Cutie de depozitare din plastic

Las-Mejores-Cajas-De-Almacenamiento-De-Plástico

mejor-caja-de-almacenamiento-de-plástico-300x209

Mi-a văzut cineva foarfeca? Unde mi-e șurubelnița? Unde-mi sunt cheile? Nu vă faceți griji, pentru a localiza tot ce trebuie să aveți la îndemână va trebui să vă procurați cea mai bună cutie de depozitare din plastic.

Mulți dintre noi au experimentat disperarea de a nu putea găsi acel obiect important pentru că nu avem spațiu pentru a-l depozita. Și aici intervine această cutie de depozitare mică, medie sau mare , în funcție de ceea ce este necesar.

Ordinea face parte din regula fundamentală pentru a facilita o viață fără complicații, de aceea am adus acest comparativ unde veți găsi mai multe alternative pentru a găsi soluția finală.

 

Cele mai bune cutii de depozitare din plastic

Care este cea mai bună cutie de depozitare din plastic?

Tăvile din plastic sunt deseori insuficiente, ceea ce face din cutia de depozitare din plastic o alternativă perfectă.

Încorporarea acestor instrumente poate fi o completare a dulapurilor care au devenit supraaglomerate, sau înlocuirea vechilor rafturi, cu modele moderne și culori atractive.

Atunci când mergeți să cumpărați oricare dintre modelele existente pe piață, este recomandat să știți:

  • Dimensiunile sale: aceste măsuri vor determina locul în care îl vom amplasa, astfel încât să se potrivească într-un anumit spațiu.
  • Caracteristicile sale suplimentare: roțile, dacă este prevăzut cu deschidere frontală, cu mâner, din material PVC și chiar dacă este decorat cu un element suplimentar.
  • Capacitatea lor: cantitatea de material pe care o pot stoca, reprezentată în majoritatea cazurilor în litri.

Iată dintre cele mai bune cutii de depozitare din plastic:

1. Cutie de depozitare din plastic EVERTO

Siguranță cu stil

31bLQ2zdVxL

Vezi pretul Emag

Femeile din ziua de azi apreciază să aibă toate obiectele de valoare la îndemână. Această cutie de depozitare nu numai că protejează integritatea conținutului său, dar vă permite și să atribuiți un cod din 4 cifre pentru o mai mare siguranță. În el puteți depozita fără griji bijuterii, cosmetice, pastile sau bani. Și cel mai bun dintre toate, cu un design modern de culori pastelate diferite din care puteți alege.

2. Cutie de depozitare 1150307 Tatay

Cu capac în diferite culori

31MNClROQUL

Vezi pretul Emag

Fabricat din materiale de bună calitate și rezistență vine această prezentare pentru a plasa tot ce doriți. Cu o capacitate totală de 60 de litri, această cutie din plastic transparent cu capac cu mânere păstrează ceea ce depozitați închis și în siguranță. Principalul avantaj al acestei unități este că are roți, pentru a o deplasa fără efort și confortabil dintr-un loc în altul. O modalitate excelentă de a vă organiza camera.

3. Cutii de depozitare 6334390000 Sundis Rotho

Fabricat din materiale rezistente

31BJYKLiZzL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți cu adevărat să aveți la vedere și la îndemână tot ceea ce vă trebuie zilnic, puteți conta pe acest model oferit de marca Rotho. Se compune din 4 containere din plastic transparent , fiecare cu un capac de protecție, în care puteți depozita orice doriți, de la o pereche de pantofi la accesorii vestimentare. Dimensiunile lor sunt perfecte în acest scop, economisind mult spațiu în cameră.

4. Cutii de depozitare 5XA4BLUE WestonBoxes

Pentru depozitarea hârtiei

410tAQO8v8L

Vezi pretul Emag

Cu un design translucid și culori vibrante vine această prezentare care include 5 unități. Acestea sunt destinate stocării mai mici de documente și hârtii cu o dimensiune maximă de A4. Confecționate din polipropilenă, acestea oferă protecție împotriva prafului datorită capacului lor. Capacitatea oferită este de până la o coală pe cutie, ceea ce o face foarte utilă în birouri și instituții publice. Ideal pentru depozitarea obiectelor mici.

5. Cutie de depozitare 1776008812 Compact Rotho

Funcțional și economic

31oX301DrZL

Vezi pretul Emag

Capacitatea acestui container de plastic accesibil , 13 litri, îl face perfect pentru a depozita tot ce vă puteți gândi. Capacul său cu mânere laterale bine fixate protejează în siguranță conținutul. Este transparent, un aspect convenabil atunci când vine vorba de localizarea rapidă a ceea ce ne interesează. Dimensiunile sale sunt considerabile în comparație cu altele, fiind chiar și cel mai puțin costisitor , un factor care îl face destul de atractiv.

 

Tipuri de cutii de depozitare din plastic

Există o gamă largă de cutii cu scopuri multifuncționale, care pot fi amplasate fie pentru casă, birou sau atelier, dar în funcție de utilizarea lor specifică le putem clasifica astfel:

Cutii de depozitare din plastic pentru încălțăminte : acestea sunt unități de containere cu dimensiunea potrivită pentru a depozita încălțăminte de diferite forme. De obicei, acestea au găuri pentru ca țesăturile și pieile să 'respire'.

Cutii de depozitare a dosarelor din plastic: concepute pentru a păstra documente și hârtii importante. Ei au separatoare pentru a menține ordinea.

Cutii de depozitare din plastic pentru produse alimentare : sunt destinate conservării produselor alimentare. Acestea pot avea un capac etanș pentru a prelungi prospețimea legumelor. Acestea completează pungile de plastic reutilizabile.

Cutii de depozitare din plastic pentru CD-uri (sau DVD-uri): de obicei au forma rotunjită a acestor discuri în format digital. Acestea asigură ordine, menținând în același timp buna stare a discurilor. Acestea au fante individuale pentru fiecare CD sau DVD pentru a preveni contactul direct între suprafața CD-ului sau a DVD-ului și suprafața CD-ului sau a DVD-ului.

Cutii de depozitare cu fund de plastic: cutii de dimensiuni medii pentru a fi așezate sub paturi și mobilier. Acestea au de obicei un capac rabatabil cu o balama centrală, astfel încât doar jumătate din capac poate fi deschis pentru a ajunge la ceea ce este necesar. Acestea sunt convenabile pentru depozitarea hainelor de uz zilnic, care necesită acces și localizare rapidă.

Cutii de plastic pentru depozitarea fotografiilor: ajutați la păstrarea unui număr mare de fotografii cu ajutorul unor protecții individuale. Acestea folosesc materiale care nu le afectează suprafețele, împiedicând decolorarea.

Cutii din plastic pentru depozitarea obiectelor de artizanat: sunt folosite pentru a depozita figurine de artizanat, folosind mai multe compartimente. Acestea au un strat superior pentru a preveni deteriorarea conținutului fragil.

Cutii școlare: sunt prevăzute cu compartimente pentru depozitarea creioanelor, stilourilor și markerelor, independent de restul instrumentelor, cum ar fi caietele, foile și caietele de notițe. Poate fi folosit ca organizator acasă și la birou.

Cutii de grădină sau de terasă: realizate pentru a rezista în medii interioare și exterioare. Învelișul lor este rezistent la apă și la soare. Acestea sunt folosite pentru a depozita unelte de grădinărit și unelte mecanice în general.

Cufere de depozitare: confecționate din material dur și rezistent la șuruburi de depozitare la obiecte grele. Acestea sunt dotate cu roți și mânere pentru a fi susținute în timpul transportului. Acestea sunt fabricate din materiale dure și sunt de obicei mai groase decât alte prezentări.

Containere de depozitare: constau din mai multe containere care sunt stivuite împreună, una peste alta, creând turnuri modulare de depozitare. Acestea au roți și o căptușeală cu bază dublă pentru a susține greutatea. Acestea servesc drept sortatoare pentru a organiza mai bine camerele și garajele.

Turnuri cu mai multe sertare: încorporează un compartiment cu sertare de diferite dimensiuni pentru a găzdui scule și piese. Acestea pot atinge o înălțime considerabilă, în funcție de necesități.

Avantajele cutiilor de depozitare din plastic

  • Sunt multifuncționale, pentru depozitarea jucăriilor și chiar a consumabilelor de birou.
  • Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, pentru depozitarea obiectelor mici și a echipamentelor mai mari.
  • Sunt realizate din plastic, transparent sau colorat, care poate fi adaptat la decorațiuni interioare și exterioare.
  • Acestea sunt rezistente la lichide și protejează conținutul. Acestea nu se corodează.

Înainte de a cumpăra recipiente de depozitare din plastic

Trebuie să ne gândim că această resursă va rămâne cu noi pentru o perioadă lungă de timp, prin urmare, există mai multe considerente de care trebuie să ținem cont atunci când cumpărăm o cutie de depozitare, printre care:

Ce vom stoca?

Dimensiunile cutiei care trebuie aleasă merg mână în mână cu nevoia specifică. Țineți cont de materialul din care vom depozita, de dimensiunea acestuia și de spațiul total al întregului. Evaluați ce puteți stoca în viitor, fără a vă zgârci la cheltuieli, pentru a profita la maximum de potențialul său.

Transparentă sau colorată?

Mulți optează pentru containere transparente pentru a localiza rapid ceea ce caută. Alții acordă atenție culorilor și modelelor pentru a se potrivi cu restul mobilierului. Alegeți culori solide dacă sunteți sigur că conținutul va fi consistent.

Va suporta o greutate mare?

În timp, avem tendința de a adăuga mai mult conținut în aceste containere, uitând de greutatea pe care o pot avea. Încercați să alegeți containere cu roți pentru a le putea muta mai ușor dintr-un spațiu în altul cu un efort minim.

Îl veți putea plasa într-un anumit spațiu?

Odată ce știm ce vom depozita și care sunt avantajele unităților pe roți, trebuie să știm unde le vom amplasa în casă, în birou sau în atelier. Nu are niciun rost să achiziționați un container mare dacă nu aveți o zonă specifică în care acesta să încapă. Și nici nu trebuie să fie o piedică în calea ta.

Mânerele sunt rezistente?

Pe lângă roți, mânerele sunt o formă utilă de sprijin pentru ridicarea acestor cutii. Acestea trebuie să fie solide și fabricate dintr-un material bun, cu forme care să favorizeze o mai bună aderență. O alternativă ieftină poate răni mâinile.

Asigurați-vă că mânerele sunt suficient de puternice pentru a susține greutatea conținutului fără a se rupe.

Are un capac rezistent?

Capacele, în special în cazul sistemelor de stivuire cu turnuri și sertare, trebuie să fie suficient de rezistente pentru a susține greutatea cutiei superioare. Este important să observați în magazin dacă acestea se închid corect, inclusiv dacă aparțin modelului pe care îl cumpărați, fără confuzii.