Cronometru digital

mejores-temporizadores-digitales-programables

Dacă ți-aș spune cât de liniștit și de confortabil trăiesc de când mi-am luat cel mai bun cronometru digital programabil, nu m-ai crede. Îl folosesc pentru a-mi hrăni câinele la orele potrivite, pentru a controla orele în care copiii pot folosi televizorul în zilele de școală, chiar și pentru a opri orice aparat după ce plec la serviciu.

Dar, ca să fiu sincer, nu mi s-a părut foarte ușor de găsit. Există multe cronometre pe piața care vă seduc prin faptul că sunt foarte accesibile , dar care au puține setări, se de-programează rapid sau pur și simplu nu îndeplinesc sarcinile pe care le-ați programat să le îndeplinească.

Adevărul este că există un număr infinit de cronometre. Există în totalitate mecanice, altele inteligente care au conexiune USB sau WiFi astfel încât să le poți controla de pe smartphone și chiar altele de calitate industrială care, să fim sinceri, nu sunt atât de necesare pentru a trece curentul în casă.

Din fericire, pe internet se poate învăța despre orice și, așa cum eu am reușit să învăț cum să le aleg pe cele mai bune, vă voi ajuta și pe dumneavoastră să faceți același lucru. De aceea, vă aduc lista de mai jos cu cele mai recomandate 5 modele din ziua de azi, cele care includ mai multe programe, multe setări pentru fiecare dintre electrocasnicele dumneavoastră, sisteme bune pentru a avea grijă de circuitul electric al casei dumneavoastră și care, bineînțeles, sunt și cele mai puțin costisitoare.

Cele mai bune cronometre digitale programabile

Iată cele mai bune cronometre digitale programabile:

1. Cronometru digital programabil MacigHome

Minunat!

51ztyQ1Oj8L

Vezi pretul Emag

Bucurați-vă de control total acasă datorită acestor temporizatoare digitale inteligente cu setări săptămânale de 24 de ore și 7 zile. Acestea vă vor permite să economisiți energie, să vă gestionați aparatele din afara casei, în cazul în care ați uitat să opriți ceva înainte de a pleca la serviciu, sau pur și simplu să opriți ceva din confortul patului dumneavoastră.

De asemenea, are un mod antifurt, astfel încât, atunci când plecați în vacanță, lăsați-l pornit și dispozitivul va porni aparatele la momente aleatorii pentru a face să pară că cineva este acasă. Acesta are un afișaj LCD.

2. Cronometru digital programabil TP-Link HS100

Una dintre cele mai complete

3179Pl-TRFL

Vezi pretul Emag

Una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață. Acest dispozitiv nu numai că vă ajută să vă controlați costurile de energie acasă, dar vă permite, de asemenea, să vă accesați de la distanță aparatele electrice și să creați sarcini foarte specifice, datorită compatibilității sale cu Amazon Alexa, Google Home și aplicația IFTTT, care vă permite, de asemenea, să îl gestionați prin voce.

De asemenea, funcționează cu modul antifurt pentru a-i face pe hoți să creadă că oamenii sunt mereu acasă. Este compatibil cu Android, iOS și Amazon Echo.

3. Cronometru digital programabil Jerrybox

Tot ce ai nevoie

41bwNNQtJhL

Vezi pretul Emag

Nu doar modelele cele mai accesibile sunt surprinzătoare, ci și cele de la mărci puțin cunoscute. Acesta este cazul acestui temporizator cu programe zilnice și săptămânale și care vă permite să gestionați până la 10 setări diferite. Practic, îl veți putea folosi pentru orice, deoarece, în afară de asta, are un mod antifurt pentru a aprinde și stinge luminile din casă în timp ce sunteți plecat. De asemenea, are memorie pentru salvarea setărilor și comută la ora de vară.

4. Cronometru digital Unodeco

Foarte convenabil și versatil

41iSlaXfw5L

Vezi pretul Emag

Setați până la 10 setări zilnice pentru a vă controla aparatele, luminile și alte gadgeturi de uz casnic cu acest model plug-in și o construcție excelentă. Este ideal pentru zonele cu întreruperi de curent, deoarece are o baterie de rezervă , astfel încât nu vă veți pierde setările și vă permite să treceți fără probleme de la ora standard la ora de vară sau de la formatul de 12 ore la cel de 24 de ore.

Include setări săptămânale, mod antifurt și un afișaj LCD mare.

5. LESHP TS-4000 Programmable Digital Timer

Complet

41x0Ux9TH7L

Vezi pretul Emag

Designul său este izbitor, deoarece este departe de modelele obișnuite, simple și dreptunghiulare. În același timp, este foarte ușor de utilizat datorită ecranului LCD cu iluminare de fundal pentru a vedea mai bine pe timp de noapte, a modurilor pentru căldură sau frig, care sunt perfecte pentru gestionarea sistemelor de aer condiționat sau de încălzire, precum și a celor moduri aleatorii care pornesc și opresc luminile și aparatele în timp ce nu sunteți acasă, prevenind astfel eventualele furturi. (DealMux ETU-63A Timer digital programabil

Fiabil

31Q2Wjm032L

Vezi pretul Emag

Cu acest aparat veți avea tot ce vă trebuie pentru a face setări pentru 7 zile sau mini setări mai specifice de doar secunde. În afară de asta, are tot ce vă trebuie pentru a vă proteja componentele PC-ului, astfel încât poate fi folosit pentru a conecta orice calculator, este echipat cu baterie de rezervă pentru a nu pierde nicio setare în timpul unei pene de curent și are, de asemenea, un ecran LCD bun și mare pentru o vizualizare confortabilă în orice circumstanțe. De asemenea, vine cu o garanție extinsă.

7. Orbegozo PG 20 programator electric digital

Un aparat excelent

21N1PzxtMnL

Vezi pretul Emag

Acest model vă va ajuta să economisiți energie electrică controlând utilizarea aparatelor dumneavoastră în diferite programe speciale. Dispune chiar și de mult căutatul mod aleatoriu pentru a preveni furtul în timp ce nu sunteți acasă, de un ecran LCD pentru a vedea clar orice setare și de butoane ușor de accesat pentru a seta programe zilnice, săptămânale și chiar programe orare și de minute.

Poate suporta aparate de maxim 3600W și până la 16A și este dotat cu baterii de rezervă.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune cronometre digitale programabile

Care este cel mai bun cronometru digital programabil?

Înainte de a vă arunca și de a cumpăra cel mai prost cronometru digital programabil, vă recomand să aruncați o privire la ghidul meu cu cele mai importante lucruri pe care trebuie să le căutați la un bun cronometru digital programabil. Aici vom analiza aspecte importante care merg dincolo de preț.

Nu uitați că, de multe ori, cele mai ieftine sfârșesc prin a fi de slabă calitate, deși, uneori, pot oferi surprize foarte bune, cum ar fi unele dintre modelele din lista mea comparativă . În schimb, cele mai scumpe nu sunt întotdeauna cele mai bune, deși unele merită pentru calitatea lor bună.

Numărul de programe

Acesta este unul dintre considerentele cheie atunci când vine vorba de a aduce acasă o priză programabilă . Este vorba de faptul că nu îl veți folosi întotdeauna cu același dispozitiv, ci îl veți conecta în general la diferite dispozitive, veți dori să controlați aparate, electronice, televizoare și așa mai departe. Prin urmare, este important să aveți posibilitatea de a avea diferite programări , precum și setări personalizate pentru fiecare dispozitiv.

Acestea fiind spuse, este adevărat că puține cronometre vin cu puține setări, dar există și unele care includ multe setări. Există modele care pot veni cu 3, 5 sau chiar 7 programe de pornire pentru fiecare dintre aparatele electrice.

Numărul de prize

În plus față de numărul de programe, numărul de prize ale programatorului determină câte dispozitive puteți conecta în același timp. Cele mai multe dintre aceste întrerupătoare au o singură ieșire și funcționează cu un singur dispozitiv, deși există și modele care funcționează ca benzi de alimentare și pot include o ieșire suplimentară pentru a controla mai multe aparate în același timp și independent.

Baterie sau memorie de rezervă

Am locuit în zone în care se întrerupe adesea curentul electric și pur și simplu nu există nicio modalitate de a spune cât de util este un cronometru digital în astfel de circumstanțe. Doar că, în cazul în care se întrerupe curentul, un model cu baterie de rezervă poate menține temporizatorul pornit, astfel încât să nu vă pierdeți setările.

În același timp, un model cu memorie va face aceeași treabă. Aceasta nu va împiedica închiderea dispozitivului, dar va păstra setările intacte pentru o perioadă de timp. Nu uitați că, de obicei, acestea nu sunt memorii de lungă durată, așa că va trebui să găsiți o sursă de alimentare cât mai curând posibil.

Funcții și caracteristici suplimentare

Pe lângă aceste lucruri vizibile cu ochiul liber, există și alte aspecte care merită luate în considerare. De exemplu, amperajul, caracteristicile de ciclu dublu, dacă acceptă baterii de 6v sau 12v , modul în care se conectează, dacă este plug-in sau folosește un cablu și lungimea cablului, sau dimensiunea, deoarece un model mic care ocupă puțin spațiu și nu blochează alte prize este mai bun.

De asemenea, ar trebui să aibă o construcție solidă și materiale rezistente, precum și un comutator de alimentare ușor de utilizat. Toate aceste aspecte vă vor ajuta să vă asigurați că atât aparatele cât și aparatul au o durată de viață mai lungă și că vă veți simți mai confortabil fără a fi nevoiți să conectați și deconectați totul manual .

Folosiți-le pentru comoditate

Vorbind despre avantajele utilizării acestor cronometre, gândiți-vă că vă treziți dimineața înainte de muncă și că aveți o ceașcă de cafea pregătită, așteptând doar să o beți cu câțiva biscuiți. Și toate acestea fără a pierde secunde valoroase în pregătirea sa, fără a cumpăra o mașină de cafea programabilă scumpă sau fără a fi nevoit să te oprești dis-de-dimineață pentru a face totul manual.

De asemenea, este capabil să îl oprească după ce plecați la serviciu, în cazul în care uitați să o faceți înainte de a pleca. Acest lucru vă va ajuta să economisiți energie fără a fi nevoiți să supravegheați toate prizele din casă 24 de ore pe zi .

În plus, este perfect pentru animalele de companie, deoarece vă poate ajuta să optimizați orele în care sunt pornite distribuitoarele lor de hrană sau chiar să controlați lumina astfel încât anumite animale să doarmă mai bine, cum ar fi unele reptile. De asemenea, vă permite să vă controlați mai bine orele de somn, să setați un program săptămânal pentru a activa muzica sau lumina dimineața pentru a vă trezi la timp și multe altele. Vei vedea cum viața ta devine mai ușoară în scurt timp.

De asemenea, acestea oferă un plus de securitate

Nu sunt doar pentru a porni și opri cafetierele sau pentru a optimiza sistemele de irigare pentru a economisi apă. De asemenea, le puteți utiliza pentru a aprinde și stinge luminile din grădină, de exemplu. Sau pentru a porni și opri un televizor, dacă petreceți mult timp departe de casă. Multe dintre aceste dispozitive pot fi programate să pornească și să se oprească la momente aleatorii din timpul zilei sau al nopții, ceea ce îi va face pe potențialii hoți să creadă că sunt oameni în casă, împiedicându-i astfel să intre prin efracție.

Desigur, pe lângă utilizarea luminilor pentru a vă oferi un plus de siguranță, aceste temporizatoare pot fi folosite și pentru a aprinde și stinge lumini decorative , cum ar fi cele de Crăciun, de Paște, de Paște sau de carnaval. Toate acestea fără a fi nevoie de un sistem de casă inteligentă.