Costum de halloween

mejor-disfraz-de-halloweenmejor-disfraz-de-halloween

Cine a spus că costumele trebuie să fie incomode de îmbrăcat și de purtat? Să fii îmbrăcat în țesături și paiete care mănâncă, benzi care se încurcă, coifuri grele sau accesorii în mână care sunt prea greu de purtat sunt câteva dintre coșmarurile asociate cu multe costume de Halloween care generează teroare pentru cel care le poartă și nu pentru privitor. Cu toții am trecut prin asta, mai ales când eram copii.

Este foarte frecvent să te lași purtat de prima impresie a costumelor și să iei primul care îți place, fără să acorzi atenție la caracteristici precum portabilitatea și materialul principal din care este făcut, de exemplu. Halloween-ul este despre distracție și nu ar trebui să existe niciun disconfort legat de cel mai important lucru: costumul tău! Ceva care să vă facă să vă simțiți confortabil și să vă ofere libertate de mișcare este esențial, fie pentru dumneavoastră, fie pentru copiii dumneavoastră.

 

Cele mai bune costume de Halloween

Care este cel mai bun costum de Halloween?

Când vine vorba de cumpărarea celui mai bun costum de Halloween, trebuie să țineți cont ca acestea să fie, desigur, pe placul celui care le poartă și să fie simple, originale, distractive și de bună calitate.

În cazul costumelor care recreează personaje fictive, nu uitați să vă asigurați că calitatea culorilor este cu adevărat aceeași cu cea a acestor personaje. Nu vreți ca cineva să poată ghici ce personaj jucați. Dacă aveți măști , asigurați-vă că acestea au spații care să se potrivească în principal nasului, ochilor și gurii dumneavoastră.

Mi-am făcut de mult timp căutarea modelelor disponibile pe piața , pentru a nu suferi ghinioane de Halloween cu costumul meu. Așa că vă las lista mea comparativă cu cele 10 cele mai recomandate descoperiri atât pentru adulți cât și pentru copii, care vă vor face fericiți pe voi, pe ei și buzunarul vostru pentru calitatea și prețurile accesibile.

Iată cele mai bune costume de Halloween:

1. Wonder Woman by Rubies

41lFfZsgu5L

Vezi pretul Emag

Wonder Woman revine în topul preferințelor fetelor de Halloween. Iar acest costum din poliester recreează designul clasic al celei mai puternice femei din benzile desenate și de pe marele ecran. Include faimoasa pelerină, fusta, costumul, bentița și detaliile de pe antebraț, toate cu efect metalic pentru a le face mai realiste. (Vivian Costum de Halloween Game of Thrones Daenerys Targaryen 51FHxii5G2L

Vezi pretul Emag

Acest costum este un mod drăguț și distractiv de a deveni un Minion din laboratorul lui Gru în noaptea de Halloween. Este un costum confecționat din poliester care constă într-un pulover, chiloți, mănuși și ochelarii caracteristici. Acesta este disponibil pentru fetele cu vârsta de peste 3 ani și pentru femeile tinere adulte.

6. Masca Regelui nopții din Games of Thrones

Formează-ți armata de plimbăreți albi

41kEvNg2qBL

Vezi pretul Emag

Cauți un costum mai puțin costisitor și unisex? Cea mai bună idee este această mască pentru adulți a Regelui Nopții din Game of Thrones pentru a-i îngrozi pe toți cei de dincolo de zid în noaptea de Halloween, mai ales pe Snow Johns. Este confecționat din latex de înaltă calitate, cu detalii foarte precise.

7. Star Wars - The Force Awakens - Rey

Luptă cu partea întunecată

31JKb60TrsL

Vezi pretul Emag

Dacă ești fan al saga Star Wars, îți va plăcea acest costum din The Force Awakens cu care o poți recrea pe Rey. Acest costum pentru femei adulte este destul de confortabil și vă facilitează mobilitatea. Se compune dintr-un top cu eșarfe, pantaloni, centură și încălzitoare de brațe.

8. Rubbies - Frumoasa și Bestia Costum pentru bărbați

Vei fi vedeta acestui Halloween

31G6IQy9f-L

Vezi pretul Emag

Cea mai iubită bestie de la Disney s-a întors, iar tu îl poți recrea pentru a deveni Frumoasa nopții cu acest costum fabulos pentru bărbați adulți. Este foarte bine realizat, deoarece are detalii excelente care îl fac realist. Are mănuși cu gheare, perucă, pantaloni și un top foarte complet. (Rubbies - Costum de vrăjitoare pentru femei

Aduceți înapoi teroarea lui Maleficent

51ZcHV1pzrL

Vezi pretul Emag

Aceasta nu este o vrăjitoare oarecare, ci una dintre cele mai emblematice vrăjitoare de la Disney. Deveniți Maleficent a nopții cu acest costum uimitor. Acest costum complet negru, confecționat din cel mai confortabil poliester, este gros, dar răcoros și include frumoasa căpățână, care este atingerea finală de care aveți nevoie.

10. Rubie 's - Costum Darth Vader

Clasic și confortabil pentru a fi de partea întunecată

31kgWKg5ojL

Vezi pretul Emag

Copiii tăi vor adora acest costum fabulos pentru confortul și finisajul său care îi va face să arate ca adevăratul Darth Vader, cu o mască de calitate, confortabilă pentru ca el să respire și să urmărească pașii pe care îi face, și o pelerină fabuloasă care nu este prea lungă pentru a nu se încurca. Disponibil pentru copiii cu vârsta peste 8 ani.

Există cu siguranță opțiuni pentru toate preferințele și stilurile pentru băieți, fete și chiar adulți. Dacă vrei costumul clasic de fantomă sau de schelet, îl ai, dar dacă vrei ceva diferit, care să aibă legătură cu serialele sau filmele tale preferate, poți face și asta, deoarece există opțiuni pentru Star Wars, super eroi și chiar Frumoasa și Bestia.

În acest Halloween se întâmplă totul și poți uimi pe toată lumea cu noul tău costum. De fapt, puteți chiar să vă combinați cu prietenii, cu partenerul sau chiar cu copiii pentru a crea ținute amuzante și a fi sufletul petrecerii.