Covorase golf

Mejores-Alfombrillas-de-Práctica-Para-Golf

mejor-alfombrilla-de-práctica-para-golf-300x196

Am început să îmi placă golful, dar, sincer, primele mele încercări au fost un dezastru total, nu prea am timp să mă antrenez, swing-ul meu este o pacoste și sfârșesc într-o mizerie de fiecare dată când îmi petrec câteva ore exersând mișcările

Acum câteva săptămâni am dat câteva lovituri pe un teren mic, dar m-am ales cu dureri de spate și crosele de golf s-au și zgâriat. Un coleg mi-a recomandat să caut cel mai bun covoraș de practică pentru golf.

Aceste produse sintetice sunt foarte utile pentru că vă ajută să vă îmbunătățiți tehnica. Important este să căutați una care să fie durabilă și accesibilă pentru a vă îmbunătăți strategia de joc.

 

Cele mai bune covorașe pentru golf

Care este cel mai bun covoraș pentru golf?

Obținerea unui covor de antrenament pentru golf depinde de nivelul de pregătire și de cât de pasionat sunteți de acest joc. Un covoraș bun pentru un începător nu este același lucru cu unul pentru un expert.

Pentru a cunoaște calitățile covorașului dumneavoastră, este necesar să faceți o comparație între producători, prețuri și caracteristici. Dacă sunteți începător, un model simplu ar putea fi de ajuns, dar dacă sunteți expert, poate doriți mai mult.

Pentru jucătorii avansați ar trebui să vă asigurați că salteaua este confecționată din material bun, cu plasă de antrenament, suporturi, mingi de antrenament, fiare de golf, printre alte accesorii.

Dacă încă nu sunteți sigur ce ar putea fi potrivit pentru cumpărarea, poate că puteți arunca o privire la această listă.

Iată cele mai bune covorașe de antrenament pentru golf:

1. Covoraș de antrenament Deluxe PGA

Interior și exterior

41dOx2DVjnL

Vezi pretul Emag

Cu o margine exterioară ridicată din iarbă sintetică, acest covoraș de antrenament este ideal pentru a avea acasă sau la birou.

Are stegulețe detașabile și puteți ajusta diametrul găurilor, tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți lovirea.

Este un covor lipicios , de bună calitate , inclusiv mingi de golf, DVD de antrenament și ghiduri de aliniere a mingii.

2. Bonus et Salvus golf training mat

Vă puteți analiza mai bine

41b+EutnEBL

Vezi pretul Emag

Îmbunătățirea swing-ului de golf fără a fi nevoie să fiți pe terenul de golf este posibilă dacă aveți unul dintre aceste covorașe de antrenament .

Unul dintre principalele sale avantaje este că este ideal pentru a analiza loviturile, așa că, cu acesta, îți poți îmbunătăți cu adevărat abilitățile.

Vine cu accesorii de antrenament , cum ar fi dop, curățător de covorașe și suport de bile din silicon .

3. Covoraș de antrenament LESHP

Cu revenire automată

41m4M3VrtmL

Vezi pretul Emag

Exersarea cu posibilitatea de a regla nivelul de solicitare vă va ajuta să vă îmbunătățiți precizia, astfel că acest covoraș cu iarbă sintetică creat pentru jucătorii de golf, poate fi soluția la problemele dumneavoastră de antrenament.

Include canal de întoarcere a mingii, fabricat din plastic armat, are și gazon sintetic și este ideal pentru suprafețe netede. Recomandat pentru interior și exterior.

4. Covorașul de antrenament Longridg

Ideal pentru începători

41h4Q1p5j-L

Vezi pretul Emag

Covorașul de golf artificial de tip de la marca Longridge este cel mai potrivit pentru antrenamentul dumneavoastră, mai ales dacă sunteți începător în mini golf sau în disciplina de mare anvergură.

Acest covor sintetic este unul dintre cele mai simple și mai performante covoare de pe piață. Include tee de antrenament confecționat din cauciuc EVA.

5. Covoraș de antrenament Big Shot Golf

Frumos și practic

51XXVYzkXuL

Vezi pretul Emag

Echipat cu o plasă de antrenament pentru golf și suporturi din lemn, covorașul Big Shot Golf este special conceput pentru a amortiza impactul.

Este un robust, antiderapant, realizat cu gazon sintetic și suporturi transversale care vă vor ajuta să loviți mingea perfectă în funcție de reglarea înălțimii dvs.

Se livrează cu mingi de golf pentru antrenament.

 

Tipuri de covorașe de golf

În ofertă veți găsi o mulțime de covorașe care vă vor ajuta în practica golfului, fie în interior, fie în exterior, dacă nu aveți timp să vizitați un teren, cu acestea vă puteți îmbunătăți lovitura, printre cele mai populare veți găsi.

Dimensiune normală

Sunt de dimensiuni normale, ideale pentru ca jucătorul să stea ferm pe materialul sintetic și să înceapă practica, de obicei au o dimensiune cuprinsă între 3X5 inci și 5X5 inci. Acestea sunt folosite de obicei de experți care doresc să-și îmbunătățească mișcările și mișcările.

Covoraș de suprafață

Proiectate special pentru lovirea și îmbunătățirea loviturii, sunt mici și portabile, necesită un covoraș de nivelare și cu siguranță nu puteți sta pe ele pentru a vă antrena. Dimensiunea lor nu depășește, în general, 1X1 inch.

Producția de divot

Sunt cele mai tehnologice concepute vreodată. Acestea au particularitatea că, în ele, atunci când faceți mișcări de swing, covorul se retrage, oferindu-vă senzația naturală de iarbă.

Factori de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un covoraș de golf

Atunci când căutați unul dintre aceste covorașe, este important să țineți cont de o serie de considerații care vă vor ajuta nu numai să obțineți cel mai potrivit covoraș, ci și cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră specifice. Atunci când faceți alegerea, ar trebui să acordați o atenție deosebită:

Durabilitate

Pentru ca investiția dumneavoastră să fie rentabilă, trebuie să vă cheltuiți banii pe un produs de calitate care va rezista în timp. Trebuie să vă amintiți că preșul nu va rezista doar la lovituri, ci și la diferite condiții meteorologice. Ploaie, soare, căldură. Produsul dvs. trebuie să fie capabil să reziste la șocuri în fiecare zi a anului.

Dimensiune

Această calitate va depinde, desigur, de dimensiunea locului în care veți amplasa covorul și, evident, depinde și de dimensiunea bețelor care vor fi folosite. Ar trebui să fie un produs suficient de mare pentru a vă permite să faceți o mișcare bună cu crosele și să loviți mingile. Scopul acestui produs și al gamei sale de dimensiuni este de a vă oferi suficient spațiu pentru a vă legăna cu ușurință. Cele mai comune covorașe de pe piață au dimensiuni cuprinse între 3X5 inci și 5X5 inci.

Tees

Cu această calitate, veți putea să vă exersați loviturile la diferite niveluri, înălțimi și dimensiuni. De fapt, un covoraș de golf bun ar trebui să aibă tee-uri înlocuibile pentru antrenament, deoarece acest element se uzează considerabil deoarece este supus la numeroase dificultăți și trebuie schimbat, așa că un produs care vă oferă posibilitatea de a face acest lucru fără a fi nevoie să înlocuiți întregul covoraș este întotdeauna un avantaj. Un covoraș care are tee-uri reglabile pentru a se potrivi înălțimii, poziției și dimensiunii crosei dvs. va fi întotdeauna un produs de luat în considerare serios, deoarece vă va oferi posibilitatea de a vă practica jocul la diferite niveluri, ceea ce vă va face, fără îndoială, un expert.

Feel

După cum știți, aceste produse nu au iarbă adevărată, însă au varietăți sintetice care se adaptează foarte bine la mișcările dumneavoastră și vă ajută foarte mult să vă îmbunătățiți jocul. Marele avantaj al acestor covorașe este că sunt special concepute pentru ca jucătorul să poată emula senzația de iarbă, acest lucru este esențial deoarece este inutil să îmbunătățești swing-ul și să înveți mișcările dacă nu ai senzația de iarbă reală, în acest caz este probabil ca atunci când mergi pe iarba reală performanța ta să scadă, din acest motiv senzația similară între una și alta este de o importanță vitală. Acest lucru va evita, de asemenea, solicitarea inutilă a articulațiilor. Numai dacă aceste condiții sunt îndeplinite, progresele înregistrate pe covor vor fi eficiente pe iarba reală.

Material

Toate aspectele de mai sus se concentrează asupra materialului, care ar trebui, de asemenea, să fie conceput pentru a se adapta la forma suprafeței și a terenului în general. Unul dintre cele mai comune materiale este spuma de cauciuc, care face ca aceste covorașe să fie mai puțin tolerante decât iarba naturală. Pe de altă parte, materialul de bază poate fi fie cauciuc, fie silicon. Covorașele din cauciuc sunt destul de dense și foarte stabile, iar cele din silicon sunt mai flexibile, permit ca iarba să se schimbe și sunt mai apropiate de senzația de iarbă adevărată.

Design

Acest aspect este fundamental, deoarece un design și o construcție bune vor depinde de un covor de calitate. Atunci când faceți selecția, trebuie să vă asigurați că selectați un produs cu o grosime bună, care vă va oferi mai multă amortizare și vă va proteja crosele de deteriorare. Căptușeala este, de asemenea, importantă, o căptușeală de proastă calitate poate chiar să vă deterioreze crosele.

Preț

Nu este un secret că calitatea costă, așa că, cu cât investiți mai mult într-unul dintre aceste covorașe, cu atât va fi mai durabil și de mai bună calitate. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu veți putea găsi în ofertă un produs bun din gama medie, care costă mai puțin și care se comportă bine. Orice lucru care vă permite să economisiți câțiva euro contează. Suma pe care sunteți dispus să o cheltuiți va depinde, de asemenea, de nivelul dumneavoastră de pregătire. Dacă sunteți începător, v-ar prinde bine ceva ieftin , nu trebuie să cheltuiți o avere pe un covoraș, dar dacă sunteți deja pe drumul cel bun, un covoraș bun care vă permite să înlocuiți tees și vă oferă mingi, crose și plase de antrenament este cu siguranță o opțiune atractivă.