24 iulie 2019

Sursa: tass.ru, remnmilitaryblog.com

Agenția de presă rusă Tass a informat, pe 24.07.2019, citând o sursă diplomatică militară, că Federația Rusă a început să livreze Chinei, pe cale maritimă, al doilea complet de nivel regiment de rachete antiaeriene S-400 Triumf.

 

“O navă de transport, cu prima parte a tehnicii din compunerea celui de-al doilea complet de nivel regiment S-400 pentru China, a ieșit pe mare din portul Ust-Luga din Marea Baltică. La fel ca și în cazul Turciei, livrarea sistemelor a început cu câteva luni mai devreme decât termenul stabilit în contract”, a precizat sursa.

 

Potrivit declarațiilor sale, în vederea livrării către beneficiar a întregului regiment, vor fi utilizate trei cargouri, care vor ieși pe mare, unul după altul, la intervale scurte de timp.

 

Federația Rusă și China au încheiat, în anul 2014, un contract pentru livrarea a două complete de nivel regiment de rachete antiaeriene S-400 Triumf. Livrarea primului regiment s-a făcut în primăvara anului 2018. China a testat mașinile din cadrul acestuia, distrugând în poligoanele sale atât ținte aerodinamice, cât și ținte balistice.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Federația Rusă a exportat până în prezent sistemele de rachete antiaeriene S-400 în Republica Belarus și China. De asemenea, în această lună, a început și livrarea acestora în Turcia.

Al patrulea stat care va primi astfel de sisteme va fi India, cu care a fost încheiat deja un contract, în valoare de peste cinci miliarde de dolari.

 

 

Federația Rusă a început să livreze Chinei al doilea regiment de rachete antiaeriene S-400

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE