Dulciuri pentru pisici

las-mejores-golosinas-para-gatos

Cu toții am simțit acel disconfort teribil de a avea dureri de ochi de la statul în fața PC-ului sau de la jocurile video pentru perioade lungi de timp. Și mai rău este să stai în fața monitorului și să realizezi că noii ochelari pentru jocuri pe care i-ai cumpărat nu sunt ochelari de vedere și, în loc să te ajute să stai în fața calculatorului sau a televizorului pentru perioade mai lungi de timp fără probleme, te afectează într-un mod mai rău și te alegi cu o durere de cap teribilă.

Și mie mi s-a întâmplat acest lucru și de aceea știu cât de important este să cumpăr o pereche bună de ochelari speciali pentru calculator sau jocuri video, care să-mi permită să mă bucur de jocuri, videoclipuri sau filme pentru perioade mai lungi de timp, fără să am oboseala ochilor.

Și, cel mai bine, am constatat că sunt destul de accesibile și de foarte bună calitate. Așa că nu vă mai simțiți frustrați și urmați-mi sfatul. Îți voi arăta cum să găsești cea mai bună pereche de pe piață.

Cei mai buni ochelari pentru jocuri

Care sunt cei mai buni ochelari pentru jocuri?

Cei mai buni ochelari pentru gameri sunt cei care, în primul rând, se potrivesc corect feței și sunt confortabili. În al doilea rând, acestea ar trebui să aibă materiale bune care să vă ajute să vedeți obiectele de pe ecran mai clar și cu o calitate mai bună, să blocheze luminile albastre de înaltă frecvență și să permită o mai bună concentrare asupra conținutului de pe monitor. Aceștia sunt deseori numiți ochelari anti-lumină albastră .

În același timp, trebuie să țineți cont dacă purtați deja ochelari prescrisi de un oftalmolog pentru a corecta problemele de vedere, deoarece există modele care vin cu rețetă, în timp ce altele sunt fără rețetă. Inutil să mai spun că aceasta din urmă va fi o pacoste pentru cei care, ca mine, suferă de miopie, astigmatism sau alte afecțiuni.

De aceea, am creat o listă comparativă în care veți găsi cele modele mai puțin costisitoare și de cea mai bună calitate pentru vizualizarea computerelor, jocurile video și utilizarea smartphone-ului.

Iată cei mai buni ochelari pentru jocuri:

1. Gunnar Sheadog ochelari de gaming avansați

Ochelari excelenți căutați de toți utilizatorii

61mO5N0vOFL

Vezi pretul Emag

Gunnar este una dintre acele mărci lider în lumea ochelarilor de gaming pentru modelele avansate, calitatea filtrelor de lumină și nivelul de protecție și confort pe care îl oferă.

Acest model special este potrivit pentru jocurile video, indiferent dacă este pe calculator sau pe consolă, include tampoane de silicon reglabile pe care le puteți muta fără probleme în funcție de preferințele dumneavoastră și, de asemenea, rama este flexibilă și adaptabilă la aproape orice formă de cap și de față.

Un avantaj excelent care îi garantează durabilitatea este faptul că partea frontală este realizată dintr-o singură bucată, fără suduri, îmbinări, șuruburi sau zone critice care au întotdeauna tendința de a se deteriora rapid în orice tip de ochelari.

În același timp, este important de menționat că lentilele sunt realizate din chihlimbar, ochelarii compleți cântăresc doar 68 de grame, au o lățime de 12,8 cm și o adâncime de 13 cm.

2. Ochelari de calculator Duduma

O ramă ușoară cu o protecție excelentă

41zmgDC4xtL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model anti-fatiga de bună calitate cu protecție UV care adaugă un strat suplimentar de protecție dacă jucați în lumina soarelui . Acești ochelari includ lentile de culoarea chihlimbarului cu un filtru de lumină albastră care reduce strălucirea, care este una dintre primele linii de apărare pentru vederea dumneavoastră.

Partea bună a purtării lor este că nu numai că reduc oboseala ochilor și vederea încețoșată, dar previn și durerile de gât, de cap, de umeri și chiar de spate din cauza aplecării pentru a vedea mai bine pe monitor.

În ceea ce privește materialele sale, este important de menționat că acest model este destul de ușor, flexibil și ergonomic, cu lentile din policarbonat 100%, un material care permite o claritate optică inegalabilă .

Fără îndoială, sunt ochelari de protecție excelenți pentru toți cei care doresc sau trebuie să petreacă perioade lungi de timp în fața ecranelor dispozitivelor electronice fără a se obosi.

3. Ochelari de gaming Steelseries

Dacă designul contează pentru tine, aceștia sunt cei care ți se potrivesc

51vSFe0OLvL

Vezi pretul Emag

Dacă ești ca mine și îți place să te bucuri de modele diferite, care nu arată ca celelalte modele de pe piață, atunci este timpul să arunci o privire la această pereche de ochelari semi-rimless de înaltă calitate, cu design în stil Desmo și lentile de chihlimbar cu un amestec de portocaliu și onix.

Un avantaj notabil este că, datorită modului în care sunt fabricați, acești ochelari vă oferă posibilitatea de a purta căști în același timp, astfel încât să vă puteți bucura de întreaga experiență. De fapt, acestea vin cu tehnologia Gunnar Gunnar i-AMP, care îmbunătățește calitatea vederii.

Este un model foarte ergonomic, care include un nas reglabil din silicon, astfel încât să îl puteți purta așa cum doriți, dar sunt, de asemenea, fabricate din oțel de înaltă calitate Gunnar care asigură o durabilitate și o rezistență mare, indiferent de modul în care le folosiți.

4. Ochelari de gaming avansați Gunnar PPK

Una dintre cele mai complete alternative

51rE3dyVOKL

Vezi pretul Emag

Deoarece Gunnar este una dintre cele mai importante companii din industria jocurilor pentru gameri, vă vom prezenta un alt model care vine și el cu excelenta tehnologie i-AMP special pentru jocurile video și ecranele de calculator.

Acestea au un design alungit care este destul de izbitor și asigură acoperirea completă a câmpului vizual pe computerele cu un raport de aspect de 16:9. Astfel, vă puteți bucura de toate jocurile video pe monitoare sau televizoare cu ecran lat, până la 3D.

Plăcuțele din silicon se potrivesc oricărui tip de față, astfel încât nu veți avea probleme cu confortul sau cu acele plăcuțe enervante care se înfig în piele și sfârșesc prin a vă răni. În același timp, curbura prezentă în rama nasului este ideală pentru a distribui bine greutatea și a se simți mai confortabil pe toată fața.

Utilizatorii le recomandă ca fiind un model excelent și subliniază confortul și nivelul de protecție.

5. Hex Gamers Anti UV Gaming Glasses

Include accesorii și filtru de lumină albastră

61CanreY6oL

Vezi pretul Emag

Ajungem la ultimul model din lista noastră cu acești ochelari pentru calculator sau pentru console de o calitate excelentă. Pregătiți-vă să jucați Call of Duty pentru câte ore doriți cu acești ochelari excelenți cu protecție UV retro, filtru de lumină albastră și multe altele.

Acest model are o protecție adecvată împotriva luminii albastre, care, dacă nu am menționat-o, este principala cauză a oboselii ochilor, așa că puteți spune adio problemelor de vedere cauzate de utilizarea echipamentelor electronice pentru perioade lungi de timp.

Este un produs cu un design foarte elegant, ușor și care vă va face să arătați destul de serios și, ca să spunem adevărul, la modă. În același timp, au un design ușor și flexibil care se adaptează perfect la conturul capului și vă oferă cea mai confortabilă potrivire posibilă.

Produsul include o cârpă de curățare și o husă moale.

Ce sunt ochelarii de joc?

golosinas-para-gatos-300x240

Ochelarii pentru jocuri sunt special concepuți pentru a vă proteja ochii de razele nocive emanate de ecranele televizoarelor și monitoarele de calculator. Acesta este motivul pentru care sunt capabili să prevină durerile de cap enervante cauzate de prea multe jocuri video sau pur și simplu de utilizarea computerului timp de prea multe ore la serviciu, de exemplu.

Unii dintre ochelarii disponibili pe piață sunt anti-orbire și chiar resping apa și praful, ceea ce vă protejează și mai mult ochii.

Cum funcționează?

Deoarece funcția lor de bază este de a vă proteja ochii de razele dăunătoare ale ecranelor dacă le purtați prea mult timp, este important să știți și cum fac acest lucru. Adevărul este că acestea au mai multe mecanisme de lucru, iar unul dintre ele este că sunt capabile să creeze un contrast mai mare între culorile imaginii pe care o priviți.

În același timp, ele fac ca obiectele și formele din imagini să pară mai mari, ceea ce le îmbunătățește vizibilitatea și face ca ochii să fie mai puțin obosiți din cauza încercării de a vă concentra și de a vizualiza obiecte foarte mici.

În cele din urmă, acestea au de obicei un design închis, destul de aproape de ochii utilizatorului, pentru a împiedica trecerea prea mult aer și uscarea acestora.

Beneficii pentru sănătate

Dacă ați crezut că nu sunt necesare și că nu realizează nimic, ei bine, realitatea este cu totul alta. Există destul de multe beneficii ale purtării acestor ochelari și ar trebui să le cunoașteți pe toate:

Preveniți durerile de cap

Privirea fixă la ecranul televizoarelor sau al calculatoarelor pentru prea mult timp vă poate face să vă fixați prea mult ochii încercând să vă concentrați clar asupra fiecărui obiect și formă. Lentilele previn acest lucru, mărind puțin dimensiunile și oferindu-vă o vedere de o calitate mai bună.

Ochii tăi vor fi mai puțin obosiți

oboseala ochilor este o realitate a vieții, mai ales atunci când petreci ore întregi stând în fața unui ecran. De aceea, lentilele sunt fabricate pentru a preveni acest lucru prin îmbunătățirea condițiilor de vizualizare. Faptul că acestea pot crește contrastul culorilor disponibile înseamnă că ochii nu obosesc atât de mult încercând să facă diferența între toate obiectele și formele, oferindu-vă în același timp mult confort vizual.

Evitați uscarea ochilor

Ați simțit vreodată că vi se usucă ochii atunci când jucați jocuri video, provocând mâncărimi și disconfort? Mai ales atunci când este vară și aveți ventilatorul sau aerul condiționat pornit. Cu o pereche bună de ochelari pentru jocuri puteți evita aceste probleme, deoarece aceștia se potrivesc perfect în jurul ochilor, împiedicând pătrunderea aerului și uscarea acestora.

Principalele caracteristici ale ochelarilor de joc

Ochelari cu tentă de chihlimbar

Acest tip de ochelari, care au o culoare gălbuie, îmbunătățesc contrastul imaginilor, dându-vă senzația de calitate superioară și împiedicând oboseala rapidă a ochilor. Acestea sunt esențiale pentru a juca jocuri video și pentru cei care lucrează în domeniul editării video, de exemplu.

Material anti-reflexie

Straturile de material anti-reflexie sunt special concepute pentru a preveni ca lumina care ricoșează în ecrane să vă obosească ochii. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că stratul anti-reflexie pe care îl alegeți este de bună calitate, deoarece unele sunt de calitate foarte slabă și se zgârie și se pătează foarte ușor, provocând mai mult disconfort decât ușurare.

Așadar, atunci când cumpărați, cereți cel mai nou strat de acoperire, deoarece au existat multe îmbunătățiri față de materialele mai vechi.

Realizate cu straturi multifuncționale

Pe lângă faptul că sunt realizate cu acel strat care reduce lumina care ajunge la ochi, acestea pot fi realizate și cu altele care oferă funcții și protecție suplimentare. De exemplu, există unele fabricate pentru a preveni praful și apa, care țin departe de ochelari petele și murdăria de pe ochelari, oferindu-vă o vedere mai clară și mai puțină oboseală oculară.

Rezistență la zgârieturi și pete

Dacă vă asigurați că aveți lentile cu cele mai noi straturi antireflex și straturi multifuncționale, veți fi siguri că acestea vor fi rezistente la zgârieturi și pete, astfel încât nu va trebui să vă înlocuiți ochelarii la trei luni după ce i-ați cumpărat doar pentru că au o zgârietură sau să îi curățați din când în când pentru că se pătează ca și cum ar fi ceva obișnuit.

Pentru cine sunt ochelarii de joc?

În realitate, practic oricine poate beneficia de pe urma purtării unei perechi bune de ochelari pentru jocuri, nu doar jucătorii profesioniști sau cei care petrec mult timp în fața calculatorului.

Designeri grafici

Îmbunătățind contrastele și mărind dimensiunea obiectelor de pe ecran, ochelarii de calculator sunt aliații perfecți ai designerilor. Acestea îi vor ajuta să vadă mai bine detaliile imaginilor pe care le editează, cum ar fi culorile și formele. Acest lucru nu numai că le va proteja ochii, dar va îmbunătăți și rezultatele muncii lor.

Editorii video

Editarea videoclipurilor este o activitate care necesită multă atenție la detalii și necesită mult timp pentru a vă fixa ochii în fața calculatorului. Prin îmbunătățirea vizualizării, a detaliilor și a caracteristicilor a ceea ce vedeți, acești ochelari se pot dovedi a fi aliații perfecți pentru acești profesioniști.

Iubitorii de plajă

În plus, unii ochelari de joc au avantajul de a avea straturi de protecție UV. Astfel, le puteți folosi pentru a merge la plajă și a vă proteja de soarele fierbinte. Îi puteți folosi chiar ca pe noii dvs. ochelari obișnuiți pentru a ieși în oraș în timpul verii, de exemplu.

Birocrații

Birocrații ar trebui, de asemenea, să poarte ochelari pentru jocuri, deoarece aceștia previn oboseala ochilor după mai multe ore petrecute în fața calculatorului. Gândiți-vă că este vorba de aproximativ 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână, cu ochii în calculator. Acest lucru poate provoca multă oboseală, care, atunci când se acumulează în timp, poate duce la boli sau tulburări oculare, cum ar fi vedere încețoșată, oboseală rapidă sau chiar pierderea clarității.

Pentru publicul larg

Chiar dacă nu petreceți prea mult timp în fața calculatorului, ochelarii cu protecție UV sau chiar cei care sunt rezistenți la praf și apă pot arăta foarte bine și vă pot oferi o anumită protecție pentru uzul zilnic.

Caracteristici suplimentare de luat în considerare

Rama lată

Dacă aveți o față foarte mare sau lată, merită întotdeauna să luați în considerare acest tip de ochelari, care sunt prevăzuți cu o ramă lată care se potrivește corect feței dumneavoastră.

Cadru complet

Există modele tipice cu cadru complet, care oferă o durabilitate excelentă pentru sticla lentilelor, fie policarbonat , fie sticlă transparentă . Arată destul de clasic.

Semi-rimless

La fel ca ochelarii obișnuiți pe care îi purtăm în fiecare zi, acești ochelari pentru jocuri pot fi, de asemenea, în modele semi-rimless, în care partea de jos a lentilei nu are ramă. În cazul acestor modele, trebuie să aveți grijă să alegeți un producător bun pentru a vă asigura că materialul lentilelor este de înaltă calitate și că pot rezista la lovituri și căderi fără să se spargă, deoarece fără protecția unei rame complete, acestea sunt oarecum neprotejate.

De asemenea, asigurați-vă că plăcuțele de nas sunt confortabile pentru dumneavoastră.

De obicei, acestea sunt atașate de restul ramei printr-o bandă de silicon care se întinde de-a lungul marginii inferioare a lentilei și o strânge de lentilă.

Cu ramă din oțel inoxidabil

Nu numai că arată diferit față de modelele din plastic , dar se simt diferit și pot fi mai rezistente la căderi și lovituri.

Filtrează razele soarelui

Modelele cu filtru UV sunt excelente dacă doriți să luați doi iepuri dintr-o lovitură și să folosiți aceeași pereche de ochelari pentru a ieși afară și a vă proteja ochii de soare.

Cu rame colorate

Dacă doriți să dați o altă înfățișare feței dvs. și să nu fiți nevoit să purtați ochelarii tipici cu rame negre sau din oțel inoxidabil argintiu, aveți întotdeauna opțiunea de a alege modele cu rame acoperite cu straturi de diferite culori. În acest fel, le puteți asorta cu scaunul de gaming sau cu culorile computerului dumneavoastră.

Fabricat din aliaj de magneziu și aluminiu

Aceste modele au avantajul de a fi foarte rezistente și ușoare. Cu toate acestea, ele pot fi oarecum scumpe în comparație cu alte modele din aceleași motive, dar merită luate în considerare dacă doriți doar ce e mai bun dintre cele mai bune.

Lentile curbate

Lentilele curbate au mai multe avantaje, inclusiv faptul că se adaptează la conturul feței dumneavoastră și, prin urmare, vă acoperă puțin ochii de aerul care poate trece prin ele și poate provoca uscăciune sau alt disconfort.

Durata garanției

O garanție bună este extrem de importantă în cazul ochelarilor. Mulți producători oferă o garanție de un an, în timp ce alții oferă până la doi ani. Asigurați-vă că lentilele au o garanție de cel puțin 2 ani, deoarece acest lucru vă asigură că sunteți acoperit împotriva deteriorării sau defectării lentilelor, cum ar fi spargerea, crăpăturile sau zgârieturile.

Motive pentru a purta ochelari pentru jocuri

Despre lumina albastră

Probabil că ați auzit despre lumina albastră, lumina emisă de toate ecranele cu care intrăm în contact în fiecare zi, fie că este vorba de computere, televizoare sau jocuri pe smartphone. Dezavantajul acestei lumini este că, pe termen scurt, poate cauza probleme precum oboseală, dificultăți de somn, roșeață și ochi uscați.

În același timp, în timp, acestea pot crește riscul de boli precum cataracta. Ochelarii pentru jocuri reduc cantitatea de lumină albastră care ajunge la ochi.

Protecția ochilor

Protejarea ochilor constă în a preveni ca lumina albastră să facă ravagii asupra vederii dumneavoastră. De asemenea, ajută culorile să aibă un contrast optim, ceea ce reduce oboseala și vă oferă o experiență mai bună.

Multifuncționale

Aceste lentile au, de obicei, protecție UV, dar, în plus, pot fi și corectoare, astfel încât într-o singură pereche de ochelari aveți tot ce vă trebuie: protecție împotriva luminii albastre, protecție UV și corectarea defectelor de vedere.

Nu modifică imaginile

Deși reduc lumina albastră și îmbunătățesc contrastul imaginii, fac acest lucru fără a reduce calitatea experienței utilizatorului, chiar și în jocurile cu ecran divizat .

Pot fi folosiți fără prescripție medicală

Ochelarii pentru jocuri nu necesită prescripție medicală, așa că ar fi mai bine să îi cumpărați chiar acum. Cu toate acestea, există și modele care includ deja o corecție, ca în cazul ochelarilor de citit pe care îi cumpărăm în farmacii. Dacă aveți nevoie de lentile de corecție, consultați oftalmologul înainte de a cumpăra.

3 sfaturi pentru a vă proteja ochii în timpul sesiunilor de jocuri

Reglați luminozitatea ecranelor

Este întotdeauna recomandabil să reduceți puțin luminozitatea ecranelor, deoarece astfel se reduce emisia de lumină albastră. Ori de câte ori este posibil, folosiți aplicații de telefonie mobilă care setează telefonul mobil pe modul de filtrare a luminii albastre pe timp de noapte sau cele care reduc automat luminozitatea ecranului în funcție de lumina din mediul în care vă aflați.

Să purtăm ochelari în momentele potrivite

Nu este recomandabil să purtăm ochelari tot timpul și nici de fiecare dată când folosim computere sau ecrane de orice fel. Lumina albastră este încă importantă pentru ciclurile noastre de somn, așa că ar trebui să permitem ca o parte din această lumină să ajungă la ochi în timpul zilei și să purtăm ochelari la sfârșitul după-amiezii.

De asemenea, se recomandă să le purtați cu 1-3 ore înainte de culcare.

Consultați-vă oftalmologul

Dacă aveți deja probleme de vedere și doriți să folosiți acest tip de ochelari, consultați mai întâi oftalmologul. El sau ea este singura persoană care vă poate spune ce tip de ochelari va fi cel mai potrivit pentru dumneavoastră.