Surse: ria.ru, mil.ru, militarynews.ru, tass.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Est din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 16.01.2020, că echipaje ale marii unități de rachete din Regiunea Autonomă Evreiască au executat o serie de lansări electronice de rachete Iskander-M asupra unor ținte care imitau state majore de campanie și aerodromuri ale adversarului convențional.

 

“Subunitățile au desfășurat activități de redislocare în secret și de pregătire a complexelor de rachete pentru trageri. Echipajele au executat câteva zeci de lansări electronice de rachete, exersând atacurile individuale și grupate asupra unor obiective importante ale adversarului, aflate la distanțe cuprinse între 50 și 200 de kilometri”, se arată în comunicatul de presă.

 

Pentru organizarea comunicațiilor, în timpul exercițiului au fost implicate complexele mobile moderne Redut-2US, care au intrat recent în dotarea marii unități. Acestea au asigurat lucrul neîntrerupt al echipajelor, în condițiile contraacțiunii mijloacelor de război electronic ale adversarului convențional.

 

La activități au participat peste 200 de militari și aproximativ 40 de unități de tehnică militară.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la activități aparțin Brigăzii 107 Rachete – Birobidzhan (Regiunea Autonomă Evreiască) a Armatei 35 arme întrunite – Belogrosk (Regiunea Amur) din cadrul Regiunii Militare Est.

Particularitatea exercițiului a constat în exersarea atacurilor grupate cu rachete asupra unor obiective importante ale adversarului convențional.

16 ianuarie 2020
Complexe de rachete Iskander-M din Federația Rusă au executat lansări electronice

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE