Creion stylus pentru tableta

mejor-lápiz-óptico-stylus

mejor-lápiz-óptico-stylus

Aceste noi tehnologii sunt întotdeauna atât de fascinante și utile, dar, sincer să fiu, pot fi și frustrante atunci când nu știi cum să alegi.

De exemplu, atunci când nu aveți cel mai bun stylus Stylus de pe piață, vă puteți trezi cu modele supradimensionate care nu sunt deloc portabile, altele care nu mai funcționează corect la scurt timp după ce le cumpărați și cele care sunt o adevărată pacoste pentru că trebuie să apăsați prea tare pentru a le folosi sau pentru că nu sunt deloc precise.

Adevărul este că am ajuns să folosesc multe modele de calitate inferioară până când m-am săturat de ele și am decis să aleg ce e mai bun.

Și, așa cum îmi place întotdeauna să împărtășesc descoperirile mele, vin să vă explic totul despre aceste dispozitive fascinante și cum să obțineți unul accesibil, de bună calitate și super funcțional.

 

Cele mai bune stilouri

Care este cel mai bun stylus?

La scurt timp după ce am început căutările, mi-am dat seama că nu este chiar atât de complicat să găsești un stylus bun. Există atât de multe opțiuni disponibile online și toate oferă lucruri minunate, așa că alegerile nu trebuie să fie prea dificile.

Acestea fiind spuse, vă pot recomanda cel puțin 5 produse foarte bune, care nu au nimic de invidiat față de modelele oficiale ale unor mărci precum Apple sau Microsoft în ceea ce privește calitatea și care sunt în mod clar mult mai ieftine. Veți putea să le vedeți și să le evaluați pe fiecare dintre ele în următoarea listă de comparație.

Iată cele mai bune stilouri:

1. Hahakee HHK-Stylus-UK-001 Fine Tip Active Capacitive Stylus Pen

Compatibilitate ridicată

21Hkc-PZPwL

Vezi pretul Emag

Unul dintre primele stilouri de calitate reală pentru iPad pe care le-am avut și funcționează și cu Android și Microsoft. Este capacitiv, cu un vârf fin de doar 0,93 cm și o baterie cu o capacitate de a vă oferi aproximativ 40 de ore de utilizare continuă și 30 de zile de standby. Include 4 vârfuri înlocuibile și un design ergonomic .

2. MoKo B077D5MTG7 Active Optical Pencil

Foarte fiabil

41fzB6zR4LL

Vezi pretul Emag

Întotdeauna am avut dispozitive inteligente de la diferiți producători pentru a profita de toate posibilitățile lor și de aceea mi-a plăcut atât de mult acest model. Funcționează cu orice dispozitiv de ultimă generație de la cele mai importante mărci, în plus, îl puteți reîncărca prin USB , iar carcasa sa din aluminiu arată și se simte bine.

3. Stilou capacitiv UrChoiceLtd PR-06

Tânăr și practic

31IzUM2aBCL

Vezi pretul Emag

Atunci când optez pentru un design mai casual și mai tineresc, sfârșesc întotdeauna prin a recomanda acest model care funcționează atât de bine pentru ieșirile ocazionale, ilustrarea în parc sau pur și simplu pentru a fi acasă. Este un stylus bun pentru tabletă cu receptor USB cu o rază de acțiune de 10 m și o performanță foarte ridicată. Are trei niveluri de rezoluție reglabile.

4. Stylus Adonit Stylus INK stylus

Total elegant și precis

31Pq4uEoUKL

Vezi pretul Emag

Acesta am ajuns să cumpăr inițial pentru Surface Pro 4 și acum îl folosesc și pe Surface Pro 2017, deoarece oferă o precizie ridicată și o fiabilitate ridicată și confort cu bateria sa reîncărcabilă care durează o lună întreagă și chiar mai mult. De asemenea, este perfect pentru orice laptop cu Windows, deci este practic universal.

5. Backture HG2514-1 Stylus Stylus Pen

Foarte complet

Îmi place precizia acestui model care permite realizarea de mișcări fine și precise. În plus, are un vârf înlocuibil de 2 mm, care este perfect pentru pictură, desen și orice are legătură cu designul grafic. Se simte foarte natural și are, de asemenea, o baterie mare care durează până la 24 de ore continue. Compatibil cu aproape orice dispozitiv.

 

Ce este un stylus pen?

Denumit uneori și stylus, acesta nu este altceva decât un dispozitiv asemănător unui stilou care poate fi utilizat pentru aproape orice tip de ecran tactil. Acesta este motivul pentru care funcționează perfect pentru PC-uri, console portabile, cum ar fi digitizer și tablete normale, smartphone-uri și așa mai departe.

În afară de aceasta, ele sunt fabricate dintr-un interior din plastic moale cu un exterior mai rigid care facilitează precizia aderența și stabilitatea. Vârful, realizat din plastic moale și de o grosime subțire, este utilizat direct pe ecran. De fapt, modelele bune au vârfuri fine și sunt atât de moi încât nu deteriorează ecranul.

Avantajele utilizării unui stylus

Este clar că utilizarea degetelor pentru a controla un ecran tactil este foarte intuitivă și vă oferă un control fenomenal asupra dispozitivului. Cu toate acestea, veți descoperi curând că uneori poate fi total util să folosiți un stylus pentru anumite aplicații, cum ar fi design grafic, desen, arhitectură și altele.

Chestia este că un stylus ca acesta vă poate oferi o precizie de invidiat pe care degetele nu v-o pot oferi, deoarece acestea calcă pe o suprafață mult mai mare. Stiloul vă permite să trageți simboluri mici cu mare precizie sau chiar să desenați linii și puncte mult mai clare, mai precise și mai controlate. De fapt, ele sunt super recomandate și chiar necesare pentru a face artă, animații și ilustrații profesionale .

Și nu în ultimul rând - deși nu este un avantaj atât de relevant - nu uitați că utilizarea unui stylus pentru ecran tactil vă împiedică să vă folosiți degetele și să lăsați urme de amprente pe tot ecranul dispozitivului pentru o mai bună vizibilitate.

Iată cum funcționează stilourile Stylus stylus

Stilourile active au componente electrice care generează semnale wireless cu rază scurtă de acțiune, care sunt preluate de digitizor, care procesează toate datele furnizate de vârful stylus-ului: presiune, unghi, direcție, mișcări pe minut și multe altele. Toate acestea sunt transmise către controler și apoi capturate de dispozitivul dvs. inteligent. De asemenea, cele cu fibre optice sunt foarte rapide și precise, așa că tind să fie cele mai bune.

Pe de altă parte, ele elimină și toate atingerile involuntare pe care le produci cu mâna atunci când te apropii de ecran, ceea ce este un lucru îngrozitor dacă îți place să desenezi, să ilustrezi sau să faci animații pe tabletă, așa cum mi s-a întâmplat mie de fiecare dată când am încercat să folosesc un stilou pasiv sau chiar mâna mea.

Ce trebuie să cauți la cel mai bun stilou stylus stylus pen

Confort

Adevărul este că acesta este unul dintre punctele care variază cel mai mult în orice posibilă recomandare de stylus pen pentru calculator touch, pentru mobil sau tabletă, deoarece va depinde direct de mâna fiecărei persoane. Din experiența mea, suprafețele cauciucate sau înclinate sunt foarte confortabile și se prind bine, în timp ce eu mă feresc întotdeauna de cele care sapă în piele sau care pot aluneca ușor. Nu uitați că veți folosi acest dispozitiv de intrare timp de mai multe ore, așa că ar fi bine să fie confortabil.

Rezistență

În cazul în care nu știți, rezistența se referă la frecarea dintre vârf și ecranul dispozitivului tactil. Ideea este că nu trebuie să existe o rezistență prea mare, altfel vă veți strădui prea mult să faceți o linie precisă, ceea ce vă va obosi mâinile. Și nici nu poate fi atât de lin încât să sfârșești prin a face mișcări involuntare.

Echilibru și greutate

Greutatea trebuie să fie bine distribuită, deoarece un model cu un vârf foarte greu și restul ușor poate să nu fie atât de ușor de utilizat și de controlat. În orice caz, nici întregul dispozitiv nu poate fi prea greu, pentru că, în mod natural, vă va obosi mâna foarte repede.

Precizie

Dacă aveți de gând să scrieți un text de mână, veți avea nevoie de multă precizie pentru a obține rezultate ca pe hârtie. De asemenea, dacă desenați, este important să puteți să colorați și să trasați linii cu precizie și în mod repetat.

Aspect

Deși nu are nicio legătură cu funcționalitatea, este important ca stiloul să arate bine și să se potrivească bine cu tableta, telefonul mobil sau laptopul. În egală măsură, dacă va fi folosit la birou, trebuie să aibă un aspect elegant și profesional.

Compatibilitate

Rețineți că unele modele sunt potrivite doar pentru ecrane capacitive sau pentru anumite dispozitive, cum ar fi tablete sau smartphone-uri Android, în timp ce altele sunt doar pentru iPad. Există și alte stilouri universale , așa că asigurați-vă că stiloul pe care îl cumpărați poate funcționa cu dispozitivul dvs. electronic.

Conectivitate

Majoritatea modelelor pot fi conectate prin WiFi sau Bluetooth, deși există și unele stilouri care utilizează frecvența radio și, prin urmare, pot fi utilizate și pe dispozitive care nu au un ecran tactil.

Sursă de alimentare

Unele modele vin cu baterie reîncărcabilă pe care o puteți conecta la o priză de curent sau la laptop, în timp ce altele folosesc baterii de unică folosință. Alegerea va depinde de preferințele și gusturile dumneavoastră.