Dispozitiv de urmarire GPS

svg%3E

Cel mai bun dispozitiv de localizare GPS este un instrument care vă va scuti, fără îndoială, de bătăi de cap prin urmărirea și localizarea celor mai valoroase bunuri ale dumneavoastră. Începând cu vehiculul dumneavoastră, unul dintre cele mai râvnite obiecte de către prietenii celor nedoriți, acest produs vă va salva de la plata unei răscumpărări sau de la pierderea completă a mașinii.

De asemenea, dacă sunteți proprietarul vreunui local cu bunuri de transportat, cu siguranță îl puteți amplasa pentru a ști unde se duce și pentru a preveni apariția în grabă a firelor de păr gri. Aceste dispozitive care se atașează la obiectul pe care doriți să îl urmăriți variază în prețuri și calități. Le-am enumerat aici pe cele cu cele mai accesibile prețuri, dar care cu siguranță vă vor oferi satisfacție garantată.

Ați dori să aflați mai multe despre toate lucrurile pe care le puteți face cu aceste dispozitive? Ei bine, citiți mai departe și alăturați-vă nouă pentru a vă ajuta să alegeți produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră; suntem obișnuiți să selectăm modelele cu cele mai bune standarde de calitate de pe piața la prețuri cu adevărat accesibile. Așadar, fără alte formalități, suntem în drum spre dumneavoastră, astfel încât să vă puteți face achiziția astăzi.

Cele mai bune dispozitive de urmărire GPS

Care este cel mai bun dispozitiv de urmărire GPS?

O analiză aprofundată nu ar strica înainte de a face orice achiziție. Ascultați întotdeauna părerea opinia experților noștri vă va permite să vă îndreptați puțin mai mult, astfel încât să obțineți un articol care să ofere durabilitate și să corespundă cerințelor minime pentru a face să merite banii cheltuiți.

Lista noastră de comparație include șase dispozitive de localizare pentru diferite tipuri de bugete, dar cu aceeași funcție și eficiență garantată, care va optimiza procesul de căutare și vă va păstra liniștea în casă și în afaceri. Mai jos găsiți și una dintre cele mai frecvente întrebări puse de clienți atunci când aleg unul sau altul dintre modele... Începem!

Iată cele mai bune dispozitive de urmărire GPS:

1. Incutex - GPS Tracker TK104

O opțiune super fiabilă și economică

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acest produs fabricat de Incutex oferă caracteristici tehnice cu adevărat utile în detectarea și localizarea oricărui obiect sau persoană pe care doriți să o găsiți. Una dintre utilitățile sale este că puteți apela elementul și veți primi un mesaj cu coordonatele exacte pe care le puteți apoi insera în orice hartă pentru a cunoaște adresa exactă.

Este, de asemenea, conceput pentru a vă oferi protecție și localizarea copiilor, lucrătorilor, rudelor, bunicilor cu Alzheimer, și are, de asemenea, o alarmă SOS care va fi cu adevărat necesară în cazul unui furt al vehiculului sau al oricărui produs. Bateria de lungă durată a acestui dispozitiv poate fi de până la 280 de ore în standby, ceea ce este cu adevărat mult. Acesta vă va oferi locația în timp exact, precum și senzori de mișcare, control vocal și un avertisment de baterie descărcată.

2. TKSTAR Mini dispozitiv de urmărire

Un obiect rezistent la apă cu un magnet puternic

svg%3E

Vezi pretul Emag

Suntem cunoscuți pentru că aducem acele modele despre care știm că vor avea un impact cu adevărat pozitiv asupra vieții consumatorului, așa că astăzi am selectat un dispozitiv cu un preț cu adevărat accesibil care va satisface pe deplin nevoile pentru care a fost achiziționat. De exemplu, cu ajutorul acestuia veți putea urmări în timp precis și localiza orice obiect sau persoană.

Unul dintre aspectele sale cele mai pozitive este faptul că durata de viață a bateriei poate fi extinsă la peste 90 de zile, odată încărcată, adică trei luni de viață continuă, pentru a evita grija constantă cu privire la funcționarea dispozitivului. Când apelați dispozitivul de urmărire, veți primi pe telefon o hartă cu locația exactă.

3. LESHP GPS Pet and Car Tracker

Un produs simplu cu o eficiență ridicată

svg%3E

Vezi pretul Emag

Din nou pe listă, de data aceasta vă oferim un model care vine compactat cu o culoare neagră frumoasă pentru a oferi acea uniformitate și a-l ascunde între orice parte a vehiculului, geantă sau ambalaj. Acesta poate fi folosit pentru a localiza animale de companie, mașini, persoane în vârstă și altele. Acesta integrează o tehnologie super avansată de localizare dublă GPS și A-GPS.

Dispune de o aplicație dezvoltată pentru smartphone, astfel încât, odată ce sunt solicitate coordonatele punctului de localizare, veți primi un mesaj pe telefonul mobil și o notificare în aplicația tracker.

Dimensiunile sale sunt foarte mici și are o greutate foarte mică, care nu va fi resimțită dacă decideți să o folosiți pentru a urmări un animal de companie mic sau pe cei mici. Prețul său este cu câteva puncte sub valoarea medie a pieței.

4. GPS Tracker GSM GPRS

O descoperire tehnologică la un preț foarte mic

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acest dispozitiv integrează o tehnologie care a fost plasată în prim-planul zilelor moderne, conectat la o rețea GPRS de GMS în care veți obține un număr infinit de funcționalități precum poziționare, control de supraveghere, alarme de urgență și urmărire în timp real datorită conectivității serverelor acestui produs.

În ciuda tuturor caracteristicilor sale, care au devenit foarte la modă, acest produs are un preț foarte economic, ceea ce plasează raportul preț-calitate într-un rating foarte ridicat. Utilizatorii care au achiziționat acest model evidențiază capacitatea mare a acestuia de a îndeplini funcțiile pentru care a fost cumpărat. Are o configurație foarte utilă în care veți găsi multe alte utilități. Îndrăzniți să vă păstrați întregul mediu securizat? Cumpărați-l astăzi.

5. CITTATREND GPS Tracker

Versatilitatea făcută tehnologie

svg%3E

Vezi pretul Emag

Acest dispozitiv incredibil și puternic, cu costuri reduse, vă va oferi acea performanță și utilitate pe care le-ați căutat atât de mult fără a trebui să sacrificați atât de mult pentru buzunarul dvs. drag.

V-ați săturat să vă faceți mereu griji cu privire la locația motocicletei, a mașinii sau a obiectelor de valoare? Nu mai spuneți nimic, cu CITTATREND veți obține efectiv o hartă în timp real a coordonatelor.

Durata de viață a bateriei se poate întinde până la 80 de ore de autonomie, cu o incredibilă memorie încorporată, vă va servi pentru a vă proteja și pe cei dragi de orice eventualitate nedorită de dispariție forțată sau invaliditate și de rătăcire a copilului. După cum am subliniat în partea de sus, prețul acestui articol este unul dintre cele mai mici de pe piață în prezent. Vă așteaptă.

6. Musegear finder Key finder

O soluție pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna

svg%3E

Vezi pretul Emag

De câte ori ai fost deranjat de faptul că nu știi unde îți sunt cheile de la casă sau de la mașină? Ei bine, cu musegear le veți putea găsi prin intermediul aplicației integrate pentru iPhone sau Android e. Dacă sunteți una dintre aceste persoane, acest produs vi se va potrivi ca o mănușă.

De asemenea, pentru cei care sunt mai distrați și au tendința de a lua taxiuri și de a-și lăsa valiza sau portofelul oriunde, cu acest obiect veți putea să îl urmăriți și să îl localizați, astfel încât să nu pierdeți acele lucruri pe care le doriți atât de mult cu voi. Prețul său nu ar putea fi mai mult decât un vis pentru a pune cireașa de pe tort acestui produs făcut posibil de o companie angajată în dezvoltare și performanță, precum și în garantarea satisfacției consumatorilor săi.

 

Ce este un GPS?

Este acronimul de la Global Positioning System sau GPS. Ingineria sa este compusă din 31 de sateliți activi aflați pe orbită deasupra Pământului.

Aceste dispozitive de urmărire primesc semnale de la acești sateliți și le utilizează pentru a localiza și urmări locația dispozitivului. În general, eficacitatea și asertivitatea au o marjă de eroare mai mică de un yard în condiții optime. În plus, aceștia folosesc mai mulți sateliți pentru a triangula poziția, astfel încât să poată avea mai multe imagini ale obiectului care trebuie căutat.

Ce este un localizator GPS?

Acestea vă oferă acces la locația obiectului prin intermediul unei aplicații sau al unui software care vă permite să primiți coordonate sau o hartă de localizare în timp real.

Aceste dispozitive înregistrează, de asemenea, alte vehicule și consemnează diferite activități ale șoferului, toate acestea contribuind la îmbunătățirea eficienței și vitezei de funcționare a întreprinderii. Există mai multe funcții pe care aceste dispozitive le pot îndeplini, de la optimizarea urmăririi traseului la trimiterea de alerte atunci când unul dintre vehiculele dvs. se abate de la traseul specificat.

Ce puteți face cu un tracker?

svg%3E

Mai multe aplicații pot fi realizate cu ajutorul unuia dintre aceste produse, dar dacă doriți să aflați mai multe detalii, aruncați o privire.

 1. Veți putea ști când elevul dvs. de clasa a IV-a pleacă de la școală și ajunge acasă; veți fi anunțat automat. În plus, puteți seta alerte pentru a afla când un vehicul, o persoană sau o motocicletă intră într-o zonă selectată de dvs.
 2. De asemenea, puteți ști cu ușurință unde se află mașina dumneavoastră, unde a circulat și unde se îndreaptă.
 3. În plus, dacă îi împrumutați mașina copilului dumneavoastră, veți afla dacă acesta depășește limita de viteză printr-o alertă pe telefon. De asemenea, dacă are probleme, poate apăsa butonul de panică pentru ca dumneavoastră să îl ajutați imediat.
 4. Urmăriți toate obiectele personale care au o valoare pentru dumneavoastră, de la bijuterii la opere de artă.
 5. Puteți personaliza dispozitivul de urmărire pentru a urmări orice material aflat sub controlul companiei dumneavoastră, iar dacă este furat, puteți trimite suspectul după gratii.
 6. Puteți obține înregistrarea informațiilor de localizare a oricărui obiect pe care l-ați configurat prin intermediul telefonului sau al tabletei cu conexiune la internet.

Ce zici de telefoanele mobile?

În prezent, smartphone-urile au receptoare de localizare încorporate și puteți cumpăra aplicații pentru a afla unde se află dispozitivul dumneavoastră.

Cu toate acestea, există motive întemeiate pentru a cumpăra un sistem specializat, mai degrabă decât pentru a utiliza o aplicație terță pe un telefon.

Pentru unii, aceste telefoane și planul lor de date sunt mai scumpe chiar și decât cel mai scump plan de urmărire prin GPS, astfel încât GPS-ul este cea mai ieftină opțiune pentru a afla locația unui obiect. Deși unele GPS-uri necesită un abonament lunar, acestea sunt mult mai ieftine decât un plan de date mobile.

În al doilea rând, este important de menționat că aceste dispozitive de urmărire au o durată de viață a bateriei mai mare decât telefoanele inteligente. În timp ce acestea din urmă trebuie să fie încărcate zilnic, GPS-urile pot dura mai mult de două săptămâni, iar câteva opțiuni pot dura mai mult de șase luni. Acest lucru înseamnă că, în caz de urgență, vă puteți baza pe un dispozitiv cu o baterie plină.

În plus, în cazul unui furt, aceste dispozitive trec neobservate datorită naturii lor discrete.

Surse de urmărire GPS: Care funcționează cel mai bine?

Fiecare companie folosește propriul mix de surse pentru a vă oferi un semnal de urmărire a celor dragi. Cu toate acestea, majoritatea operatorilor se bazează pe cel puțin o sursă de semnal suplimentară, cum ar fi GSM, CDMA, Wi-Fi sau Bluetooth pentru a oferi o conexiune de urmărire mai puternică și mai precisă.

Pentru cei care folosesc Bluetooth, acesta va fi bun doar pentru câțiva metri. În cazul în care este compatibil cu Wi-Fi, acesta va permite localizatorului să se conecteze la orice conexiune deschisă la internet, oferind o recepție sporită a dispozitivului de urmărire.

Diferite tipuri de dispozitive de urmărire a vehiculelor

Când vine vorba de un dispozitiv de urmărire a vehiculelor, nu există o soluție unică pentru toate. Există o mulțime de opțiuni disponibile pe piață în prezent. Acestea pot varia de la un simplu sistem cu buton de panică până la dispozitive hardware complexe care transferă informații către o interfață în cloud definită de utilizator, perfectă pentru întreprinderile mari.

Alegerea celui potrivit va depinde de mai mulți factori, dar nu vă faceți griji, vă vom ajuta să îl alegeți aici.

Plug and go, sau cablat

Prima diferență pe care o veți întâlni probabil este metoda de instalare. În mod obișnuit, opțiunea plug-and-go, care se conectează pur și simplu la portul II al vehiculului, oferă o funcționalitate mai elementară, dar este o opțiune mai ieftină și mai ușoară pentru întreprinderile mai mici, pentru cei care au nevoie de posibilitatea de a muta localizatorul între vehicule.

Pe de altă parte, dispozitivele cablate au tendința de a oferi o funcționalitate excelentă, dar au un cost mai ridicat. Aceste dispozitive sunt de neprețuit pentru companiile mari în care trebuie să maximizați eficiența unui număr mare de vehicule și în care atât mașina, cât și șoferul sunt cele mai importante atuuri ale dumneavoastră.

Tipul de plan

Poate fi oarecum complicat să se compare diferite dispozitive de localizare a vehiculelor în cadrul unei comparații între baze, deoarece acestea au rareori aceleași funcții. Cu toate acestea, prețul planului vă poate ajuta să vă faceți o idee cu privire la dispozitivul care s-ar potrivi cel mai bine afacerii dvs. Doriți să faceți o achiziție unică sau preferați să închiriați dispozitivul și să plătiți un abonament lunar?

Raportare și funcționalitate în timp real

Identificarea capacităților de raportare și funcționale ale unui localizator în conformitate cu cerințele dumneavoastră personale de localizare este esențială pentru a decide care este cea mai bună opțiune de achiziție. Funcționalitatea rapoartelor și capacitatea de personalizare a acestora variază foarte mult. Termenul 'timp real' poate însemna de la câteva minute la câteva minute.

Cum funcționează aceste produse?

Marea majoritate funcționează în mod similar cu tehnologia GPS. Un element GPS este localizat în interiorul vehiculului sau al bunului.

Acesta transmite și primește informații de localizare de la o rețea de sateliți , care sunt apoi raportate proprietarului prin intermediul unei interfețe software, de obicei disponibile pe telefoane mobile, tablete sau calculatoare. Frecvența informațiilor trimise și primite variază.

Este esențial ca toate dispozitivele de urmărire GPS să vă permită să supravegheați vehiculul și să știți ce face și unde a fost într-o anumită perioadă de timp.

În plus, această capacitate variază, deoarece unele vor oferi beneficii suplimentare, cum ar fi comportamentul șoferului (viteză excesivă sau vagabondaj inutil, printre alte caracteristici).

 

Utilizări

Aceste modele nu sunt concepute pentru un singur tip de utilizator. Acestea au o gamă largă de aplicații, de la companiile de transport de marfă care trebuie să îmbunătățească eficiența rutelor și a utilizatorilor de servicii, până la companiile mari care trebuie să țină sub control costurile de combustibil. Acestea pot fi utilizate pentru o singură mașină, o flotă de mașini și o rețea de camioane, precum și pentru motociclete, bărci și chiar persoane.

Principala premisă a utilizării unuia dintre aceste dispozitive se încadrează în două categorii: creșterea siguranței și reducerea costurilor. Aceste localizatoare vă permit să obțineți informații valoroase despre flota dumneavoastră și să faceți schimbări operaționale. Majoritatea utilizatorilor consideră că un localizator le oferă o gamă largă de avantaje în ceea ce privește optimizarea costurilor.

De asemenea, vor fi foarte utile dacă doriți să acționați ca un spion și să descoperiți infidelitățile soțului sau soției dumneavoastră. Chiar funcționează. Dacă alegeți produsul potrivit, îl veți putea utiliza fără SIM și astfel nu veți ridica suspiciuni în ceea ce privește plata taxelor operatorului.

Avantajele și caracteristicile localizatoarelor GPS pentru autoturisme

 • Urmărirea și raportarea în timp real
 • Controlul transporturilor
 • Controlul șoferilor
 • Controlul combustibilului
 • Optimizarea rutelor
 • Întreținerea urmăririi vehiculelor
 • Întreținerea urmăririi vehiculelor
 • Întreținerea urmăririi vehiculelor
 • Eficiență și productivitate sporite
 • Securitatea flotei
 • Îmbunătățirea serviciilor pentru clienți
 • Rapoarte de birou - evidențiază zonele în care pot fi reduse costurile

De ce să investiți într-un dispozitiv de urmărire GPS?

Atunci când gestionați o flotă de mașini, există o listă imensă de factori pe care trebuie să îi luați în considerare, de la benzină și șofer, până la mobilizarea mașinii în cazul în care aceasta este furată.

În special, unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont este securitatea vehiculelor dumneavoastră și, dacă este cazul, a angajaților dumneavoastră, în special împotriva furtului de mașini.

Cumpărarea unui sistem GPS - ce trebuie să luați în considerare?

Care este cel mai bun GPS pe care să îl cumpărați? Răspunsul depinde de nevoile dumneavoastră, precum și de mărimea și tipul companiei dumneavoastră.

Achiziționarea unui sistem de urmărire GPS pentru flota dumneavoastră poate avea un impact masiv asupra modului în care vă desfășurați activitatea. Acesta vă va oferi acces la o cantitate incredibilă de informații care vă pot crește drastic eficiența operațională.

Gândiți-vă puțin la ceea ce doriți să poată face sistemul de urmărire. Care sunt cerințele companiei dumneavoastră? Ținând cont de acest lucru, vă veți ajuta să vă optimizați investiția.

Câte vehicule aveți nevoie să monitorizați?

Dimensiunea parcului dumneavoastră de vehicule va juca un rol important în determinarea prețului sistemului pe care doriți să îl achiziționați. Tipul de vehicul pe care trebuie să îl localizați are, de asemenea, un impact asupra tipului de dispozitiv de urmărire de care veți avea nevoie.

Există diferențe importante între urmărirea prin GPS pentru camioane și pentru autoturisme. Dacă vă gândiți să implementați un sistem de urmărire GPS pentru o flotă, acesta trebuie să fie unul dintre principalele considerente pe care le aveți în vedere.

Aveți nevoie de urmărire pasivă sau activă?

Opțiunea activă vă va permite să obțineți informații în timp real despre vehiculul dumneavoastră. Unele dispozitive de urmărire transmit doar informații de bază privind kilometrajul, în timp ce altele vă vor avertiza în cazul unui comportament nefavorabil al șoferului, cum ar fi excesul de viteză, frânarea și mersul la ralanti.

Unele sisteme vor putea, de asemenea, să detecteze defecțiunile, permițându-vă să reacționați rapid. Unele au un buton de panică, ceea ce este important pentru siguranța șoferilor singuri.

Ce tip de hardware doriți?

Pentru aceasta ar trebui să știți dacă sunteți în căutarea unui obiect de urmărire în scopuri administrative, pentru a analiza și îmbunătăți eficiența flotei, dacă încercați să reduceți asigurarea sau dacă aveți nevoie de el ca echipament antifurt .

Diferite echipamente vor oferi sarcini diferite și vor fi, de asemenea, diferite în ceea ce privește instalarea. Cele care au rolul de a proteja vehiculul împotriva furtului ar trebui să fie amplasate într-o parte puțin vizibilă a vehiculului, de exemplu.

Ce ar trebui să facă software-ul?

 • Aveți nevoie de un cont de utilizator dedicat? Dacă da, de câte aveți nevoie?
 • Aveți nevoie de un raport specific, cum ar trebui să arate distribuția de date pentru a oferi cea mai mare valoare?
 • Doriți să ajustați rutele pentru șoferi?
 • Doriți să puteți seta alerte?
 • Doriți opțiunea de a accesa desktop-ul dispozitivului dvs. de pe un telefon mobil?

Ce altceva este important atunci când alegeți unul dintre aceste produse?

Dacă da, lista poate continua. Nu o ratați.

Apeluri voce la voce și butoane de panică

Aceasta înseamnă că veți primi informații pe telefonul mobil prin apel, dacă este activat, sau prin mesaj text sau e-mail, foarte util pentru cei care nu au un smartphone.

Calitatea hardware-ului

Acest punct ia în considerare diferite aspecte, printre care se evidențiază calitatea materialelor utilizate și capacitatea proiectată de a fi utilizat în fiecare zi, precum și portabilitatea, versatilitatea produsului, ușurința de utilizare, calitatea butonului, calitatea portului de încărcare și calitatea portului de acoperire.

Utilizare internațională

Cea mai importantă funcție a acestor produse este de a vă asigura că nu pierdeți urma unei persoane dragi, iar unul dintre cele mai ușoare locuri în care se poate întâmpla acest lucru este în străinătate. Căutați unul care poate fi utilizat în străinătate fără complicații..

Setarea zonelor și obținerea de actualizări

Toate aceste localizatoare funcționează pe baza sistemului GPS pentru a obține actualizări ale locației. Cu toate acestea, câteva dintre ele utilizează și rețelele celulare pentru o urmărire mai precisă și o acoperire mai mare atunci când copiii dvs. se află în casă. Câteva unități suportă chiar Wi-Fi sau Bluetooth. Cele cu mai multe opțiuni de conectare oferă o urmărire mult mai precisă.

Monitorizare: Opțiuni de acces și de alertă

Puteți monitoriza locul în care se află copilul dvs. fie prin conectarea la portalul dvs. de utilizator de pe site-ul companiei producătoare, fie prin descărcarea unei aplicații gratuite pe dispozitivul dvs. inteligent.

Puteți, de asemenea, să setați una sau mai multe zone comune și să primiți notificări atunci când copilul dumneavoastră intră sau iese din zona respectivă. Puteți configura aceste alerte pe dispozitivul achiziționat.

Design: Durabilitate și ușurință în utilizare

Deoarece aceste produse sunt adesea folosite de copii, este important să alegeți un model care să fie suficient de simplu pentru ca aceștia să înțeleagă cum se utilizează.

Toate aceste dispozitive pot fi ușor de utilizat de către adolescenți, dar unele unități cu prea multe butoane sau cu o interfață confuză pot stresa rapid copiii mai mici. Cele mai bune modele au doar câteva butoane.

Sprijin și costuri: Acoperire, servicii pentru clienți și costuri reduse

Deoarece aceste dispozitive de urmărire ar putea reprezenta linia dintre viață și moarte între dumneavoastră și copilul dumneavoastră în caz de urgență, este important să cumpărați un produs de calitate, care este susținut de asistență tehnică calificată.

Dacă alegeți o marcă cu o garanție lungă și mai multe resurse de asistență online, veți avea mai multe șanse să vă păstrați GPS-ul în funcțiune.