Centura de electrostimulare

mejor-cinturón-electroestimulador

Anul acesta m-am dedicat unui mod de viață sănătos. Am o dietă echilibrată, fac exerciții fizice în mod regulat și vreau să-mi ating obiectivul de a avea un corp atletic pentru a mă putea mândri fără regrete cu costumele de baie pe timpul verii.

Dar oricât de mult m-aș antrena, abdomenul meu tot nu se vede așa cum sper. Fac rutina zilnică, cardio și completez prin consumul de proteine, dar, chiar dacă sunt epuizată, nu reușesc niciodată să văd pătrățelele mult dorite.

Viria, vecina mea, mi-a sugerat să caut cea mai bună centură electrostimulatoare disponibilă pe piață, dintre care unele, cum ar fi cele cu electrozi, sunt perfecte pentru exerciții pasive.

Idealul este să obțineți un model cât mai ieftin, dar cu performanțe ridicate.

Cele mai bune centuri de electrostimulare

Care este cea mai bună centură de electrostimulare?

Numai dacă știți de ce aveți nevoie vă puteți asigura că aveți o centură bună. Puteți găsi întotdeauna ceva accesibil și care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

De exemplu, dacă aveți nevoie de ceva portabil, ați putea dori unul dintre cele cu o baterie reîncărcabilă . De asemenea, în funcție de intensitate, va trebui să evaluați dacă preferați unul dintre cele cu 2 canale sau dacă preferați unul dintre cele cu 4 canale.

O modalitate bună de a obține un produs care să se potrivească scopurilor dumneavoastră este să faceți o comparație între producători, prețuri și calități.

În ceea ce privește prețul, este întotdeauna bine de reținut că, deși nu trebuie să cheltuiți o avere, cele mai bune versiuni ale acestor dispozitive nu sunt tocmai ieftine, așa că va trebui să vă adaptați buzunarul la ceea ce vedeți în ofertă.

Dacă încă mai aveți îndoieli cu privire la ce să alegeți, iată o scurtă listă în care ați putea găsi ceea ce căutați.

Iată cele mai bune curele electrostimulatoare:

1. NOWKIN EMS centură electrostimulatoare

Cu încărcare USB

Pentru orice pasionat al sălii de sport și al lumii fitness-ului, găsirea unor accesorii care să îi ajute în antrenamentele lor pentru a obține cele mai bune rezultate este de zi cu zi, iar pentru asta, o centură electrostimulatoare ca acest model se va dovedi excelentă.

Vă putem spune că aceasta este o centură extrem de eficientă, practică și confortabilă de utilizat, care, datorită diferitelor niveluri de intensitate, va putea ajuta la arderea grăsimilor și la creșterea musculară.

Acest tampon este atât de convenabil încât îl puteți purta sub hainele de antrenament și va trece neobservat.

Utilizarea sa este foarte simplă, nu va fi nici un inconvenient pentru a include această centură în rutina dvs., cu doar să vă uscați pielea și să aderați tampoanele lor la abdomen, puteți ajusta intensitatea și începeți să o utilizați.

2. Cureaua electrostimulatoare WiMiUS

Pentru a exersa diferite zone

51mrM9782qL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei metode de exerciții extrem de ușoare și care să vă ofere rezultate în doar câteva utilizări, puteți folosi această centură electrostimulatoare de calitate superioară, care, cu cele opt moduri de funcționare și 10 niveluri de intensitate, vă va ajuta să vă tonifiați, să vă definiți și să vă relaxați mușchii după antrenamente lungi.

Puteți utiliza această centură pe tot parcursul zilei, în timp ce sunteți acasă, faceți treburile casnice sau chiar la sala de sport. Datorită benzii sale elastice, vă permite să fixați dispozitivul pe corp, împiedicând-o să cadă, încălzindu-vă corpul și reducând grăsimea corporală.

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că echipamentul va rămâne pornit pentru o perioadă mai lungă de timp, deoarece are un temporizator de oprire automată după 20 de minute pe oră.

3. Abs7 Cureaua de tonifiere abdominală Slendertone

Cu 150 de niveluri de intensitate

41tPjDwudHL

Vezi pretul Emag

Cureaua de electrostimulare musculară de la marca Slendertone va fi un aliat de nădejde în munca de tonifiere a mușchilor dumneavoastră. Veți vedea rezultatele într-o lună.

Este potrivit pentru modelarea bicepsului și a tricepsului și, de asemenea, pe zonele corpului care au nevoie de un antrenament suplimentar , deoarece sunt predispuse la flacciditate.

Acest dispozitiv electric are 150 de niveluri de intensitate și un controler reîncărcabil. Puteți să vă marcați mușchii cu acest aparat dacă completați utilizarea acestuia cu o bună rutină de exerciții fizice , o dietă echilibrată și multă dedicare.

4. Cureaua de tonifiere Ceramic Body Solution Sport-Elec

Vă va ajuta și cu fesele

41D-MZ5P-CL

Vezi pretul Emag

Echipată cu o centură ceramică multifuncțională, care poate fi folosită ca un întreg sau separată în două, acesta este dispozitivul recomandat pentru întărirea mușchilor din diferite părți ale corpului.

Dacă sunteți în lumea fitness-ului acesta este ideal pentru slăbire și definirea mușchilor deoarece puteți slăbi în câteva ședințe.

Este special conceput pentru abdomen, picioare, brațe și fese. Funcționează cu sistemul de încălzire cu infraroșu și vine cu programe pentru o utilizare rapidă și ușoară. De asemenea, veți putea lucra cu ei în zona lombară .

5. Electro-stimulator EM38 Beurer

Vă va ușura durerile

41YmPCCwfKL

Vezi pretul Emag

Foarte potrivită pentru a lucra la reabilitarea zonelor lombare, pentru a ameliora contracturile din diferiți mușchi și pentru a calma durerile de spate, această centură vibrantă vă va oferi rezultate într-un timp scurt.

Configurația sa se face prin electrozi de contact care acționează prin relaxarea mușchilor într-un mod natural. Este ideal pentru cei care suferă de lombalgie, datorită tehnologiei sale de stimulare electrică a căilor neuronale ( Tehnologia TENS ).

Este o centură abdominală flexibilă cu structură și design ergonomic și, în plus, este echipată cu ecran LCD și control al cronometrului.

6. Meabelt1000 Electrostimulator muscular Plastimea

Cu 8 moduri de stimulare musculară

41uZP7IWbjL

Vezi pretul Emag

Pentru a face exerciții acasă sau la birou, acest aparat abdominal poate fi de mare ajutor când vine vorba de tonifierea mușchilor.

Este un echipament de foarte bună calitate, vine cu 18 moduri de antrenament diferite reglabile în funcție de frecvența pe care doriți să o aplicați la stimulare, care vă va contracta și vă va exercita mușchii.

Se compune din trei plasturi din silicon conductiv , benzi de extensie și o pungă de depozitare.

Cei care îl au spun că este un echipament foarte complet, ergonomic se potrivește și unisex.

7. Cureaua de masaj Vinteky

Activează circulația sângelui

51PeHBPtz7L

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea uneia dintre acele centuri pentru gimnastică pasivă care vă permite să faceți exerciții, să contractați mușchii și să îi întăriți prin electrostimulare sportivă, ar fi bine să aruncați o privire la acest dispozitiv.

Datorită dimensiunilor sale, acest dispozitiv este foarte potrivit atât pentru femei , cât și pentru bărbați, atâta timp cât perimetrul abdominal este cuprins între 75 și 128 cm. Este călduroasă, confortabilă și respirabilă

Are aplicații programate de frecvență înaltă reglabilă printr-un buton detașabil dacă doriți o stimulare de intensitate înaltă sau intensitate scăzută.

Ce este o centură de tonifiere musculară?

Este o centură asemănătoare cu cele folosite pentru lupte, dar este dotată cu două sau trei tampoane electrice care se atașează la mușchii abdominali, trimițându-le o serie de impulsuri electrice care produc o contracție naturală a acestora, ceea ce îi face să tonifice și să marcheze mușchii abdominali pentru a le da un aspect perfect.

Acest lucru se datorează faptului că impulsul trimis către această parte a corpului imită mișcările de antrenament. Aceste centuri vin cu setări de intensitate și controlere care vă permit să reglați nivelurile de intensitate. Tampoanele acestor dispozitive trebuie înlocuite după un anumit număr de utilizări, deoarece își pierd eficacitatea.

Cum funcționează centurile de tonifiere musculară?

Utilizând tehnologia de electrostimulare musculară, care este obișnuită în fizioterapie de zeci de ani, aceste dispozitive funcționează prin trimiterea de impulsuri electrice care imită mișcarea naturală a mușchilor abdominali în timpul exercițiilor fizice, această funcție activând nervii care controlează mușchii abdominali. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a-și trimite semnalele nu numai la mușchii cei mai accesibili, ci și la mușchii greu accesibile, pe care îi lucrează în profunzime. Ele sunt o completare la munca grea pe care o depuneți în sala de sport.

Lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a cumpăra o centură electrostimulatoare

Atunci când luați acasă una dintre aceste centuri, este esențial să țineți cont de o serie de detalii care vor face ca alegerea dumneavoastră să fie cea mai potrivită, așa că, înainte de a cumpăra, este indicat să fiți atenți la următoarele aspecte:

Lungimea

Dacă vreți să purtați ceva care să își facă cu adevărat treaba, acest aspect este indispensabil, printre altele, pentru că va fi nul dacă centura nu vi se potrivește perfect și nu veți obține nimic dacă alegeți una prea mare sau prea mică. De exemplu, unele centuri au fost concepute pentru persoane ale căror dimensiuni ale abdomenului și ale taliei nu depășesc 100 de centimetri, dar altele, concepute pentru utilizatori mai largi, au dimensiuni mai mari decât cele descrise mai sus. Cel mai recomandat este întotdeauna ceva care poate fi ajustat la măsurile tale.

Lățimea

La acest punct se aplică același lucru ca și la punctul anterior: dacă centura vi se potrivește mai mult ca o curea, nu va funcționa și același lucru se va întâmpla dacă este prea largă și acoperă mai mult decât mușchii abdominali. O centură cu lățimea potrivită vă poate ajuta să obțineți abdomenul pe care vi-l doriți. În acest caz, este recomandabil să țineți cont de caracteristicile și măsurile trunchiului dumneavoastră, acest lucru vă va ajuta să stabiliți dacă o centură lată sau una ușor mai subțire este mai bună pentru dumneavoastră.

Materialul

În acest aspect, idealul este să alegeți ceva care să funcționeze cu adevărat pentru dvs., însă, cel mai decisiv punct aici este, fără îndoială, să luați în considerare dacă suferiți de vreun fel de alergie la anumite materiale, evident, în acest caz, ar trebui să alegeți o altă alternativă și să alegeți ceva care nu vă face rău. Unul dintre cele mai comune pentru acest tip de accesoriu este neoprenul. Cu toate acestea, dacă acest material nu este pe placul dumneavoastră, veți găsi și alte varietăți pe piața , cum ar fi cele din țesătură, electronice, sintetice sau neelectronice.

Diferite forme de centuri pentru abdomen

Există diferite tipuri și forme de centuri pentru abdomen care folosesc tehnologia electrostimulării, unele dintre ele au fost create în anumite scopuri, iar altele servesc ca și completare la dietă și exerciții, aici vom explica despre ce este vorba în cazul fiecăreia dintre ele:

Centuri abdominale electronice

Este una dintre cele mai utilizate atunci când suferiți de o slăbire a mușchilor abdominali ca urmare a unei accidentări, acestea folosesc electrozi de gel integrați care funcționează cu ajutorul tehnologiei de electrostimulare contractând mușchii într-un mod natural care îi întărește, cu atât mai mult dacă, în urma accidentărilor, nu efectuați o rutină normală de exerciții fizice în sala de sport sau acasă. Aceste centuri emit un impuls de contracție și relaxare timp de câteva minute, ceea ce are ca rezultat tonifierea și întărirea mușchilor.

Cureaua de saună

Stilul de funcționare este complet diferit. Centura de saună funcționează prin stimularea transpirației și creșterea temperaturii în zona abdominală, astfel încât organismul elimină toxinele din corp și permite un antrenament mai bun fără a fi nevoie de exerciții fizice intense. Mecanismul de funcționare al acestei centuri este acela că generează căldură în zona abdomenului și în jurul stomacului, creând un fel de saună care crește temperatura corpului, iar corpul, cu intenția de a se echilibra, încearcă să își concentreze eforturile pentru a scădea această temperatură, stimulând circulația în zona respectivă.

Trimmer pentru talie

Realizate din cauciuc neopren, aceste centuri joacă un rol important în reabilitarea mușchilor dureroși ai spatelui, astfel încât le puteți purta nu numai pentru a vă stimula mușchii, ci și pentru a face exerciții fizice și pentru a menține o postură adecvată în timp ce încercați să faceți acest lucru. Mecanismul său funcționează prin generarea unei izolații în jurul mușchilor abdominali, care imprimă o anumită temperatură în acea zonă și menține căldura acolo, oferind corpului dumneavoastră un exces de transpirație care vă permite să eliminați toxinele necesare pentru ca mușchii să funcționeze corect, întărindu-i în efortul exercițiilor fizice și cu ajutorul stimulării calorice a centurii pe care v-ați pus-o în jurul trunchiului.

Legături abdominale

Acestea sunt cele mai potrivite pentru a oferi sprijin pentru lucrările de reabilitare a mușchilor abdominali afectați și sunt utilizate pe scară largă în medicină în scopuri terapeutice pentru a trata persoanele care au suferit leziuni grave în această zonă a corpului. Acestea sunt foarte extensibile și oferă un sprijin puternic în procesele de reabilitare. În cazul în care cazul dumneavoastră implică recuperarea după o afecțiune, aceasta este cea mai potrivită centură.

Beneficiile centurilor abdominale

Purtarea centurilor abdominale, în cazurile care nu sunt legate de leziuni, poate fi o completare excelentă a unei diete sănătoase și a unui program de exerciții fizice. În plus, vă va oferi și alte beneficii, printre care putem menționa:

 • Acestea acționează asupra eliminării toxinelor și a excesului de apă.
 • Acestea vor ajuta la reabilitarea leziunilor.
 • Sunt bune în special pentru lumbago, contracturi și dureri de spate asociate cu patologii medicale.
 • Acestea oferă rezultate vizibile.
 • Ele pot fi o ușurare pentru mușchii dureroși.
 • Folosite în mod corespunzător, ele cresc circulația și metabolismul.
 • Ameliorează durerile de coloană.
 • Vă veți îmbunătăți postura.
 • Veți avea o transpirație crescută în organism fără a fi nevoie de exerciții fizice forțate.
 • Dacă purtați una groasă, veți împiedica durerea mușchilor.
 • Puteți face exerciții oriunde vă simțiți confortabil, chiar și purtându-le sub haine la birou.

Siguranța și eficiența centurilor de electrostimulare

Utilizarea unuia dintre aceste dispozitive, deși vă va ajuta cu siguranță, nu este un panaceu pentru orice și acest lucru trebuie să vă amintiți întotdeauna. Folosirea acestor centuri trebuie să se facă în combinație cu tipuri tradiționale de exerciții fizice și o dietă echilibrată, altfel nu veți vedea prea multe rezultate. De asemenea, este important să rețineți că nu trebuie să folosiți excesiv aceste dispozitive; experții recomandă să le folosiți doar treizeci de minute pe zi, lăsând două sau trei zile de odihnă pe săptămână pentru ca mușchii să se relaxeze. Rezultatele se vor vedea în una sau două luni.