Dinozaur de jucarie

mejor-dinosaurio-de-juguete

Băieții mei, Samuel și Salvador, sunt fanatici ai dinozaurilor încă de când s-au născut! Au deținut aproape toate modelele cunoscute de orice marcă, cu accesorii și armuri.

Am observat de-a lungul anilor că fascinația lor pentru aceste creaturi s-a schimbat, înainte le plăceau modelele cu baterii sau zgomotoase și făceau atâta tam-tam!

Acum preferă modelele la scară, tot zgomotoase, dar mai realiste. Ei bine, în urmă cu câteva săptămâni, Samu a trebuit să reprezinte big bang-ul și dispariția dinozaurilor într-un proiect de știință, dar noi ne-am trezit acasă cu dinozauri care funcționează doar cu baterii.

Nu ți s-a întâmplat niciodată să crezi că ai ceva și când te duci să-l cauți, nu mai e acolo? Micuții mei scandalagii au pierdut machetele într-o tabără și, în regim de urgență, m-am dus să cumpăr cel mai bun dinozaur de jucărie pe care l-am găsit la reducere.

Cei mai buni dinozauri de jucărie

Care este cel mai bun dinozaur de jucărie?

Acest lucru va depinde de preferințele dvs. sau ale copilului dvs. și de faptul că este primul dinozaur din colecție sau doar un altul. Întotdeauna este util să ne uităm la ceea ce există pe piață.

Unul dintre primele lucruri la care trebuie să vă uitați este dacă va folosi baterii sau nu, există modele cu lumini și efecte sonore, unii copii preferă zgomotul și mișcarea, dar cei mai tocilari au poate un interes mai științific.

Acesta este un alt aspect care trebuie luat în considerare. Modelele educaționale tind să fie mai realiste și mai mari îi vor ajuta să învețe știința, să distingă speciile și culorile și să stimuleze imaginația.

Există, desigur, și posibilitatea ca aceasta să nu fie o jucărie pentru copii, ci de interes științific, caz în care o comparație vă va ajuta să faceți o alegere mai bună. Dacă încă nu aveți o idee clară, această listă vă poate ajuta.

Iată cei mai buni dinozauri de jucărie:

1. Dinozaurul de jucărie Jurassic Park - Indominus Rex

Tipul cel rău din film

Dacă copilul tău este unul dintre cei care preferă lumea Jurassic, se va distra de minune cu acest Tyrannosaurus rex.

Aceasta este o jucărie electronică cu răgete puternice și terifiante și lumini potrivite care o fac să pară mai mare, mai sălbatică și mai înfricoșătoare.

O altă calitate izbitoare este că este articulat, îl poți pune pe podea și se va plimba împrăștiind teroare pe unde trece. În plus, pielea sa își schimbă culoarea.

Măsurând 40 cm lungime și 23 cm înălțime, este o jucărie mare, solidă și de bună calitate. Este potrivit pentru copii cu vârsta de la patru ani în sus. Funcționează cu baterii.

2. Imaginext - Mega Apatosaurus (Mattel X7673)

Mare și terifiant

41SVytiK30L

Vezi pretul Emag

Protejarea unui fort cu multe lingouri de aur sau a unei peșteri cu lingouri de diamant nu va mai fi o problemă pentru micuțul tău cu această figurină enormă de dinozaur.

Kitul, potrivit pentru copii cu vârsta de trei ani și peste, include această reptilă fosilizată uriașă, care vine echipată și cu o armură de proiectil uriașă și o figurină blindată - exact ceea ce are nevoie micuțul tău pentru a fi eroul filmului.

Trebuie doar să apeși un buton și vei auzi răgetul său terifiant. În plus, are un cap rotativ, o gură și o coadă mobile, precum și o armură detașabilă.

3. Fisher-Price - Imaginext Kids Mega T-Rex Playset

Cu efecte sonore

41Y0d7OGrwL

Vezi pretul Emag

Producătorul Fisher Price vă aduce Mega T - Rex, cel mai terifiant dintre dinozauri care își întoarce gâtul și își deschide maxilarul arătându-și colții amenințători în timp ce răcnește ca un dinozaur adevărat.

Cântărește două kg și măsoară 40 cm - este o jucărie uriașă! Potrivit pentru cei mici de la 5 ani în sus. Are o armură detașabilă și vine și cu un omuleț în armură.

Aceasta este o jucărie de calitate, accesibilă, de înaltă tehnologie, cu efecte sonore, cască, consolă de control din spate, gheare mecanice și brațe extinse. Este alimentat de patru baterii, care sunt incluse.

4. Prextex Toy Dinosaur Pack

Realiste și uriașe

51FbRIC-7+L

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să încurajați jocul imaginativ și curiozitatea copiilor dvs. pentru știință, aceste figurine de dinozauri hiperrealiste vă pot ajuta în această sarcină.

Ca și în cazul unora dintre cele de programe video cu dinozauri pentru copii, aceste modele la scară mare sunt educative, solide, stabile și de înaltă calitate.

Unul dintre marile lor avantaje este că nu sunt potrivite doar pentru copii, ci le puteți folosi fără probleme ca exemple în cadrul proiectelor științifice sau la o petrecere tematică.

Pachetul include patru figurine de dinozaur de 33 cm fiecare, de specii și culori diferite.

5. deAO SET de 3 dinozauri T-REX, TRICERATOPS, SPINOSAURUS

Realist și educativ

 

Realizat în culori diferite, specii diferite și cu caracteristici foarte realiste, acest set de trei dinozauri este cel mai ieftin din lista noastră.

Aceste figurine sunt fabricate din plastic polivinilic durabil, rezistent și de înaltă calitate, potrivit pentru copii cu vârsta de trei ani și peste. Cântăresc în jur de un kilogram și au o înălțime de peste 30 de centimetri.

Și dacă ești un adult colecționar și fan al dinozaurilor, aceste modele sunt foarte cool și îți vor plăcea foarte mult.

În pachet veți găsi Triceratopsul, cu capul plin de coarne. Tyrannosaurus rex și Marele Spinosaurus.