Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a informat că, pe 10.01.2020, echipaje ale marii unități de rachete antiaeriene din Ținutul Krasnodar au executat un antrenament de distrugere a țintelor aeriene ale adversarului convențional.

 

Echipaje ale sistemelor de rachete antiaeriene S-400 Triumf au desfășurat activități la primirea semnalului de încălcare a graniței aeriene de către un aparat de zbor al adversarului. Acestea au descoperit, escortat și distrus ținta aeriană. La antrenament au participat și subunități radiotehnice, care au îndeplinit misiuni de descoperire a țintelor aeriene.

 

În timpul antrenamentului, care s-a desfășurat cu executarea de lansări electronice de rachete, a fost evaluată coeziunea echipajelor și a forțelor de serviciu. De asemenea, au fost îndeplinite normative de pregătire pentru luptă și specială, fiind executate manevre de schimbare a poziției și de ieșire de sub atacul adversarului convențional.

 

Potrivit rezultatelor antrenamentului, echipajele au fost evaluate cu calificativul Excelent.

 

La antrenament au participat peste 200 de militari și 30 de unități de tehnică militară.

 

Sistemul de rachete antiaeriene S-400 este capabil să distrugă ținte balistice și aerodinamice, fiind destinat pentru apărarea obiectivelor importante administrative și industriale, precum și a bazelor militare și a punctelor de conducere împotriva atacurilor mijloacelor aerocosmice ale adversarului.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Antrenamentul a fost executat în cadrul Diviziei 51 Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Sistemele de rachete antiaeriene S-400 aparțin Regimentului 1537 Rachete Antiaeriene – Novorossiysk din compunerea diviziei. În structura regimentului se află două divizioane de rachete antiaeriene S-400 (16 instalații de lansare) și un divizion de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S (șase instalații de lansare).

Subunitățile radiotehnice participante la antrenament aparțin Regimentului 338 Radiotehnic – Rostov pe Don din cadrul Diviziei 51 ApărareAntiaeriană.

10 ianuarie 2020
Complexe S-400 din RM Sud au participat la un antrenament de distrugere a țintelor aeriene

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE