Coloana de dus cu hidromasaj

mejor-columna-de-hidromasaje-de-ducha

Mulți dintre noi adoră să poată face dușuri răcoroase și relaxante care oferă și cele mai bune masaje cu apă pentru a elibera tensiunile zilei. Dacă ești așa, îți recomandăm să cauți cea mai bună coloană de duș cu hidromasaj, deoarece îți va oferi cele mai delicioase, relaxante, plăcute și complete băi din confortul casei tale și fără a fi nevoie să mergi la un spa.

Aceste dispozitive sunt ușor de instalat și sunt disponibile la un preț foarte mic , motiv pentru care au devenit opțiunea preferată de mulți utilizatori care doresc să aibă zile mai energice și mai relaxante. Puteți găsi modele foarte variate, cu jeturi integrate și control al dușului, cu efecte precum ceață sau cascadă și chiar cu finisaje care seamănă cu roci, astfel încât să vă simțiți ca într-un centru de relaxare cu apă termală .

Cele mai bune coloane de duș cu hidromasaj

Care este cea mai bună coloană de hidromasaj?

Un duș bun poate face diferența între o baie obișnuită și o baie relaxantă și, deși poate părea costisitor, recrearea experienței unui duș spa la domiciliu nu necesită costuri ridicate. De aceea, am conceput această listă de comparare cu cele mai bune 3 coloane de duș cu hidromasaj și cele mai ieftine coloane de duș cu hidromasaj de pe piață cu cea mai bună calitate .

Există o mulțime de opțiuni disponibile pe piața și puteți găsi ceva care să se potrivească atât bugetului dumneavoastră, cât și nevoilor dumneavoastră.

Mai jos vă prezentăm cele mai bune coloane de hidromasaj:

1. DP Grifería Bali - Coloană de duș cu hidromasaj

Favorit al utilizatorului

31K2FRpe14L

Vezi pretul Emag

Este o coloană mare, robustă din punct de vedere structural, cu două capete de duș cu design suprafață netedă din oțel inoxidabil, cu furtun de 1,5 metri și două furtunuri de 50 cm.

De asemenea, vine cu jeturi integrate și comandă de duș cromată, cu material de conectare inclus. Sistemul este anticalcar și include, de asemenea, sistemul său de fixare și asistență.

Este disponibil într-o culoare argintie elegantă și are 4 comenzi pentru ieșirile de apă și 2 pentru controlul temperaturii (1 pentru apă rece și 1 pentru apă caldă).

În cele din urmă, raportul calitate-cost este excelent, deoarece, în ciuda prețului său scăzut și a faptului că nu este termostatic, are un finisaj premium, versatilitate, confort și un nivel de relaxare demn de cele mai bune spa-uri.

2. Coloană de duș cu hidromasaj Auralum

Raport calitate-preț excelent

516s6rR0coL

Vezi pretul Emag

Această coloană de duș cu hidromasaj este un model termostatic care se montează rapid și ușor. Acesta include un ecran LCD care afișează în timp real temperatura apei, atât cea care iese din hidromasaj, cât și cea care iese din duș.

Capetele sunt de foarte bună calitate și sunt capabile să asigure un flux uniform de apă prin toate duzele sale, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de toate tipurile de jeturi pe care le oferă.

Dispune de un furtun de duș lung de 1,5 metri, un deviator pentru curățarea ușoară a sistemului și este fabricat din oțel inoxidabil pentru a vă oferi cea mai mare durabilitate și rezistență de pe piața .

Cu acest sistem vă veți bucura de o coloană de duș cu hidromasaj care, pe lângă faptul că utilizează baterii AA pentru componentele electronice, reduce consumul de apă cu până la 50% și este ușor de instalat datorită conexiunii de ½ inch.

3. DP Faucet S-9127

Cel mai bun preț

319MfwXPyTL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o coloană de hidromasaj termostatică și din oțel inoxidabil, care include un termometru cu baterii pentru a indica temperatura ambiantă, precum și pentru a afișa temperatura apei.

La rândul său, are cu jeturi integrate și control al dușului , un hidromasaj, un alt pulverizator fix de 5 x 10 cm, iar mânerul de duș este finisat în crom, furtun și 1,5 metri.

Măsoară 1,4 m înălțime x 22 m lățime, este ușor de instalat, cu design și finisaj anti amprentă și cântărește doar 10 kg, ceea ce face și mai ușoară instalarea în baie.

Cei mai mulți utilizatori raportează o presiune excelentă în fiecare dintre jeturile sale, ceea ce îl face o alegere preferată.

 

Ce este o coloană de duș cu hidromasaj?

mejor-columna-de-hidromasaje-de-ducha

Numite și sisteme de duș cu panou, aceste coloane sunt ansambluri cu diferite capete de duș și tipuri de jeturi de duș într-un singur dispozitiv. Aceste sisteme combină funcționalitatea de curățare cu experiențe de tip spa și pot avea chiar efecte termale și terapeutice .

Prețurile pot fi destul de accesibile și, în general, vor fi mai scumpe doar atunci când vine vorba de materiale mai sofisticate sau de utilizarea interfețelor digitale și LED pentru a manipula funcțiile sistemului de duș. Unele sisteme de panouri de duș sunt atât de ușor de instalat încât nu necesită nici măcar un instalator profesionist pentru a le asambla.

Funcția de bază a coloanelor de duș cu hidromasaj

Funcția de bază a unui sistem de panou de duș este foarte simplă, deoarece acesta dispune de conductele necesare pentru un debit de apă în cantități optime și cu o putere suficientă. În același timp, coloanele de duș cu hidromasaj vă permit să schimbați pozițiile capului de duș și să reglați unghiul în care cade apa pentru o experiență mai relaxantă și mai răcoroasă .

În funcție de configurația dorită de utilizator, acest sistem poate oferi un efect liniștitor de ploaie, cascadă sau chiar un efect de ceață. În același timp, jeturile pot fi gradate la putere mare pentru o funcție de masaj cu precizie. Toate acestea pot fi absolvite cu un panou.

Cele mai multe sisteme de duș cu panou sunt echipate cu un furtun lung pentru un confort maxim și ușurință în utilizare.

La rândul lor, acestea vin în diferite modele, de la cele mai simple la cele mai luxoase, iar unele sunt mai ușor de utilizat decât altele. Acestea funcționează în moduri diferite, iar unele vă permit să alegeți mai multe modele de duș în același timp, în timp ce altele vă permit să folosiți doar o singură funcție în același timp, așa că țineți cont de acest lucru înainte de a cumpăra un anumit model.

Cum să alegeți cea mai bună coloană de duș cu hidromasaj?

Înainte de a alege sistemul ideal de panouri de duș, trebuie să stabiliți care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor, spațiului și bugetului dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, trebuie să țineți cont de câteva considerente pe care vi le vom arăta mai jos:

Presiunea apei:

Dacă vă numărați printre cei care au o presiune scăzută a apei în casă, ar trebui să luați în serios acest aspect și să evitați panourile care vă permit să folosiți toate funcțiile de masaj în același timp, deoarece în acest caz riscați să pierdeți presiunea. Rămâneți la sistemele mai simple care vă permit să controlați funcțiile pe rând și veți obține mult mai mult de la presiunea apei.

Material:

Majoritatea coloanelor de duș cu hidromasaj sunt fabricate din oțel inoxidabil. Întotdeauna căutați ca majoritatea pieselor sale să fie din acest material, deoarece acest lucru garantează că sistemul nu va rugini. Nu uitați că acesta este un aspect fundamental, deoarece va fi expus permanent la apă.

Decorațiuni:

Există multe opțiuni decorative și de design pentru aceste sisteme și există întotdeauna una care se potrivește personalității și stilului dumneavoastră. Există fronturi din sticlă care dau un aer modern și rafinat și sunt ușor de curățat. De asemenea, puteți găsi panouri din PVC care să se potrivească cu mobilierul de baie pe care îl aveți.

Indicatori de temperatură:

Există multe sisteme pe piața care vă pot spune, prin intermediul unor lumini, dacă temperatura apei este ideală pentru baia dumneavoastră. Aceste coloane de duș hidromasaj termostatic sunt de obicei prevăzute cu LED-uri care sunt integrate în capul de duș. Aceste lumini își schimbă culoarea și vă anunță dacă apa este prea caldă, prea rece sau potrivită. Luminile sunt alimentate direct de la priza de perete sau pot necesita o baterie .

Duze și accesorii:

Cele mai multe sisteme de panouri de duș conțin duze cu jeturi care oferă o mișcare de masaj relaxantă orizontală și care pot fi reglate după bunul plac al utilizatorului. Un accesoriu cu care vin multe modele este dușul de mână. Aceasta asigură funcția de curățare de care aveți nevoie, în timp ce dușul principal, situat în partea de sus, asigură precipitații și alte efecte, cum ar fi cascadă și altele.

Înălțime:

Trebuie să țineți cont de înălțimea panoului de duș și de înălțimea dumneavoastră pentru a obține cea mai bună combinație. Modelele mai înalte sunt cu siguranță ideale pentru persoanele înalte, iar opusul este valabil pentru persoanele mai scunde. Cele mai multe modele au o înălțime de cel puțin 1,27 m, în timp ce unele modele scurte au o înălțime de 1,04 m. Aveți grijă să aflați dacă un panou este compatibil cu înălțimea dvs. și cu înălțimea tuturor celor care vor folosi și ei noua dvs. coloană de duș cu hidromasaj.

Funcție antiblocare:

Dacă apa din locuința dvs. se confruntă cu probleme de depuneri, este foarte important ca sistemul de panouri de duș să aibă cauciucuri sau duze din silicon, deoarece acestea au proprietăți naturale de anti-înfundare și sunt foarte ușor de curățat. De asemenea, vă puteți gândi la alternative pentru a face apa mai pură, cum ar fi filtrele de duș convenabile care colectează orice murdărie.

Panouri de baterii sursă:

Unele modele funcționează cu baterii pentru interfețele digitale. Întotdeauna este bine să verificați în ce loc din panou sunt depozitate pentru a avea grijă de echipament. Majoritatea modelelor au bateriile în partea de jos a panoului, ceea ce facilitează mult înlocuirea lor.

 

Cum funcționează coloana de duș cu hidromasaj?

Coloanele de hidromasaj pentru duș sunt o replică compactă a infrastructurii robuste și complexe a spa-urilor. Datorită progresului tehnologic, putem beneficia de aceste sisteme la costuri reduse și au mai multe caracteristici care pot fi utilizate în același timp. Multe centre spa-uri au inclus chiar și aceste sisteme, deoarece acestea reduc costurile fără a diminua excelența experienței.

Aceste sisteme de bună calitate integrează toate funcțiile într-un singur sistem. De obicei, panoul este prevăzut cu un sistem de fixare ușoară pe perete, iar toate conexiunile sanitare pot fi ușor de implementat atunci când toate conexiunile sunt legate la o singură țeavă care se va conecta la sistemul de canalizare al casei prin intermediul unui conector cu cot sau al unui deviator.

Modelele mai complexe necesită încorporare în perete, iar cele cu interfețe electronice sau digitale pot necesita o sursă de energie pentru o funcționare constantă, cum ar fi baterii. Unele modele sunt alimentate cu baterii, ceea ce face ca instalarea să fie mult mai simplă, deoarece nu trebuie să găsiți o conexiune la o priză de perete.

Care sunt avantajele coloanelor de duș cu hidromasaj?

Pe lângă faptul că este o alternativă excelentă pentru un spa în casa dvs., acest sistem este o modalitate excelentă de a unifica o mulțime de opțiuni în timpul dușului pentru a obține o baie personalizată. De exemplu, modelele termostatice pot fi setate fie ca regulatoare digitale de temperatură, fie ca regulatoare de robinet.

Un alt punct important este compatibilitatea multor panouri cu implementarea căzii de baie. În plus, panourile de duș au modele frumoase și elegante și sunt mult mai economice decât implementarea unui proiect de sine stătător.

La rândul său, unul dintre beneficii este că nu riscați să deschideți pereții mai târziu în cazul în care ceva nu merge bine cu sistemul de instalații sanitare, cel puțin dacă acesta nu este încorporat în panoul de perete.

Cum se instalează o coloană de hidromasaj pentru duș?

Instalarea depinde direct de modelul pe care l-ați achiziționat. Cele de tip DIY necesită o mașină de găurit, șuruburi de fixare și unelte de bază pentru a conecta țevile. Este ca și cum ai pune o piesă de mobilier sau un raft pe perete.

Dar nu vă faceți griji, toate modelele sunt însoțite de un ghid manual, așa că nu vă faceți griji dacă nu sunteți un expert în instalarea dispozitivelor în general. În plus, cele mai bune mărci oferă asistență prin telefon și, în orice caz, puteți oricând să apelați la un instalator care să vă ajute să îl instalați.

Pe scurt

Coloanele Whirlpool sunt complexe și necesită un proces de selecție destul de serios și minuțios. Partea bună este că sunt destul de ușor de instalat și sunt cu adevărat accesibile pentru tipul de relaxare și tratament spa pe care îl oferă și vă puteți bucura de ele din confortul casei dvs. și oricând doriți.

Concluzie

Aceste sisteme au un preț excelent și o instalare ușoară. În general, acestea sunt foarte plăcute din punct de vedere vizual și modernizează designul și decorul oricărei băi.

Cu toate acestea, ele necesită o selecție mai amănunțită a modelului care urmează să fie achiziționat, deoarece au multe detalii de care trebuie să se țină cont pentru a satisface gusturile și nevoile tuturor utilizatorilor, cum ar fi efectele de cascadă sau de ceață, înălțimea sistemului, gestionarea diferitelor funcții de masaj , senzorii termostatici, și chiar luminile LED pentru a ști dacă avem temperatura corectă a apei care ne place cel mai mult.