19 august 2019

Sursa: militaynews.ru, remnmilitarylog.com

  Departamentul pentru informare și comunicații în masă din cadrul Ministerului rus al Apărării a anunțat că, pe 19.08.2019, în apropiere de Riazan, va începe exercițiul tactic comun al parașutiștilor militari din Federația Rusă, Egipt și Republica Belarus cu numele de cod Apărătorii prieteniei-2019.

 

“În timpul exercițiului, desantiștii din cele trei state vor desfășura activități comune de pregătire și întrebuințare a unei grupări tactice de coaliție, pentru îndeplinirea de misiuni contrateroriste”, se arată în comunicatul de presă.

 

Pe 20 august, în poligonul Dubrovici din Federația Rusă, va începe etapa pregătitoare a exercițiului, în care va fi întărită coeziunea subunităților, care vor desfășura activități de pregătire tactică, de desant-aerian și de foc. Faza activă a exercițiului este planificată pentru perioada 27-28 august.

 

La exercițiul Apărătorii prieteniei-2019 participă peste 1.000 de militari, din care 650 din Federația Rusă, 150 din Egipt și 250 din Republica Belarus, precum și peste 100 de unități de tehnică militară.

 

Exercițiul tactic comun ruso-egiptean Apărărtorii prieteniei s-a desfășurat, pe teritoriile Federației Ruse și Egiptului, în anii 2016, 2017 și 2018. Republica Belarus participă la acest exercițiu pentru prima dată.

 

Exercițiu tactic comun al parașutiștilor militari din Federația Rusă, Egipt și Republica Belarus

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE