Dulap din plastic

mejores-armarios-plásticos-exteriores

mejor-armario-plástico-exterior-300x210

Când ai copii, terasa poate deveni un adevărat dezastru, iar uneltele de grădină devin arme periculoase. De aceea am decis să nu aștept primul accident și am mers direct la să cumpăr cel mai bun dulap de plastic pentru exterior și chiar nu regret.

Acest mobilier nu numai că a devenit o formă sigură de organizare, dar a crescut și capacitatea de depozitare a întregii case. În ele nu depozitez doar unelte de grădinărit, ci și materiale de bricolaj și câteva unelte auto.

Cu toate acestea, la început a trebuit să joc jocul hazardat de a strica un raft obișnuit din lemn, pentru că nu știam de aceste dulapuri rezistente cu îngrijire specială pentru umiditate, ploaie și soare.

 

Cele mai bune dulapuri din plastic pentru exterior

Care este cel mai bun dulap din plastic pentru exterior?

Cu siguranță nu vrei ca un simplu dulap de exterior să devină o investiție de lux, dar nici să fie o risipă de bani. După cum am spus, știu din proprie experiență că nu orice raft este menit să fie expus tot timpul anului la schimbări de temperatură, soare sau greutate.

Din fericire pentru noi, soluția sunt dulapurile din plastic care rezistă la tot felul de pericole naturale, chiar și la mingile de fotbal ale copiilor mei.

Dar pentru că poate aveți nevoie de îndrumare, vă spun că primul secret pentru a intra pe această piață este să luăm măsurile spațiului pe care îl avem în vedere, deoarece există multe modele și dimensiuni.

Următorul lucru de care trebuie să țineți cont este că nu orice mobilier de exterior va funcționa pentru depozitarea bicicletelor sau a măturilor, de exemplu, așa că trebuie să vă gândiți și la ceea ce doriți să depozitați. În acest fel, veți avea o piesă de mobilier de bună calitate pentru nevoile dumneavoastră.

Iată cele mai bune dulapuri din plastic pentru exterior:

1. Dulap de plastic pentru exterior Terry

Înălțime reglabilă

31Koehbxa0L

Vezi pretul Emag

În partea din față a acestui comparativ vă pun un dulap care a funcționat pentru mine de câțiva ani ca o cameră de depozitare patio și este o explozie. Este sigur și discret pentru a fi amplasat în orice spațiu exterior, iar tonul său gri rămâne același indiferent de cât de mult soare primește. Are o lățime de 70 cm și o înălțime de peste 1,8 metri, astfel încât să încapă totul în el, indiferent de ceea ce doriți să depozitați.

 

2. Dulap Eco Line S Toomax

Rezistă la temperaturi scăzute

31DLf0tgs5L

Vezi pretul Emag

Mi-a plăcut foarte mult acest model pentru garajul , deoarece include trei rafturi modulare care suportă până la 20 de kilograme și care pot fi nivelate sau gradate în funcție de înălțimea a ceea ce punem pe fiecare planșă. Designul acestei mărci nu are picioare, astfel încât nu există pericolul unei rupturi care ar putea să o facă neuniformă ca în alte cazuri. În plus, depozitarea este destul de confortabilă și puteți vedea că greutatea sa o face fermă și durabilă.

 

3. Dulap din titan Plastiken

Cu mânere pentru a adăuga zăvor

316CI9RuRkL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o versiune mai îngustă a unui dulap pe care îl am acasă cu 3 uși. Cu toate acestea, finisajul alb delicat și materialul de rășină este același. Structura sa nu este la fel de robustă, dar îmi place foarte mult pentru depozitarea prosoapelor și a materialelor de spălat. În plus, este excelent pentru terase frumoase cu decor modern. Un alt avantaj este faptul că rafturile sale sunt de tip snap-in, astfel încât le puteți scoate pentru a pune ceva mai mare.

 

4. Dulap mic de plastic pentru exterior Terry

Deschidere până la 180°

31LJArxz5AL

Vezi pretul Emag

Acest lucru a fost bun pentru mine pentru a completa câteva dulapuri mari, dar dacă sunteți în căutarea unui raft mai mic și mai ieftin acesta poate fi, de asemenea, soluția dvs. Deși este un model jos, cu o lățime de 35 cm , acesta este prevăzut cu o bară care poate fi adaptată cu un lacăt. Dar cel mai bun lucru este că sistemul său de blocare aproape etanș îl face rezistent la ploaie, astfel încât funcționează în aer liber.

 

5. Cabinet de plastic E71/PS Art Plast

Mânere verticale

41W+wCy5wYL

Vezi pretul Emag

Dacă vă place bricolajul, cu siguranță vă veți distra asamblând acest produs. Este cel mai puțin costisitor dintre toate și poate din cauza cantității de piese pe care nu toată lumea are răbdarea să le asambleze, însă cred că merită. Tubul său vertical de susținere permite ca fiecare etaj să reziste la o greutate mult mai mare, în timp ce mânerul său pentru mături de pe lateral este ideal pentru depozitarea greblelor. Finisajul rustic, rezistent la apă îl face foarte convenabil pentru garajele exterioare.

 

 

Ce material este cel mai bun pentru un dulap de exterior?

Rășină de plastic

Acestea sunt cele mai bine vândute, deoarece sunt accesibile și ușor de transportat. Acestea sunt fabricate din polipropilenă injectată sau PVC cu un design special rezistent la intemperii. Acest lucru înseamnă că rezistă la soare fără să se supraîncălzească sau să se decoloreze și sunt, de asemenea, rezistente la zăpadă, grindină și ploaie rece.

Deoarece sunt ușoare, sunt, de asemenea, ușor de asamblat și dezasamblat și pot fi dotate chiar cu garnituri de cauciuc pentru uși pentru a le face etanșe.

Oțel

Un material puțin mai greu, dar cu siguranță durabil și puternic. Acestea pot fi livrate cu acoperiri de protecție împotriva ruginei și în formate preasamblate. Aceste dulapuri arată foarte bine în combinație cu scaune din aluminiu cromat sau fier. Problema este că acestea tind să fie mult mai grele.

Lemn

Ele sunt foarte atrăgătoare și dau căldură la modelele de balcoane . Finisajele din lemn tratat cu malamină sau rezistă la soare, în special cele din cedru sau tec. Avantajul lor major este că țin țânțarii la distanță și nu se încălzesc precum modelele metalice.

Tipuri de dulapuri de exterior

În funcție de obiectele pe care dorim să le depozităm, au fost concepute diferite dimensiuni și aranjamente de depozitare. Și iată-le pe cele mai ușor de identificat.

Joasă

Acestea sunt acele modele care măsoară mai puțin de un metru și care pot funcționa ca o masă mică pentru un platou decorativ în partea lor superioară. Acestea includ unul sau două rafturi pentru obiecte mici. Acestea pot fi instalate cu ușurință în colțuri, sub o fereastră sau pe scări.

Înaltă

Dimensiunile lor sunt mai mari și permit mai multe rafturi interne. Fiind spațioase și mari , acestea facilitează depozitarea a tot felul de unelte electrice, de grădină, de curățenie, de spălătorie și chiar de lenjerie de exterior.

Dulapuri pentru mături

Acestea sunt, de asemenea, modele înalte cu uși verticale, dar fără rafturi pe cel puțin o parte. În acest spațiu alungit pot fi depozitate mături sau greble, pot fi agățate poncho-uri de ploaie sau copertine de grădină. Prin urmare, acestea se numesc 'rafturi de mături' .

Atașabile

Acestea sunt modele care se adaptează la părțile laterale sau la colțurile casei, motiv pentru care, de obicei, sunt făcute pe măsură . Acestea pot fi mari sau mici, integrate cu un mic acoperiș înclinat și uși mari. Acestea pot găzdui biciclete sau mese pliante.