29 august 2019

Sursa: militarynews.ru, remnmiliaryblog.com

 Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat că, pe 29.08.2019, în cadrul exercițiului de comandament și stat major cu dublă partidă, complexe de rachete Iskander-M ale Armatei 49 arme întrunite au fost  redislocate din Ținutul Krasnodar în poligonul Maikop din Ținutul Stavropol.

 

“Echipaje ale complexelor de rachete operativ-tactice Iskander-M ale Armatei 49 arme întrunite dislocate în Ținutul Krasnodar au distrus o bază a teroriștilor în Ținutul Stavropol. Lansările electronice de rachete au fost efectuate pe teritoriul poligonului Maikop, în cadrul exercițiului de comandament și stat major cu dublă partidă aflat în curs de desfășurare sub conducerea comandantului Trupelor Regiunii Militare Sud, general colonel Aleksandr Dvornikov”, se arată în comunicatul de presă.

 

Anterior, complexele Iskander-M ale marii unități au fost deplasate în poligon, unde militarii au efectuat marș în raioanele de poziție, au amenajat pozițiile de foc și au adus tehnica în stare de întrebuințare în luptă, în cadrul pregătirilor pentru îndeplinirea de misiuni în cadrul exercițiului.

 

Coordonatele punctelor de comandă ale adversarului convențional au fost transmise în mod operativ de către subunitățile de cercetare la punctul de comandă al marii unități de rachete prin mijloace de comunicații secretizate. Echipajele complexelor Iskander-M au executat atacuri cu rachete pentru distrugerea unor ținte deosebit de importante, aflate la o distanță de câteva sute de kilometri.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Complexele de rachete Iskander-M aparțin Brigăzii 1 Rachete – Molkino a Armatei 49 arme întrunite – Stavropol.

Brigada a fost alertată pe 26.08.2019, în cadrul exercițiului de comandament și stat major cu dublă comandă, care va dura până pe 31.08.2019.

La exercițiu participă peste 300 de militari și aproximativ 50 de unități de tehnică militară și specială din cadrul brigăzii de rachete.

Federația Rusă a dislocat complexe de rachete Iskander-M din Ținutul Krasnodar în Ținutul Stavropol

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE