22 iulie 2019

Sursa: mil.ru

  Dragorul Viceamiral Zakharin din componența Bazei navale Novorossiysk a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) și-a încheiat misiunea periodică în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale ale Federației Ruse din Marea Mediterană.

 

Pe 22 iulie nava a finalizat trecerea strâmtorilor Dardanele și Bosfor, și a intrat în Marea Neagră îndreptându-se spre portul Novorossiysk.


Dragorul Vicemiral Zakharin a început misiunea în Marea Mediterană în aprilie 2019 și a fost înlocuit, pe principiul rotației planificate a forțelor navale permanente din Marea Mediterană, de dragorul Kovrovets.

 

Comentariu BSMAP: Dragorul Viceamiral Zakharin aparține Grupului tactic de dragoare din cadrul Brigăzii 184 Nave Pază Raion Maritim – Novorossiysk a Bazei Navale – Novorossiysk, iar dragorul Kovrovets aparține Grupului tactic de dragoare din cadrul Brigăzii 168 Nave Pază Raion Maritim – Sevastopol a Bazei Navale Crimeea – Sevastopol.
În cadrul Grupării navale operative din Marea Mediterană se află în permanență un dragor. Acesta este asigurat, pe principiul rotației, de cele două brigăzi ale FRMN de la Sevastopol și Novorossiysk. Rotația navelor se realizează la trei luni.

 

 

Dragorul Viceamiral Zakharin al FRMN și-a încheiat misiunea periodică în Marea Mediterană

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE