Detector de metale

mejor-detector-de-metales

Îmi amintesc când eram copil și ieșeam cu tatăl meu să căutăm metale în grădina casei, apoi în parcul din cartier și chiar pe plajă. A fost de nedescris emoția pe care am simțit-o când cel mai bun detector de metale a scos acel sunet care indica detectarea unei comori uitate de alții și atât de prețioase pentru mine.

Din acel moment, am fost îndrăgostit de aceste dispozitive și le-am folosit de mână, la tir cu arcul, cu plăci mari și chiar și cele mai portabile. Desigur, am fost dezamăgit și dezamăgit și de altele de foarte proastă calitate.

Cele mai bune detectoare de metale

Care este cel mai bun detector de metale?

Există mai multe lucruri pe care ar trebui să le aibă cel mai bun detector de metale, fie că este vorba de unul dintre cele care se conectează la un iPhone, pentru echipamente de securitate pentru aeroporturi sau bănci, fie că sunteți în căutarea unuia care detectează aurul, pentru utilizarea în apă sau pentru pereți și lemn, în căutarea a ceea ce ar putea fi ascuns în spatele lor.

Toate acestea au în comun faptul că ar trebui să fie ușor de utilizat, cu o interfață simplă, cu o sensibilitate bună pentru a detecta cu ușurință, dar nu atât de bună încât să confunde orice cu un metal valoros, cu alarme bune pentru a indica o detecție și, bineînțeles, mai puțin costisitoare decât restul. Toate acestea le veți vedea în modelele pe care vi le voi prezenta în lista comparativă de mai jos.

Iată dintre cele mai bune detectoare de metale:

1. Detector de metale INTEY

Pentru a detecta totul

Este ceea ce căutați pentru căutarea aurului, a monedelor sau a bijuteriilor, fie pe plajă, fie când mergeți în drumeții la munte, pe scurt, în foarte, foarte multe contexte, pentru că este foarte precis și are două moduri la alegere, unul cu care puteți căuta toate tipurile de metale sau celălalt cu care puteți diferenția fierul, zincul, monedele, etc.

Nu vă faceți griji cu privire la vremea rea, deoarece atât arborele, cât și bobina de căutare sunt impermeabile, ceea ce este, de asemenea, bun pentru căutarea în ape puțin adânci fără a deteriora dispozitivul. Indicatorul de baterie descărcată este ideal pentru a vă anunța când distracția este pe cale să se termine.

2. Detector de metale URCERI 1028

Cu afișaj LCD

41ZkrYJW3YL

Vezi pretul Emag

Un detector de metale complet, care le are pe toate, este tocmai acesta. Sensibilitatea sa mare și localizarea precisă sunt însoțite de cele două moduri de funcționare, de cele șapte niveluri de adâncime pe care le puteți regla singur, precum și de capacitatea sa mare de a detecta până la șapte tipuri complet diferite de metale.

Toate acestea îl fac să fie un super bun jucător universal. Pe scurt, acesta este capabil să detecteze chiar și o monedă mică de unul sau doi cenți de euro la o adâncime de puțin peste 17 cm. De asemenea, dispune de o tijă tubulară reglabilă cu piuliță de blocare. Construcția sa robustă și bobina rezistentă la apă înseamnă că nici solul, nici condițiile meteorologice nu vă pot opri. Foarte ușor de utilizat datorită afișajului lcd care vă arată rapid datele.

3. Detector de metale DR.ÖTEK

Ușurință și eficiență

51V1syljf+L

Vezi pretul Emag

Doriți să experimentați găsirea unor obiecte care nu au văzut lumina zilei de sute de ani? Dacă da, acesta este un detector de metale bun pentru asta. Este ideală pentru începătorii care vor să trăiască această experiență, pare a fi profesională , dar ușor de utilizat pentru acei începători care nu au nicio idee despre datele tehnice. Este extrem de ușor, de numai 1,8 kg. Este prevăzut cu tonuri multiple de identificare a țintelor, funcție de localizare și indicator de adâncime.

4. Detector de metale Garrett Ace 105

Confort în primul rând

31OxsWzpAWL

Vezi pretul Emag

Foarte confortabil și recomandat pentru persoanele care doresc să detecteze metale ca hobby. Este practic, simplu și ideal pentru cei mici din casă. În plus, are un ecran LCD cu indicator de legendă, difuzoare bune și intrare pentru căști. Este prevăzut cu 4 baterii AA care vă vor oferi o utilizare medie de aproximativ 30 de ore, suficient pentru a găsi câteva comori în curte.

5. Seben MDDT Detector de metale de adâncime

Pentru a trece neobservat

21JkwZfoDRL

Vezi pretul Emag

Asamblarea sa este simplă și intuitivă. Este dispozitivul de căutare ideal pentru cei care doresc să detecteze fără a fi văzuți, deoarece este prevăzut cu o funcție de mod 'incognito', care nu afișează nicio lumină sau indicator luminos.

Într-un fel, pare chiar analogică. Este alimentat de două baterii de 9V. Acesta are o adâncime de localizare de până la maximum doi metri și o bobină de căutare care funcționează sub apă.

6. Detector de metale Sailnovo

Rezistent la apă și distractiv

51i5HdM1AsL

Vezi pretul Emag

Perfect pentru detectarea metalelor subacvatice, are un design foarte confortabil de utilizat, este compact și nu consumă multă energie. Acesta nu necesită cu adevărat cabluri, doar cel de la cască, dacă utilizatorul dorește. Este alimentat de două baterii pătrate de 9 volți.

Este dotat cu o tehnologie care facilitează căutarea de monede, bijuterii, pepite de aur imediat ce este submersibil în ape de mică adâncime. Având în vedere aceste caracteristici, este ideal pentru cei mai tineri membri ai gospodăriei.

7. Detector de metale KKmoon

Extrem de eficient și ușor

Una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață, își face treaba foarte bine și are un raport calitate-preț foarte bun. Nu este un produs reîncărcabil , ci funcționează doar cu două baterii alcaline de 9V care alimentează sonda care detectează obiecte mari până la doi metri adâncime. Pentru cei care doresc un dispozitiv de prospectare a aurului, aceasta este cu siguranță o alegere bună. Are un suport de braț confortabil și o greutate foarte redusă, ușor de transportat.

Cunoașteți caracteristicile importante pe care trebuie să le aibă un detector de metale bun

Uitați-vă bine la caracteristici înainte de a cumpăra un mejor-detector-de-metales

detector de metale, acest lucru poate face cu adevărat diferența.

Se bazează între a găsi o moștenire sau un simplu cui. Sunt atât de multe metale care se află sub pământ încât este important ca înainte de a săpa câțiva metri să știm despre ce este vorba. Cu ajutorul discriminării în dispozitivul dumneavoastră, puteți economisi timp și efort și majoritatea vă permite să opriți automat gunoiul.

Este posibil să se producă detecții false, deoarece solul conține metale, cum ar fi fierul, și provoacă interferențe. Acest echilibru al solului poate fi reglat automat și manual, în funcție de utilizator și de solul în cauză.

  • Identificarea țintei

Atunci când găsește o monedă, bijuterii sau diamante , acesta va emite un sunet ascuțit. Pe de altă parte, dispozitivul de urmărire , atunci când detectează cuie și aluminiu , ar emite un sunet slab și am putea evita să ne aflăm în acea zonă. În cazul în care are lcd sau afișaj digital, acesta poate, de asemenea, să genereze un semnal vizual care este, de obicei, sub formă de coduri.

Există detectoare de joasă frecvență, acestea sunt folosite pentru a detecta obiecte la distanță mare, este mai puternică scanarea la adâncime. În schimb, detectoarele de înaltă frecvență sunt mai sensibile și sunt folosite pentru a găsi obiecte mici .

Aceasta este clasificată, dacă este prea mică este puțin probabil să se găsească ceva util. În schimb, dacă este foarte sensibilitate ridicată, vor exista interferențe din cauza ratelor ridicate de metale din sol. Din acest motiv, producătorul recomandă ca acesta să aibă un anumit grad.

Vine lângă frecvența care ar trebui să fie joasă ( plus adânc ) lângă o bobină de căutare. Cu cât bobina este mai mare, cu atât mai mare este adâncimea. Acest lucru se bazează pe bobină, dacă bobina are 8 inci, poate detecta monede și alte obiecte de la 8 la 12 inci, de exemplu.

Considerații înainte de a cumpăra cel mai bun detector de metale

detector-de-metales

Doriți o calitate bună? Țineți cont de aceste lucruri:

  • Cât de des credeți că veți folosi noul detector?

Poate că pentru tine detectarea metalelor este doar un hobby pe plajă , așa că este bine să verifici caracteristicile detectoarelor pentru a vedea care dintre ele merge mână în mână cu timpul de utilizare și costurile, pentru că în funcție de calitatea lor, prețurile variază. Unele sunt mai accesibile decât altele.

  • Unde veți folosi detectorul?

Multe mărci de detectoare de metale au caracteristici specifice, bazate pe un tip sau moduri de căutare. Prin urmare, cumpărați detectorul care se potrivește tuturor tipurilor de teren pe care îl veți folosi. De asemenea, uitați-vă la dimensiunea bobinei . Cele mari sunt perfecte pentru site-uri foarte mari, dar nu sunt la fel de portabile .

  • Detectorul va fi folosit de mai multe persoane?

Depinde de lungime, există detectoare de metale de familie care se potrivesc dimensiunilor fiecărui utilizator, în timp ce altele au specificații personale.

Dacă sunteți la început de drum, luați în considerare achiziționarea unui detector de metale ieftin. Odată ce ați stăpânit elementele de bază, puteți achiziționa unul cu caracteristici mai bune. Dacă sunteți deja un profesionist în această activitate, puteți trece direct la nivelul superior.

Acestea pot varia în funcție de producător, în general, detectoarele de hobby vin cu o geantă, un digger, căști, un pinpointer și, în cazul în care mergeți pe o plajă, vine și cu un scoop.

De ce merg oamenii să detecteze metale?

Mulți oameni o fac ca hobby pentru că le place să fie în aer liber și să detecteze metale. Alții îl folosesc pentru a găsi relicve și arme antice . Există o parte care se bazează pe căutarea aurului în vederea comercializării, dar aceasta este o activitate reglementată și aveți nevoie de o serie de autorizații care merită studiate dacă este o activitate pe care doriți să o practicați.

Unde puteți folosi un detector de metale

Este bine să obțineți un permis și apoi să mergeți la detectarea metalelor. Unele locuri obișnuite sunt parcurile, plajele, pădurile, școlile, printre altele.

Nu uitați să vă informați cu privire la zonele restricționate din comunitatea dumneavoastră; pot exista limitări în siturile de patrimoniu cultural, zonele arheologice sau rezervațiile naturale.

De unde să cumpăr un detector de metale?

Detectoarele de metale sunt echipamente care pot fi cumpărate la mâna a doua, astfel că pot fi găsite pe site-uri precum Wallapop sau eBay, însă este posibil să le găsiți și noi, pentru asta puteți intra unde au o mare varietate la prețuri accesibile, precum și modele profesionale mai scumpe.

Cum se utilizează un detector de metale

Întrebări frecvente

Am nevoie de o licență pentru a utiliza un detector de metale în Spania?

Nu, nu aveți nevoie de licență, însă aveți nevoie de o autorizație de la primăria din zona în care intenționați să o folosiți. Pentru aceasta, puteți accesa cu ușurință internetul de pe site-ul fiecărei primării.

Pot detectoarele de metale să găsească diamante?

Nu, deoarece detectoarele funcționează prin emiterea unui câmp electromagnetic, în care orice obiect metalic care intră în contact cu acesta este energizat și eliberează propriul câmp, care este apoi preluat de bobina echipamentului și recepționat de utilizator.

Este posibil să găsești aur cu un detector de metale?

Da, este oarecum posibil, dar detectorul trebuie să fie optimizat pentru a fi utilizat în zonele în care se poate găsi aur, iar un detector de aur va fi întotdeauna un echipament mult mai scump.

Surse:

Detectoare de metale în legislația privind patrimoniul istoric și cultural - Junta de Andalucía