Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 08.10.2019, echipaje de apărare antiaeriană ale fregatei Amiral Essen a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au desfășurat un antrenament de respingere a atacului aerian al adversarului, în acvatoriul Mării Negre.

 

Potrivit planului exercițiului, un bombardier al adversarului a primit date despre locul de dislocare al fregatei pe mare și a executat un atac asupra acesteia, efectuând lansări de rachete dirijate.

 

Rolul adversarului a fost jucat de echipajul unui avion de tip Su-24M din cadrul Aviației navale a FRMN.

 

În timpul antrenamentului, echipajul postului de informații de luptă de pe navă a descoperit și clasificat ținta aeriană, iar echipajul de apărare antiaeriană, la apropierea țintei la distanța optimă, a distrus-o cu lansări electronice de rachete antiaeriene.

 

Anterior, fregata Amiral Essen, în compunerea unui detașament de nave al FRMN, a ieșit pe mare pentru participarea la exerciții, împreună cu un submarin.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Fregata Amiral Essen aparține Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol din cadrul FRMN, fiind una din cele trei fregate Proiect 11356 din dotarea flotei.

Avionul de bombardament de tip Su-24M, care a jucat rolul adversarului, face parte din Regimentul 43 Aviație de Asalt – Saki aparținând Aviației navale a FRMN.

Nava, purtătoare de rachete de croazieră Kalibr, a ieșit pe mare pe 07.10.2019, împreună cu alte aproximativ 10 nave de luptă și auxiliare ale FRMN, între care se află și submarinul Kolpino.

Navele de suprafață și submarinul vor desfășura activități pe mare, până pe 11.10.2019, în cadrul verificării finale asupra nivelului de pregătire pentru luptă al Trupelor Regiunii Militare Sud, pe anul de instrucție 2019.

08 octombrie 2019
Echipajul fregatei Amiral Essen a FRMN a executat un antrenament de apărare antiaeriană

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE