07 iulie 2020

Sursa: militarynews.ru

 Comandantul Forțelor Întrunite din cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei, Serghey Nayev, a declarat, pe 06.07.2020, pentru canalul de televiziune ICTV, că în interviul anterior al comandantului Forțelor Navale, contraamiral Aleksey Neizhpapa, s-a exagerat probabilitatea unei amenințări din partea trupelor Federației Ruse din Crimeea.

 

“Comandantul Forțelor Navale ale Ucrainei, care a fost numit în funcție recent, a acordat un interviu presei regionale și a exprimat opinie despre cum a văzut dezvoltarea situației pe direcția Tauride, fără să aibă informații sută la sută despre aceasta. Declarațiile sale pot fi considerate exagerate, având în vedere situația care există astăzi”, a spus Nayev.

 

Potrivit precizărilor acestuia, în prezent, nu există o amenințare imediată a unei invazii a trupelor ruse pe teritoriul Ucrainei, inclusiv din direcția Tauride. El a subliniat că atât comandantul-șef al Forțelor Armate, cât și șeful Statului Major General primesc toate informațiile necesare.

 

Anterior, într-un interviu acordat pentru site-ul Dumskaya.net din Odessa, comandantul Forțelor Navale ale Ucrainei, contraamiral Aleksey Neizhpapa, a declarat că Forțele Navale se pregătesc pentru o confruntare militară pe scară largă cu Federația Rusă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Precizările comandantului Forțelor Întrunite ale Ucrainei încearcă să mai îndulcească declarațiile comandantului Forțelor Navale, probabil, în urma reacțiilor dure declanșate de acestea.

Însă, interviul acordat presei locale de Aleksey Neizhpapa include mai multe declarații, inclusiv în ceea ce privește intenția părții ucrainene de a recupera Crimeea și despre noile rachete Neptun, care pot ajunge până la Sevastopol. Acestea nu pot fi atribuite unei persoane care nu este la curent cu evoluția situației.

 

 

 

 

Comandantul Forțelor Navale ale Ucrainei a exagerat pericolul unei invazii rusești din Crimeea

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE