Surse: mil.ru, militarynews.ru, remnmilitaryblog.com

 Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 17.09.2019, că divizioane de rachete antiaeriene S-400 Triumf și echipaje ale complexelor de rachete și artilerie antiaeriană Pantsir-S desfășoară serviciul de luptă în șase poligoane implicate în desfășurarea exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019.

 

“Constituirea unui scut de apărare antiaeriană permite descoperirea, escortarea și distrugerea țintelor aeriene ale adversarului convențional, inclusiv a avioanelor și rachetelor realizate cu întrebuințarea unui complex de metode pentru reducerea vizibilității acestora pe radare, în infraroșu și alte modalități ale spectrului de descoperire a țintelor aeriene”, se arată în comunicatul de presă.

 

După executarea marșurilor în raioanele de desfășurare a exercițiului, echipajele divizioanelor antiaeriene S-400 Triumf și Pantsir-S au trecut la amenajarea pozițiilor și organizarea pazei perimetrelor raioanelor de poziție. Militarii din subunitățile de apărare antiaeriană au îndeplinit normative de desfășurare a complexelor și de redislocare în raioane de poziție de rezervă.

 

Misiunea principală a echipajelor de apărare antiaeriană ale Regiunii Miitare Centru în cadrul exercițiului Centru-2019 constă în acoperirea raioanelor de concentrare a trupelor participante împotriva atacurilor aviației și rachetelor de croazieră, precum și a mijloacelor de descoperire îndepărtată prin radiolocație și de bruiaj ale adversarului convențional.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Gruparea principală de apărare antiaeriană din cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019 a fost realizată în poligonul Ashuluk din Regiunea Astrakhan.

Divizioanele de rachete antiaeriene au executat marșuri combinate în poligoane, pe șosea și pe calea ferată, la distanțe ce au depășit 2.000 de kilometri.

În timpul marșurilor, au fost respinse atacuri ale grupurilor de cercetare-diversiune ale adversarului conventional și au fost traversate porțiuni de teren contaminat.

17 septembrie 2019
 Complexele “Triumf” și “Pantsir” au constituit un scut antiaerian în cadrul exercițiului “Centru-2019”

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE