteze în orice moment bătăile inimii și tensiunea arterială a copilului și să lanseze alerte de sedentarism.

5. TURNMEON S6-Pink

Urmărire în timp real a locației

svg%3E

Vezi pretul Emag

Cu tehnologie de poziționare dublă bazată pe GPS și buton SOS pentru a primi un apel în cazul în care se află în pericol. Puteți controla și configura ceasul copilului dvs. prin intermediul aplicației Setracker, disponibilă în App Store sau Google Play. Nu doriți ca acesta să vă distragă atenția la școală? Ceasul are o opțiune care face ca ceasul să nu distragă atenția în timpul orelor de curs.

De ce un smartwatch pentru copii?

svg%3E

Piața de ceasuri inteligente pentru copii este în creștere, vizând un public foarte specific: copii și adolescenți. Dacă vă întrebați de ce sunt atât de populare în rândul copiilor, ne putem întoarce în urmă cu mai bine de 20 de ani, când ceasurile analogice erau la modă și noi, copiii, nu puteam ieși în oraș fără unul la încheietura mâinii.

Astăzi, când se dezvoltă tot mai multe tehnologii și când telefonul mobil a suplinit multe, aceste ceasuri se prezintă ca o brățară inteligentă pe care copiii și-o pun la încheietura mâinii și care nu numai că le oferă informații de bază, dar este capabilă să integreze aplicații distractive , aceasta combinată cu un design distractiv și modern conceput exclusiv pentru ei.

Ce este un smartwatch și ce ar trebui să căutați la un smartwatch pentru copii?

Este ca un ceas tradițional, cu același brățară design cu care suntem obișnuiți. Diferența este că acesta va fi plin de aplicații și funcții, este ca un mini-computer care poate face lucruri la care nu te-ai gândit niciodată.

Există o mare varietate de ele și există câte una pentru diferite categorii, cum ar fi fitness, muzică, apeluri și educație. În plus, acestea sunt concepute pentru vârste cuprinse între 3 și 8 ani, pentru copii între 5 și 9 ani sau între 6 și 12 ani. În general, acestea sunt accesorii excelente pentru copii, deoarece îi însoțesc în etapa de învățare și de divertisment.

Înainte de a decide care este cel mai bun pentru tine, să ne gândim care se va potrivi cel mai bine copiilor tăi, care este potrivit pentru vârsta lor, iar pentru asta trebuie să înțelegem ce cumpărăm și ce caracteristici poate oferi.

Dispozitivul de urmărire GPS

Modelele care includ tehnologia GPS vă permit să vă asigurați că știți în orice moment unde se află copiii dumneavoastră, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, dispozitivul de urmărire trebuie să funcționeze în permanență. Este esențial să se asigure o precizie exactă în monitorizarea și detectarea locațiilor copiilor. În general, tehnologia GPS trebuie să fie durabilă, ușor de utilizat și precisă.

Exercițiu de urmărire a exercițiilor fizice

Una dintre cele mai populare caracteristici, chiar și la modelele pentru adulți, este că este destul de distractiv și pentru cei mici. Este ideal pentru că oferă activități fizice pentru a încuraja copiii să fie mai activi. Deși copiilor de o anumită vârstă le place să se miște și să fie activi, acest lucru poate stagna la o anumită vârstă, iar această caracteristică îi poate încuraja să facă activități în aer liber, cum ar fi ciclismul sau înotul.

Jocuri și divertisment

Copiii au nevoie de divertisment pentru a fi ocupați. Cele mai multe ceasuri inteligente pentru copii includ activități distractive, jocuri și provocări pentru a-i ajuta să își ascută mintea și să rămână concentrați.

Conectivitate cu smartphone-ul

Găsirea unui smartwatch pentru copii cu gps este ideală, dar este cu atât mai mult atunci când acesta se poate conecta la telefon. Această funcție este importantă pentru bunăstarea și siguranța copiilor dumneavoastră și este esențială pentru controlul parental.

Educație și materiale didactice

Acest lucru face ca învățarea să fie distractivă și interactivă. Copiii care accesează acest material de pe smartwatch-ul lor se află într-un echilibru între petrecerea timpului liber și utilizarea educațională.

Apeluri vocale

Când vine vorba de siguranță, acesta este un instrument valoros și în acest domeniu, permițându-le să vă sune pe dumneavoastră, pe părinți sau cercul lor direct de încredere, cum ar fi mătușile, unchii sau bunicii, în caz de urgență, prin intermediul conexiunii mobile. Majoritatea modelelor vă permit să salvați câteva numere de telefon de urgență.

Ce trebuie să căutați la un dispozitiv de urmărire GPS pentru copii?

Nu este cel mai indicat să luați această caracteristică ca fiind de la sine înțeleasă, este important să înțelegeți ce trebuie să aibă pentru a fi potrivită pentru copilul dumneavoastră, dar și să știți ce limitări vor fi decisive.

Această căutare nu trebuie să fie prea dificilă sau complicată și de aceea vă arăt care sunt principalele lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a cumpăra.

Ușurința de utilizare

Să nu uităm că vorbim despre un GPS pentru copii, deci ar trebui să fie cât mai confortabil și mai ușor de utilizat pentru ei.

Intervalul de vârstă:

Ușurința de utilizare este influențată de multe detalii de acest gen și, în mod ideal, ar trebui să fie conceput pentru copiii de vârsta lor. Acest lucru va determina, printre altele, cât de mari sunt butoanele sau afișajul pentru degetele lor mici, astfel încât să nu fie nevoiți să ceară ajutor pentru a le manipula.

Durata de viață a bateriei:

Cea mai bună opțiune ar fi să nu fie nevoie să nu fie încărcat timp de câteva zile, deși, de obicei, acestea necesită o încărcare zilnică. Dacă știți în prealabil acest lucru, veți evita să vă treziți afară cu o baterie descărcată.

Confort:

O veți purta mult timp, așa că materialul curelei trebuie să fie flexibil și neiritant, chiar și ajustabil la măsurile dumneavoastră.

Durabilitate

GPS-ul va fi tovarășul credincios al aventurilor copiilor dumneavoastră, așa că trebuie să fie făcut să reziste la toate sau aproape toate aventurile.

Design:

Materialele de construcție sunt esențiale. Banda ar trebui să fie solidă și se recomandă ca aceasta să aibă o față protejată, fiind în același timp rezistentă la rupere pentru a rezista la uzura de zi cu zi.

Rezistența la apă:

Puține sunt complet rezistente la apă, dar este ideal ca cel puțin să fie capabile să reziste la apă și stropiri accidentale.

Caracteristici

Varietatea funcțiilor pe care le pot oferi este cu adevărat uluitoare, dar este responsabilitatea noastră să evităm să ne uităm și să identificăm funcțiile care adaugă cu adevărat valoare dispozitivului.

Geo-fencing:

Vă permite să setați zone de siguranță și alerte de perimetru, care vă vor avertiza dacă copiii părăsesc limitele pe care le-ați stabilit.

Distanța:

Fie că urmăriți pașii copilului dvs. în cartier sau la țară, atunci când se află în vacanță la mătușa, unchiul sau bunicii, este important ca GPS-ul să funcționeze în funcție de raza și distanța de care aveți nevoie. Cele care se bazează doar pe Bluetooth, au de obicei o rază de acțiune limitată.

Alerte și notificări:

Veți constata că acestea au setări diferite pentru alerte și notificări. Unele actualizări se fac la fiecare cinci minute, iar altele la fiecare zece secunde. Luați în considerare cât de des trebuie să le stabiliți.

Butonul de panică:

Acest lucru este important pentru siguranța copilului dvs., deoarece cu un singur buton poate trimite o alertă de panică către dvs. și către membrii familiei sale pentru a veni în ajutorul lor dacă se simt pierduți sau au probleme.

Comunicare bidirecțională:

Uneori nu este suficient să știi unde se află copilul tău, ci trebuie să poți vorbi cu el. Un GPS care vă poate oferi o conversație bidirecțională vă oferă o mare siguranță.

Jocuri:

Copilul dumneavoastră nu va renunța la dispozitivul de urmărire atâta timp cât este distractiv, iar jocurile integrate ajută foarte mult în acest sens.

Precizia

Nu vă ajută cu nimic să aveți un GPS dacă nu vă poate spune cu precizie unde se află copilul dumneavoastră. Trebuie să fiți foarte atenți la fiecare detaliu și să verificați dacă există limitări privind frecvența actualizărilor sau dacă utilizarea în interior împiedică acuratețea, de exemplu.

Urmărirea în timp real:

Pentru cei pentru care este important să își monitorizeze copilul în timp real, este vital să vă asigurați nu numai că dispozitivul ales oferă această funcție, ci și că o oferă în mod fiabil.

Utilizare în interior:

Puțini oameni știu acest lucru, dar poate fi dificil să se obțină o citire bună a locațiilor atunci când copiii se află în interiorul unei clădiri. În cazul în care copilul dvs. petrece mult timp în interior, este mai bine ca GPS-ul să poată face față.

Un motiv excelent pentru a cumpăra un smartwatch pentru copilul tău

Dacă există o critică la adresa acestor ceasuri, aceasta este durata scurtă de viață a bateriei și cât de lentă poate fi interfața. Și, haideți, să fim sinceri și să recunoaștem că acesta este călcâiul lor de Ahile. Dar toate acestea se vor schimba acum, cele mai recente modele fiind construite cu puterea noului procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2500.

Și, sincer să fiu sincer, dispozitivele de urmărire GPS pentru copii există de ceva timp, funcționau cu conexiunea 2G, dar au devenit mult mai populare de când a fost introdusă conexiunea 3G în ele. Cu fiecare îmbunătățire, par invincibile, așa că nu e de mirare că nu se mai opresc, motiv pentru care astăzi avem tehnologia 4G LTE în multe modele. Chiar și ceasuri cu drepturi depline au fost dezvoltate cu sistemul de operare Wear de la Google, unele dintre ele fiind concepute special pentru funcții destinate copiilor.

Dar despre ce vorbim? Pe scurt, este vorba despre multe îmbunătățiri și avantaje noi în aceste dispozitive. De exemplu, acestea includ acum urmărirea locației cu consum redus de energie cu o versiune de Android Oreo concepută pentru copii.

Vorbim, de asemenea, despre o autonomie cu 14% mai mare a bateriei, despre capacități de asistent vocal pentru ca copiii să poată pune întrebări și să primească răspunsuri rapide, de asemenea, despre o cameră de 5 megapixeli pentru apeluri video, astfel încât să vă puteți vedea copiii în orice moment și să puteți certifica că sunt în regulă, și vorbim chiar despre NFC pentru a face plăți la școală și pentru urmărirea stării de sănătate.

Ceasurile inteligente pentru copii nu sunt o prostie sau un moft, ele includ din ce în ce mai multe funcții care le fac mai utile, iar progresele tehnologice din ele le fac mai eficiente, constituind astfel o modalitate eficientă de a asigura siguranța micuților noștri, chiar și atunci când nu suntem alături de ei.

Avantajele și dezavantajele ceasurilor inteligente pentru copii

Să nu subestimăm tot ceea ce tehnologia poate face pentru copiii noștri. Să ne gândim la tehnologia de ultimă generație ca la un lucru de adulți este, ca să fiu sincer, foarte specific anilor '90. Nu numai că aceste dispozitive pot fi foarte distractive pentru ei, dar, dacă facem o căutare bună, putem găsi modele care sunt foarte utile pentru siguranța, educația și chiar sănătatea lor.

Nu mă credeți? Așadar, haideți să analizăm avantajele și dezavantajele, astfel încât să puteți trage propriile concluzii. De exemplu, dacă ne gândim la avantajele acestora, ne vine direct în minte faptul că, atunci când vine vorba de un smartwatch de bună calitate pentru copii, acesta are de obicei un GPS încorporat, ceea ce se traduce printr-o mare ușurință în localizarea copiilor. Acest lucru va fi deosebit de important în cazuri de urgență.

Pe de altă parte, cele mai multe dintre ele pot fi ușor de sincronizat cu telefonul mobil, ceea ce face ca contactarea copilului dvs. să fie floare la ureche. Cele care sunt special concepute pentru copii sunt, de obicei, mult mai durabile decât ați putea crede, deoarece sunt concepute pentru a rezista la toată uzura zilnică și la neglijența pe care copiii tind să o aibă față de dispozitivele cu care interacționează.

Dar, da, există și dezavantaje la acest dispozitiv și ceea ce putem evidenția este faptul că este un alt dispozitiv tehnologic la care copilul dumneavoastră va fi conectat. De aceea, este important să încurajăm familiile să nu fie dependente de tehnologie și să promovăm activitățile în aer liber și contactul cu alte persoane.

Dacă un model este prea ieftin, urmărirea poate fi nesigură, așa că fiți atenți la specificațiile sale și nu sacrificați prea multe pentru a economisi câteva lire.

Funcțiile ceasurilor inteligente

Funcțiile acestor dispozitive variază între cele pentru adulți și cele pentru copii. Cu toate acestea, funcțiile pe care le veți vedea mai jos sunt realizate la toate modelele pentru adulți și se repetă la unele dintre cele destinate copiilor:

Bluetooth:

Îi permite să se conecteze la alte dispozitive, cum ar fi telefonul mobil.

Mesaje text:

Este ideal pentru copil sau adult pentru a primi instantaneu mesaje text, fără a fi nevoie să scoată telefonul mobil.

Aparat foto:

Nu doar pentru a face câteva selfie-uri sau videoclipuri, ci și pentru apeluri video.

Dispozitivul de urmărire a activității fizice:

Acesta îl poate stimula pe copil să se miște mai mult, să practice un sport sau un hobby, dar îi permite și să numere pașii pe care i-a făcut de la școală până acasă.

Media player:

Puțină muzică în drum spre școală poate face călătoria mai distractivă. Dacă v-ați lăsat tableta sau calculatorul acasă, puteți viziona filmul preferat atunci când vă aflați la bunica acasă.

Calendar:

Încurajează ordinea în cazul copilului tău, deoarece poți trimite memento-uri și alerte pentru datele de predare a temelor sau pentru antrenamentele sportive din timpul săptămânii. Nu va pierde nimic din vedere!

GPS:

Asigurați-vă că este cel mai fiabil GPS, astfel încât să ne putem ține copiii sub radar și să fim mereu în siguranță.

Informații de urgență:

Încărcarea de informații de urgență permite utilizatorului să fie identificat cu ușurință în caz de urgență.

Pot purta copiii un smartwatch pentru adulți?

La prima vedere, aceasta ar putea fi o opțiune viabilă, dar adevărul este că un smartwatch pentru adulți este de obicei fabricat cu măsuri care corespund încheieturii unui adult, așa că, de obicei, nu se potrivește unui copil, mai ales unui copil mic.

Pe de altă parte, un smartwatch făcut doar pentru copii tinde să fie mai durabil, deoarece copiii tind să le uzeze mult mai repede. De asemenea, aplicațiile vor fi concepute pentru a fi cu adevărat utile pentru ei și pentru a le satisface nevoile, care sunt adesea foarte diferite de cele ale adulților.

Sunt permise smartwatch-urile în școli?

Acest lucru va depinde de școala în care este înscris copilul dumneavoastră. Unele instituții preferă să țină aceste dispozitive departe de sala de clasă, pentru a le distrage atenția. Pentru alții, acest lucru nu este o problemă.

Cât de des ar trebui să fie încărcate?

Depinde de modelul specific și de modul în care este utilizat. În general, încărcarea poate dura aproximativ 12 ore sau chiar o zi întreagă.

Interfața ideală pentru copii: butoane sau atingere?

Ecranul tactil poate fi mai dificil de navigat dacă este mic, așa că este o idee bună să aveți atât butoane, cât și ecran. În acest fel, puteți asigura o mai mare ușurință și confort de utilizare.