Cort de plaja

Tienda-de-Playa

Când vine vacanța de vară , toată lumea vrea să se distreze, iar imaginea unei plaje frumoase, cu nisip alb și ape cristaline ne invadează mintea. Cu toate acestea, știm cu toții că o zi lungă la plajă fără cortul perfect nu este o zi bună. Astăzi veți cunoaște cele mai bune corturi de plajă pentru o vară uimitoare!

Să mergi la plajă este cu siguranță una dintre ieșirile preferate de toată lumea, dar expunerea toată ziua la soarele puternic al verii fără niciun fel de protecție poate duce la arsuri pe corp care pot distruge complet experiența.

O umbrelă portabilă pare a fi o soluție bună, dar știm cu toții că nu este suficientă pentru a ne proteja de căldura sufocantă și nici nu ne permite o zonă de odihnă mare și confortabilă atunci când este vorba de o familie numeroasă.

Poate că atunci ar trebui să vă gândiți la un cort de plajă care să aibă grijă de nevoile familiei dumneavoastră și să vă ofere un adăpost în timpul zilelor călduroase, făcându-vă ziua mai plăcută și lipsită de arsuri solare.

Cele mai bune corturi de plajă

Care este cel mai bun cort de plajă?

După o comparație extinsă, am ales cele mai bune 6 corturi pentru a vă proteja pe dvs. și familia dvs. de soare, vânt și ploaie pentru cea mai bună vacanță de vară din viața dvs.

Iată cele mai bune corturi de plajă:

1. Cort de plajă cu Frostfire

Cu desfășurare automată

51KsMdIjOhL

Vezi pretul Emag

Acest cort de la marca Frostfire se desfășoară în doar câteva secunde, are fermoare pentru ventilație și este acoperit pentru protecție împotriva razelor UV. Are 4 ancore de nisip, este ușor, robust și măsoară 190 x 100 x 106 cm. Este livrat cu o pungă de depozitare practică.

Acest cort are o podea pentru ca tu și familia ta să vă odihniți confortabil, fără a fi în contact cu nisipul arzător. Este ideală pentru copii mici , deoarece soarele nu îi încălzește direct atunci când se află în aer liber și are dimensiuni mari, ceea ce face posibil ca mai multe persoane să stea înăuntru în același timp.

 

2. Cort instant Outad

Cu structură puternică

41Zs47YUFBL

Vezi pretul Emag

Acest cort este de foarte bună calitate, are un preț scăzut, se deschide rapid și se asamblează singur. Are protecție UV50 și este confecționată din tafta de poliester cu un strat argintiu, ceea ce îi conferă o protecție suplimentară împotriva arsurilor solare.

Are dimensiunea perfectă pentru a fi transportat, deoarece măsoară doar 55 cm în diametru atunci când este pliat. Vine cu o geantă rotundă cu mânere negre și închidere cu fermoar. Cântărește doar 0,9 kg, ceea ce îl face extrem de practic la transport.

Are o structură foarte puternică și este dotată cu stâlpi de oțel flexibili, sticlă solidă și țăruși de sol care rezistă foarte bine, chiar și în zilele cu vânt . Are o capacitate mare, astfel încât pot încăpea confortabil 2 adulți și un bebeluș.

 

3. Evia 10049 High Peak Shelter

Curbat și cu podea

41N4R3mQ5GL

Vezi pretul Emag

Acest adăpost frumos și ușor oferă o umbră bună și, datorită aripilor sale laterale, veți avea o priveliște spectaculoasă asupra întregului mediu. Acesta conține buzunare pentru nisip și buzunare interioare pentru o bună ancorare și este fabricat din 100% poliester. Este disponibil în culorile albastru și gri și include o geantă de transport practică.

După mai multe teste, am constatat că Evia Shelter este unul dintre cele mai practice și ușoare adăposturi de pe piața . Acesta are un factor de protecție UV40 și este foarte ușor de instalat.

Are o dimensiune mai mult decât adecvată pentru două sau trei persoane și este construită cu materiale de bună calitate . Își îndeplinește perfect funcția și este foarte utilă pe aproape orice suprafață. Este un produs foarte recomandat nu numai pentru plajă, ci și pentru orice zi la țară.

Are un preț destul de accesibil, dimensiunile sale sunt de 200 x 150 x 105 cm și greutatea de 2 kg.

 

4. Cort de plajă Pop Up 15800 Wehncke

Cu deschidere Pop Up

41dd7XOyT6L

Vezi pretul Emag

Acest cort este ideal pentru plajă, la țară sau în grădină. Este ușor de deschis cu ajutorul stâlpilor detașabili și oferă o bună protecție nu numai împotriva soarelui, ci și împotriva ploii și vântului. Este foarte ieftină și o puteți cumpăra de pe internet sau de la magazinul de camping preferat.

Este destul de spațioasă și poate găzdui până la 4 persoane înăuntru, este de o culoare verde măr frumoasă și izbitoare și este prevăzută cu 4 cuie pentru a o fixa pe sol sau pe nisip. Tijele sunt subțiri, dar rezistente și au factor de protecție UV50.

Măsoară 235 x 115 x 115 cm, cântărește 1,2 kg și este fabricat din 100% poliester și strat acrilic. Include o geantă de depozitare cu fereastră, iar stâlpii sunt din fibră de sticlă de 5,0 mm.

 

5. Cort de plajă automat cu filtru UV50 Battop

Cu materiale non-toxice

41lj-4LJzvL

Vezi pretul Emag

Conform feedback-ului cumpărătorului , acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune corturi de plajă. Nu necesită asamblare, deoarece se deschide automat, este destul de ușor și este livrat cu o geantă de transport.

Este foarte sigură pentru adulți și copii mici , deoarece este fabricată din materiale netoxice, este foarte spațioasă, structura sa este foarte stabilă și poate fi dusă pe plajă, pe lac, la munte sau în parc.

Țesătura este fabricată din nailon cu protecție solară UV50 și este prevăzută cu 4 țăruși metalici pentru a o ancora în pământ sau în nisip. Acesta măsoară 200 x 120 x 130 cm și cântărește doar 1 kg. Este cu siguranță o opțiune foarte bună de luat în considerare atât pentru caracteristicile sale excelente, cât și pentru că este un cort mai puțin costisitor . (Terra Nation beach windbreaker

Design modern

41d0tUb2fmL

Vezi pretul Emag

Are un design aerodinamic inovator care vă va proteja de razele soarelui, fiind totodată foarte rezistent în condiții de vânt puternic. Foaia sa pliabilă oferă o suprafață utilă mare și are buzunare interne în care vă puteți depozita obiectele personale.

Datorită designului său cu doi poli, se desfășoară rapid, ușor și vine cu o geantă practică cu curele pentru a-l transporta ca un rucsac.

Cortul perfect pentru cei care doresc protecție împotriva soarelui, dar nu doresc o acoperire completă, are o construcție foarte solidă și este disponibil într-o culoare gri deschis. Acesta măsoară 170 x 180 cm și cântărește doar 2,3 kg.

 

Tipuri de corturi de plajă

Pe piața există numeroase tipuri de corturi de plajă care pot sau nu să se potrivească nevoilor dumneavoastră specifice. Cea mai bună va depinde întotdeauna de ceea ce vi se potrivește dumneavoastră sau familiei dumneavoastră, cum ar fi numărul de persoane care vor fi adăpostite înăuntru.

Pentru o familie numeroasă, un cort cabană este probabil cea mai bună opțiune, dar pentru un cuplu, s-ar putea să nu fie așa. Să le analizăm cu atenție pe rând pentru a vedea care dintre ele funcționează cel mai bine pentru fiecare tip de nevoie.

Cele trei tipuri principale de corturi de plajă sunt:

Adăposturi în stil cort de plajă

Acesta este, fără îndoială, cel mai bun cort care oferă protecție completă împotriva soarelui și este deosebit de potrivit atunci când aveți copii mici. Dimensiunile sale mari permit unei familii de 4 sau 5 persoane să rămână în siguranță în caz de ploaie , dacă aceasta apare.

Este rapidă, ușor de instalat și foarte utilă pentru a proteja împotriva rafalelor de vânt care ar putea sufla, deoarece vine cu țăruși care se ancorează în nisip pentru siguranță.

Fără îndoială, acest model este unul dintre cele mai bune corturi pentru tineri și bătrâni, datorită întregului spațiu pe care îl oferă.

Adăposturi în stil cabană

Dacă vă adunați la plajă cu familia, prietenii sau dacă aveți multe echipamente, cum ar fi răcitoare, scaune și altele care necesită mult spațiu, atunci acesta ar fi tipul ideal de cort de care aveți nevoie.

Are un design foarte puternic, care funcționează ca o umbrelă de soare și rezistă la vântul necruțător, ceea ce înseamnă că puteți sta acolo toată ziua în timp ce vă relaxați cu o băutură delicioasă în fața mării.

Un alt beneficiu este că stilul cabană este unul dintre cele mai ușoare adăposturi de plajă disponibile, cântărind doar 2,5 kg. Este pliabil și poate fi transportat pe umăr până la locul preferat de pe nisip.

Unul dintre cele mai bune atribute ale sale este cât de rapid și ușor este de desfășurat, în mai puțin de 5 minute veți fi gata să vă obțineți adăpostul care vă va face să vă simțiți ca un sultan în mijlocul unei oaze minunate.

Adăpost de tip umbrelă

Un model bun este cel care are o ancoră de nisip integrată pentru a acționa ca o umbrelă de soare , protejându-vă în același timp de vântul . Tot ceea ce trebuie să faceți pentru a o fixa în poziție este să umpleți aceste ancore cu suficient nisip și vă veți simți în siguranță pentru restul zilei.

Poate că acest design special nu este umbrela tradițională cu care suntem obișnuiți, dar este cu siguranță mult mai bună și mai rezistentă la vânt.

Are dimensiunea unui prosop de plajă atunci când nu este desfășurat și cântărește aproximativ 2,5 kg, ceea ce îl face foarte ușor de transportat. Este disponibil în mai multe dimensiuni, iar opțiunea mai mare ar fi perfectă pentru o familie mică sau un grup de prieteni.

Cort de umbră/arboret de umbră

Există un al patrulea tip de adăpost care este un hibrid între cort și colibă, și anume cortul de umbră/arboretul de umbră. Este preferatul cunoscătorilor și este locul perfect pentru o zi de distracție cu prietenii și familia

Este compact și ușor de transportat și foarte sigur împotriva rafalelor de vânt, deoarece are patru buzunare pentru ancorarea cu nisip. Un alt avantaj este că este ușor de desfășurat, deoarece folosește același sistem ca și umbrela .

Cum să alegeți cel mai bun cort de plajă?

Există câțiva parametri care trebuie urmați atunci când alegeți un cort de plajă bun. Cea mai bună vă va permite să vă bucurați de peisaje frumoase, asigurându-vă în același timp o protecție suficientă împotriva soarelui și a altor elemente ale naturii.

Multe dintre aceste caracteristici nu sunt recunoscute la prima vedere, ceea ce face ca uneori să fie dificil pentru cumpărători să facă alegerile corecte atunci când achiziționează cel mai bun.

Pentru a vă face procesul mai ușor, am conceput câteva puncte de care să țineți cont înainte de a vă cheltui banii prețioși:

Design

Cele mai bune corturi de plajă au un design cu trei pereți și un spațiu deschis care oferă protecție pe toate părțile, astfel încât veți fi întotdeauna protejat de razele soarelui și veți face o protecție uimitoare împotriva vântului.

Cu toate acestea, așa cum am menționat mai sus, designul va depinde de utilizarea specifică pe care doriți să o dați cortului dumneavoastră și de numărul de persoane care vor sta în el pe parcursul zilei.

Dimensiune

Dimensiunea variază în funcție de numărul de membri ai familiei sau de grupul de prieteni. Cu siguranță, nu doriți să stați pe plajă și să vă simțiți inconfortabil pentru că cortul nu vă oferă suficientă protecție solară.

Pe de altă parte, suprafața din corturile supradimensionate poate fi dificil de gestionat, așa că ar trebui să analizați cu atenție de cât spațiu aveți cu adevărat nevoie.

Sunteți singurul care va folosi cortul? Care este mărimea familiei dumneavoastră? Înainte de a cumpăra, acestea sunt întrebările pe care trebuie să vi le puneți.

Performanță

De asemenea, este extrem de important să luăm în considerare tipul de material din care este confecționat cortul nostru, astfel încât să știm că avem o protecție solară excelentă și că vom sta în siguranță și confortabil.

Cele mai bune au o podea care ne permite să ne protejăm de nisipul fierbinte, astfel încât acesta să nu ne afecteze picioarele delicate, împiedicându-ne astfel să facem acele bășici enervante. De asemenea, este esențial ca acestea să aibă o ventilație suficientă pentru a ne menține răcoarea și să aibă protecție UV.

De ce să ai un cort de plajă?

Sunt sigur că ați fost într-o zi caldă și însorită la plajă și ați văzut câteva corturi pe ici, pe colo, dar nu stau peste noapte, nu-i așa? Dar această tendință are o semnificație foarte cool care poate fi utilă pentru voi toți.Tienda-de-Playa

Un avantaj clar este că, fiind un sistem ancorat, cortul nu se va desprinde de vânt, ca acele umbrele care ne fac mereu de rușine.

Dar asta nu e tot, un cort bun poate fi cel mai bun adăpost de plajă pentru vară sau chiar pentru o zi rece la mare.

Corturile de plajă sunt, de asemenea, concepute pentru a fi ușoare și ușor de montat, ceea ce este extrem de util, deoarece nimeni nu dorește să piardă timpul de distracție în fața mării făcând o muncă manuală grea.

Avantajele cumpărării unui cort de plajă

Mai mult decât un simplu acoperiș de plastic, un cort poate fi soluția la multe dintre problemele de confort pe care le aveți la plajă.

Înainte mi se părea un pic excesiv să am un cort pe plajă, pentru că mi se părea că se pierde un pic legătura cu natura, dar, sincer să fiu, este o modalitate practică de a ne organiza spațiul de ședere, de masă și de divertisment fără a sacrifica confortul sau a petrece mult timp gândindu-ne cum să fixăm lucrurile în nisip.

Confort și protecție

Să ai un cort pe plajă este o modalitate excelentă de a rezerva un spațiu mare și confortabil într-o zonă aglomerată și de a ne organiza lucrurile fără a le umple de nisip.

Pentru mine, unul dintre marile avantaje ale corturilor este că poți avea intimitate pentru a te schimba la sfârșitul zilei și, în același timp, o barieră împotriva soarelui intens și a stropirii de la mare sau a ploii.

Așadar, indiferent de anotimpul în care mă bucur de valuri, cortul meu este un tovarăș fidel care mă face să mă simt într-un adăpost personal.

Adăpost împotriva vântului

Dacă ați fost la plajă într-una din acele zile cu vânt brusc, veți aprecia un cort bun. Problema este că brizele nu numai că aduc frigul cu ele, dar totul scapă de sub control, lucrurile sunt răsturnate, nisipul este împrăștiat peste tot și, dacă suntem neglijenți, pot fi spulberate.

Apărarea împotriva soarelui

Dacă sunteți ca mine, iubirea pentru plajă nu merge mână în mână cu petrecerea orelor la soare. Așa că, indiferent cât de mulți ochelari de soare sau de protecție solară îmi place să folosesc, apreciez o umbră bună.

În acest context, un cort poate fi una dintre cele mai bune soluții de pe piață atunci când locurile de sub palmieri se termină.

Dar aceasta nu este doar o chestiune de gust, protejarea împotriva razelor UV este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru pielea noastră, a familiei și a animalelor noastre de companie. În cazul în care călătorim cu copii, nu este vorba doar de protecție împotriva soarelui, ci și împotriva căldurii care îi poate irita.

Iar în ceea ce privește bunurile noastre, un cort bun nu strică nici el, pentru că ne păstrează băuturile și gustările la rece și ne asigură că laptopurile, aparatele foto sau telefoanele mobile nu se supraîncălzesc într-o zi lungă la plajă.

Intimitate

Fie că doriți să vă schimbați la sfârșitul zilei sau să trageți un pui de somn fără întreruperi sau priviri indiscrete, un cort poate rezolva problemele legate de spațiul personal.

Și adevărul este că vara plajele fierbinți ale Europei se aglomerează și chiar și posibilitatea unei conversații private poate fi pierdută, așa că nimic mai bun decât o mică peșteră din poliester pentru a ne păstra intimitatea.

Ușor de transportat și de montat

Pentru o protecție atât de mare și fermă, corturile sunt de departe cea mai bună opțiune. Tuburile lor asigură stabilitate, dar atunci când călătoresc sunt flexibile și pliabile, reducând spațiul și greutatea.

Nici când vine vorba de asamblare nu există prea multe probleme. În zilele noastre există multe versiuni ușoare care se umflă singure atunci când sunt scoase din husă. Există, de asemenea, tuburi care sunt lipite de țesătură și care permit ca legătura dintre ele să fie intuitivă și rapidă.

Deci puteți uita de acele copertine groase cu tuburi lungi și puteți chiar să luați transportul în comun cu un cort în rucsac fără ca nimeni să observe.

Alte utilizări posibile pentru un cort de plajă

Haideți, nu trebuie să locuiți lângă mare pentru a putea cumpăra unul dintre acestea, dacă sunteți puțin creativi și ieșiți din casă veți vedea că există o mulțime de utilizări pentru ele.

Cort de pescuit

Dacă nu vă doriți să vă scufundați în apă, ci să profitați de apă pentru o captură bună, atunci un adăpost temporar bun într-un cort poate fi de asemenea util.

Vă poate proteja de condițiile meteorologice extreme, fie că este vorba de soare, ploaie sau vânt, precum și să vă ofere spațiu și organizare pentru orice echipament de pescuit.

Adăposturi de vânătoare

Un coleg de-al meu a cumpărat un cort cu model de camuflaj militar și îl folosește ca adăpost și fereastră de ascundere în timpul vânătorii. Cred că este o idee excelentă pentru cei cărora le place să vâneze și au nevoie să-și identifice spațiul și să aibă un loc bun de apărare.

Există modele care includ un fel de luminator pentru a putea vedea oceanul, dar atunci când sunteți în misiune pe teren, această mică bucată de țesătură transparentă poate fi folosită pentru a vă spiona prada.

Pentru parc

Deși există modele specializate pentru excursii sau excursii în aer liber, un cort de plajă, cu forma sa ovală și cu partea superioară deschisă, poate fi mai practic pentru excursiile ocazionale în familie într-un parc din apropierea casei.

Acest lucru se datorează faptului că sunt mai ușoare și mai ușor de montat pentru momente rapide, precum și pentru depozitare.

Cei care au deținut unul dintre acele modele vechi care necesită chiar și un ciocan pentru a se atașa corect ar trebui să încerce un format de plajă pentru a experimenta ușurința unui stil spațios și simplu. Singurul dezavantaj este că nu este la fel de eficient pentru săptămâni de dormit înăuntru.

Pentru copii și animale de companie

Micuții dragi ai casei adoră corturile pentru a se juca și a se agita cu jucării. Și nu mă refer doar la plajă, un cort este o ascunzătoare incredibilă și o fortăreață în grădină, la munte și chiar în casă.

Există modele potrivite pentru copii, în care aceștia se pot juca în siguranță. V-aș sfătui să alegeți aceste stiluri dacă aveți o familie, deoarece structurile mai complexe pot fi un pericol pentru aceasta. În plus, nimeni nu vrea să petreacă ore întregi pentru a monta un cort, doar pentru ca un copil să se împiedice la prima cursă și să strice toată treaba.

Poate fi, de asemenea, foarte distractiv pentru animalele de companie. În zilele de plajă, cățeii timizi vor aprecia că au un loc sigur, iar dacă nisipul este cald, lăbuțele lor vor fi ușurate să pășească pe cort.

Cum se curăță un cort de plajă?

Aceasta este întotdeauna una dintre întrebările dificile, deoarece, să recunoaștem, nimeni nu vrea să se întoarcă de la o zi de distracție la plajă cu un bronz și costume de baie ude și să fie nevoit să scuture și să spele o pânză mare de cort.

Din fericire, companiile se gândesc deja la aceste probleme și au creat mai multe mecanisme pentru a ne scuti de curățenia de noapte după o zi relaxantă.

Prima și cea mai utilă este că au fost dezvoltate țesături lavabile. Acest lucru înseamnă că puteți arunca cortul într-o pungă de rufe și să uitați de grija de a freca manual orice pată de la un accident din copilărie, un cocktail vărsat sau urme de cremă de protecție solară.

Pentru ca acest lucru să funcționeze, desigur, corturile trebuie să poată detașa tuburile. Dacă aveți în fața dumneavoastră un model care pretinde că este lavabil, dar ale cărui structuri de susținere sunt cusute împreună și nu pot fi detașate, nu vă va fi de mare folos.

Cealaltă alternativă este folosirea unor țesături rezistente la pete, concepute să absoarbă lichidele și să nu adere la culori sau uleiuri.

Cele care vin cu o cârpă de curățare uscată pot fi, de asemenea, utile. Acest lucru înseamnă că, de îndată ce observați o pată, trebuie să alergați să o frecați pentru ca aceasta să nu rămână fixată.

Garanții de siguranță pentru copii

Un cort pentru un cuplu nu este același lucru cu un cort care să protejeze un bebeluș de soare la primul contact cu plaja. Siguranța copilului dumneavoastră trebuie să fie prioritară și pentru a realiza acest lucru trebuie să acordați atenție detaliilor.

Primul pas este să căutați o țesătură respirabilă care să nu transforme cortul într-o sursă de transpirație și iritare a căldurii.

De asemenea, trebuie să fiți atenți la piesele metalice mici sau ascuțite care pot fi prezente pe marginile interioare unde vă așezați copilul. În cazul unei mișcări neașteptate, copilul poate fi tăiat sau agățat de un suport fixat necorespunzător. Sau fermoar liber.

Veți observa, de asemenea, că unele companii preferă să fie atente și includ o etichetă care indică vârsta minimă de utilizare. Acest lucru nu este o coincidență, deoarece au avut loc accidente și procese.

În plus, dacă opțiunea dvs. are limitări foarte specifice pentru copii, este posibil ca aceeași marcă să includă un model potrivit pentru bebeluși, așa că cel mai bine este să continuați să căutați până îl găsiți.

Dar, pe lângă grija pe care o au producătorii, este și sarcina părinților să își supravegheze copiii în timp ce se află într-un magazin. Ca măsură personală, nu-mi las niciodată copiii să se închidă complet în cort sau să sară în cort, deoarece există pericolul ca structura să se răstoarne.

Cum se montează un cort de plajă?

Instrucțiunile pentru montarea uneia dintre aceste piese sunt mai simple decât par. Mulți dintre noi își amintesc de vremea când eram copii și corturile erau cadre complexe care necesitau o hartă de piulițe și o cutie de scule pentru a fi asamblate corect.

Dar acum acele zile au trecut de mult. Din ce în ce mai mult, companiile se străduiesc să proiecteze modele mai intuitive, care să economisească timp și bătăi de cap pentru începătorii în domeniul muncii manuale. În prezent, este nevoie de o singură persoană pentru a monta un cort de plajă standard, așa că nu mai există scuze.

Pasul 1: Suportul central

Pentru început, cortul trebuie asamblat cu susul în jos. Tubul central care susține acoperișul trebuie să fie așezat pe terenul unde dorim să ne montăm cortul. Odată ajunși acolo, plasați îmbinarea de aluminiu la fiecare capăt al acestei bare transversale și fixați-le cu o mică lovitură de ciocan.

Stâlpii verticali trebuie apoi introduși în conexiunile laterale. Tubul superior trebuie să rămână pe nisip pentru a facilita presarea și fixarea cu ciocanul. Bara centrală este apoi ridicată și așezată la locul ei.

Acum, veți avea un pătrat independent, care stă în picioare de unul singur.

Pasul 2: Introducerea pânzei

Cortul în sine este o pânză care trebuie să fie introdusă în stâlpii verticali. În acest scop, are de obicei inele care sunt fixate pe stâlpul central și pe tuburile laterale ale acestuia, pe care le-am îmbinat anterior.

Etapa 3: Fixarea în nisip

La cele 4 capete ale pânzei veți observa că există o frânghie care trebuie agățată de un cuier care va fi apoi plasat în nisip.

Când clema este atașată la capătul frânghiei, trebuie să ne îndepărtăm câțiva pași de structura noastră centrală și să punem cuiul pe pământ. Pânza va forma un unghi de 45 de grade cu solul și va fi întinsă pentru a ne oferi umbră și protecție.

În această poziție trebuie să batem bucla sub nisip sau sub iarbă, în funcție de caz, cu un ciocan, o ciocană sau un vas tare.

Acest pas trebuie făcut cu fiecare dintre cele 4 colțuri. În cele din urmă, trebuie să verificați dacă aceste puncte de tensiune nu se mișcă și, dacă doriți să le nivelați pentru a da o formă regulată structurii, puteți face acest lucru.