Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 07.11.2019, echipaje ale avioanelor de tip Su-24M, Su-25SM și Su-30M2 dislocate în Crimeea, aflate în compunerea Armatei de Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană, au executat zboruri de antrenament deasupra acvatoriului Mării Negre.

 

În timpul zborurilor, piloții avioanelor de bombardament, de asalt și de vânătoare au îndeplinit misiuni de respingere a unui atac aerian al adversarului convențional asupra Bazei Navale Crimeea. De asemenea, aceștia au executat un atac de aviație asupra unei mari unități de nave a adversarului, în cooperare cu nave ale Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN).

 

Pe parcursul îndeplinirii misiunilor de instrucție și luptă, echipajele și-au demonstrat măiestria în efectuarea unor figuri complexe de pilotaj, au exersat proceduri tactice de interceptare și distrugere a țintelor aeriene, precum și de contracarare a mijloacelor radioelectronice ale adversarului convențional. În același timp, piloții au executat activități de întărire a coeziunii în cadrul formațiilor pentru executarea de atacuri asupra țintelor terestre și de la suprafața apei.

 

În total, la activitățile planificate de pregătire pentru luptă au participat aproape 10 echipaje din compunerea marii unități de aviație, precum și nave ale Bazei Navale Crimeea a FRMN.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: În Crimeea este dislocată Divizia 27 Aviație Mixtă – Belbek a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don din cadrul Regiunii Militare Sud.

Divizia include două regimente de aviație și un regiment de elicoptere, astfel:

– Regimentul 37 Aviație Mixtă – Gvardeiskoe;

– Regimentul 38 Aviație de Vânătoare – Belbek;

– Regimentul 39 Elicoptere – Dzhankoy.

Regimentul 37 Aviație Mixtă – Gvardeiskoe este structurat în două escadrile de aviație de bombardament și aviație de asalt, dotate cu avioane de tip Su-24M și Su-25SM. În compunerea Regimentul 38 Aviație de Vânătoare – Belbek se află tot două escadrile de aviație (de vânătoare), în înzestrarea cărora se află avioane de tip Su-27, în diverse versiuni, și Su-30M2.

În consecință, se poate constata că avioanele participante la activitățile de pregătire pentru luptă aparțin Regimentelor 37 și 38 aviație și au decolat de pe aerodromurile Gvardeiskoe și Belbek.

07 noiembrie 2019
 Exercițiu de respingere a unui atac aerian asupra Bazei Navale din Sevastopol  

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE