Detector de gaz

mejor-detector-de-gasmejor-detector-de-gas

Un detector de gaz ar trebui să detecteze scurgerile de gaz. Pare logic și, de fapt, așa este. Dar se pare că unele mărci au uitat acest lucru și vând modele care sunt inutile. Acestea pretind că detectează butan, propan și multe altele, când, de fapt, nu includ nici măcar componente de bună calitate, iar semnalul sonor funcționează doar atunci când apăsați pe claxon pentru a verifica dacă funcționează.

Știu că nu sunt singurul și cel mai probabil vi s-a întâmplat și vouă. Așa că veniți cu mine, am trecut prin toate astea și cunosc frustrarea de a comanda un produs care ar trebui să asigure siguranța familiei dumneavoastră, dar care nici măcar nu funcționează.

De aceea am pornit în căutarea celui mai bun detector de gaze de pe piață încercând să pun capăt tuturor acestor probleme. Nu mai așteptați, faceți ca mine și lăsați în urmă calitatea proastă.

Cele mai bune detectoare de gaz

Care este cel mai bun detector de gaz?

Din toate cercetările mele, am reușit să fac o listă comparativă a celor mai bune detectoare de gaz existente. În el am trecut în revistă care sunt cele mai convenabile și durabile, cele care detectează scurgeri de gaz cu precizie, deoarece includ senzori de gaz de înaltă calitate și care sunt, de asemenea, cele mai puțin costisitoare, astfel încât, ca și mine, vă vor ajuta să economisiți niște bani serioși.

Indiferent cât de de accesibil este un produs, acesta trebuie să atingă întotdeauna scopul pentru care a fost creat. În cazul acestor detectoare de gaz, acestea ar trebui să fie portabile pentru a putea fi utilizate acasă, în rulote sau la firma dumneavoastră, dacă doriți. De asemenea, acestea ar trebui să aibă senzori configurabili pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de utilizare, alarme sonore, de vibrații și luminoase, un indicator al bateriei rămase dacă funcționează cu baterii și o sondă care poate accesa locurile pe care doriți să le măsurați.

Iată cele mai bune detectoare de gaz:

1. Detector de gaz Elro RM400

Uitați de sistemele complicate

31tdISpMisL

Vezi pretul Emag

Dacă nu ați fost niciodată un fan al detectoarelor de gaz din cauza modului complicat în care pot fi instalate, atunci acest model ar putea să vă schimbe percepția asupra acestor produse importante de siguranță, deoarece este foarte ușor de instalat.

De fapt, nu trebuie să aveți cunoștințe prealabile despre cum se instalează alarmele de incendiu și nici nu aveți nevoie de instrumente speciale sau complicate. În același timp, dacă va trebui vreodată să o mutați, o puteți muta fără probleme, deoarece este ușor de demontat.

În plus, are un design compact și modern, iar sistemul intern este ușor de programat în orice moment. Astfel, veți avea un detector de bună calitate , capabil să detecteze gazele naturale, butanul și propanul.

Poate funcționa 24 de ore pe zi fără nicio întrerupere, include un buton de testare și are o baterie de rezervă.

2. X-Sense Detector de fum și monoxid de carbon

Pentru a detecta orice amenințare

51xAdPISQgS

Vezi pretul Emag

Acesta este un model care se remarcă prin capacitatea de a detecta diverse gaze, nu numai cele menționate în produsele anterioare, ci și pentru că poate detecta excesele de CO, adică monoxid de carbon

Vezi pretul Emag

Acesta este un model care se remarcă prin capacitatea de a detecta diverse gaze, nu numai cele menționate în produsele anterioare, ci și pentru că poate detecta excesele de CO, adică monoxid de carbon.

Un mare avantaj este că include un senzor dublu de înaltă calitate și precizie, încorporând în același timp alarma sonoră cu o capacitate maximă de 85 dB și alarma vizuală, care este o lumină roșie care se aprinde pe dispozitiv pentru a semnala o scurgere.

Odată ce alarma este activată, dispozitivul se resetează pentru a fi pregătit pentru o altă detecție. Există, de asemenea, o funcție de siguranță excelentă, o alarmă galbenă care se aprinde atunci când senzorul este defect. Acest lucru vă va anunța dacă dispozitivul eșuează, astfel încât să puteți lua măsuri.

3. Cablematic - Detector de gaz GPL butan propan cu alarmă sonoră

Un model foarte recomandat

Păstrați-vă în siguranță cu acest detector de gaz care poate detecta gaze GPL, adică butan și propan, care sunt gazele utilizate în butelii de gaz de oraș. De asemenea, poate detecta scurgeri de metan.

Este perfect dacă sunteți în căutarea unui model de casă fără fir , deoarece poate fi conectat direct la priza de perete de 220VAC, fără a fi nevoie de cabluri. De asemenea, nu funcționează cu baterii.

Într-o notă mai tehnică, are o sensibilitate de 3% până la 20% LEL, consumă doar 1,7 W, ceea ce vă va ajuta să economisiți o mulțime de bani pe facturile de electricitate, și are o alarmă acustică de 85 dB.

De asemenea, are indicatori de baterie rămasă, de alarmă și de defecțiune în cazul în care ceva nu funcționează corect în interiorul dispozitivului. De asemenea, are un buton de testare convenabil pentru a vedea dacă funcționează cu adevărat.