Coloana de dus

mejor-columna-de-ducha

Puține lucruri din lume îți oferă la fel de multă bunăstare fizică ca cea mai bună coloană de duș, iar dacă urmăm înțeleptul proverb: 'Corpul este templul nostru', orice investiție care ne permite să menținem acest templu în armonie, ne va aduce, de asemenea, mai aproape de găsirea păcii mentale, emoționale și fizice pe care o dorim.

Tehnologia continuă să ne surprindă și, în același timp, continuă să ne revoluționeze viața, de fiecare dată găsim tot mai multe dispozitive care ne ușurează sarcinile zilnice și multe altele care reușesc să ne schimbe complet noțiunea unui subiect, așa s-a întâmplat în ultimii ani cu conceptul de baie, acestea au evoluat, transformând spațiul într-un loc care nu este dedicat doar igienei personale, ci este conceput acum ca o zonă esențială în îngrijirea sănătății și bunăstării noastre.

Cele mai bune coloane de duș

Care este cea mai bună coloană de duș?

Dușurile obișnuite au devenit coloane de duș, un dispozitiv de înaltă tehnologie care vă permite să vă transformați timpul de baie într-o ședință de hidromasaj. Aceste coloane sunt dotate cu sisteme adaptabile, astfel încât să puteți regla înălțimea și nivelul presiunii apei după bunul plac și să vă puteți încheia ziua în cel mai armonios mod posibil, după o zi de muncă grea.

Dacă v-ați decis deja să vă renovați baia și vă gândiți să cumpărați una dintre aceste minuni ale lumii moderne, dorim să vă ajutăm să faceți cea mai bună alegere, motiv pentru care vă împărtășim un ghid comparativ cu cele mai bune opțiuni pe care le puteți găsi pe piața, astfel încât să aveți toate cunoștințele necesare la alegere și să găsiți un produs de înaltă calitate care să vă lase mulțumit de investiția făcută.

Iată cele mai bune coloane de duș:

 

1. Grohe New Tempesta Cosmopolitan 160

Preferatul utilizatorilor

217W3XJjRJL

Vezi pretul Emag

Este una dintre coloanele de duș cu hidromasaj care combină perfect funcționalitatea și designul, Tempesta 160 se identifică cu marca Grohe , o companie care a câștigat încrederea utilizatorilor datorită calității bune a produselor pe care le comercializează.

Acest model este fabricat din oțel inoxidabil cu materiale de calitate superioară, garantând durabilitatea produsului, și este dotat, de asemenea, cu termostat care reglează automat temperatura apei, menținând-o mereu plăcută, chiar și atunci când nivelul presiunii este modificat.

Este echipat cu un cap pivotant pe care îl puteți regla manual pentru confortul dvs. și îl puteți seta să funcționeze în 4 moduri diferite, prezentând niveluri de presiune a apei care să se potrivească nevoilor dvs. zilnice: jetul de ploaie, care seamănă cu o ploaie ușoară de vară, oferindu-vă o senzație de ușurare și bunăstare; jetul Rain O2, bazat pe funcționarea dușurilor tradiționale; un alt jet de masaj cu robinet , cu presiunea necesară pentru a vă oferi un masaj stimulant pe tot corpul; și, în cele din urmă, jetul Jet, care vă oferă un duș energizant și care poate fi folosit, de asemenea, pentru a elibera tensiunea dintr-o anumită zonă.

2. Roca A5A2080C00 - Coloană de duș termostatică

Raport calitate/preț imbatabil

31cGKDg8sPL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o coloană de duș super modernă și elegantă, dotată cu un termostat , unde printr-un mâner se poate regla debitul de apă, iar prin celălalt se poate regla temperatura pentru a obține temperatura dorită. Cu acest sistem de control, modelul de coloană de duș poate fi cel ideal pentru a practica terapia de duș scoțian .

Roca prezintă un model fabricat din oțel inoxidabil cu finisaj cromat, care include, de asemenea, un pulverizator de mână pe care îl puteți configura în 3 moduri diferite: modul Masaj pentru o baie stimulantă, modul Bulă pentru a genera un efect de wellness și modul Ploaie pentru a ușura și reconforta orice tensiune.

Puteți regla înălțimea și orientarea capului de duș pentru un confort sporit, acest model a fost conceput pentru a fi ecologic cu planeta, deoarece are un sistem de distribuție a debitului care economisește consumul de apă cu până la 50%.

Aspersorul principal este echipat cu cauciucuri flexibile, care vor facilita curățarea echipamentului, în timp ce coloana pe care este sprijinit aspersorul are un sistem anti-torsiune și un altul care îl face sigur la atingere, pentru a garanta durabilitatea produsului.

3. Set de duș cu robinet mixer

Garanție de 5 ani

31VkhaQTnBL

Vezi pretul Emag

O opțiune accesibilă și de bună calitate este acest set de coloană de duș prezentat de producătorul Thatti, acest echipament pentru baie vine condiționat de ajustarea la înălțimea dorită de utilizator, deoarece designul său ne oferă o bară telescopică din alamă cromată și poate fi reglată de la 90 la 115 cm.

Modelul este echipat cu un cap de duș circular cu un diametru de 20 cm, pentru a genera un flux învăluitor în momentul scăldatului, și este, de asemenea, echipat cu un robinet termostatic care vă va permite să reglați temperatura astfel încât aceasta să rămână constantă la același nivel pe durata dușului.

Toate produsele Thatti sunt supuse unor controale stricte de calitate, această coloană de duș este echipată cu un robinet mixer și, atunci când o cumpărați în Spania, primiți o garanție de 5 ani, sistemul său de consum este ecologic, deoarece veți economisi până la 50% din apă și energie atunci când o utilizați.

Opinia generală în cadrul comunității de utilizatori este că veți achiziționa un produs excelent la un preț corect .

4. Coloană de duș EISL DX1006CS

Un preț mic pentru un duș foarte frumos!

31v4Jy-G4cL

Vezi pretul Emag

EISL este o alegere excelentă atunci când doriți să vă renovați baia cu un buget redus, prețul său scăzut și calitatea ridicată vă vor face să fiți mulțumit de achiziția dumneavoastră.

Acest model are un regulator termostatic integrat care permite utilizatorului să controleze nivelul presiunii și temperatura apei. În plus, are un finisaj cromat frumos și lucios și o luminozitate care va stiliza decorul camerei cu un stil minimalist și modern.

Capul principal de duș are un debit în modul ploaie și este echipat cu cauciucuri flexibile pentru a preveni acumularea de calcar în orificiile de duș, facilitând astfel întreținerea și curățarea echipamentului. Acest model are, de asemenea, un cap de duș manual integrat pentru confortul cumpărătorului.

Comunitatea de utilizatori vă asigură că veți obține un produs bun, ușor de instalat și eficient.

5. Robinet DP RY-S002

Cel mai ieftin echipament!

21EQeQiMG7L

Vezi pretul Emag

Această coloană de duș are un design foarte atrăgător, bara de susținere este din oțel inoxidabil și variază de la 35 cm la 90 cm, restul pieselor sunt din plastic, dar au un finisaj cromat frumos, este destul de ușoară, deoarece cântărește doar 3 kilograme și, prin urmare, este foarte ușor de instalat.

Acest model este echipat cu un cap reglabil manual, astfel încât îl puteți ajusta în funcție de nevoile dvs., are un pulverizator manual practic integrat în corp, iar atunci când îl cumpărați primiți o garanție de 2 ani.

Echipat cu un cap de pulverizare principal mare de formă pătrată pentru a genera un flux abundent și învăluitor.

În comunitatea de utilizatori există o părere larg răspândită că atunci când o cumpărați va trebui să întăriți fixarea barei pe perete, însă este un mic detaliu pe care îl puteți rezolva cu ușurință, aceasta este una dintre cele mai accesibile coloane de duș de pe piața , iar raportul cost - calitate este imbatabil.

Ce tip de duș ați dori să încercați?

mejor-columna-de-ducha

Știm că alegerea între o multitudine de opțiuni poate fi o sarcină copleșitoare pentru oricine, mai ales atunci când cauți să-ți investești banii în mod eficient și conștiincios, deoarece chiar și cu un buget mic poți găsi produse de înaltă calitate care îți vor îmbunătăți viața de zi cu zi, din acest motiv intenționăm să îți punem la îndemână toate informațiile relevante pe această temă, pentru a-ți limpezi mintea și a descifra care este cea mai bună coloană de duș pentru tine.

  • Dușurile de ploaie

Acesta este dușul tradițional pe care îl cunoaștem cu toții, care seamănă cu efectul unei ploi ușoare, provocând utilizatorului o senzație de confort, debitul său este de obicei de joasă presiune, iar capul de duș ar trebui să fie situat chiar deasupra capului, astfel încât apa să curgă liber pe tot corpul, generând o senzație de învăluire.

  • Dușuri cu jet cu opțiuni multiple

Acest tip de dușuri sunt o minune pentru acele grupuri familiale care trebuie să împartă baia, aceste modele se adaptează la o gamă largă de posibilități, permițând utilizatorului să aleagă ceea ce are nevoie, ele prezintă un debit care poate varia de la o ceață ușoară la un jet revitalizant cu pompă la o presiune ideală pentru masaje.

  • Duș cu jeturi multiple

Unele coloane de duș sunt echipate cu jeturi multiple în plus față de jetul principal, această tehnologie este ideală pentru a profita la maximum de funcția de hidromasaj , deoarece puteți regla jeturile pentru a elibera tensiunea din orice zonă a corpului.

Cea mai recentă revoluție tehnologică pentru coloanele de duș este posibilitatea de a vă folosi dispozitivele electrice în timp ce faceți baie, aceste dușuri electronice vă permit să ascultați playlistul muzical preferat, să primiți apeluri telefonice și chiar să reglați atmosfera din baie prin aprinderea luminilor LED, un avantaj care îi bucură pe fanii medicinei alternative, deoarece își pot pune în practică ședințele de cromoterapie.

Cum găsiți cele mai bune caracteristici ale coloanei de duș?

Sunt multe de luat în considerare atunci când alegeți coloana de duș ideală pentru dumneavoastră, dar nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta; aceste fapte pe care le împărtășim vor face lumină asupra caracteristicilor de care trebuie să țineți cont, astfel încât achiziția dumneavoastră să fie un succes și să vă puteți renova baia cu stil și eficiență.

Un aspect important de evaluat este dacă baia dvs. este potrivită pentru acele modele de coloane care au un debit de apă excesiv sau sunt capabile să producă ceață, deoarece aceste modele vor crește considerabil nivelul de umiditate din încăpere, așa că asigurați-vă că pereții, podelele și tavanele sunt acoperite cu un material rezistent, cum ar fi ceramica, marmura sau fibra de sticlă.

Atunci când alegeți un model de coloană de duș ar trebui să țineți cont de spațiul disponibil, multe dintre ele vin cu robinete mari, iar altele cu scaune pentru cei care nu pot sau nu vor să stea în picioare atunci când fac duș, din acest motiv ar fi bine să vă gândiți dacă se vor adapta la spațiul pe care îl aveți la dispoziție, dacă se dovedește că nu aveți suficient spațiu puteți opta oricând pentru un echipament mai puțin voluminos;

De asemenea, este important să stabiliți dacă sistemul dvs. de instalații sanitare va putea suporta greutatea coloanei pe care o achiziționați, deoarece sistemele sanitare vechi nu sunt proiectate să tolereze sarcina acestor dispozitive, dacă este cazul, puteți adapta întotdeauna un sistem de fixare pentru a consolida instalarea echipamentului.

 

Cum să găsiți cel mai bun robinet de duș?

Nu există nimic mai valoros decât să îți începi ziua în mod corect, știm că mulți aleg să își înceapă dimineața cu un duș revigorant, de aceea te invităm să iei în considerare cele mai bune opțiuni de robinete pentru acest spațiu important și personal.

Înainte de a lua o decizie, este întotdeauna mai bine să vă informați! Vă recomandăm să consultați comunitatea de utilizatori care au experiență anterioară în domeniu, astfel încât să vă puteți clarifica opiniile și să știți cu siguranță ce vă place și ce doriți să cumpărați, în timpul acestei explorări puteți afla mai multe despre dimensiunile, costurile și stilurile disponibile în materie de robinete; după cum știți, piața și opțiunile găsite în ea sunt nesfârșite, aceste produse sunt de obicei prezente într-o gamă diversă de prețuri, astfel încât următorul pas va fi să decideți cât de mult doriți să investiți în achiziție.

Dacă locuiți într-o casă sau într-un apartament mai vechi, va fi esențial să verificați mai întâi dacă sistemul de instalații sanitare a fost renovat în trecut, deoarece sistemele sanitare vechi nu sunt capabile să reziste la greutatea instalațiilor moderne; dacă acesta este cazul, vă recomandăm să renovați mai întâi instalațiile sanitare și apoi dușul; odată ce totul este gata, va trebui doar să alegeți un stil de instalație care să se potrivească decorului băii dvs.

Ghid de cumpărare pentru cele mai bune robinete de duș

Pentru a vă ușura puțin sarcina de a alege, vă prezentăm acest mic ghid cu informații defalcate, astfel încât să știți de ce detalii trebuie să țineți cont atunci când doriți să reînnoiți robinetele din baia dumneavoastră.

Datorită marii diversități pe care ne-o oferă comerțul actual, puteți fi siguri că veți găsi exact ceea ce aveți nevoie pentru remodelarea băii dvs., dacă ceea ce căutați este o opțiune simplă și minimalistă pentru cadă sau duș, vă sfătuim să achiziționați un robinet de bază sau unul mai practic cu tehnologie termostatică , dacă, pe de altă parte, preferați o opțiune versatilă, puteți naviga printre miile de opțiuni extrem de inovatoare care oferă caracteristici pentru toate nevoile.

Oțelul inoxidabil vă va oferi cea mai mare durabilitate, dar puteți găsi și opțiuni mai accesibile, cum ar fi robinetele fabricate din zinc, alamă și plastic cromat.

Designul este la fel de variat ca și numărul de modele, ceea ce trebuie să aveți în vedere atunci când alegeți designul perfect este ca acesta să se potrivească cu decorul deja ales sau stabilit în baie, dacă optați pentru un stil modern și sofisticat, cum ar fi robinetul cascadă sau dacă preferați un stil mai rustic, organic și tradițional.

Găsirea finisajului ideal pentru dvs. nu va fi o problemă, deoarece există atât de multe opțiuni încât veți găsi cu siguranță una care vă place! Finisajele sunt de obicei din cupru, nichel, crom și aur, într-o multitudine de culori care se potrivesc cu orice design.

 

Care sunt avantajele celor mai bune robinete de duș?

Înainte de a intra în subiect, trebuie să stabilim că principalul beneficiu pe care îl veți obține este satisfacția și bucuria de a fi făcut alegerea corectă!

Printre alte beneficii putem număra calitatea deosebită oferită de aceste produse, plus că puteți trăi o experiență de relaxare completă în confortul casei dumneavoastră, un alt beneficiu excelent de luat în considerare este caracterul prietenos și ecologic cu planeta pe care vi-l oferă această robinetărie modernă, deoarece pulverizatorul are o tehnologie specială de presiune a aerului care reduce consumul de apă în timpul dușului cu până la 50%; În cele din urmă, aceste echipamente vă oferă avantajul unei curățări ușoare, deoarece sunt prevăzute cu mici benzi de cauciuc în orificii care nu permit acumularea de calcar și alte minerale care vin de obicei în apa de la robinet.

Care sunt prețurile celor mai bune robinete de duș?

Robinetele vin într-o gamă largă de prețuri, modelele de bază pot fi achiziționate pentru aproximativ 30 de dolari, în timp ce un model inovator care oferă o gamă largă de caracteristici poate costa în jur de 200 de dolari... Dacă aveți nevoie de ceva între ele, puteți găsi unul cu caracteristici utile, materiale bune și un design plăcut pentru aproximativ 60 de dolari.

Concluzie

Sperăm că micul nostru ghid de cumpărare a fost util pentru dvs., intenția noastră este de a vă ghida în căutarea dvs. și de a vă oferi toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a lua cea mai bună decizie, acum, cu aceste instrumente, sunteți gata să ieșiți pe piață și să găsiți coloana de duș potrivită.

Mergeți înainte cu planurile voastre! Renovați-vă baia și transformați-o în templul bunăstării și al sănătății la care ați visat întotdeauna.