Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 19.11.2019, în timpul îndeplinirii unor activități de pregătire pentru luptă, echipaje ale avioanelor de vânătoare-bombardament Su-34 au distrus obiective subterane mascate ale adversarului convențional.

 

În unul din poligoanele de aviație ale Regiunii Militare Sud din Regiunea Rostov, piloții regimentului de aviație de bombardament al Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană au distrus puncte de comandă, puncte de foc și coloane de tehnică militară blindată ale adversarului.

 

Pe timpul îndeplinirii misiunilor tactice de zbor, echipajele avioanelor Su-34 au lansat bombe explozive cu fragmentație asupra pozițiilor adversarului convențional.

 

Piloții au îndeplinit misiuni de aeronavigație, de pilotare după un traiect prestabilit și de ieșire de sub atacul mijloacelor de distrugere ale adversarului. De asemenea, piloții au efectuat aterizări, în condiții de vizibilitate redusă.

 

Activitățile de instrucție și antrenament au fost desfășurate într-o situație complexă, în condițiile întrebuințării de către adversar a mijloacelor active de suprimare radioelectronică.

 

În zborurile de antrenament a fost implicat tot personalul navigant al regimentului de aviație de bombardament.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Activitățile de pregătire pentru luptă au fost desfășurate în cadrul Regimentului 559 Aviație de Bombardament – Morozovsk din cadrul Diviziei 1 Aviație Mixtă – Krymsk a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

Regimentul este singurul din cadrul Forțelor Aerocosmice ale Federației Ruse care este structurat în trei escadrile de aviație, având în dotare 36 de avioane de vânătoare-bombardament Su-34. Regimentele similare din celelalte Regiuni Militare sunt formate din două escadrile, adică 24 de avioane.

Este interesant de remarcat faptul că avioanele Su-34 au început să fie dotate cu rachete antinavă de tip H-35U și să-și extindă misiunile deasupra suprafețelor de apă. Noile rachete pot să depășească sistemele de apărare antiaeriană, fără să fie detectate, și pot scufunda orice navă a adversarului, inclusiv portavioane.

Probabil că, în perioada următoare, acest lucru se va întâmpla și în Regiunea Militară Sud, urmând ca avioanele de tip Su-34 de la Morozovsk să iasă mult mai frecvent deasupra Mării Negre.

Datorită aspectului exterior și a puterii distructive, avionul de vânătoare-bombardament Su-34 a fost denumit rățușca infernală.

Zilele trecute, reprezentanții ruși au anunțat că au apărut primele cereri din străinătate pentru vânzarea avionului la export.

19 noiembrie 2019
Exercițiu tactic de atac la sol cu bombardiere Su-34 din RM Sud 

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE