Surse: mil.ru

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 13.02.2020, echipaje ale bombardierelor de front Su-24M au distrus obiective de apărare antiaeriană ale adversarului convențional, în timpul unui exercițiu executat în Regiunea Volgograd.

 

“Piloții au executat un atac masiv cu rachete asupra unor ținte, care imitau obiective de apărare antiaeriană ale adversarului convențional și au exersat elemente de manevră, pentru depășirea zonei de apărare antiaeriană. Distrugerea cu foc a țintelor a fost efectuată în două eșaloane, la altitudini medii și mari”, se arată în comunicatul de presă.

 

În timpul exercițiului au fost efectuate peste 30 de decolări, fiind executate aproximativ 100 de lansări de rachete de aviație nedirijate și bombe.

 

La activități a participat întregul personal navigant și tehnico-ingineresc din compunerea regimentului, precum și specialiști în asigurare logistică și comunicații.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Exercițiul a fost executat în cadrul Regimentului 11 Aviație Mixtă – Marinovka al Diviziei 4 Aviație Mixtă – Marinovka din cadrul Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Regiunii Militare Sud.

În compunerea regimentului se află o escadrilă de aviație de bombardament dotată cu 12 bombardiere Su-24M și o escadrilă de aviație de cercetare în înzestrarea căreia se află 12 avioane Su-24MR.

13 februarie 2020
Exercițiu tactic cu lansări de rachete de pe bombardiere Su-24M, în RM Sud 

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE