Surse: ria.ru, mil.ru, militarynews.ru, tass.ru, remnmilitaryblog.com

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 13.09.2019, că personalul complexelor de coastă antinavă BastionBal și Bereg din compunerea marilor unități de rachete și artilerie ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) desfășoară un complex de exerciții în poligoane de pregătire pentru luptă din Republica Crimeea.

 

Exercițiile sunt executate în cadrul unei tabere de instrucție a subunităților de rachete și artilerie din compunerea Corpului de Armată și Trupelor de Apărare de Coastă ale flotei.

 

În etapa inițială, efectivele divizioanelor și bateriilor au desfășurat un complex de activități de instrucție de alertare și scoatere a tehnicii din parcuri, de executare a marșurilor în raionul de concentrare și transferul ulterior în poligoane de pregătire pentru luptă.

 

În etapa următoare a exercițiilor, echipajele tehnicii de luptă vor efectua deplasarea în raionele de poziție indicate pentru executarea tragerilor, aducerea complexelor de rachete și artilerie în stare de luptă, pregătirea pentru tragere și schimbarea pozițiilor de foc după executarea lansărilor de rachete și tragerilor de artilerie.

 

În etapa finală a exercițiilor, vor fi îndeplinite misiuni la nivel divizion pentru distrugerea grupărilor de nave ale adversarului convențional pe mare, cu executarea de lansări de rachete și trageri de artilerie asupra unor ținte navale.

 

La tabăra de instrucție participă aproximativ 1.000 de militari și peste 200 de unități de tehnică militară și specială.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Subunitățile participante la tabăra de instrucție aparțin celor două brigăzi de rachete și artilerie de coastă din compunerea Corpului 22 Armată – Simferopol al Trupelor de Apărare de Coastă ale FRMN.

Este vorba despre Brigada 11 Rachete și Artilerie de Coastă – Anapa și Brigada 15 Rachete și Artilerie de Coastă – Sevastopol.

Brigada de la Anapa dispune de trei divizioane dotate cu complexe de rachete de coastă Bastion și Bal și cu complexe de artilerie de coastă Bereg. În compunerea brigăzii de la Sevastopol se află tot trei divizioane, din care două mobile, dotate cu complexe de rachete de coastă Bastion și Bal și un divizion dotat cu complexe staționare de rachete de coastă Utes

 

 

14 septembrie 2019
 Crimeea: Tabără de instrucție a divizioanelor dotate cu complexe Bastion, Bal și Bereg ale FRMN

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE