Cel mai mare desant aerian rusesc din istorie: 200 de mașini de luptă desantate din IL-76MD

Sursa: tvzvezda.ru, remnmilitaryblog.com

  Subunități de desant aerian din Federația Rusă au început pregătirile pentru faza activă a exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019. Efectivele marii unități de desant aerian din Ivanovo au trecut la pregătirea tehnicii de luptă destinată pentru desantare.

 

Pregătirile se desfășoară, simultan, pe patru aerodromuri, de lângă Ivanovo, Ryazan, Ulyanosvk și Engels.

 

Locțiitorul comandantului marii unități din Ivanovo pentru pregătirea desantului aerian, colonel Aleksandr Veremey, a declarat că, după finalizarea pregătirilor, militarii vor trece la îmbarcarea în 80 de avioane militare de transport de tip Il-76MD.

 

La manevre vor participa 1.500 de militari și 200 de mașini de luptă ale desantului (BMD). Forțele și mijloacele vor fi desantate în poligonul Donguz din Regiunea Orenburg.

 

Până în prezent, în Federația Rusă nu au mai fost efectuate operațiuni de desantare de o asemenea amploare.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Forțele și mijloacele care vor fi desantate în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019 aparțin unui regiment al Diviziei 98 Desant Aerian – Ivanovo din cadrul Trupelor de Desant Aerian ale Federației Ruse.

Desantarea va fi efectuată în poligonul Donguz, în cadrul etapei a doua a exercițiului, care se va desfășura în perioada 19-21 septembrie.

Probabil, în una din cele trei zile, președintele rus, Vladimir Putin, și ministrul apărării, Serghei Șoigu, se vor deplasa în poligonul Donguz pentru a asista la acțiunile principale planificate în cadrul exercițiului.

Mulțumim pentru încredere
19 septembrie 2019

   Exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic

 "Centru-2019"

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro