06 iulie 2019

Sursa: mil.ru, remnmiitaryblog.com

Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 06.07.2019, că dragorul maritim Kovrovets al Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) execută transferul de la Sevastopol în Marea Mediterană. În prezent, acesta traversează Strâmtorile Bosfor și Dardanele de la Marea Neagră.

 

După ieșirea în Marea Mediterană, dragorul va intra în compunerea Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse și va trece la îndeplinirea de misiuni, potrivit destinației.

 

Pentru echipajul dragorului, acesta este primul marș de lungă durată din acest an, în zona maritimă îndepărtată.

 

Pe baza principiului rotației, dragorul maritim Kovrovets va înlocui dragorul Viceamiral Zakharin, aflat în Marea Mediterană din luna aprilie 2019.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Dragorul Kovrovets aparține Grupului tactic de dragoare din cadrul Brigăzii 168 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol a Bazei Navale Crimeea – Sevastopol. La rândul său, dragorul Viceamiral Zakharin aparține Grupului tactic de dragoare din cadrul Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk a Bazei Navale – Novorossiysk.

În cadrul Grupării navale operative din Marea Mediterană se află în permanență un dragor. Acesta este asigurat, pe principiul rotației, de cele două brigăzi ale FRMN de la Sevastopol și Novorossiysk. Rotația navelor se realizează la trei luni.

 

Dragorul maritim Kovrovets al FRMN va îndeplini misiuni în cadrul grupării din Marea Mediterană

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE