Dus de gradina

mejor-ducha-de-jardín

Acum că se apropie cele mai călduroase zile de vară, avem tendința de a ieși pe terasele și curțile noastre pentru a ne bucura de soare și de momente plăcute în aer liber, cu atât mai mult dacă aveți o piscină acasă, iar dacă nu este cazul, puteți conta și pe cel mai bun duș de grădină care vă va menține foarte răcoros în timp ce faceți plajă.

Dușurile de grădină devin din ce în ce mai populare datorită caracterului lor practic, confortului și funcționalității, iar pe piață există multe modele diferite din care puteți alege și care se vor potrivi perfect cu stilul terasei dvs. și cu spațiul pe care îl aveți la dispoziție pentru a le instala.

Atunci când alegeți un duș pentru grădina dvs., primul lucru de care trebuie să țineți cont este ce model preferați, fie că este unul portabil , pe care îl puteți depozita în anotimpurile în care va fi folosit frecvent, cum ar fi iarna, și pe care trebuie doar să îl conectați la o priză de apă pentru a funcționa, fie un duș fix pe care trebuie să îl instalați pe perete.

Indiferent de modelul la care vă gândiți, ar trebui să căutați dușuri ale căror materiale sunt capabile să reziste la intemperii și care nu ajung să ruginească odată cu utilizarea, apa și soarele.

Aceste dușuri moderne vor fi perfecte pentru a adăuga o notă de stil grădinilor și teraselor dvs., așa că, dacă sunteți în căutarea modelului ideal, am alcătuit un comparator cu câteva opțiuni foarte interesante.

Cele mai bune dușuri de grădină

Iată cele mai bune dușuri de grădină:

1. Duș de grădină 30020087 STILISTA

Design frumos și ușor de instalat

31yewUS07PL

Vezi pretul Emag

Un duș de grădină fabulos, designul independent are o structură realizată din lemn de shorea certificat, unul dintre cele mai rezistente și mai ușoare păduri tropicale, care a fost tratat pentru a tolera condițiile umede și impactul razelor UV.

Modelul este echipat cu un cap de duș cu efect de ploaie de 15 cm și articulație sferică pivotantă, iar designul integrează un duș de mână atașat la un furtun flexibil din oțel inoxidabil.

De asemenea, include o podea de tip platformă, astfel încât să puteți face duș desculț și confortabil, baza are dimensiunile de 61×61 cm, în timp ce dușul atinge o înălțime de 210 cm.

Utilizatorul îl poate instala cu ușurință și îl poate conecta la o priză standard, este ideal pentru amenajarea zonei de piscină și pentru a vă bucura de multă distracție în zilele de vară.

2. Duș de grădină AR104 GRE

Design reglabil în înălțime

21CQLZlPLzL

Vezi pretul Emag

O altă alternativă economică și practică pentru echiparea grădinii este dușul AR104 de la Gre.

Designul este foarte ușor, portabil și nu necesită unelte suplimentare pentru a fi instalat. Utilizatorul îl poate conecta direct la furtunul de grădină pentru a se bucura de un duș rapid înainte de a se scufunda în piscină.

Înălțimea poate fi reglată pentru o utilizare confortabilă de către copii și adulți, iar capul poate fi, de asemenea, orientat în direcția dorită de dumneavoastră. Structura poate fi asamblată în doar câteva minute și este foarte stabilă datorită bazei trepiedului care este integrată în design.

Mutarea sa dintr-o parte în alta va fi o sarcină simplă, deoarece cântărește doar 800 gr. Dimensiunile sale sunt de 22x22x215 cm înălțime maximă.

3. Duș de grădină VidaXL cu efect de ploaie

Fabricat din material rezistent la soare

31KfcPuugTL

Vezi pretul Emag

Un duș în picioare pentru grădina dvs. cu care puteți face băi răcoritoare și dușuri cu apă caldă , deoarece poate fi încălzit până la 60°C.

Datorită sistemului său de udare cu efect de ploaie, dușurile dvs. în grădină vor fi foarte relaxante, în plus, acest model include patru șuruburi de foarte bună calitate care vă vor ajuta să fixați baza dușului pe o suprafață plană.

4. Duș de grădină Gardena cu jet

Cap de duș flexibil și detașabil

31Ui5CzKt5L

Vezi pretul Emag

Dacă doriți o opțiune mai puțin costisitoare și o instalare ușoară , acest duș Gardena va fi perfect, deoarece are un sistem de trepied pe care îl puteți amplasa oriunde pe terasă sau în curte, indiferent cât de accidentat este terenul.

Unul dintre cele mai interesante lucruri despre acest duș este că este reglabil pe înălțime, astfel încât se poate adapta cu ușurință la dimensiunea tuturor celor din casa dvs.

5. Duș de grădină KARCHER 2.645-181.0

Ușor de instalat și ușor de utilizat

31AXjkc4MQL

Vezi pretul Emag

O după-amiază la soare nu poate fi completă fără dușuri răcoritoare care să regleze temperatura corpului, ceea ce puteți face cu ușurință cu acest duș de grădină.

Este un model extrem de practic, foarte ușor de instalat, pe care nu trebuie decât să îl conectați la o sursă de apă și îl veți avea în funcțiune, în plus, va fi util pentru toți cei din casă pentru a face baie în grădină și pentru a uda toate plantele.

6. Duș de grădină cu trepied Aqua Control C2094N

Înălțime de peste 2 metri

218o-9UyE4S

Vezi pretul Emag

Un duș accesibil care va fi perfect dacă doriți să economisiți niște bani și să aveți grijă de buzunarele dvs., deoarece va face o treabă bună, oferindu-vă un jet de apă bun, astfel încât să puteți face dușuri răcoritoare în grădină sau pe terasă.

Picioarele sale au trei puncte pe care le puteți ancora la gazon, ceea ce este foarte convenabil pentru a vă distra cu copiii în timpul verii.

7. Duș de grădină portabil Papillon

Foarte ușor și funcțional

21IPGaiiBoL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui duș pentru grădina dvs. care să fie fără instalare, simplu și, de asemenea, ieftin, îl veți iubi pe acesta de la Papillon, dimensiunile sale sunt perfecte pentru a-l folosi în cele mai fierbinți zile și pentru a-l depozita atunci când nu aveți nevoie de el.

Are un cap pe care îl puteți regla după bunul plac, iar greutatea sa redusă îl face ideal pentru a fi luat la întâlniri cu prietenii și colegii, așa că nu îl veți folosi doar în grădină.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune dușuri de grădină

Tipuri de dușuri de grădină

Atunci când alegeți un duș pentru grădină, trebuie să luați în considerare faptul că există diferite modele din care puteți alege în funcție de cerințele, nevoile și gusturile dumneavoastră, printre acestea veți găsi modele de perete și altele care nu necesită instalare și sunt susținute de un trepied sau cu bază, dar care dintre acestea este mai bun?

Dușuri montate pe perete vs. dușuri neinstalate:

Alegerea între un model și altul va depinde de nevoile dumneavoastră, deoarece un duș montat pe perete este ideal pentru locurile unde sunt viscole puternice, în acest fel puteți evita ca acesta să se ridice în aer.

În timp ce modelele cu trepied sau bază sunt mai portabile, le puteți lua în diferite locuri, cum ar fi drumeții și camping în rulote și alte activități în afara grădinii dvs., ceea ce nu puteți face cu un model montat pe perete.

Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un duș de grădină

Înainte de a cumpăra un duș pentru grădina dvs., nu ar trebui să vă uitați doar la un preț accesibil, există mai mulți factori care trebuie luați în considerare dacă doriți să aduceți cel mai bun acasă, iar aceștia includ:

Locația și sursa de apă:

Este important să țineți cont de locul în care vă veți instala dușul, deși este important să vă gândiți la intimitate, este și mai important să căutați un loc aproape de o sursă de apă, cum ar fi un rezervor sau un furtun de irigare , în acest fel nu veți avea probleme la instalarea fântânii dvs.

Drenaj:

Dacă intenționați să folosiți diferite șampoane sau produse care vă pot contamina gazonul și spațiile verzi, este ideal să vă gândiți la o bună scurgere pentru duș, care poate fi una care se află deja în grădină sau pe terasă și de care puteți profita.

Intimitate:

Acesta este un factor care va depinde de utilizarea pe care o veți face de dușul dumneavoastră, deoarece, dacă acesta va fi doar pentru a face baie înainte și după ce intrați în piscină sau în timp ce faceți plajă, nu va conta dacă se află într-un loc vizibil, dar, totul ține de gusturile și preferințele dumneavoastră.

Dacă doriți o opțiune mai intimă, puteți adăuga cabine unde puteți face duș departe de ochii altor persoane.

Construcții:

Atunci când alegeți un duș în aer liber, acesta trebuie să aibă o construcție fermă, care să poată rezista la diferite climate, cum ar fi zilele însorite, zilele ploioase și chiar vânturile puternice, astfel încât materialele sale trebuie să fie de cea mai bună calitate, robuste și rezistente.

Opțiuni de intrare:

Este important să verificați dacă dușul pe care îl veți alege are o intrare dublă a apei , aceasta dacă doriți să aveți apă caldă și rece, în acest fel puteți avea o temperatură variabilă pe care o puteți regla în funcție de vreme atunci când folosiți dușul, în loc să aveți doar apă rece.

Estetică și accesorii:

Estetica nu este niciodată lipsită de importanță, deoarece nimeni nu vrea să aleagă un model care să nu-i placă pe deplin și, de asemenea, aceste dușuri sunt perfecte pentru decorarea grădinilor mici.

În plus, puteți alege dușuri care au diferite accesorii, cum ar fi capete care pot fi ajustate pentru a avea o irigare prin picurare, dușuri cu hidromasaj și chiar dușuri cu un sistem de energie solară pentru a încălzi apa.

Și dacă doriți, puteți adăuga și accesorii, cum ar fi umerașe pentru a vă atârna prosoapele sau rafturi unde puteți așeza produsele de igienă pe care le folosiți de obicei.

Materiale

Materialele dușurilor de exterior trebuie să poată rezista la intemperiile vremii fără a se deteriora, motiv pentru care recomandăm modelele cu acoperire din oțel inoxidabil care sunt rezistente la coroziune, precum și opțiunile din lemn tratat care pot rezista în timp.

Beneficiile dușurilor de grădină

Nu numai că sunt practice, confortabile și ușor de folosit, dușurile de grădină aduc cu ele o serie de beneficii pe care le veți observa atunci când le veți folosi pentru prima dată, printre care se numără următoarele:

Veți avea mai mult spațiu:

Un duș care se află în grădină sau pe terasă va avea mult mai mult spațiu decât dușurile din interiorul casei, asta datorită faptului că se află în aer liber, ceea ce vă va oferi băi confortabile cu libertate maximă.

Sunt ideale pentru oaspeți:

Dacă aveți musafiri acasă, cum ar fi prieteni, colegi sau rude care se vor bucura de piscină sau își vor petrece după-amiaza bucurându-se de soare pe terasă, aceste dușuri vor fi ideale pentru oaspeți, deoarece aceștia vor avea posibilitatea de a face băi răcoritoare în timp ce alții o fac în dușurile din casă, astfel nimeni nu va trebui să aștepte.

Vă puteți clăti cu ușurință:

Dacă v-ați întors acasă dintr-o excursie la plajă acoperit de nisip, o opțiune excelentă este să vă aruncați în dușul din grădină, astfel încât să nu murdăriți interiorul casei și să rămâneți curat ca lacrima. De asemenea, sunt ideale pentru curățarea uneltelor pe care le folosiți în grădină.

Perfect pentru membrii importanți ai gospodăriei:

Dacă vă gândiți la câinii dumneavoastră, ați ajuns la locul potrivit. Aceste dușuri sunt ideale pentru animalele de companie , deoarece facilitează scăldatul acestora, ceea ce este perfect pentru cățeii indisciplinați care adoră să sape în noroi sau în mizerie și sfârșesc complet murdari.