Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 03.09.2019, în cadrul unor activități de pregătire pentru luptă planificate, echipaje ale complexelor de rachete antiaeriene Buk-M2 și S-300PS ale marii unități de apărare antiaeriană dislocate în zona Kuban au respins un atac masiv cu rachete al aviației adversarului convențional.

 

Militarii au asigurat acoperirea unor obiective terestre importante și a trupelor împotriva atacului aerian al aviației adversarului.

 

Pentru complicarea misiunilor, în rolul adversarului au evoluat diverse tipuri de avioane și elicoptere, între care avioane de vânătoare Su-30SM, avioane de asalt Su-25SM și elicoptere de transport și luptă Mi-8AMTȘ.

 

Avioanele au intrat în raionul de desfășurare a exercițiilor din diverse direcții, au executat manevre antirachetă și au efectuat zboruri la altitudini maxime și minime, îndeplinind figuri complicate de pilotaj.

 

În timpul îndeplinirii misiunilor, toate țintele aeriene au fost descoperite la timp, au fost escortate și au fost distruse cu lansări electronice de rachete, la granița îndepărtată a razei de acțiune a complexelor de rachete antiaeriene. În cadrul misiunilor de respingere a atacului aerian, echipajele de luptă ale complexelor S-300PS au efectuat peste 10 lansări imitative.

 

În total, la exercițiu au participat peste 200 de militari și au fost implicate aproximativ 50 de unități de tehnică militară și specială.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Complexele de rachete antiaeriene participante la exercițiu aparțin Regimentului 1721 Rachete Antiaeriene – Soci din cadrul Diviziei 51 Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don a Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

În compunerea regimentului se află două divizioane dotate cu complexe Buk-M2 și un divizion cu complexe S-300PS.

03 septembrie 2019
Exercțiu tactic de apărare antiaeriană cu sistemele Buk-M2 și S-300PS, în RM Sud

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE