Costum de craciunita

Mejor-Disfraz-de-Sra

Deși Moș Crăciun rămâne unul dintre regii de necontestat ai Crăciunului, soția sa, doamna Crăciun, a ajuns în ultimii ani să se afirme, mai ales la petreceri.

Dacă ești în spiritul Crăciunului, probabil că plănuiești mai mult de o sărbătoare tematică, inclusiv costume, și dacă tot nu te simți confortabil să fii un spiriduș ajutător, ce mai bine decât să devii doamna Crăciun?

Prietenii mei de la birou organizează o petrecere tematică și, cum băiatului meu îi place să fie Moș Crăciun care răspândește bucurie, de Crăciun am decis să mă costumez cu un costum autentic care să se potrivească cu glumele prietenului meu Samuel.

Am văzut tot felul de varietăți în magazine, de la cele mai sexy și mai elegante până la cele mai sobre și mai conservatoare. Pe scurt, le veți găsi pentru toate gusturile.

Incredibilele costume ale doamnei Crăciun

Iată dintre cele mai bune costume de Moș Crăciun:

1. Costum de Moș Crăciun Car&Gus Braids

Cu împletituri și mult stil

41FettFH4xL

Vezi pretul Emag

Vă imaginați cum ar fi să vă plimbați prin Madrid în Ajunul Crăciunului de mână cu Moș Crăciun, împărțind zâmbete și cadouri tuturor copiilor? Ei bine, poate că nu, dar pun pariu că, în ciuda frigului, ar fi o idee minunată.

Dacă ești genul de persoană care se folosește de Crăciun pentru a intra în spirit și a face o petrecere din orice, acest costum îți va fi de folos, mai ales dacă tipul tău se bucură să fie Moș Crăciun. Veți fi cuplul momentului.

2. Costum de Moș Crăciun Stamco

Calitate și atitudine

41wA2aD4npL

Vezi pretul Emag

Cu o astfel de rochie vei fi gata să te urci în sanie și să mergi la Polul Nord, alături de Moș Crăciun, pentru a călători prin lume împărțind cadouri.

Haideți, acum, dar dacă nu vreți să vă asumați o astfel de responsabilitate, costumul ar fi minunat de purtat la o petrecere de costume de Crăciun. Important este să vă lăsați seduși de spiritul Crăciunului!

O ținută versatilă pe care o poți transforma în Scufița Roșie pentru tot restul anului.

3. Costum pentru femei Doamna Moș Crăciun TecTake

Sexy și elegant

41GM5NlhPQL

Vezi pretul Emag

A spus cineva vreodată că doamna Crăciun trebuie să fie o bătrână dulce? Ei bine, cu această ținută vei da cu siguranță o impresie complet diferită și vei arăta exact ca o școlăriță sexy.

Dacă există cineva care îl poate înveseli pe Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului și îl poate încuraja cum trebuie pentru ca acesta să nu facă o adevărată mizerie în timp ce merge în jurul lumii, livrând jucării, acela este, fără îndoială, soția lui sexy, doamna Crăciun.

4. Costumul de Crăciun al lui Smiffy pentru femei

Fun Christmas

31MEpAEBSML

Vezi pretul Emag

Dacă ești una dintre cele cărora le place să se bucure de o ținută diferită în Ajunul Crăciunului sau chiar dacă te lași cuprinsă de spiritul Crăciunului și te aduni cu prietenii tăi pentru a oferi cadouri celor nevoiași, acest costum va fi minunat pentru tine.

Cu acest costum de doamnă Crăciun poți fi sigură că vei arăta ca o adevărată zeiță și, în același timp, vei da imaginea de soție miloasă, simplă și amabilă a lui Moș Crăciun.

5. Mama Noel House of Costume

Partenerul perfect pentru Moș Crăciun

41qbbP+pxzL

Vezi pretul Emag

Acum vă puteți vedea într-un costum foarte asemănător cu cel al lui Moș Crăciun, dar mai sexy și mai strâmt, ajutându-l pe cel mai popular om al Crăciunului să livreze o mulțime de cadouri pe care trebuie să le ducă în toată lumea.

Imaginează-ți pentru o secundă că porți acest costum din ușă în ușă împărțind zâmbete, bomboane și mici cadouri, în timp ce tipul tău călărește în jurul lumii într-o sanie cu opt reni încercând să salveze noaptea. O ținută sexy și festivă.

6. Costum de Mama Crăciun pentru femei Fancy

Festiv și plin de farmec

31eZM7XprjL

Vezi pretul Emag

Da, și doamna Crăciun este o fată plină de farmec, iar acest costum o dovedește, pentru că cu el nu poți trece neobservată în Ajunul Crăciunului, deși, dacă stai să te gândești mai bine, te poate ajuta să deschizi uși pentru a oferi jucării.

Cu finisaje elegante și o țesătură foarte confortabilă, vă veți simți pregătiți să îl însoțiți pe Moș Crăciun în aventura sa de Crăciun la Polul Nord. Cu pantofii și ciorapii asortați îl vei eclipsa pe Moș Crăciun.

7. Costumul de Crăciun al mamei lui Smiffy

Frumusețe și senzualitate

31zbmxPy51L

Vezi pretul Emag

Soția lui Moș Crăciun nu este cu siguranță o femeie obișnuită, iar acest lucru este evident în această ținută senzuală concepută exclusiv pentru a împărți o cină romantică de Crăciun cu Moș Crăciun după o noapte grea de muncă.

Perfectă pentru Crăciun, petreceri tematice și Halloween, această ținută te va face să arăți confortabil, foarte Crăciunică și sexy.

O rochie moale cu un corset care servește și ca o curea te va face să arăți ca o școlăriță sexy lângă Moș Crăciun.

8. Mama Noel - Costume pentru adulți Casa

Proaspăt și tineresc

41gvpgFrz6L

Vezi pretul Emag

Punerea în evidență a frumuseții doamnei Crăciun nu va fi o problemă cu acest frumos costum în stil tradițional, conceput pentru ca Moș Crăciun să poată împărți uriașa responsabilitate de a livra toate acele cadouri în Ajunul Crăciunului.

Aceasta este o rochie roșie confortabilă, cu centură asortată și pălărie de Crăciun, care te va face să arăți foarte bine la orice adunare de Crăciun sau petrecere tematică.

Pur și simplu cu această ținută vei fi perechea perfectă pentru Moș Crăciun.

9. Costumul My Other Me Mama Noel

Design exclusiv

41B3RiMFMRL

Vezi pretul Emag

Dacă există o ținută care te va scoate în evidență în Ajunul Crăciunului și te va face partenerul perfect pentru Moș Crăciun, aceasta este cu siguranță aceasta.

Este o rochie conservatoare, cu un design exclusivist și confecționată din poliester, cu care vei arăta sobră și frumoasă la cina tradițională.

Cu această rochie veți face din Crăciun ceva diferit și va fi de asemenea utilă pentru orice alt moment la petreceri tematice și carnavaluri. Frumos, confortabil și regal.

10. Costum de Moș Crăciun pentru femei Smiffy's

Tradițional și sexy

310XJUzcH9L

Vezi pretul Emag

Stilul tradițional de Crăciun este respectat pe deplin în acest costum care este o replică a lui Moș Crăciun, dar în versiune feminină. O jachetă și o fustă elegantă care să se asorteze cu o curea frumoasă și o pălărie.

Dacă adaugi niște cizme frumoase și sexy, vei fi mai mult decât pregătită pentru o noapte de Crăciun plină de activități, călătorind prin lume într-o sanie magică. Îl veți găsi într-o varietate de dimensiuni și cu minunate asortare.