Cutit de macelar

mejor-cuchillo-de-carnicero

Mulți dintre noi iubesc bucătăria pentru a da frâu liber creativității. Cu toate acestea, există întotdeauna momente de anxietate atunci când gătim, deoarece nu putem urma recomandările cărților de rețete sau ale experților din cauza lipsei unor instrumente bune. De aceea am decis să cumpăr cel mai bun cuțit de măcelar, pentru a pune capăt dificultăților pe care mi le dădeau cuțitele vechi.

Le-am luat în considerare pe cele care îmi permit să stabilesc un echilibru între lamă și mâner, pentru a nu aplica prea multă forță atunci când o manevrez, deoarece aproape întotdeauna sfârșesc prin a avea un disconfort agonizant la încheietura mâinii. Vă recomand să treceți în revistă caracteristicile fiecăreia dintre opțiuni, astfel încât să o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

În special, am avut grijă să mă uit la materiale și la lamă, astfel încât investiția mea să fie una corectă. În această comparație am ales câteva modele de bună calitate și accesibile pe care le puteți lua acasă pentru a le expune.

 

Cele mai bune cuțite de măcelar

Care este cel mai bun cuțit de măcelar?

Cea mai bună va fi cea care te face să te simți ca un pește în apă. De aceea, vă sfătuiesc să luați ca referință experiența mea și caracteristicile cheie care determină un cuțit de măcelar bun.

Fiți atenți la tipul de lamă, deoarece există unele rezistente și altele mai slabe. Materialul de fabricație al mânerului are, de asemenea, o influență și, deoarece există mânere din plastic, lemn și oțel, acesta din urmă este întotdeauna cel mai căutat, deoarece este durabil și igienic. Mânerele din polipropilenă au devenit, de asemenea, populare datorită rezultatelor lor bune. Cel mai important lucru este că îl puteți stăpâni cu ușurință.

Cum se ascute? este un alt aspect care trebuie luat în considerare.

Nu uitați că veți economisi timp și bani în practica culinară dacă investiți într-un cuțit profesional bun. Alegeți unul care vă permite nu numai să tăiați cu agilitate, ci și să tăiați, să decojiți, să jupuiți și să filetați. Prelucrarea oaselor mari este o altă calitate pe care nu trebuie să o uitați.

Iată cele mai bune cuțite de măcelar:

1. Cuțitul de măcelar din oțel inoxidabil Aroma House

Satisfacție garantată

41lNMUI8i0L

Vezi pretul Emag

Profesioniștii nu mai sunt singurii care pot avea acasă un cuțit de înaltă calitate. Această marcă de calitate superioară vă oferă posibilitatea de a despica oasele, precum și de a tăia și tăia cu precizie carnea, fructele, legumele și solzii de pește. Lama largă , de 15 grade și foarte ascuțită pentru o tăiere ușoară, oferă un confort sporit. În timp ce mânerul asigură siguranță și ergonomie. Este fabricat din oțel inoxidabil carbonat, astfel încât puteți cumpăra un produs care va dura o viață întreagă.

 

2. Cuțit de măcelar multifuncțional Imarku

Folosiți-l cu orice ocazie

414YI8dIsdL

Vezi pretul Emag

Mânerul din lemn și lama din oțel inoxidabil sunt două elemente recomandate de cumpărătorii săi ca fiind proprietăți ale unui cuțit bun, pe care îl veți putea folosi mult timp. Oferă posibilitatea de a tăia, toca și de a realiza finisaje perfecte pe suprafața alimentelor cu care îl folosiți, deoarece are o suprafață fină, ca o oglindă. Vine într-o cutie pentru întreținere sau ca un cadou pentru bucătarul dvs. special.

 

3. Set de 6 cuțite de măcelar Pradel Excellence

Cu ascuțitoare de cuțite

413SyEHDu2L

Vezi pretul Emag

Seturile de cuțite sunt necesare deoarece fiecare dintre ele are o funcție specifică care vă va ajuta să economisiți timp și să oferiți o tăiere exactă. Este o opțiune perfectă pentru cei care sunt la început de drum în lumea culinară, deoarece veți cunoaște în detaliu utilitatea și domeniul de aplicare pe care le oferă individual. Precizia, designul și originalitatea sunt alte caracteristici care ies în evidență la acest produs pe care vi-l prezentăm în această listă comparativă.

 

4. Cuțit de măcelar pentru filetat 3 Claveles

Puternic și foarte rezistent

318EqsZwoQL

Vezi pretul Emag

Pentru a ieși în evidență la fel ca profesioniștii în ale gătitului pe care îi urmăriți la televizor, acest cuțit vine să vă ofere posibilitatea de a tăia sau pentru filetat fără ca alimentele să se lipească de lamă. Este perfect pentru a vă exersa tehnica de tăiere pe diferite tipuri de carne. Marca s-a poziționat pe piața pentru că nu își pierde ușor ascuțimea și se poate spăla în mașina de spălat vase.

 

5. Cuțit de măcelar pentru utilizare îndelungată Arcos

Pentru o muncă ușoară

21OCkrY8DqL

Vezi pretul Emag

Lucrați în bucătărie pentru o perioadă lungă de timp și cu mult angajament față de restaurant? Vă va plăcea această opțiune, deoarece este o piesă fabricată în conformitate cu standardele europene de calitate și siguranță. Îmbinarea dintre lamă și mâner este întărită tehnologic pentru a garanta stabilitate și durabilitate. Alegerea dvs. nu vă va provoca dureri de cap din cauza lipsei de acuitate sau slăbiciune din cauza ergonomiei designului său.

 

 

Ce este un cuțit de măcelar?

Cuțitul de măcelar este considerat a fi o ustensilă care are o mejor-cuchillo-de-carnicero

serie de caracteristici care vă permite să tăiați, să tocați sau să decojiți orice tip de alimente, dar mai ales carnea. În secolul trecut era cunoscut ca un instrument multifuncțional, deoarece oamenii care se dedicau activității de creștere și sacrificare a animalelor îl foloseau pentru a efectua diferite tipuri de tăieri. În zilele noastre, este un instrument foarte util pentru bucătarii profesioniști sau pentru cei care iubesc să gătească acasă, pentru că ușurează munca, iar rezultatele sunt perfecte. Acestea sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în industria de prelucrare a cărnii.

Cuțitul de măcelar vs. alte tipuri de cuțite

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun cuțit pentru bucătăria dumneavoastră, luați întotdeauna în considerare acest aspect. Pentru a stabili o diferență clară, vă putem spune că cuțitele de măcelar sunt folosite pentru a tăia bucăți mari de carne crudă fără să se blocheze; ele pot tăia ușor și precis, iar lama lor este lată, grea, foarte ascuțită și groasă. În schimb, restul cuțitelor sunt mai puțin costisitoare și ajută la tăierea porțiilor mici, la separarea cărnii de oase, iar lamele lor sunt de obicei subțiri și flexibile.

La fel ca toate cuțitele, cuțitele de măcelar necesită igienă după fiecare utilizare. Vă recomand să spălați lama cu săpun și apă caldă. Nu folosiți niciodată materiale abrazive pentru curățare. Pentru a evita urmele și petele, este necesară o uscare bună cu o cârpă curată și moale.

Cuțitele de măcelar și varietatea lor de stiluri

Deși vă puteți gândi că toate arată la fel, vă prezentăm versatilitatea pe care o puteți găsi:

Este cel mai vechi și poate oferi o tăietură curată, cu ușurința de a tăia carnea pe os. Lama provine din Anglia și are o muchie curbată pentru a facilita îndepărtarea pielii unui animal sau pentru a tăia prin os.

Este conceput pentru tăierea fripturilor, îndepărtarea părților și tranșarea animalelor. Vârful său este curbat și sunt de dimensiuni mai mici.

Cum să alegi cele mai bune cuțite de măcelar

Este posibil să te confrunți cu confuzie din cauza diferitelor modele, mărci și materiale de fabricație. Prin urmare, rezumăm trei aspecte importante care vă vor permite să îl alegeți pe cel mai bun:

Forjat vs. ștanțat:

Acesta corespunde procesului care a fost folosit pentru fabricarea lamei cuțitului. Cuțitele forjate au lama cea mai groasă, mai rezistentă și de cea mai bună calitate, motiv pentru care prețul lor este întotdeauna mai mare decât al celorlalte. Piesele ștanțate sunt mai ușoare, mai subțiri și sunt realizate prin topirea mai multor metale.

Oțeluri inoxidabile cu conținut ridicat de carbon:

Conform standardelor de calitate, cele fabricate din oțel VG-10, 440C, 420HC și 440C sunt cele mai rezistente și durabile. Acestea sunt rezistente la pete și rugină. Acestea sunt cele mai căutate, deoarece reprezintă o investiție pe termen lung.

Mânere:

Există mai multe materiale care oferă rezistență și confort, unele dintre ele fiind lemnul, oțelul inoxidabil și plasticul. Mânerele din lemn nu sunt recomandate în bucătăriile profesionale, deoarece pot genera bacterii din cauza umidității. Cele din oțel lucios sunt cele mai căutate, deoarece sunt ușoare, ușor de curățat și mai durabile.

Ce trebuie să aibă un cuțit de măcelar bun?

Pentru ca ghidul nostru să fie complet și util, am sintetizat cele trei aspecte care merită întotdeauna verificate:

Confort:

Este un element esențial pentru ca orice fel de mâncare să fie perfect. Mânerul trebuie să ofere aderență și control. Cele cu design de guler sunt cele mai recomandate, deoarece păstrează un echilibru între mâner și lamă.

Antiderapant și rezistent la rugină:

Verificați materialul mânerului, pentru a selecta unul care să ofere aderență și să împiedice alunecarea degetelor pe lamă. Pentru a fi rezistent la rugină, oțelul trebuie să aibă un conținut ridicat de carbon.

Rezistență ridicată a muchiei:

Aceasta se referă la durata de timp în care lama poate rămâne ascuțită după o utilizare intensă. Lamele din oțel sunt cele care păstrează în cea mai mare parte această proprietate.

Dur și versatil:

Un cuțit bun trebuie să fie dur, dar cu o ușoară flexibilitate. Începătorii consideră că este dificil să controleze o lamă flexibilă, așa că cea mai bună opțiune este o lamă dură.

Indiferent de alegerea pe care ați făcut-o în achiziționarea acestor cuțite, trebuie să știți că trebuie să aveți grijă de ele pentru a le prelungi utilizarea pentru o perioadă lungă de timp. Nu uitați că este o investiție importantă pe viață, deoarece înlocuirea nu este adesea luată în considerare sau bugetată. Nu vă zgârciți, deoarece acesta va fi aliatul dumneavoastră în bucătărie.