Crema de protectie solara pentru copii

protector-solar-para-niños

Este vremea soarelui, a excursiilor la plajă, la piscină și a distracției în aer liber, unde cei mici sunt cei care se bucură cel mai mult de toate activitățile pe care le pot face în aer liber.

Cu toate acestea, ca mamă, îmi fac griji cu privire la supraexpunerea copiilor mei la razele ultraviolete, motiv pentru care m-am înarmat cu cea mai bună cremă de protecție solară pentru copii care îi va ține în mare siguranță.

Cele mai bune creme de protecție solară pentru copii

Care este cea mai bună cremă de protecție solară pentru copii?

Atunci când căutați o cremă de protecție solară , fie că este pentru adulți sau copii, este important să luați în considerare lucruri esențiale precum factorul de protecție, dacă este cu spectru larg și dacă va fi capabilă să protejeze pielea atât de razele UVA, cât și de razele UVB, deoarece multe dintre ele protejează doar un singur tip de raze.

Sănătatea copiilor este importantă, iar pielea copiilor tinde să fie mai sensibilă decât cea a adulților, motiv pentru care au nevoie de o cremă de protecție solară cu un indice spf 50, care să fie cel puțin peste 30 pentru o protecție garantată de 97%.

Iată cele mai bune creme de protecție solară pentru copii:

1. La Roche Posay Anthelios cremă de protecție solară pentru copii

41l5fh+sgNL

Vezi pretul Emag

Una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață când vine vorba de cremele de protecție solară pentru copii este această cremă de protecție solară de la popularul brand La Roche-Posay, care, fiind cu spectru larg și cu un factor de protecție de fps 50, îi va proteja pe cei mici de razele UVB și UVA.

Cu o formulă rezistentă la apă, garantează, de asemenea, o durabilitate îndelungată după prima aplicare, trebuind doar să fie retușată după fiecare scufundare.

2. Protecție solară pentru copii ISDIN Pediatrics Lotion

41liLunUE8S

Vezi pretul Emag

Marca Nivea este una dintre cele mai cunoscute în Spania, aceasta protejează jocurile de protecție solară spray SPF, este una dintre cele mai bune creme de protecție solară pentru copii, deoarece este rezistentă la apă.

Pentru ore îndelungate de protecție și pentru a evita apariția alergiilor pentru copiii care sunt intoleranți la soare, are un factor de protecție ridicat și o formulă foarte ușor de aplicat, care nu va lăsa o senzație lipicioasă, precum și un miros plăcut.

Aceasta este o cremă de protecție solară hidratantă în spray capabilă să reducă impactul razelor UVB și UVA datorită filtrelor sale, oferind protecție directă și imediată împotriva arsurilor solare și a leziunilor cutanate pe termen lung.

4. Protecție solară Garnier Delial Children's Sensitive Advanced

41R8vxoYBSS

Vezi pretul Emag

Dacă ceea ce căutați la o cremă de protecție solară pentru copii este aplicarea și absorbția rapidă, atunci această cremă de protecție solară de la Garnier Delial Children's Sensitive Advanced va fi o alegere excelentă.

Formula sa conține vitamina E care va hrăni pielea pentru a o lăsa foarte hidratată, este, de asemenea, o cremă de protecție solară non-grasă, potrivită chiar și pentru cele mai sensibile tenuri, prevenind apariția alergiilor și protejând împotriva razelor UVB și UVA.

Aplicatorul său face ca utilizarea cremei de protecție solară să fie extrem de ușoară, ca să nu mai vorbim de faptul că este o alegere perfectă pentru întreaga familie.

5. EUCERIN Kids cremă de protecție solară pentru copii

41ZbuGwv4CL

Vezi pretul Emag

Dacă există o cremă de protecție solară pentru copii pe care să o îndrăgești pentru raportul calitate-preț foarte bun, aceasta este cea de la EUCERIN, care, prin calitatea și prețul accesibil , îți va lăsa liniștea în timp ce cei mici se bucură de soare și de aer liber.

Este ideală pentru utilizarea la plajă și la piscină, precum și pentru utilizarea zilnică, deoarece formula sa nu este grasă și nu va lăsa o senzație neplăcută pe piele.

Are o rezistență amplă la apă și, datorită spectrului său larg, protejează pielea de razele UVA și UVB.

6. Mustela cremă de protecție solară pentru copii

41JNrAHmQ5L

Vezi pretul Emag

Copiii cu piele deschisă tind să facă insolație și arsuri solare într-un ritm mai rapid, motiv pentru care au nevoie de o cremă de protecție solară eficientă, care să acționeze ca un strat protector împotriva radiațiilor ultraviolete, iar aici această opțiune Mustela se remarcă prin calitatea sa ridicată.

Este o cremă protectoare care se aplică foarte ușor și confortabil și nu conține parfum, alcool sau parabeni în formularea sa, astfel încât va fi sigură pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele care tind să fie mai sensibile la alergii.

7. Banana Boat KIDS cremă de protecție solară pentru copii

41OJgneUejL

Vezi pretul Emag

Ultima pe lista noastră și fiind cea mai ieftină, este această cremă de protecție solară foarte eficientă care va acoperi pielea copiilor cu un strat care va ține departe razele soarelui și, dacă vrei să cumperi una ieftină, ar putea fi opțiunea câștigătoare.

Este un produs testat de dermatologi, cu o utilizare indicată pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani și o aplicare destul de simplă, deoarece trebuie doar să întindeți crema pe diferitele zone care vor fi expuse la soare. De asemenea, este foarte rezistent la apă, protejând simultan împotriva razelor UVA și UVB.

Ghidul de cumpărare a cremelor de protecție solară pentru copii

De ce ar trebui să folosească copiii cremă de protecție solară?

protectores-solares-para-niños-300x178

Să-i facem pe copiii noștri să folosească zilnic crema de protecție solară poate fi o adevărată provocare, mai ales în timpul călătoriilor la plajă sau la piscină, unde dorința de a se scufunda în apă îi face să uite acest pas important.

Indiferent cât de mult durează și oricât de mult se împotrivește copilul dumneavoastră pentru că vrea să meargă la scăldat, este necesar să aplicați întotdeauna un strat bun de cremă de protecție solară, deoarece va fi expus la soare ore întregi, iar acest lucru poate fi dăunător, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

O cremă de protecție solară sau o cremă de protecție solară are rolul de a ține departe de pielea noastră razele soarelui, care, atunci când sunt supraexpuse, pot provoca arsuri, alergii, iritații și, în cazuri mai grave, diferite tipuri de cancer de piele, motiv pentru care utilizarea ei este atât de necesară, nu doar atunci când mergeți în vacanță la plajă sau la piscină, ci și zilnic, până la a deveni un obicei.

Protecția împotriva radiațiilor UV la copii și bebeluși

Cremele au protecție împotriva razelor UV și reprezintă unul dintre pașii esențiali pentru o îngrijire optimă a pielii, mai ales în cazul copiilor, care tind să aibă o piele mult mai sensibilă și delicată, astfel că au nevoie de o cremă solară potrivită nevoilor lor.

Acum, trebuie să cunoașteți diferitele raze UV și ce reprezintă fiecare dintre ele:

Acestea sunt razele care pătrund în atmosferă și care sunt, de obicei, responsabile de apariția unor probleme precum ridurile, îmbătrânirea prematură a pielii și diferite tipuri de cancer.

Și acest tip de raze solare reușește să pătrundă în atmosferă, dar într-un mod mai puternic decât razele UVA, provocând arsuri și fiind principalul responsabil pentru apariția cancerului de piele, motiv pentru care protecția împotriva lor este atât de importantă.

Efectele pe care aceste raze le pot avea asupra pielii sunt necunoscute, deoarece sunt cele care nu reușesc să pătrundă în atmosfera noastră.

Descoperiți caracteristicile cremelor de protecție solară

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune creme de protecție solară pentru copii, veți întâlni adesea termeni diferiți care vor apărea pe fiecare dintre aceste produse, iar gradul sau tipul de protecție poate varia, motiv pentru care este necesar să le cunoașteți în detaliu.

Acesta este un număr care măsoară fracțiunea de timp necesară pentru ca razele UV să producă arsuri atunci când intră în contact cu pielea. Ele reprezintă, de asemenea, valoarea care indică nivelul de protecție obținut de o cremă de protecție solară UVB.

  • Protecție cu spectru larg și protecție UVA

Există creme de protecție solară care protejează numai împotriva razelor UVB, deoarece acestea sunt razele care intră în contact direct cu pielea și care, datorită intensității lor, necesită o protecție largă, dar acest lucru nu înseamnă că razele UVA trebuie neglijate.

O cremă de protecție solară cu spectru larg va proteja împotriva ambelor tipuri de raze, prevenind nu numai arsurile solare, ci și efectele pe termen lung pe care acestea le pot provoca. Multe etichete vă vor spune că crema de protecție solară are ambii factori de protecție sau pur și simplu spun că are un spectru larg.

Tipuri de creme de protecție solară

Pentru a înțelege care este cea mai bună cremă de protecție solară pentru copilul dumneavoastră acasă, este important să cunoașteți tipurile de creme de protecție solară pe care le puteți obține atunci când începeți căutarea, împărțite în principal în două:

  • Cremele de protecție solară fizice sau naturale

Acestea formează un strat pe piele care reflectă razele ultraviolete, conținând ingrediente care sunt capabile să reflecte lumina și să o împiedice să intre în contact cu pielea.

Acest tip de protecție solară, prin conținutul de ingrediente chimice, creează un strat pe piele care absoarbe razele și radiațiile UV, împiedicându-le să intre în contact cu celulele pielii și să provoace îmbătrânirea prematură.

Ce ar trebui să căutați la o cremă de protecție solară pentru copii?

Când vine vorba de alegerea celei mai bune creme de protecție solară pentru copii, niños-en-la-playa-300x225

veți găsi diferite modele care au toate caracteristicile pe care le-am explicat pe parcursul articolului, motiv pentru care este atât de important să le cunoașteți în detaliu.

Așadar, pentru a nu da greș și pentru a obține crema de protecție solară care se potrivește cel mai bine micuțului tău, nu uita să cauți întotdeauna următoarele:

SPF ar trebui să fie, dintre toți factorii, unul dintre cei mai importanți și unul dintre primii de care trebuie să se țină cont și, așa cum știți deja ce este, recomandarea este ca acesta să fie întotdeauna un nivel de protecție mai mare de 30, deoarece cu acesta se poate obține o protecție de până la 97%. Pe de altă parte, dacă alegeți SPF 50, puteți obține o protecție de 98% împotriva razelor UVA și UVB.

Căutați întotdeauna creme de protecție solară cu spectru larg, care protejează pielea de toate tipurile de raze UV, astfel încât să se poată preveni daunele pe termen scurt și lung, mai degrabă decât doar protecția împotriva razelor UVB.

Atunci când se caută să protejați pielea bebelușilor, este necesară o cremă de protecție solară concepută pentru tenul lor delicat, mai ales dacă au pielea albă sensibilă la soare, care poate fi mai ușor de iritat și, de asemenea, dacă sunt creme de protecție solară pentru uz facial .

  • Protecție solară chimică vs. naturală

Cunoașteți deja diferitele tipuri de creme de protecție solară, unde, alegerea între una sau alta va depinde de nevoile copilului, rețineți că cele chimice pot avea ingrediente care tind să fie iritante pentru cele mai sensibile piei, dar, de asemenea, sunt mai ușor de aplicat și nu lasă urme albe după ce le întindeți.

Fie că este vorba de spray, cremă, gel sau stick, veți găsi diferite opțiuni atunci când vine vorba de aplicarea unei creme de protecție solară pe pielea copiilor dumneavoastră, fiecare având avantaje mari și, în mare parte, fiind ușor de aplicat.

Sfaturi pentru protejarea bebelușilor de soare

Atunci când ne ducem micuții în parc, la piscină sau la plajă în zilele de vară, trebuie să luăm toate măsurile de precauție necesare pentru a le asigura siguranța, supraexpunerea la soare fiind o problemă importantă care nu trebuie neglijată.

Pentru ca toată lumea să se bucure din plin de soare, crema de protecție solară este obligatorie înainte de a ieși din casă și, urmând câteva sfaturi, se poate preveni contactul nociv și prelungit cu soarele.

  • Țineți copiii în casă în orele din zi în care soarele este cel mai intens, în mod normal între orele 12:00 și 16:00.
  • Găsiți întotdeauna un loc umbros.
  • Acoperiți pielea bebelușului cât mai mult posibil, dar cu haine potrivite pentru climă și care nu generează prea multă căldură.
  • Nu utilizați niciodată o pătură pentru a acoperi partea din față a căruciorului, deoarece există riscul de căldură extremă și de sufocare.

Cum să protejăm copiii de soare?

De unde să cumpărați cremă de protecție solară pentru copii?

Întotdeauna ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri, iar când vine vorba de protecția solară, nu ar trebui să ne zgârcim la cheltuieli, deoarece acest lucru ar putea cauza probleme pentru pielea micuților noștri.

Unul dintre locurile care are cea mai mare varietate de mărci este Amazon, în plus, îl primești acasă într-un timp foarte scurt, adesea în mai puțin de 24 de ore.

Dacă preferați magazinele fizice, puteți găsi o marcă de calitate în Druni, El Corte Inglés, Sephora, Douglas, Alcampo sau Carrefour, printre multe altele.

Întrebări frecvente

☀️ De la ce vârstă pot folosi bebelușii crema de protecție solară?

Până în urmă cu câțiva ani, nu era recomandată utilizarea cremelor de protecție solară pe bebelușii sub 6 luni, însă, Academia Spaniolă de Pediatrie sau AEP , a făcut cunoscut faptul că, dacă bebelușul nu are îmbrăcăminte adecvată și nu are umbră pentru a ieși la soare, se poate aplica o cantitate minimă de cremă de protecție solară pentru bebeluși, cu cel puțin 15 SPF.

În cazul bebelușilor mai mari de 6 luni, crema de protecție solară poate fi aplicată pe toate zonele expuse ale copilului, cu mare atenție în zona feței și a ochilor.

☀️ Câtă cremă pentru bebeluși ar trebui să folosești?

Pentru bebelușii de peste 6 ani, este indicată o cantitate mică pe față și pe zonele expuse ale corpului, acordând o atenție deosebită urechilor, nasului și buzelor, unde se poate folosi un balsam cu protecție solară.

Reaplicarea cremei de protecție solară este necesară și trebuie făcută la fiecare două ore sau de fiecare dată când copilul merge la înot, chiar dacă crema de protecție solară este rezistentă la apă.

☀️ Ce tip de protecție este cel mai sigur pentru bebeluși?

O cremă de protecție solară cu o formulă special concepută pentru bebeluși va fi întotdeauna cea mai bună opțiune, dar este de asemenea recomandabil să căutați o cremă de protecție solară care previne iritațiile și care poate fi folosită pe pielea sensibilă sau pe pielea cu dermatită.

Nu uitați că crema de protecție solară trebuie să fie cu spectru larg și evitați cele cu repelent de țânțari, deoarece tind să fie mai puțin eficiente. O protecție solară biodegradabilă și naturală este, de asemenea, o alegere excelentă pentru copii.

☀️ Când trebuie să le punem protecție solară copiilor?

Este recomandabil să folosiți cremă de protecție solară în fiecare zi, nu doar atunci când mergeți la plajă sau la piscină, deoarece soarele continuă să emită raze UVA și UVB chiar și în lunile de toamnă sau de iarnă. Cu 15 minute înainte de a ieși din casă, aplicați protecție solară pe copil, minimum SPF 30 sau SPF 50, deoarece pielea copiilor este subțire și sensibilă.

svg%3E patricia

Mă numesc Patricia și sunt o fată cu multiple hobby-uri, scrisul fiind unul dintre cele care îmi place cel mai mult. Crearea de conținut a devenit o pasiune, prin cuvinte și scris vă voi împărtăși toate opiniile mele, fie că analizez produse pentru ca voi să le alegeți pe cele mai bune, fie că vă dau sfaturi practice pentru viața de zi cu zi.