Surse: dambiev.livejournal..com, remnmilitaryblog.cm

 Crucișătorul Mareșal Ustinov, Proiect 1164, clasa Atlant, aparținând Flotei ruse de Nord a tranzitat, pe 08.01.2020, Strâmtoarea Bosfor și a intrat în Marea Neagră, urmând să revină la Sevastopol.

 

Nava a sosit pe 05 ianuarie la Istanbul, pentru asigurarea vizitei efectuate de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în Turcia.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Este interesant de remarcat faptul că oficialii ruși nu au furnizat informații depre mișcările efectuate de crucișătorul Mareșal Ustinov. Nici site-ul Ministerului rus al Apărării, nici agențiile de presă, nici ziarele și nici posturile de televiziune nu au făcut referiri la deplasarea crucișătorului de la Sevastopol la Istanbul și invers. Aceste informații au fost prezentate de surse locale turcești și de utilizatori au platformei rusești de bloguri livejournal.com.

De asemenea, pe canalul You Tube a fost postat, pe 08.01.2020, un material video cu trecerea crucișătorului prin Strâmtoarea Bosfor, care poate fi vizualizat la adresa:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=JYgSTViG_bs&feature=emb_title.

Este posibil ca, după revenirea crucișătorului la Sevastopol, în Marea Neagră să înceapă exercițiile navale anunțate cu ceva timp în urmă.

08 ianuarie 2020
Crucișătorul Mareșal Ustinov al Flotei ruse de Nord revine la Sevastopol, după vizita la Istanbul

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE