Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 16.01.2020, că militarii subunităților de cercetare ale marii unități de infanterie moto din Regiunea Volgograd au primit în dotare stații radio de nouă generație Namotka-KS.

 

Stația radio portabilă este destinată pentru asigurarea unor comunicații simplex bilaterale telefonice și telegrafice. Stația poate fi comandată de la distanță, dintr-un punct aflat la o distanță de până la 100 de metri, în teren accidentat. Complexul permite, de asemenea, efectuarea de sesiuni de comunicații la un timp prestabili, în regim automatizat.

 

Namotka-KS asigură comunicațiile radio la temperaturi de la -40 la +50 de grade Celsius și la presiune atmosferică scăzută.

 

Noua stație radio este superioară modelelor anterioare printr-o serie de indicatori, precum durata lucrului în regim activ sau greutatea, care a scăzut la trei kilograme.

 

Exploatarea stației radio de nouă generație va începe deja în luna februarie, în timpul activităților desfășurate în condiții de campanie în poligonul Prudboy.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Noua stație radio de tip Namotka-KS este întrebuințatî deja de Trupele cu Destinație Specială (Spetsnaz) ale Regiunii Militare Sud.

Acum aceasta a fost introdusă și în dotarea batalionului de cercetare ale Brigăzii 20 Infanterie Moto – Volgograd din compunerea Armatei 8 arme întrunite – Novocerkassk.

16 ianuarie 2020
 Cercetașii din RM Sud au primit în dotare stații radio de generație nouă de tip Namotka-KS

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE