Fantani pentru animale

mejores-fuentes-para-mascotas

Unul dintre lucrurile care mă îngrijorează cel mai mult în legătură cu faptul că am animale de companie este faptul că trebuie să le las singure când ies din casă și, chiar dacă am fost foarte precaută și am lăsat suficientă mâncare și apă, am găsit întotdeauna recipientele lor goale, așa că am decis să cumpăr cea mai bună fântână pentru animale de companie.

Aceste fântâni au făcut lucrurile mai ușoare, deoarece sunt potrivite atât pentru câini, cât și pentru pisici, ceea ce îmi convine foarte bine, în plus, vor găsi întotdeauna apă curată și proaspătă, ceea ce le place și le menține hidratate pe tot parcursul zilei.

Cele mai bune fântâni pentru animale de companie

Care este cea mai bună fântână pentru animale de companie?

Pentru a alege cea mai bună fântână pentru animale de companie trebuie să luați în considerare diferiți factori, printre care se numără și mărimea animalelor, deoarece o fântână pentru câini mari nu va fi la fel ca una care va fi folosită doar de o pisică.

În plus, ar trebui să vă uitați și la materialul din care este făcută, ar trebui să optați întotdeauna pentru o fântână de apă care este foarte rezistentă, deoarece este ceva ce animalul dvs. de companie va folosi tot timpul, este de asemenea convenabil ca aceasta să fie ușor de curățat.

Pentru ca tu să poți lua acasă cea mai bună opțiune, am creat o comparație cu opțiunile care m-au făcut să înnebunesc datorită modelelor lor, calității bune și prețului accesibil.

Iată cele mai bune fântâni pentru animale de companie:

1. Fântâna pentru animale de companie Drinkwell PetSafe

Fabricată din ceramică igienică

3182I2qjSPL

Vezi pretul Emag

Este important ca animalele de companie să aibă apă proaspătă pe tot parcursul zilei, așa că acest dozator de apă vă va fi de folos, mai ales dacă aveți câini sau pisici în vârstă, deoarece fiind înalt le este mai ușor să ajungă la el.

Are un filtru cu cărbune care va preveni apariția mucegaiului și a bacteriilor care vă pot afecta sănătatea.

2. EVERSWEET PETKIT fântână pentru animale de companie

Cu alertă de nivel scăzut al apei

01GmVhVRioL

Vezi pretul Emag

O fântână bună va asigura că animalul dvs. de companie poate bea mai multă apă, deoarece va avea mereu acces la ea, iar un dozator ca acesta de la marca PETKIT este unul dintre cele mai bune pe care le veți găsi pe piață.

Are un motor silențios care se va potrivi pisicilor anxioase, deoarece nu le va speria pe măsură ce se obișnuiesc să bea apă din noua lor fântână.

3. Fresh&Clear Catit Pet Fountain

Capacitate de 2 litri

41Utej47CML

Vezi pretul Emag

Pisicile pot fi destul de pretențioase când vine vorba de mâncare și apă, așa că a le oferi cel mai mare confort este o idee excelentă pentru a le face fericite, lucru pe care îl puteți realiza cu acest dozator de apă pe care, datorită dimensiunii sale portabile , îl puteți lua cu dvs. în călătorii.

Deoarece este fabricat din oțel inoxidabil , acesta inhibă dezvoltarea bacteriilor, având astfel grijă de sănătatea dumneavoastră.

4. Fântână pentru animale de companie W25 HONEYGUARIDAN

Cu sistem inteligent

41wHtAIKgfL

Vezi pretul Emag

Îți poți imagina o fântână de apă care se activează automat când detectează animalul tău de companie? Cu acest dozator este posibil, deoarece are un sistem inteligent care va furniza apă pisicilor sau câinilor dvs. atunci când aceștia se află la o distanță de 1,5 metri, datorită senzorilor săi cu infraroșu.

De asemenea, are o opțiune de circulație constantă a apei și un economizor de energie.

5. VBESTLIFE fântână de apă automată pentru animale de companie

Cu filtru de carbon activ

41csnN-ahyL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți o fântână care să fie ieftină și de o calitate excelentă, aceasta va fi o opțiune excelentă de ales, deoarece are un design foarte confortabil pentru animalul dvs. de companie, pe lângă cele trei moduri de funcționare, apă liniștită, modul fântână și cascadă .

Această fântână de plastic are un filtru de carbon care menține apa curată, evitând mirosurile și gusturile rele.

Ce este o fântână pentru animale de companie?

Dacă nu știați despre fântânile pentru animale de companie și nu știți prin ce se deosebesc de fântâna de băut pe care o aveți acasă, trebuie să știți că acestea sunt fântâni electrice care, cu ajutorul unui motor, mențin apa în mișcare, astfel încât aceasta este mereu proaspătă și veți evita bolile la animalele de companie.

Aceste fântâni au particularitatea de a avea filtre, printre care poate fi un filtru de spumă sau un filtru de carbon, care elimină și previn formarea de bacterii, lăsând apă mai pură pentru câinii și pisicile dumneavoastră.

Tipuri de fântâni automate pentru animale de companie

Înainte de a alege o fântână pentru animalele de companie, trebuie să alegeți ce tip se potrivește cel mai bine cu ceea ce căutați, deoarece acestea pot fi electrice sau acționate prin gravitație. Acestea fiind spuse, ar trebui să cunoașteți tipurile precise de fântâni pentru animale de companie și acestea sunt:

Fântânile cu gravitație:

Acest tip de fântână este diferit de modelele motorizate, deoarece funcționează cu o pedală și, atunci când animalul apasă pe ea, lasă să iasă apa din interior.

Dezavantajul acestui tip de fântână este că apa nu este în circulație, însă este o opțiune mai puțin costisitoare decât un model electric și va putea funcționa fără curent.

Fântâni electrice de apă:

Pe de altă parte, aveți aceste fântâni care funcționează cu energie electrică și mențin apa în circulație, ceea ce este extrem de convenabil pentru a o menține rece.

Aceste fântâni, în funcție de model, pot avea funcții cum ar fi controlul reglabil al debitului și diferite moduri care vă vor permite să economisiți energie sau să le faceți să funcționeze automat .

De ce ar trebui să cumpăr o fântână pentru animale de companie?

Dacă animalele tale de companie sunt ca ale mele, probabil că le place când le este reumplut vasul de apă și acest lucru poate fi de mai multe ori pe zi, așa că achiziționarea unei fântâni pentru animale de companie nu este o idee nebunească.

Aceste fântâni pot stoca o cantitate mare de apă și vor face ca timpul de băut să fie mai dinamic, făcându-i să fie bine hidratați, ceea ce va aduce beneficii pentru sănătatea lor.

De asemenea, fiind realizate din materiale precum ceramica, oțel inoxidabil și alamă, acestea inhibă dezvoltarea bacteriilor și, însoțite de un filtru, mențin apa foarte curată.

Din ce este făcută o fântână bună pentru animale de companie?

Cele mai bune fântâni pentru animale de companie sunt fabricate din materiale care nu sunt toxice pentru animale, nu stimulează producția de ciuperci și bacterii și mențin apa proaspătă:

Fântânile din plastic:

O fântână din plastic este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea a ceva economic și care este ușor de păstrat curat, pe de altă parte, este un material care tinde să se fisureze, care poate găzdui bacterii, așa că ar trebui să țineți cont de acest lucru înainte de a alege una.

Boluri din oțel inoxidabil:

Aceste boluri nu sunt la fel de ușoare, ceea ce le face mai puțin practice de transportat, dar sunt de o calitate excelentă, deoarece previn apariția ruginii, care poate cauza probleme de sănătate pentru prietenii noștri blănoși.

Boluri din ceramică:

Ceramica este un material excelent pentru aceste boluri, deoarece este curată și nu reacționează la aciditatea apei, deci este foarte sigură pentru animalele de companie. Pe de altă parte, nu este recomandată pentru câinii sau pisicile indisciplinate, deoarece este destul de fragilă și se poate rupe cu ușurință.

Caracteristicile pe care trebuie să le căutați la o fântână pentru animale de companie

Dacă sunteți gata să vă luați un câine sau o pisică sau dacă aveți deja animale de companie acasă, cel mai bine este să le oferiți cel mai bun confort, mai ales în ceea ce privește hrana și apa, deoarece acest lucru este esențial pentru sănătatea lor excelentă.

Puteți găsi o fântână de apă bună dacă vă uitați la următoarele caracteristici:

Mărime:

Acesta este unul dintre cei mai importanți factori, deoarece toate rasele de câini și pisici au dimensiuni diferite și, deși este bine ca animalele de companie să fie hidratate, nici o fântână de băut prea mare pentru un cățeluș nu este ideală, deoarece va avea aceeași apă care va circula mult timp.

De aceea, ar trebui să amplasați o fântână de băut cu o capacitate suficientă pentru mărimea animalului.

Filtre pentru fântâni:

Ar trebui să luați în considerare tipul de filtru pe care îl are fântâna, deoarece acesta este cel care va menține apa purificată, unde cel mai recomandat este ca acesta să fie un filtru înlocuibil, în acest fel, atunci când își va fi terminat durata de viață, îl veți putea schimba cu unul nou.

Ușurința de curățare:

Animalele noastre de companie merită întotdeauna tot ce e mai bun, așa că hrănitorul și bolul lor de apă trebuie să fie mereu curate, iar în cazul fântânilor, va ajuta foarte mult dacă este ușor de curățat, din materiale precum ceramica.

Aspect:

Deși aspectul este important, cel mai bine este să căutați o fântână care să funcționeze cu adevărat și nu să fie doar o recuzită. Puteți căuta un model asortat cu un jgheab, astfel veți avea același stil în ambele.

Pentru utilizare în interior sau exterior:

Cele mai multe dintre aceste fântâni sunt concepute pentru a funcționa în interior, din cauza faptului că sunt electrice și se pot deteriora dacă intră în contact cu ploaia. Pe de altă parte, există și modele cu pedale, care pot fi utilizate în aer liber.

Se poate spăla în mașina de spălat vase:

Multe dintre aceste fântâni au recipiente pe care le puteți spăla în mașina de spălat vase, ceea ce face curățarea lor și mai ușoară și le va lăsa complet libere de bacterii, datorită acțiunii săpunului și a apei calde.

Rezistent la înclinare:

Mulți dintre câinii și pisicile noastre pot fi destul de indisciplinați și, dacă acesta este și cazul dumneavoastră, probabil că ați avut deja un accident cu bolul de apă care sfârșește prin a se răsturna lăsând o adevărată mizerie.

Ideal este să căutați un model care să susțină temperamentele mai rebele și mai jucăușe ale animalelor de companie, astfel încât să fie antisplash și să nu mai aveți dezastre în casă.